|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
17.12.2008 11:59:39   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Oj punčke.
Da še malo polepšam dan.
Imam dobro novičko. Že 29.12. štartam z novim postopkom user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Suprefact? Kaj pa dalje?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
17.12.2008 12:02:02   
gigi1
Jazzy dolg postopek bo najprej s-fact potem pa 4 ampule menopurja. Upam, da ne bo preveč user posted image . Mi je G rekel, da me bo bolj spremljal kot ponavadi, ker se boji hiperce.

Zdej moram pa nehat čvekat user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
17.12.2008 12:02:33   
pikicao.
evo mene..mam mal casa..
user posted image  ja kmot  jz pnesem tiste flase..sam povejte katere pa kok.. ni panikeuser posted image
mene pa neki glava boli sam ni hudga..se zdrzi..sm pa taksna vremenska dons.. rabm neki d posije name..kaksni objemcki?poljubcki? user posted image user posted image  se javi katera :) hihihi

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
17.12.2008 12:06:57   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo za pikicooooooooo

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3604
17.12.2008 12:08:10   
jazzz27
žižiko, sem kar ok. Razen nespečnost zjutraj in kar neko zategovanje spodaj, kot da bi ponoči trbušnjake delala. Nihanje razpoloženja. Kr nekaj, zdaj ko sem ti limala pesmico od brayna, so mi solze tekle....mism....pa še živa....nimam nekega apetita, ne diši mi dosti....komaj čakam NS, sem bila že čist prepričana, da je drug teden, pa danes zjutraj ugotovim (ko sem imela čas za premislek od 5ih zjutraj pa do 8ih) da jo imam šele čez dva tedna....user posted image .
Te pa moram pohvalit, si res prava velika umetnica, vsi ti sladkorčki...njami!!!!

Živa...welcome to the club. Men se ravno tuna dvigujeuser posted image user posted image . Upam da bo bolš, sicer pa še mal pa bo čez kritično mejo, potem bo pa tudi psihološko lažje. Čestitam za 6 tednov, kar ne morem verjet!!!! Kako lepo!!!!

Jaz pa se sprašujem, če se ta smotani dež že ne misli enkrat zlit?!user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
17.12.2008 12:09:08   
pikicao.
hvalaaaa ziva...user posted image  se see... ta klomifen me je zdle se tok obcutljivo naredu..tle v sliuzbi bl pocasne muske poslusajo pa mi gre ze skor na jokuser posted image
jao jao kaj bo z mano user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
17.12.2008 12:18:11   
Anonimen
utopila se boš če se ne boš začela smejat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dost maš...

Ej Jazzi... Jaz sem včeraj tuno jedla in sem bla prepričana da je blo v omaki preveč česna da se mi zato spahuje, pol pa pridem dam in jem hrenovke, je blo pa še slabše... Pol sem pa zvečer sok pila se mi je pa po soku rigalo user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak če bo riganje vse kar me bo doletelo bo SUPER user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jp...... Jaz se tudi sprašujem kdaj bo vode v oblakih zmanjkalo... Vsaj za enih 10 dni da se malo suhega vemena naužijemo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3607
17.12.2008 12:33:55   
jazzz27
pikiuser posted image user posted image user posted image ... a ti pripopam kaj živahnega? A si ti tud noseča?user posted image user posted image  Jaz sem prej tud cvirlingala, ko sem poslušala here i amuser posted image user posted image user posted image

živa...meni pa hvala bogu mal te slabosti pojenjujejo, razen zvečer me želodec tišči. Sedaj ko jem Tifol mi je pa sploh bolš, kot pa Elevitu..a si se že naročila na prvi pregled?

Pa dve prekmurki in obe avgustovkiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
17.12.2008 12:45:29   
Anonimen
hehehehehehe

Moj dragi je prekmurec ne jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Nisem se še naročila, danes peljem kolegico k G pa se bom probala pri njej naročit, ker svoji G ne zaupam in si še nisem uspela najti novega... user posted image user posted image user posted image   Jem pa Tifol in pa Nutrilite (dnevni komplet) pa dodajam železo za vsak slučaj user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem se oborožila user posted image user posted image user posted image

A tile Elevit pa slabosti povzročajo?

