|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
18.12.2008 12:51:08   
jazzz27
punce pri nas je snežilo in sedaj spet dežuje...user posted image ....joj kako smotano vreme!!

Kaj boste danes kuhale?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
18.12.2008 12:55:59   
Anonimen
jazzi pr nam je isto kot pri vas,enkrat sneg drugič dežuser posted image no zdej se pa že megla dela tko da se spet ne bo nič vn vidl
jaz k sm sama se mi itak ne da kuhat sam zase tko da sm si sam hrenovko nardila in bastauser posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3702
18.12.2008 13:01:22   
jazzz27
Jaz sem pa tako lena, da se mi čist nič ne da in sploh ne vem kaj bi..po vsej verjetnosti bo kaka rižotka padla. Mogla bi likat, pa se mi itak sploh ne da. Larilu..a je blo tebi v prvi nosečnosti kaj slabo? Jaz sicer tiste slabosti nimam..mi pa skoz hodi hrana iz želodca nazaj in imam v ustih, grlu in do želodca grozen feeling!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
18.12.2008 13:04:16   
Anonimen
jazzi še vprašaš,jaz sm bruhala do 6 meseca nosečnosti pol se je pa nekak mal umiril pa sm tko 2x na teden še bruhala ampak je bilo pa že velik bolj kot pa vsak danuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3704
18.12.2008 13:08:53   
jazzz27
o joj! Reva, si sploh ne predstavljam, sicer sem jaz samo enkrat bruhala in še to je blo takrat, ko sem se preveč najedla. Mi pa vse nazaj hodi. a misliš da bi radenska kaj pomagala?
Kaj je pa G. rekel glede na to da si skoz bruhala? Mislim, to tudi ni ne vem kaj dobro, ker izgubljaš pomembne snovi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
18.12.2008 13:12:16   
Anonimen
še pol urce in bom izvedela kdaj mam prvi pregledek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

komaj čakam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3706
18.12.2008 13:14:17   
jazzz27
živa a takrat začne tvoja G. delat? Se je šefla kaj umirila?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
18.12.2008 13:16:18   
Anonimen
mah šeflo bom jst počas začela ignorirat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej je šla glih nekam ven... HVALA BOGU!!! user posted image user posted image user posted image

Moja G začne ob pol dveh... Samo se bom mogla nekam odtihotapit da bom lahko poklicala user posted image user posted image user posted image   Še ne vem kam bom šla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3708
18.12.2008 13:18:58   
Anonimen
radenska ni preveč dobra oziroma nasploh pijača z mehurčkiuser posted image glede bruhanja je pa tko da ni panike dokler se lepo rediš in otroček raste,no jaz sm kljub rednemuuser posted image bruhanju pridobila skor 23 kguser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3709
18.12.2008 13:19:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

mah šeflo bom jst počas začela ignorirat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej je šla glih nekam ven... HVALA BOGU!!! user posted image user posted image user posted image

Moja G začne ob pol dveh... Samo se bom mogla nekam odtihotapit da bom lahko poklicala user posted image user posted image user posted image   Še ne vem kam bom šla user posted image user posted image user posted image

živček tko se govoriuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3710
18.12.2008 13:19:46   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

punce pri nas je snežilo in sedaj spet dežuje...user posted image ....joj kako smotano vreme!!

Kaj boste danes kuhale?
pri vas jevsaj snežilo pri nas pa skoz ta dež
mi danes kuhamo-pečemo,rebrce,fižolova solatka in pommes(sem najprej hotela riž pa vem da moj raje je pommes kot riž in mu naj bo)user posted image

jupi še 15 minut in zvemo kdaj ima živči naša prvi pregleduser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
18.12.2008 13:20:54   
jazzz27
kaj pa če bi poklicala, ko boš šla domov, to mislim, da bi bilo najbolj varno. Glede na to, da še nihče ne ve....bi blo fejst neprijetno, da šefica izve in bi te pol še zato zezala, da si bla na bolniški zarad nosečnosti in ne prehlada. Drugače pa ve iz stavbeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
18.12.2008 13:21:32   
Anonimen
heheheheh

larilu ti pa si fenomenček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa po moje radenska samo še pospeši riganje in spahovanje... Sem pa prepričana da vem kako se počutiš, ker sem se jaz enako user posted image Le da je zaenkrat minilo... Me pa zobje skelijo danes. Morda zaradi kakih vitaminov? Ali morda nosečnost?  Le kdo bi vedel user posted image user posted image user posted image   Pikicaoooooo bi vedela.... Ker ve kakšni so stranski učinki vitaminčkov... Ampak je ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PIKICAAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOO pogrešam te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3713
18.12.2008 13:22:33   
Anonimen

kaj pa če bi poklicala, ko boš šla domov, to mislim, da bi bilo najbolj varno. Glede na to, da še nihče ne ve....bi blo fejst neprijetno, da šefica izve in bi te pol še zato zezala, da si bla na bolniški zarad nosečnosti in ne prehlada. Drugače pa ve iz stavbeuser posted image .

