|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   srbeča ušesa
10.11.2005 14:46:16   
Anonimen
mojga kužata ful srbijo ušesa.. ful mu paše, če mu jih zlo na trdo masiraš, sam dolg mu jih ne morš, ker te začnejo ful roke bolet.. pa skos stresa z glavo..

kaj bi to blo?? user posted image

naj še povem da mamo bernskega planšarja..
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: srbeča ušesa
10.11.2005 15:21:32   
Twetty
Lahk ima vnetje,treba jih je očistiti,to stori veterinar z neko emulzijo.Pelji ga k veterinarju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: srbeča ušesa
10.11.2005 16:08:20   
nejcko
Kot je odgovorila Twetty, gre res lahko za vnetje in tukaj lahko pomaga samo veterinar. Možno je tudi, da se mu je nabralo veliko ušesnega masla ali se mu je celo naredil čep. Tukaj mu lahko pomagaš tako, da mu z neko posebno tekočino ščistiš ušesa (jo nakapaš v ušesa in mu jih masiraš), ampak ta tekočina se tudi dobi pri veterinarju.

Skratka, najbolje, da ga kar obiščete, veterinarja namreč.

(odgovor članu Twetty)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: srbeča ušesa
10.11.2005 16:10:03   
MIN
pri nas je bilo enako.pa smo mu dali tekočino otifree,pa je bilo malo bolje.to je tekočina ki živalim rastopi ušesno maslo.ko to ni več zaleglo smo ugotovili da ima uneto uho.predlagamti da ko imaš naslednjič ceplenje naj ga veterinar pregleda. 

lp pa veliko užitkov pri čohanju zverinice

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: srbeča ušesa
10.11.2005 19:58:49   
jazz
Poglej če ima čista ušesa...če izgleda kot da bi imel umazana,rjavo oblogo,potem je staknil garje,torej k veterinarju. Lahko pa da so mu zrasle tako dolge dlačice, da ga zato srbi!

_____________________________

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: srbeča ušesa
10.11.2005 20:04:44   
baguSka
No, tudi jaz sem mela danes svojga knedlja zarad istega razloga pr vetu. Ugotovil je vnetje ušesa in mu res nakapal kapljive in mu zmasiral ušesek, dal pa mi je še antibiotike, katere mu moram vlivat v ušesek 10 dni, takrat pa moramo spet na kontrolo. Torej kar hitro, ker vnetje lahko kar hitro preide v kronično obolenje. :(

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: srbeča ušesa
10.11.2005 20:59:28   
Anonimen
Naša Pegy ma tud občasno težave z vnetimi ušeski, pa točno tako izgleda, kot si ti opisala. Kar k veterinarju, da ti da emulzijo, s katero mu boš nekaj časa cajtala ušeska, potem si pa nabavi otifree in mu s tem občasno čisti ušesa. Mi zdaj že dolgo nismo imeli teh težav (moram potrkat), sva pa malo bolj vestna, kar se čiščenja ušeskov tiče. Včasih jih sploh nisva, ker nisem vedela, da ima lahko to za posledico vnetje. Aja, lahko mu je pa tud kak tujek zašel not, tudi to se nam je že zgodilo. Je imela kar nekaj trave v ušesih (sploh mi ni jasno, kako zaide tja), to pa tud pri veterinarju zrihtajo in ven potegnejo.
Vsekakor k veterinarju!

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: srbeča ušesa
11.11.2005 6:34:16   
CUKRČEK
Po moje tudi gre za vnetje. Najbolje, da ga k veterinarju pelješ.
A bernskega imaš? Jaz tudiuser posted image  A imaš slučajno kako njegovo slikco? (jaz jo imam v albumu).

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: srbeča ušesa
11.11.2005 11:30:32   
Reja
Kar k veterinarju, čim prej, da ne bo huje.

Naša boga zverinica je enkrat tako dobro skrivala, da ima vneta ušesa (ker jo vedno napademo in pregledujemo, če se kaj praska ali otreša, se je vsakič, ko je to naredila, skrila za kavč ali v kopalnico). Vsak teden ji pulimo dlako iz ušes, ima potem malo rdeče...takrat se je to očitno zelo vnelo in je imela kar že modre. Da je veterinar to očistil in dal antibiotike, jo je dal pod narkozo.

Kar hitro k veterinarju, da bo bolje.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: srbeča ušesa
11.11.2005 11:55:06   
Anonimen
ušesa mu vedno čistim.. pač z vato, tistimi palčkami in eno tekočino.. ampak ko mu notr nakapam tekočino še bolj stresa z glavo, pa ful je zmeden...

ga bom peljala k veterinarju, da ne bo res kaj hudga..

hvala

(odgovor članu Reja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: srbeča ušesa
11.11.2005 12:01:24   
baguSka
ojoj!!! ne uprabljaj palčk za ušesa!!!! Takoj! s tem lahko le še bl poškuduješ ušesa! očitno je potem prišlo do vnetja, ne le do nabranega masla, ali pa se mu je nardil čep - ja boljše da greš do veta!! tud jst sm vedno pucala ušesa, pa je zdej vseen revček.. :( Sm bla pa fuuull presenečena kok so mu tam vlili te tekočine v ušesek!! Jaz sem vedno notri le nakapljala, on pa mi je reku, da se mora nardi prou lužica, drugače ni dovolj! potem pa mu je treba še masirati uhek.

jaz sem mojga knedlja sinoči lovila po celem stanovanju.user posted image le flaško je videl v mojih rokah in že ga ni blo več.. ko mi je končno uspelo zliti vanj nekaj tekočine, pa je bil tok bogi, da je non-stop dvigoval glavico proti stropu in stegoval je jezik, tko da mi je blo čist jasno, da ima zamašen ušesek in mu gre to blazno na živce..user posted image No, danes je vredu. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?