|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
18.12.2008 8:59:40   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3676
18.12.2008 9:15:58   
sonček33
Dobro jutro punce moje!

Pogrešam vse, še posebaj beybo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
18.12.2008 9:26:28   
Anonimen
Good Morning!!!!!

Jst pa spet u službi s to mojo šeflo... Mislim da bom prov kmalu probala pobegnit na bolniško user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3678
18.12.2008 9:31:21   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Sonček na Zavodu u LJ imajo po novem brezplačno pravno pomoć Telefonska je 0801998. So zelo prijazni in svetujejo takoj po telefonu. Linija pa je odprta med 9. in 11. uro.

Če ne dobiš tapravih info. mi pa sporoči, bom jaz naše pravnike povprašala...

živči hvala ,res v veliko pomoč si mi bila ,dopust mi pripada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,naši so me hotl pa nategnatuser posted image pa se jim ne pustimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
18.12.2008 9:31:26   
sonček85
joj hvala vam zelo ste prijazne.Kolikor sem jaz razumela moram imeti vsaj pol leta delovnega da mi pripada,no pa bom še vseno poklicala na št.,ki je brezplačna in vprašala. hvala vam res ,to mi veliko pomeni

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
18.12.2008 9:35:09   
Anonimen
sej meni se je zdelo TOTALNO ne smiselno kar si napisala ampak se nisem hotla petljat, ker nisem pravnica user posted image user posted image user posted image

No ampak sem mela prav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super da sem ti lahko pomagala... Mene pa trebuh boli danes... Kot bi me mišice bolele.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Morda psiha ker nočem bit v službi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3681
18.12.2008 9:48:48   
sonček85

sej meni se je zdelo TOTALNO ne smiselno kar si napisala ampak se nisem hotla petljat, ker nisem pravnica user posted image user posted image user posted image

No ampak sem mela prav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super da sem ti lahko pomagala... Mene pa trebuh boli danes... Kot bi me mišice bolele.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Morda psiha ker nočem bit v službi user posted image user posted image user posted image

če si pa nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pojej nekaj malega in te bo nehalo.In res hvala še 1x vsem ,ki ste mi pomagale

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
18.12.2008 9:51:01   
Anonimen
ampak je tko čudna bolečina... K da bi me mišica okoli popka bolela user posted image user posted image user posted image user posted image

No ja... Vse bomo potrpeli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3683
18.12.2008 10:01:21   
sonček85

ampak je tko čudna bolečina... K da bi me mišica okoli popka bolela user posted image user posted image user posted image user posted image

No ja... Vse bomo potrpeli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res je samo da bo s pikico vse ok,kdaj imaš pa pregled

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
18.12.2008 10:08:40   
Anonimen
Nevem še. Danes pokličem in se naročim. Včeraj me nova G ni hotla sprejet, tko da sem potem poiskala kritike od moje in so vse nosečke zadovoljne bile, tko da ne bom nič menjala... Bom kar pri svoji ostala zdej... Pa kar bo pa bo user posted image user posted image

Danes se naročim in vam seveda takoj sporočim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si ti?

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3685
18.12.2008 10:23:17   
sonček85
super ,da boš ostala .
Ja jaz sem pa DOBRO ,BEJBI JE V TOERK IN SREDO BRCAL ŽE OB 5.00 ,DANES PA ŠE NČ ,KER VE DA JE MAMI ŠLA SPAT POZNO IN POZNO VSTALAuser posted image user posted image user posted image pa od kod mi velika pisavauser posted image
ja spat sem šla ob 00.00,zbudila pa ob 9.15,čutim pa bolj malo brce ,ker imam posteljico spredaj in najprej brcne v njo šele pol mami začutuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
18.12.2008 10:41:32   
Anonimen
sonči ti pa siuser posted image user posted image no sej ne skrb sej zdej postaja detetce vse močnejše tko da boš tud ti bolj čutila še bolj pa posteljicauser posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3687
18.12.2008 10:45:15   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

sonči ti pa siuser posted image user posted image no sej ne skrb sej zdej postaja detetce vse močnejše tko da boš tud ti bolj čutila še bolj pa posteljicauser posted image
ja res je če mso že zdaj težki 520 g kaj šele bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
18.12.2008 11:02:54   
jazzz27

Jutro ali dober dan!

Mene tudi Živa....približno 3 cm stran od popka levo ali desno....to se mi je velikokrat naredilo....user posted image

Vse bo ok pri G. boš videla. Je ona kar vedela, da ne potrebuješ nekih preizkavuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
18.12.2008 11:08:10   
Anonimen
ja zgleda ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HB da nisem edina user posted image user posted image user posted image

punce jst sem tooooook nesrečna v službi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zdej me pa šefla napada kot bi mi očitala ker sem bla na bolniški user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sploh nevem kaj mi je za nardit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3690
18.12.2008 11:20:50   
jazzz27
Vse moje souser posted image  in borkice tudi vam pozdrav.

