Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 19:09:39
|
|
|
|
Serendipity
|
Uh, jaz sem si prej prižgala svečke, natočila vode z ogrooomno pene in se potopila vanjo... ter uživala 100/ uro. Zdaj pa še malo posurfam, nato pa grem gledad Fringe ...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 19:14:52
|
|
|
|
pikicao.
|
men je pa mal slabo ratal, k sm en puding jedla prej..uffff.... pa se mojmu sm jopco mal skrcla, hihiiihih :) sm ga ze klicala jao dons morm jt sam se spat se* kaj bos to gledala?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 19:23:46
|
|
|
|
Serendipity
|
Ma je moj možek na muli našel eno nadaljevanko Fringe - kao paranormalne fore. Sem včeraj gledala uvodni del, pa so me čist pritegnili... Se bom pač sprijaznila s tem, dokler mi mula CSI-jev dol ne povleče... No, saj krajši rokavi in popi ven je pa tudi lahko šik, mar ne?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 19:27:08
|
|
|
|
pikicao.
|
hihihiih, ja k ma tazga luskanga trebuscka spodi ma mini bojlercek a na muli, sm misla d na tv-ju jz pa ne vem kaj bom dons gledala? mas kaksno idejo?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 19:30:01
|
|
|
|
gigi1
|
Se evo neki od H&M http://shop.hm.com/at/shoppingwindow?dept=DAM_KLAKJ&shoptype=S pa še Neckermann TUKAJ
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 30.11.2008 19:32:58 >
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 19:30:04
|
|
|
|
Serendipity
|
Moj ma tudi takega sladkega bušija! Hm ... sploh ne vem, kaj je na TV-ju. Zvečer ponavadi kak filmček ka računalniku pogledava ... Cartoon Network mogoče?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 19:35:32
|
|
|
|
gigi1
|
V glavnem Se* Mislim, da rabiš kakšno dekoltirano oblekco, ali na preklop, da mal razkažeš balkonsko bogastvo Pikica mislim, da je na TV1000 en soliden film..čaki grem gledat Aha Assassins. Sly in Banderas
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 19:39:01
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 V glavnem Se* Mislim, da rabiš kakšno dekoltirano oblekco, ali na preklop, da mal razkažeš balkonsko bogastvo Po tej drastični hormonski spremembi - ojaaaa, dekolte do popka! Vprašanje, kdaj bodo zopet tak ponosno kukali izpod dekolteja ...
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 30.11.2008 19:42:11 >
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 19:39:47
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Se evo neki od H&M http://shop.hm.com/at/shoppingwindow?dept=DAM_KLAKJ&shoptype=S pa še Neckermann TUKAJ Tale tu je bila fejst všečna: http://www.neckermann.si/artikel/3126479/Zenska-obleka pa sem jo naročila in so poslali obvestila, da je sploh več ni možno dobit. Ja men je bla tud ta tanajboljša . Pa tolk bi ti pasala. Sem te takoj vidla v njej Kaj pa če probaš v Avstriji? Mogoče še majo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 19:40:44
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 V glavnem Se* Mislim, da rabiš kakšno dekoltirano oblekco, ali na preklop, da mal razkažeš balkonsko bogastvo Po tej drastični hormonaksi spremembi - ojaaaa, dekolte do popka! Vprašanje, kdaj bodo zopet tak ponosno kukali izpod dekolteja ... Bojo bojo. Vedno bolj.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 19:43:59
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Se evo neki od H&M http://shop.hm.com/at/shoppingwindow?dept=DAM_KLAKJ&shoptype=S pa še Neckermann TUKAJ Tale tu je bila fejst všečna: http://www.neckermann.si/artikel/3126479/Zenska-obleka pa sem jo naročila in so poslali obvestila, da je sploh več ni možno dobit. Ja men je bla tud ta tanajboljša . Pa tolk bi ti pasala. Sem te takoj vidla v njej Kaj pa če probaš v Avstriji? Mogoče še majo Ma kao s sedeža nekje v Avstriji ali Nemčiji - saj so napisali kraj ampak slabo pamtim - so jim to sporočili. Pa to se mi je v dveh tednih zgodilo 2X. Pa skoraj nikoli ne naročam s katalogov
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 19:45:48
|
|
|
|
miska73
|
Ne vem kako izbiro imajo kaj zdle po trgovinah. Ampak jst sem si kupla v preteklosti luštne oblekce v Orsay, Tom Tailor in S'Oliver. Poleg H&M seveda.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 19:47:58
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Misliš da je pa ta preveč? http://www.neckermann.si/articlecloseup.aspx?articleid=3115589 Preveč kaj?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 19:50:37
|
|
|
|
beyba
|
jst se sam na hitro javim da povem da MI MAMO PA ZOBKA!!!!!!!! desno spodaj brala vas bom za nazaj ko bo čas...mamo full štalo, povem drugič.. sam pikicao da ne pozabim....
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 19:58:52
|
|
|
|
gigi1
|
Beyba bravo za zobka. Upam, da se štala čimprej zrihta
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 20:21:39
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Uh, jaz sem si prej prižgala svečke, natočila vode z ogrooomno pene in se potopila vanjo... ter uživala 100/ uro. Zdaj pa še malo posurfam, nato pa grem gledad Fringe ... ooooooooooooooo kaj bi dala za to pa imam tuš kabino .Seveda se bom pazila in spočila Pikica:malo si mi sumljiva zadnje čase beyba:bravo za zobek
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 20:29:05
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Ne vem kako izbiro imajo kaj zdle po trgovinah. Ampak jst sem si kupla v preteklosti luštne oblekce v Orsay, Tom Tailor in S'Oliver. Poleg H&M seveda. Dobre destinacije
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 20:31:43
|
|
|
|
pikicao.
|
jeeej za zobek soncek, sumljiva zakaj? ja jz tud tam dost kupujem, pa kaksno stvarco tud v zari al pa v kaksnih butikcih.. miska a ti tud prides? giigiiiii ful sem vesela d ti tud prides ze gledam film
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 20:35:48
|
|
|
|
miska73
|
Piki, meni se pa tole v četrtek ne izide. Ve se pa mejte fajn, pa ne preveč pri unih stojnicah s kuhanim vinčkom čepet.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 20:36:11
|
|
|
|
pikicao.
|
go se*, go se*, go se* pa noooockkooo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.11.2008 21:04:14
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Piki, meni se pa tole v četrtek ne izide. Ve se pa mejte fajn, pa ne preveč pri unih stojnicah s kuhanim vinčkom čepet. skoda miska sm misla d te bom vidlaa :) pol mi pa saj kasno slikco posl na ZS a bos dej no dej no
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?