ja sem že razmišljala ampak po moje ne bom zdržala user posted image user posted image   Mah sej se bom nekam dobro skrila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3714
18.12.2008 13:24:08   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Kaj boste danes kuhale?
pri vas jevsaj snežilo pri nas pa skoz ta dež
mi danes kuhamo-pečemo,rebrce,fižolova solatka in pommes(sem najprej hotela riž pa vem da moj raje je pommes kot riž in mu naj bo)user posted image

jupi še 15 minut in zvemo kdaj ima živči naša prvi pregleduser posted image user posted image user posted image

jaz imam tud raje krompir kot riž...ampak treba je različno. Mmmm, pa rebrca...njami... pa fižolova solatka....lahko pridem?user posted image  Jaz res nimam energije za kuhat, se mi sploh ne da. Pa še to se mi zgodi, če jaz kuham, potem jest ne morem, ker se že vonja najem...user posted image . Upam, da bo kmalu bolje.

Kje pa so danes naše čveke...Ajsi, Žižika, Se*, PikiO?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
18.12.2008 13:26:36   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

radenska ni preveč dobra oziroma nasploh pijača z mehurčkiuser posted image glede bruhanja je pa tko da ni panike dokler se lepo rediš in otroček raste,no jaz sm kljub rednemuuser posted image bruhanju pridobila skor 23 kguser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image si pa fino nagaralauser posted image user posted image user posted image

Pa so šle kilce nazaj?

Jaz ne vem več, nekateri pa pravijo da je radenska super, se zrigaš in živiš normalno naprejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
18.12.2008 13:27:58   
sonček85
jazzzika ti kar pridi ni panike ,je dovolj za vse,sedaj kuham že za tri ker jst veliko pojemuser posted image user posted image user posted image user posted image sn šla pa do sedaj samo 6kg gor,pridna jazuser posted image user posted image user posted image

živa:na wc pojdi ,samo poglej da ni katere noter ,da te pol ne bo slišala.Upam ,da mate tam signaluser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 18.12.2008 13:29:19 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
18.12.2008 13:28:24   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

user posted image user posted image user posted image si pa fino nagaralauser posted image user posted image user posted image

Pa so šle kilce nazaj?

Jaz ne vem več, nekateri pa pravijo da je radenska super, se zrigaš in živiš normalno naprejuser posted image
ja donat baje pomaga in ga svetujejo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
18.12.2008 13:31:14   
jazzz27
samo kaj, ko je pa tako neprijetnega okusa...user posted image user posted image Mah človek res ne ve....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
18.12.2008 13:31:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

živa:na wc pojdi ,samo poglej da ni katere noter ,da te pol ne bo slišala.Upam ,da mate tam signaluser posted image

sem že razmišljala ampak se bojim da se ven sliši user posted image user posted image No pa sej bom našla kako pravo mesto za moj telefonski klic.....  Ups... Je že tolko ura... Zdej me je pa kr malo strah ratalo poklicat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3720
18.12.2008 13:32:33   
jazzz27
no ti le poročaj in pokliči. Kaj ti pa morejouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
18.12.2008 13:38:54   
Anonimen
5.1. ob 17:50 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je rekla, da če bi ble kake bolečine komot doma ostanem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 18.12.2008 13:39:12 >

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3722
18.12.2008 13:41:10   
sonček85

5.1. ob 17:50 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je rekla, da če bi ble kake bolečine komot doma ostanem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jej kako smo veseleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
18.12.2008 13:50:59   
jazzz27

jeeeeeeee!!user posted image user posted image  Zdaj se pa hitro v rito uščipni, da te bo bolelouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
18.12.2008 13:51:39   
Anonimen
hehehehehehe

ja sej ja sem že tudi to razmišljala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak sej samo še jutri in naslednje  tri dni, pol je pa ni... Pol pa že pregledek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?