|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
17.12.2008 13:59:16   
gigi1
Jazzy tudi mene je strah. pa mi je kar malo lažje pri srčku odkar je tudi pri nas možnost epiduralne user posted image . Saj smo Borke z veliko začetnico. To bo za nas šala mala user posted image  user posted image  user posted image

Murki kolk si fletna user posted image

Sonček33 a bi ti kakšen recept za likerčke posredovala?

Pikica enx te bom pa prosila, da mi prinesi kozarčke. Sam kaj, ko nimajo nič na netu, da bi človb reku:.." te pa te"

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 17.12.2008 14:01:26 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
17.12.2008 14:00:27   
jazzz27
http://images.google.si/imgres?imgurl=http://ginekologijameglic.files.wordpress.com/2008/02/zgodnja_800.jpg&imgrefurl=http://ginekologijameglic.wordpress.com/2008/02/24/uz-preiskave-v-nosecnosti/&usg=__sY81xgja_xDLQHj2oClkA26NRk8=&h=560&w=800&sz=132&hl=sl&start=1&tbnid=hAqDokgohhTIlM:&tbnh=100&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Dnose%25C4%258Dnost%2Bpo%2Btednih%26gbv%3D2%26hl%3Dsl

no upam, da dela...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
17.12.2008 14:02:43   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Jazzy tudi mene je strah. pa mi je kar malo lažje pri srčku odkar je tudi pri nas možnost epiduralne user posted image . Saj smo Borke z veliko začetnico. To bo za nas šala mala user posted image  user posted image  user posted image

ha ha ha ha in še z veliko začetnici Hauser posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz mislim da bom tud po EA posegla...glede na to da moja mami ni imela lahkih porodov....imam kar precej zajčjo dušouser posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
17.12.2008 14:06:01   
gigi1
user posted image  srce mnoge naše IVF mamice pravijo, da je punkcija hujša. Torej, najhujše je že za tabo user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
17.12.2008 14:17:07   
jazzz27
user posted image user posted image punkcija je mim en dva tri...saj še nismo tam, tako da o tem bomo še kdaj drugičuser posted image user posted image ...si v službi?

Živa...kje si?user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
17.12.2008 14:20:41   
jazzz27
punce meni se full tekočina ustavlja, ne morem pit čaja, voda mi je čist mim...razen jabolčni sok iz tetrapaka mi gre....kaj menite?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
17.12.2008 14:21:10   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Sonček čokolatine, ker jih imajo vsi najraje. Za moške jih naredim za alkoholom, kavo ali čilijem, za ženske bolj klasične baci, ferrero, baunty...pa še kakšne moje variante .
Sem pa v preteklih letih že delala aromatične soli za kopanje, žajfe, vlivala posodice iz gipsa za piškote ali sveče, novoletne okraske in angelčke iz fimo mase, pekla piškote, delala domač cherry brandy, marmelade, džeme s čokolado, aromatična olja in kis za solato ali mariniranje, vložen sir v kozarcih...vse sorte user posted image
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm to se sliši pa slastnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
17.12.2008 14:21:54   
jazzz27
kaj nardit, če ti hoče pajk avto odpeljatuser posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=OlLC1Iy1UkE

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
17.12.2008 14:22:02   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

punce meni se full tekočina ustavlja, ne morem pit čaja, voda mi je čist mim...razen jabolčni sok iz tetrapaka mi gre....kaj menite?
kaj pa cedevita.Jaz pa danes in včeraj hodm na wc vsako urouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
17.12.2008 14:22:21   
Anonimen
sem bla pridna in sem si skuhala juhico... Zdej jo pa papam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vmes sem ene tri rojstva pregledala... čeprov si mi malo strahu u kosti nagnala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti Jazzzika si se prov dolgo pritoževala ker nisi mela simptomov - kdaj si jih pa dobila?

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3635
17.12.2008 14:24:59   
Anonimen

kaj nardit, če ti hoče pajk avto odpeljatuser posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=OlLC1Iy1UkE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3636
17.12.2008 14:26:59   
jazzz27
kar kmalu..tam pri šestem tednu...sedaj pa HB upam da mineuser posted image

A je bil zanimiv pogled na rojstvo? Jaz bi mogoče še gledala, samo nebi pa zvok imela vključenuser posted image user posted image

cedevite pa itak ne smeš preveč...je dovoljena doza, samo to ni 2l na dan...ne sicer nisem bila nikoli pristaš cedevite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
17.12.2008 14:28:52   
jazzz27
ste vidle nesramneža kako je v gumo brcnil, če bi meni ga bi jaz sigurno nazajuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
17.12.2008 14:30:02   
Anonimen
jazzzi predlagam da malo testiraš in ko najdeš nekaj kar ti paša pri tem ostaneš user posted image user posted image user posted image

Lahko pogledaš sej zvokov ni... Nobena ne tuli, jaz sem pogledala 3 ali 4 pa nobena ni tulila... Samo sestre se sliši ko se med sabo pogovarjajo user posted image

Zdej sem pa juhico pojedla si grem pa še nekaj za pit narest user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3639
17.12.2008 14:32:21   
Anonimen

ste vidle nesramneža kako je v gumo brcnil, če bi meni ga bi jaz sigurno nazajuser posted image

sej res ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sploh nisem porajtala prvič ko sem gledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje pa je naša laliru? A ni nekaj govorila da bo morda testek delala? Danes ga dela Fargi če se ne motim... Se je kaj oglasila?

