|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
24.5.2007 9:45:40   
Anonimen
Nussy-žal boš za NS prepozna ,lahko pa greš na krvno preiskavo THT(trohormonski test al nekako tako)v 14 t  ,plačaš pa nekaj podobnega kot pri NS.Ti se na dopust le brez skrbi odpravi in uživaj še za nas.

Mala pikica-ni lepšega ,kot videt bitje tega drobnega srčka ,a ne?Glede materinske knjižice?Jaz sem jo vsakokrat dobila tam nekje po 10t.Pa krvne preiskave tud nisem takoj dala.Očitno imajo določeno ,kdaj se pač nardijo te preiskave.

Tinča-sem vesela zateuser posted image .Me veseli ,da si prišla v roke g.Kodričevi.Zdaj pa le mirno nosečnost. 

Glede utrujenosti ,jaz sem total utrujena ,pa še do 22ure zvečer sem v službi.Komaj zdržim.Sem že prav jezna ,da me daje takšna utrujenost.Pa do večera sem tako napihnjena  imam tak trebuh,kot da bi imela četvorčke user posted image .

anonimnauser posted image

(odgovor članu nussy)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
   RE: Januarčice
24.5.2007 18:43:23   
katee
Pozdravljene spet vse. Jaz sem pa zadnje čase polna energije, utrujenost čutim samo zvečer. Zvečer se mi pa že kakšen teden dogaja, da ne morem zaspati. Ne vem, zakaj se mi to dogaja. A se tudi vam?
Jaz imam 31.5. prvi pregled, se pravi čez en teden. Sem prav nestrpna, da vidim, če je vse ok.
Tudi slabo mi je malo manj. Sedaj bruham samo 1× na dan, pa še to ne vsak dan. Juhu.
Lepo se imejte vse, lep dan še naprej!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 277
   RE: Januarčice
24.5.2007 19:35:11   
Sunny Morning
Ni me bilo par dni in ve ste čisto "pobezlale". user posted image
Prav vesela sem za vse, ki ste bile na pregledih in je vse ok. Razmišljajmo pozitivno še za vse ostale in vse bo ok.
Ja ta nadležna slabost.user posted image  Mene tako daje, da sem že cel teden na bolniški, ker se mi vec čas samo spahuje, slabo mi je, ne vem kdaj bom tekla na WC, čeprav ne bruham...uglavnem grozno. Bom šla tudi jaz po famozni B6, samo po vitaminu B imaš full apetit. Mene včasih slabost popusti ko kaj pojem, včasih ni nobene razlike...uglavnem nosečnost je full lepa.user posted image

Alejinad, jaz hodim k dr. Klaričevi, tudi v ZD. Sem jo lani zamenjala in se mi full dopade, je full prijazna, taka res razumevajoča, ženska je zakon.

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 24.5.2007 19:36:09 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 278
   RE: Januarčice
24.5.2007 19:41:40   
TONČI.
O Nalin, sej jaz se tud  s tem tolažim, da je še prezgodaj da bi se videlo. Me pa krči dajejo še bolj kot v prvi nosečnosti. Drugih slabosti pa nimam. Imam samo 2 balona , krče in glavobole. Glavobele imam pa tako ali tako že 3 leta vsak dan, kadar je vročina. Zaradi zastarele borelije. No se še kej slišimo. Aja še to, kolk nosečk je za januar. Marička ja, bomo čist ukopiral porodnišniceuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 279
   RE: Januarčice
24.5.2007 22:33:56   
mala pikica
Joj, punce, zdaj mi je pognalo kri po žilah. Zunaj sem zalivala rože in soseda meni: tebi pa se zdaj že lepo vidi da si noseča, se ti lepo vidi trebušček. Haloooo!!! Pojma nimam, kje je ženska izvedela. Sorodnikom še sploh nisem povedala, zdaj pa bo ena čvekava ženska vsem raztrobila user posted image  Kaj pa je še bolj smešno, sploh se mi nič ne vidi, slučajno sem imela takšno bluzico, ki je spodaj bolj široka. Tako sem jezna!!! Določenim ljudem pa bi res rada sama povedala!!! Doma vsi pravijo, da ni nobeden nič povedal, res ne vem od kje nje, da sem noseča user posted image user posted image user posted image  Pa še to takšna klepetava ženska, cela vas bo v nekaj dneh vedela. Se predstavljete, od dragega starši še sploh ne vejo. Sicer niso tako blizo doma, pa vseeno, pridejo kdaj na obisk. In potem soseda.... Groza!!! Zdaj bo pa treba povedat, če nočem, da od nje vsi zvejo.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 280
   [Brisano sporočilo]
25.5.2007 9:16:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mala pikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
   RE: Januarčice
25.5.2007 10:00:45   
Tinča1
Mala pikica sosedje vedno kaj zqgodejo, saj mogoče pa imajo ušesa ravno tam ko ni treba.
Ko sem bila jaz še doma, smo imeli sosedo, ki je ko si prišel na balkon spustila rolete, okno odprla, pa snemalauser posted image . Ne se sekirat, bosta pač malo prej povedala, kot sta načrtovala.

