|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voziček druge roke
18.1.2013 7:45:53   
mala zirafa
Ali je katera že kupovala rabljen voziček?Kako ste ble kaj zadovoljne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: voziček druge roke
18.1.2013 8:50:54   
Tippi
Z vozičkom nimam izkušenj, čeprav me čaka, ko bo če bo dojenček, imam pa z mnogimi drugimi otroškimi stvarmi, tako da res ne vidim problema, zakaj ne bi to špilalo?

Sem celo prepričana, da morajo otroške stvari krožiti. Ko sem kakšne svoje stvari dala naprej, mislim od hčere, mi je bilo tako lepo pri srcu, ko sem videla, da stvari uporabljajo drugi otroci. Ker so stvari, ki se nikoli zares ne uničijo, sploh če jih tisti pred tabo čuva in z njimi lepo dela. Pa naj gre za otroško opremo, ali pa cunje, ki jih seveda mulc ne pošvedra.

Če boš in ko boš gledala rabljeno robo, pač bodi pozorna na stvari, ki so pomembne, koleščka, naslon, tam kje je "mehanizem", vse ostalo je stvar okusa. In če vse dela, bi jaz kupila user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: voziček druge roke
18.1.2013 9:05:58   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Ali je katera že kupovala rabljen voziček?Kako ste ble kaj zadovoljne?


Ja.
Zelo.
Kupili smo enakega kot pred leti novega. Bil je dobro ohranjen, v primerjavi z novim je stal 1/7 cene, zraven pa smo zastonj dobili še dodatno opremo, s katero smo obnovili prvi voziček.

Če sedaj gledam za nazaj in primerjam razmerje cena : videzu, uporabi ..., ne bi več kupovala novega vozička.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: voziček druge roke
18.1.2013 12:33:17   
Hope2
Tudi mi smo kupili rabljenega. Všeč nama je bil bugaboo, ampak cena novega nikakor ne. Dobila sva le par mesecev starega, praktično ko nov, plus še sončnik. Sva pa dokupila še nekaj dodatkov- prek ebaya (torba in prevleka v drugi barvi). Eno je bilo nerabljeno, drugo pa malo rabljeno, ampak vse v perfektnem stanju. Cena vozička in vseh možnih dodatkov je bila manjša kot pa samo osnovni voziček. Voziček smo še mi furali 3 leta in sem ga že naprej prodala brez problema. Mah sploh mu ni bilo videt, da je dal že 2 otroka skozi in 4 leta v uporabi.

Voziček si fajn oglej, eni so katastrofalni. Čim več vprašaj in naj ti demonstrirajo vse. Med demonstracijo se takoj vidi, če je kje kaka napaka, kje kaj zatika... prečekiraj bremze. V kakem stanju je blago, da ni že preperelo, abšlesano od sonca, da se lepo sestavlja skupaj, nič ne zatika. Pa gume, odvisno kake gume ima,

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
18.1.2013 15:33:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: voziček druge roke
19.1.2013 16:17:22   
Aninchy
Tud mi smo do sedaj vedno kupili rabljenega, v bistvu sem pri prvem imela tri različne vozke, pa za vse tri skupaj nisem dala več k 200€ user posted image Pač mi je blo fino mal menjat, itak sm prejšnjega naprej prodala user posted image
Bi pa opozorila na trikolesnike - ko je otrok v športnem delu in se veliko uporablja, se lahko sprednnje kolo obrabi zaradi prevelike teže in ko daš potem spet košaro gor, sprednje kolo trese user posted image Sm pri prvi nosečnosti skor diplomirala iz vozkov, potem se mi pa tole zgodiuser posted image Sam verjamem, da prejšnja lastnica niti ni vedla, ker je imela skos športni del kasneje in tamala je bila že kr težka...
Pač ko ga greš gledat, ga par metrov mal bolj na hitro zapelji in se takoj vidi situacija user posted image

_____________________________

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: voziček druge roke
27.3.2014 14:39:11   
urskakrajnc
JA!
kupila sva rabljenega, ki je odlično prestal vse dirkalne travniške napore s prvo hčerko in sedaj ga bova uporabila še pri drugem otroku. Cena je bila resnično nižja od novega. Dala sva mu vzdevek: tank.

_____________________________

In tako sva najprej zidala, potem oblikovala in na koncu stanovala. Sedaj pa že malo prenavljava...
http://mojahiska.host-ed.me/

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?