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3609
17.12.2008 12:50:50   
jazzz27
Živa baje, da! Meni je sedaj mal bolš ko ga ne jem. Sicer pa tudi na julijkah jamrajo, da jim je po Elevitu slabo. Kakor komu, ne vsem.  Zate vem, da si iz Lj in da je tvoj prekmurec, samo ko se ti vedno pohvališuser posted image .
A ste že smrekico okrasil?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
17.12.2008 12:53:05   
Anonimen
eno mini smo pa res že postavli... Še lučke nas čakajo, tega pa še nisva nardila. Pravi moj da se to dela na božični večer in ne prej ker nismo američani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po moje jo bomo ta vikend.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa pri vas Jazzika?

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3611
17.12.2008 13:11:11   
jazzz27
Živa tudi pri nas še nismo smrekice postavili. Čakamo na Božič. Pa mogoče na kakšen sneg....samo to smotano deževje!

Kar ne morem verjet da si nosečka, pa ta mesec, ko res nismo pričakovale, se je zgodilo. Kaj pa tvoj pravi? Kdaj bosta povedala naprej? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
17.12.2008 13:18:58   
Anonimen
nekaj sva že povedala, ker je blo preveč navdušenja da bi ga alhko skrili user posted image user posted image user posted image   Sicer pa verjetno po pregledu, ko bomo videli srčka ali pa morda celo ko vstopimo v drugo trimesečje... Se nisva še fiksno dogovorila.
Tudi jaz ne morem vrjet... V soboto me je Pikica zdražla da sem test delala pa je bil še negativen, pol sem pa v ponedeljek za štos, ker sem cel dan videvala neke čudne znake (beri: od vsepovsod noseča si...), nardila še en testek... BC... In ga pustim v kopalnici in po petih minutkah grem gledat in še najprej od daleč si rečem sej spet ni nič brez veze si testek uničla, pol pa pridem bližje, pogledam globje in glej ga zlomka - ČRTICAAAA... Se začnem trest, pokličem mojega naj pride pogledat če jo vidi, nato kličem kolegico ki je mela švoh črtico in poslikam, objavim na RR in punca namesto da bi mi povedale kaj pomeni, so začele čestitat vse po vrsti.... SEVEDA - KER JE BIL POZITIVEN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   No pol sem isti večer populala še CB in naslednje jutro tudi in obakrat je bil PLUSEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   In zdej smo noseči... Iz danes na jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja tudi jaz nisem pričakovala... čeprav sem potiho upala... Ampak nekako sem si rekla da ne bom več paranoična in nisem bla in JE!!!!

hehehehehhe

uh kok sem se razpisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3613
17.12.2008 13:22:41   
murkica
Ma Živa je po mojem povedala že vsem, ki jih pozna...  :)

Sam res prav avgustovskega dojenčka bosta imeli, ko bo največja vročina že mimo in boste lahko uživali v sprehodih... user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
17.12.2008 13:26:03   
jazzz27
No super Živa. Vidiš tako se dela. Sem vesela, da ti je spet končno ratalo. Vem kako je to...najprej minus in itak da ne pričakuješ plus, vržeš test na omaro in že od daleč se prepričaš, da je minus...na koncu pa oči stopijo iz jamicuser posted image user posted image user posted image . Bla tam, probala touser posted image user posted image user posted image . Komu si že povedala? Pri nas že skor vsi vejouser posted image
Upam, da se ti uspe naročit pri drugem G., ker če svojemu ne zaupaš, je najbolš druzga najdit. Da se ti ne naredi kaj takega kot meniuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
17.12.2008 13:27:15   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Ma Živa je po mojem povedala že vsem, ki jih pozna...  :)

Sam res prav avgustovskega dojenčka bosta imeli, ko bo največja vročina že mimo in boste lahko uživali v sprehodih... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image misliš?

Pa avgusta je itak vroče...mogoče bo meni lažje kot Živiuser posted image user posted image .

Murki kako si ti?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
17.12.2008 13:33:12   
jazzz27
Evo nekaj za Živo in Se*

Nosečnost po tednih - 6. teden

6. teden
-velikost: krajši od 6 mm
-razvoj: Rast možganov, oblikovanje oči in ušes, oblikovanje ust, pod usti sta dve gubi, ki kasneje postaneta vrat in čeljust, srce že začenja črpati kri.
-mamica: Nekatere podzavestno čutijo, da so noseče, druge pa naredijo nosečnostni test, ki naj bi pokazal nosečnost že v 4. tednu (1 dan po zaostali menstruaciji). Verjetno vas že mučijo prve jutranje slabosti, morda celo bruhanje, glavobole, zaprtje...
Nekatere boste morda ime probleme s trebušnimi krči, ki so značilni v prvem trimesečju, zaradi hitre rasti maternice. Za oblažitev teh težav in kasnješe otrditve trebuha se priporča dnevno eno šumečo tableto Magnesol (dobite jih v lekarni brez recepta). Pri večjih težavah vam bo ginekolog morda predpisal na recept tudi še Buscopan ali Dabroson.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
17.12.2008 13:33:42   
Anonimen
tebi Jazzi bo lažje že zato, ker te ni tok skupaj kot mene user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne nisem vsem povedala. Le najbljižjim prijateljem in ozki družini (mama, ata, brat, sestra)