Nalin RR tudi meni se zvečer že pozna, ( sem v 7t), pa nisem napihnjena, ker na WC hodim normalno. Je pa res, da sem to itak to pričakovala, ker sem prej, ko sem bila še sama, bila kot prekla. Zdaj ko pa sva 2v1 pa se nekje mora poznatiuser posted image .

Kako je nosečnost lepa , juhuhu.

Aja pa, da ne pozabim blagor vam tiste, ki se vam slabosti končujejo, meni se očitno šele začenjajo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 282
   RE: Januarčice
25.5.2007 10:13:22   
TONČI.
Ojla, kaj se vam res že tako zgodaj pozna v drugi nosečnosti? Ma men se je v prvi šele tam okoli 16 tedna. Se pravi, da se bo hitreje videlo.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 283
   [Brisano sporočilo]
25.5.2007 10:59:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TONČI.)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
   [Brisano sporočilo]
25.5.2007 11:05:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
   RE: Januarčice
25.5.2007 11:31:45   
Daschi
Nalin, ne bit žalostna! saj bo kmalu minilo! Ti se raje veseli, da bo žan imel tako kmalu bratca ali sestrico! Boš videla, kako lepo ju bo gledati, ko se bosta skupaj igrala.
jaz vidim pri starejših dveh. kadar je deževno, kadar nikogar izmed prijateljev ni, imata drug drugega.
kadar je kdo kregan, držita skupaj.
če ju je strah, spita skupaj.
če potrebuje kdo pomoč, mu drugi pomaga.

na zažetku je kar pestro, ampak, se splača. jaz sem si vedno želela brata ali sestro.

No, zdaj bo pa pri nas še manjša razlika. pa se veselim. res bo naporno, ampak, če zmorejo mamice s trojčki, kajneuser posted image



IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Jaz se počutim grozno, slabosti sicer ni (malo me samo tišči v želodcu), se pa počutim grozno ker sem nonstop zaspana in nimam nobene energije se igrat z Žanomuser posted image prav hudo mi je. Najprej je v vrtcu potem skupaj pojemo nato ga dam babici in potem smo še kakšno urco skupaj pred spanjem in to je to. Več nisem zmožna. Se mi takoooo smili, skoz bi mami mami mami, jaz pa vsa povoženauser posted image MA sem slabe volje, sem vedela da je vse še prezgodaj, da žan ne bo razumel, da bo trpeluser posted image meni je grozno, upam da utrujenost čim hitreje mine.


_____________________________

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 286
   RE: Januarčice
25.5.2007 11:40:55   
klaja
Iiiiiiiii kakega lepega bušija že imaš!

No ja, saj moj je tudi skoraj že taki, malo manjši. Sem včeraj stala eno uro pred omaro in si probavala kaj mi je še sploh prav. In na koncu sem ugotovila, da bo treba it po nakupih.

Puri ti kar zavidam, kolko energije moraš imet za tri sončke, pa še za četrtega.....