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3640
17.12.2008 14:42:32   
Anonimen
joj bejbe... men se toooooooooooook nič ne da ...... sem se čist polenila, zdej ks em na bolniški... nevem kako bo jutri, ko moram u službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa posoda me čaka pa nevem kaj še..... GROZAAAAA... Zdej mam izgovor da perila ne perem, ker ne smem dvigat škafa... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3641
17.12.2008 14:45:53   
jazzz27
živa vseeno še nisem pripravljena, da bi pogledalauser posted image . Jaz se pa z Jaffa piškotki bašem...trije so že v trebuščku in bom počasi nehala, ne vem kako to sladko vpliva na otroka.

Sem bila prej na klomifenkah in nisem nič zasledila o fragi....držim pesti, če ga dela danes.

Prej sem opazila, da je bila larilu tu gor, ampak se ni nič javila...držim tudi zanjo pesti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
17.12.2008 14:46:57   
sonček85

živa vseeno še nisem pripravljena, da bi pogledalauser posted image . Jaz se pa z Jaffa piškotki bašem...trije so že v trebuščku in bom počasi nehala, ne vem kako to sladko vpliva na otroka.

Sem bila prej na klomifenkah in nisem nič zasledila o fragi....držim pesti, če ga dela danes.

Prej sem opazila, da je bila larilu tu gor, ampak se ni nič javila...držim tudi zanjo pesti...
v jafa keksih je pa ena stvar ki je zelo škodljiva.kak mesec je bilo na internetu neki napisanega o tem.Jst sem tudi nora nanjeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
17.12.2008 14:48:29   
Anonimen
ah sonček... takrat so pisali da naj bi vsebovale tisto kitajsko mleko... Ampak jst to nič ne vrjamem... Jst sem tudi nora nanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jst mislim da je otročku najbolje, če se mami super počuti... Kaj pa je za to potrebno pa niti ni tako zelo važno... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3644
17.12.2008 14:49:43   
Anonimen
dan
živa evo mene tuki ampak bom kmal šla k morm it po tamavčijo v vrtec,joj kolk sm vesela k si zagledala user posted image user posted image user posted image
drgač pa ja sem rekla da bom testek delala sam sem se odločila da ne bom ker je itak user posted image in nimam kej,tko da upam da bo januarja kej prjel user posted image
jazz če nimaš nobenih problemov lahk piješ kar ti paše,če je cukr not velik potem v mejah normale drugače pa kar ti srce poželi,nekaterim puncam k je bilo slabo (mojih kolegic) so si nardile milkshake in je blo ok sam men niti to ni takrat pomagaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3645
17.12.2008 14:50:29   
jazzz27
Živa jaz sem pa prej oprala povšter od mojega in ko sem prišla v klet me je pričakala poplava.....adijo zdrava pamet, tako da dobro da ni dosti not, sem morala pa žakel krompirja odmaknit, pa me zdej vse boli....prokleti vodovodar je naredu nov odtok, sedaj pa ipod stroja teče...se mi zdi da je cev prenizko...pa saj to ni res!!!
Jaz sem dala pa koline pečt...krvavice. Sicer jaz jih ne bom jedla, ker nekako ne gremo skup, čeprav mi niso tako napačne. Sem bila pa cel postopek zraven lansko leto..od pranja čreves do mletja glave...pa mi ne potegne večuser posted image . Edino jih jem če je črevo umetno ali tanko...definitivno ne debelo...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
17.12.2008 14:53:52   
Anonimen
pa punce ne se tok na hrano pa na ostalo ozirat k jaz sm rodila 6 tednov prej in je pač nedonošenček bil ampak se mu ni videl zato ker je bil tok velik in moj recept jej kar ti paše resda sem se zredila za uffffffffffffffffff ampak ok se je splačal.
sam to ni fer ne k mene tle dražite s temi jafa piškotiuser posted image ve se lahk izgovorite na nosečnost jaz pa na dobro voljo a user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3647
17.12.2008 14:54:18   
ledenka
da ne boste mislile, da vas ignoriram user posted image  sem vas prišla pozdravit!

živa, jaz brez problemov dvigujem zadeve do 10 kg, več pa ne. za normalno nosečnost to velja, ti pa se res bolj pazi user posted image  

cedevita - čim manj tega! mislim, da lahko kozarec ali dva. raje kak sok.

porod - pri meni bo najbrž CR. moram še do okulista, da vidim, kako in kaj.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
17.12.2008 14:55:33   
Anonimen
vaaaaaaaaaaaa
kolineeeeeeeeeeee zdej se mi pa sline cedijo.... pa BUJTA REPAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No vidiš... nikoli ne veš kaj te doleti.. Mi je pa kolegica včeraj fulll lepo rekla: "Sej ne da ne smeš dvigovat, ampak če ti ni treba raje ne delaj tega!" Tko da jstz čakam da moj dam pride in on nosi po stanovanju stvari naokoli...

Sem šla prejle posodo pripravljat pa sem se neki zamislila user posted image

Kako pa pol posodo pomivat, ko bo trebuh u napoto?

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3649
17.12.2008 14:56:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

pa punce ne se tok na hrano pa na ostalo ozirat k jaz sm rodila 6 tednov prej in je pač nedonošenček bil ampak se mu ni videl zato ker je bil tok velik in moj recept jej kar ti paše resda sem se zredila za uffffffffffffffffff ampak ok se je splačal.
sam to ni fer ne k mene tle dražite s temi jafa piškotiuser posted image ve se lahk izgovorite na nosečnost jaz pa na dobro voljo a user posted image

izgovor je izgovor.... ne se sekirat... ti kr pojej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?