Tale december je pa res naporen, lahko se kaj javite.

Ajsi kako je bilo pri okulistu?

Sonček mi tudi tebe pogrešamo, kako si ti in mali? Je vse ok?

Žižika...imate norišnico?

Biba...kje si nam ti???

polaris...ja dušica moja, a sta že selila?

špelkica....a ti tud skoz delaš? Javi se kaj....nisi nič povedala kako je bilo na RD.

pikica O in aqua...a ve imate pa pavzo? user posted image

Se*ki kako se počutiš????

trin, bi se lahko tudi kaj javila...

beyba....raport! Kako so stvari, kako je mala Ela?

Erin...kako ste mlada družinica? Je Tilen kaj novega pogruntal?user posted image

vse ostale en velik hug!!!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
18.12.2008 11:22:25   
jazzz27

ja zgleda ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HB da nisem edina user posted image user posted image user posted image

punce jst sem tooooook nesrečna v službi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zdej me pa šefla napada kot bi mi očitala ker sem bla na bolniški user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sploh nevem kaj mi je za nardit user posted image user posted image user posted image

na bolniško pojdiuser posted image

Pa ne se sekiratuser posted image user posted image ogoče jo pa kol v rit tišči in je zoperna kot user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
18.12.2008 11:22:27   
sonček85
ne pusti se ji sej boš šla kmal v bolniško ali porodniško in pol si pa naj misli,A si ji že povedala da bste zibali ali boš počakala na prvi pregled

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
18.12.2008 11:29:23   
Anonimen
sonči a misliš da bi blo pametno da ji že zdej pove da je srečka nosečka?jaz mislim da ne k jo bo še bolj psihično ****la v glavo (sori izrazu),sam jaz bi na njenem mestu počakala še kak mesec no tok k bi se ti trebušček že mal poznal,k če pa že zdej ne moreš bit v službi pa da bi umirjeno delala pejt pa res k G. pa ti bo dala bolniško k stres ni fajn za otročka.

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3694
18.12.2008 11:32:07   
sonček85
ja sej zato sem pa napisala da če bo raje počakala do prvega pregleda.No jaz sem pa svojmu šefu povedala v 5 t ,ker smo se 2 leti matrali in sem imela tak filing da bolje da povem ,koda bi čutila da bo šlo že na začetku nekaj narobe,ki se je hvala bogu dobro končalo.
Poznam eno ki je noseča koma 4-5 t in že vsem okol govori da je noseča ,meni se to ne zdo ok,počakat do prvega pregleda ali do NS ,šele potem okol govort,tako sva misva ,razn rr je vedeluser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
18.12.2008 11:33:10   
Anonimen
ja sej sem razmišljala ja ampak malo mi je problem ker sem na poskusni....

Povedala pa itak da še ne bom... Pa glede na moje kg-je se mi verjetno zeloooo dolgo ne bo nič poznalo tko da ne bo panike user posted image user posted image user posted image

Ampak me res prov j-be u glavo ej... Prov nesramna je user posted image user posted image user posted image   Pa nebi rekla če bi res fulirala in mi bla brez veze na bolniški ampak sem bla res bolna... mislim šus babji je kaj naj rečem user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Aqua in Pikica pa mata zgleda dopust na RR-ju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje so pa res ostale pupe?? Nikjer nobene? Fargiiiii oglasi se če si delala testek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3696
18.12.2008 11:35:20   
Anonimen
user posted image razen RR je vedeluser posted image ta je dobra ne sej drgač se pa strinjam jaz tud nisem nobenmu hotela takrat povedat pa itak k sm mela same probleme tko da ostalim sva povedala glih v 3 mesecu k sm bla sam se mi že buši kr vidu tko da bi tud sami pogruntaluser posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3697
18.12.2008 11:44:22   
sonček85
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

user posted image razen RR je vedeluser posted image ta je dobra ne sej drgač se pa strinjam jaz tud nisem nobenmu hotela takrat povedat pa itak k sm mela same probleme tko da ostalim sva povedala glih v 3 mesecu k sm bla sam se mi že buši kr vidu tko da bi tud sami pogruntaluser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ja mi smo pol po NS povedali,aja pa mami je veela k sem ji na rd povedlaa k ga je imela 19.8 jst sem pa test delala 18.8user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
18.12.2008 12:12:10   
sonček85
a je katera doma IZ Škofje Loke,sem dobila kartico pa ne vem kdo mi je pisal.Čestitka je full lepa ,pa piše božiček da mi pišeuser posted image kako lepo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
18.12.2008 12:43:02   
sonček85
aha sem ugotovila ,dini je iz II pričakujemo decembra

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?