Uspela sem se tudi naročit, tako da imam pregled 6.6. in že komaj čakam. Drugače pa se super počutim, polna energije in včasih kar ne morem verjet, da semuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 287
   RE: Januarčice
25.5.2007 12:21:26   
TONČI.
O Nalin, kako imaš lep trebušček. Ma kar ne morem verjet, da sva en teden razlike. Ti imaš trebušček, pri meni se pa še na UZ nič ne vidi. Si sigurna v tednihuser posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 288
   [Brisano sporočilo]
25.5.2007 12:27:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TONČI.)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
   [Brisano sporočilo]
25.5.2007 12:30:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 290
   RE: Januarčice
25.5.2007 13:20:24   
katee
Živjo punce!!
Nalin, kak trebušček že imaš! Jaz sem konec 8. tedna, pa imam samo malo napet trebušček. Mi je ravno sodelavc danes rekel, da se mi absolutno nič še ne pozna, razen baloni. To je pa groza, kako velike prsi imam. Meni je še vsa garderoba prav in še nekaj časa ne bom imela problemov z nakupi novih oblek. Je pa tudi res, da sem ene 2-3 mesece, predno sem zanosila shujšala za ene 3 kg, ampak to je šla samo maščoba stran. Včeraj sem po enem tednu zopet vodila aerobiko, pa sem se po vadbi tako super počutila.
Proti slabosti sem pa ugotovila, da mi zelo pomaga pivski kvas. Že prej sem ga jemala, sicer v prahu( ta je ogaben in tudi smrdi), sedaj v tabletkah in mi ni več tako slabo. Probajte.
Lep dan želim vsem in uživajte v lepem vremenu.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 291
   [Brisano sporočilo]
25.5.2007 13:53:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
   RE: Januarčice
25.5.2007 15:52:33   
TinkiBinki
Joj, moje prsi so tudi napihnjene, tako da bodo sodelavci prej opazili, preden bom povedala, saj imam sicer majhne in ne nosim dekoltejev. user posted image
Joj, vstajam pa vsako noč, ker imam poln mehur. Se trudim, da zvečer ne pijem preveč, ampak vseeno vstanem sredi noči, potem pa težko zaspim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 293
   RE: Januarčice
25.5.2007 16:56:03   
mateja80
Živjo punce. Sem prebrala, da ima večina iste težave... Jst si komaj z brisačo obrišem prsi po tuširanju, ker me bradavice tako skelijo. Moj je čist navdušen in vsak dan sproti preverja kolk so že zrasle.user posted image
Tud men se zdi,da se mi bodo slabosti šele začele.. Dons je kr normalno, najbolje je še zvečer. Utrujena sem pa tok, da bi naredila karkoli,da mi nebi bilo treba popoldan v službo. Komaj se mi da dihat...
Ja, bo treba v shoping po nove cunje. Oprijete majčke bom pospravila, čeprav jih gotovo nikol nam več nase spravla. Nč za to. Dons sm mal listala knjigo Vse o nosečnosti in porodu. Ful zanimivo, čeprav večino zvem tukaj na forumu. Me je pa kr mal stisnlo ob slikcah, ki prikazujejo porod....se moram mal razvedrit, je reku moj, ker je za to še čist prezgodi mislt. Ja, ampak enkrat bo treba rodit. Čist me je zapsihiralo.  A ste tukaj samo tiste, ki ste že mamice, al je katera tudi v prvo noseča, kot jst?
Odštevam dneve do pregleda, da vidim, da je vse ok.
Želim vam lep vikend, napolnite se z energijo.

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 294
   RE: Januarčice
25.5.2007 18:27:37   
TONČI.
Me je pa kr mal stisnlo ob slikcah, ki prikazujejo porod....


Porod morš vzet samo kot nekaj lepega. V mislih moraš imeti samo to, da ti bo porod prinesel user posted image . Ej mene je bilo v prvi nosečnosti full strah poroda. Potem en mesec pred porodom, se mi je pa v glavi zgleda nekaj premaknilo. Komaj sem ga čakala. Pa ne zaradi tega, da nisem želela bitiveč noseča. Ampak zaradi firbca kako vse skupaj poteka. Ti pa povem, da grem raj še rodit, kot pa k zobarju. Že v prvi nosečnosti sem takoj odjavila zobarja. Sedaj ga bom pa tud. Tako bom k zobarju šla šele v letu, recimo 2009. Sedaj ne zaradi nosečnosti, potem pa ne zaradi dojenja. Morem najdet kakšen razlog, pa čeprav je glup. Res porod je nekaj najlepšega. Sploh ne boli tako kot piše. No katere že, ampak mene ni. Jaz sem mislila samo na dihanje in to pomaga

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 295
   RE: Januarčice
25.5.2007 18:57:28   
puri
oJ!