Se pa res težko zadržujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja prov lepo presenečenje je ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3618
17.12.2008 13:33:46   
murkica
Gre Jazzzi, gre... Zdele bom še pol urce v službi, pol pa končno šibam domov. Bom šla po mojem kar malo spat, glede na to, da danes nisem kaj veliko spala ponoči...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
17.12.2008 13:34:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Evo nekaj za Živo in Se*

Nosečnost po tednih - 6. teden

6. teden
-velikost: krajši od 6 mm
-razvoj: Rast možganov, oblikovanje oči in ušes, oblikovanje ust, pod usti sta dve gubi, ki kasneje postaneta vrat in čeljust, srce že začenja črpati kri.
-mamica: Nekatere podzavestno čutijo, da so noseče, druge pa naredijo nosečnostni test, ki naj bi pokazal nosečnost že v 4. tednu (1 dan po zaostali menstruaciji). Verjetno vas že mučijo prve jutranje slabosti, morda celo bruhanje, glavobole, zaprtje...
Nekatere boste morda ime probleme s trebušnimi krči, ki so značilni v prvem trimesečju, zaradi hitre rasti maternice. Za oblažitev teh težav in kasnješe otrditve trebuha se priporča dnevno eno šumečo tableto Magnesol (dobite jih v lekarni brez recepta). Pri večjih težavah vam bo ginekolog morda predpisal na recept tudi še Buscopan ali Dabroson.

Hvala jazzzi.... Kje ste pa vi? Še sebe objavi da vidimo kaj se tebi dogaja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3620
17.12.2008 13:41:21   
jazzz27
Nosečnost po tednih - 11. teden

11. teden
-velikost: 4,1 cm, -teža: 7 g
-razvoj: Od tega tedna dalje zarodku (ang. embryo) rečemo plod (ang. fetus). Sedaj se pričenja obdobje hitre rasti ploda. Najbolj krično obdobje za plod je nekako mimo. V tem ali naslednjem tednu bo pričela cirulirati kri med otrokom in maternico - posteljica prične funkcionirati. Vaš otrok dobi zasnove zob, nohtov in las.
-mamica: Morda se vas bo začelo v tem obdobju skrbeti pridobivanje teže. Količina krvi se vam bo v obdobju nosečnosti povečala za okorog 50%, prav tako bo v telesu več tekočine in tkiva, ki bo otroku pomaga pri pravilni rasti. Odveč je torej razmišljati o hujšanju, potrebna je le zdrava in uravnotežena prehrana.
Ta teden je že možen samoplačniški pregled nuhalne svetline, ki se izvaja med 11.-14. tednom nosečnosti.

Sedaj sem na you tube prišla do posnetka poroda, samo sem preveč prpa, da bi ga gledala. Si kar ne upam. A si katera upa?user posted image

Pa kaj je blo to danes ponoči, jaz tudi nisem mogla spat od petih zjutraj naprej...šele potem ob osmih sem zadrnjohala za urco....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
17.12.2008 13:45:53   
murkica
Ja jst sem si že ogledala posnetek poroda, tako normalnega kot CR. Mislim, meni se ne zdi nič posebnega, saj sem sama hotela biti ginekologinja, vendar zaradi moje lenobe tega nisme nikoli uresničila...

Mislim vseeno pa nekateri pravijo, da je le za dober želodec...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
17.12.2008 13:49:20   
murkica
Jst sem se odločila, da bom letos mal zmedla Božička in bom postala njegova škratinja, potem pa ni hudič, da mi bo dal najlepše možno darilo user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
17.12.2008 13:52:39   
jazzz27
Murki, dober avatarček, zdaj, ko imaš veze pa res lahko kako dobro darilo zrihtaš za pod svojga srčkauser posted image .

ti si si upala ogledat, jaz pa ne..nisem še pripravljena in tud ne vem če bomuser posted image user posted image user posted image . Raje ne vem kaj me čaka..al pa.user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
17.12.2008 13:54:33   
Anonimen
jst si tudi upam!!!! pošlji link user posted image user posted image user posted image user posted image

aja..... MURKICAAAAAAA Odličen avatarček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?