|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zrezki v smetanovi omaki 13.8.2006 20:41:41
|
|
|
|
Laubica
|
Si poskusila z sladko smetano in gongonzolo in zdenka sirček NNNNNJJJJJAAAAMMMMIIII
|
|
|
|
|
RE: zrezki v smetanovi omaki 22.8.2006 21:33:33
|
|
|
|
N _ B
|
topljen sir sladka smetana (1/3 lahko nadomestiš z mlekom) pol žličke gorčice muškatni orešček, poper, sol po okusu
|
|
|
|
|
RE: zrezki v smetanovi omaki 22.8.2006 21:54:11
|
|
|
|
GATA
|
Jaz jo naredim tako, da v lonček dam vodo (po potrebi odvisno koliko hočeš imeti omake), kislo smetano (spet glede na okus... jaz dam cca pol malega lončka) to zmešam z metlico, nato dodam žličko moke (odvisno koliko gosto hočeš imeti) in še enkrat zmešam z metlico, vliijem k zrezkom malo pomešam pri zrezkih, da se tisto nekaj olja lepo "sprime" z omako (da se ga ne vidi) in to je to.
|
|
|
|
|
RE: zrezki v smetanovi omaki 23.8.2006 14:34:41
|
|
|
|
Poka
|
Blek, men pa itak nič kar se dobi v restavracijah ni dobro... Jaz naredim zrezke tako: V ponev dam malo (kapljico) olja, puranove zrezke na vsaki strani popečem, po eni strani namažem z gorčico (aja, predenj jih dam not še sol, poper, vegeta, česen), pol pa včasih dam zraven še gobe v slanici, zalijem pa z instant gobjo juho, ki jo stopim v lončku vode. Pol pa v to vlijem še sladko ali pa kislo smetano. Lahko pa stopimo še zdenka sir ali gorgonzolo, sam zdenka je manj masten- jaz dam Happy cow light. Lahko pa zrezke samo popečeš , gorčica in zaliješ s sladko smetano, sam pride zelo gosta omaka, pa potem npr. doliješ malo vode.
|
|
|
|
|
RE: zrezki v smetanovi omaki 23.8.2006 14:36:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Spečem zrezke in jih na koncu prelijem z 2 dcl sladke smetane. Če je preredko, zgostim z moko in vodo, ki ju predhodno zmešam v skodelici. Jaz začinim z Vegeto.
|
|
|
|
|
RE: zrezki v smetanovi omaki 25.9.2006 22:26:19
|
|
|
|
muška
|
spečem zrezke, jih prelijem s sladko smetano in dodam še malo sira, da se vse skupaj zgosti in zveže, nato pa veselicaaaa
|
|
|
|
|
RE: zrezki v smetanovi omaki 27.9.2006 9:07:32
|
|
|
|
corfu
|
sladko smetano za kafe, sladice, tisto ki je za stepanja, ali smetano za kuhanje?
|
|
|
|
|
RE: zrezki v smetanovi omaki 27.9.2006 10:21:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeraj je moja najmlajša,ki obiskuje gostinsko šolo naredila odlične puranje kocke v smetanovi omaki. Na kocke je narezala puranje zrezke,ki so bili predhodno malo bolj na debelo narezani.Na žlici olja jih je popekla,zalila z malo vode.Popoprala in posolila in dodala list lovorja.Posebi je zmešala sladko smetano z naribanim parmezanom in to zlila v lonec med puranje kocke.Ko je po petih minutah prevrelo je dodala še dva sirova lističa,počakala,da se stopita in omakca je bila narejena.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiIdeje za prigrizek na pustni danDa bo za pusta zabaven tudi jedilnik in da ne bo v trebuščkih obležal le pustni krof in ostale sladkarije, smo za vas pr...
Krofi so lahko tudi zdraviPustna sobota in torek seveda ne smeta miniti brez vsaj enega slastnega krofa. Zato smo za vas izbrskali recept za zares...
Zadnje s foruma
Dlake po prsih.
пеперутка16
Imate dlake po prsih? In kako se z njimi spopadate ... vas motijo in ali jih odstranjujete?