Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.Me veseli ,da si prišla v roke g.Kodričevi.Zdaj pa le mirno nosečnost.
.

Mene tako daje, da sem že cel teden na bolniški, ker se mi vec čas samo spahuje, slabo mi je, ne vem kdaj bom tekla na WC, čeprav ne bruham...uglavnem grozno. Bom šla tudi jaz po famozni B6, samo po vitaminu B imaš full apetit. Mene včasih slabost popusti ko kaj pojem, včasih ni nobene razlike...uglavnem nosečnost je full lepa.
Kaj pa je še bolj smešno, sploh se mi nič ne vidi, slučajno sem imela takšno bluzico, ki je spodaj bolj široka. Tako sem jezna!!! Določenim ljudem pa bi res rada sama povedala!!! Doma vsi pravijo, da ni nobeden nič povedal, res ne vem od kje nje, da sem noseča
. Ne se sekirat, bosta pač malo prej povedala, kot sta načrtovala.
prav hudo mi je. Najprej je v vrtcu potem skupaj pojemo nato ga dam babici in potem smo še kakšno urco skupaj pred spanjem in to je to. Več nisem zmožna. Se mi takoooo smili, skoz bi mami mami mami, jaz pa vsa povožena
.
. Ej mene je bilo v prvi nosečnosti full strah poroda. Potem en mesec pred porodom, se mi je pa v glavi zgleda nekaj premaknilo. Komaj sem ga čakala. Pa ne zaradi tega, da nisem želela bitiveč noseča. Ampak zaradi firbca kako vse skupaj poteka. Ti pa povem, da grem raj še rodit, kot pa k zobarju. Že v prvi nosečnosti sem takoj odjavila zobarja. Sedaj ga bom pa tud. Tako bom k zobarju šla šele v letu, recimo 2009. Sedaj ne zaradi nosečnosti, potem pa ne zaradi dojenja. Morem najdet kakšen razlog, pa čeprav je glup. Res porod je nekaj najlepšega. Sploh ne boli tako kot piše. No katere že, ampak mene ni. Jaz sem mislila samo na dihanje in to pomaga
,.....
Za tako obletnico ti pa lahko podoknico zapoje!
Potem pa še nazdravita.