Samo, da vas

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 296
   RE: Januarčice
25.5.2007 19:03:00   
puri
Tamal mi je pritisnil enteruser posted image

Ja, hotla sem vas samo malo pozdravit. Danes imava z mojim obletnico poroke 5 let (pa četrti otroček na potiuser posted image ,...sva pridna, aneuser posted image ),....Tako, da si bova naredila en lep večeruser posted image ,.....

Nalin,....tvoj trbušček je pa res že ogrooomenuser posted image user posted image ,....kar ne morem verjet, res se ti že lepo vidiuser posted image

Se beremo spet jutri.

Lep petek vsemuser posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 297
   RE: Januarčice
25.5.2007 19:56:35   
TONČI.
 

user posted image   Za tako obletnico ti pa lahko podoknico zapoje!



user posted image   Potem pa še nazdravita.

Čestitke! IN le tako naprej



(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 298
   RE: Januarčice
25.5.2007 21:07:26   
mala pikica
Jaz sem pa danes takoooo utrujena. Sem bila cel dan službeno na kongresu, po vrhu vsega pa sem še ves čas stala. Groza!!! Zdaj pa mi je še za nameček slabo.

Trebuščki... user posted image   Nalin ful luštkan tale trebušček user posted image  Meni se zvečer tudi malo vidi, zjutraj pa nič, tako da je to verjetno samo od hrane zvečer. Kaj ostale tudi tako obsedeno jeste na trenutke? Mene takšna lakota popade, da moram v istem trenutku dati nekaj v usta. Zato pa se vidi trebušček user posted image  Nalin RR koledarček kaže v katerem tednu si in ne kaže dnevov. Vsaj mislim, da je tako.

Prsi imam jaz tudi ful velike. Je šef vedel, da sem user posted image  še preden sem mu povedala. In to samo po prsih, ki so čez noč zrasle. Vsaj en dobra lastnost znakov nosečnosti user posted image  Vsaj za tiste, ki smo prej imele bolj male. Pa mene tudi bolijo. Sploh se ne morem prav pockrljat pri dragem user posted image

Puri user posted image user posted image user posted image  tebi pa res čestitke, iz vseh pogledov. Za 5.obletnico, še bolj pa za 3 otročke in četrtega, ki je na poti. Sploh si te ne predstavljam, sva isto stari, ti čakaš 4., jaz pa 1. Ja, nekateri res slabo skrbimo za povišanje rodnosti. Res še enkrat user posted image

Drugače pa imava midva z mojim dragim tudi obletnico. In sicer v nedeljo, prvo!!! To bo še luštno user posted image

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 299
   RE: Januarčice
25.5.2007 21:21:28   
mala pikica
Malo sem dopolnila naš seznamček. Upam, da je vse prav in da nisem kateri dodala kakšnega otročka, ki ga v resnici nima user posted image  Če kaj ni v redu, mi prosim sporočite. Sporočite še leta (če seveda niso skrivnost) in PDP-je, da bo seznam popoln.
 
PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje 
 
1.1. maruša05 (33), user posted image  user posted image  + user posted image  
1.1. sonček balonček (31), user posted image  + user posted image
1.1. zasanjana (25), user posted image  + user posted image  
2.1. karatina (29), user posted image  

2.1. martinka (28), user posted image  
4.1. katee (28), user posted image
5.1. sunny morning (32), user posted image

5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image  
6.1. anonimna 2 (33), user posted image  + user posted image
7.1. kikina user posted image

7.1. mala pikica (27), user posted image  
8.1. bekica1 user posted image  + user posted image  
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
10.1. lenči user posted image  user posted image  + user posted image
12.1. nussy (26), user posted image

12.1. mateja80 (26), user posted image
12.1. alejinad user posted image  user posted image  + user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image
16.1. anoninmna user posted image (28), user posted image  + user posted image
17.1. tinča1 (28), user posted image
20.1. nalinRR user posted image  + user posted image
21.1. anonimna 3 user posted image
24.1. damo (29), user posted image
26.1. gajči user posted image
30.1. puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image
? pikicaa user posted image
? nastygirl user posted image  
? tinkibinki user posted image
? tonči. user posted image  + user posted image

Trenutno imamo 29 user posted image  in že 19 user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 25.5.2007 21:23:09 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?