|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
29.11.2008 20:25:56   
gigi1
Pikica user posted image user posted image user posted image

Miška men sta pa ta 2 za Piki mal sumnjiva. Da nista na onu stranu???

Ajsika kje je srečanje? In KAKO SI? Se moram kar dret, k mi nočeš odgovorit user posted image

Se* men se pa zdi, da si ti hrbet od Bachama fasala user posted image

Pozdravček vsem borkam user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 29.11.2008 20:26:14 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
29.11.2008 20:30:45   
ledenka
ahem, Žiži draga, maš odgovor na IVFu user posted image  pa srečanje je kar v centru LJ, nekje na toplem se dobimo in gremo potem malo po stojnicah pofirbcat user posted image  popoldan, po službi, nekje po 16h ali še kasneje. prideš zraven? bi te bilo suuuuper videt, bejba!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
29.11.2008 20:32:41   
miska73
Žiži zdej si me pa zatožla...
Ja una ritka je od Becksa, jo mam shranjeno na compu poleg ritke od tvojga Fabia...
Una dva za pikico sta pa mogoče res mal sumljiva, ampak sta tolk huda, da ju jst z veseljem uporabim...
Pa piki je tri tedne sama in nuca dva, da se vsaj malo potolaži.

Kako prehladek lubika? Si že zdrava?
A še tebi eno slikco zrihtam.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
29.11.2008 20:36:30   
gigi1
Miška moja zlata user posted image  veš, da mam jst fuzbalerje v mezimcu user posted image . Ga tud v hrbet spoznam user posted image

Hvala sem danes malo bol jša. Sem že navsezgodaj šla ven avto pucat, pa me je prehlad zapustil user posted image . Bom vidla kaj bo jutri, k bom mal v izi.

Kako si mi ti? Si se spočila od štalce v službi?

In ja vedno sem za user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
29.11.2008 20:42:50   
miska73
Žižek samo za tebe

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
29.11.2008 20:46:33   
miska73
Žiži jst sem bolj tako tako...
Me en prehlad kao lovi že ene dva tedna.
Od službene škatle sem se pa rahlo odpočila.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
29.11.2008 20:49:49   
gigi1
Miška hvala user posted image  Nekam velko rito in stegna ma na tej slikci user posted image  A misliš, da je objektiv kriv? user posted image  user posted image

Lubica, pa ti se boš čist skurla. Teli prehladi so pa oduser posted image . Men se tud tale že kar vleče. Upam, da sem ga dans pregnala user posted image . Pocajti se srce.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
29.11.2008 20:54:52   
miska73
Pa res ma nekam debela stegna...
Evo še eno, da popravim vtis.

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
29.11.2008 21:07:38   
gigi1
Matr sem se pa zdele tolk slinila, da mi je kar računalnik crknu user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
30.11.2008 9:28:48   
gigi1
Jutrčka puppe

Evo mali makjato

user posted image

čajček

user posted image

sokec

user posted image

zajtrk...

user posted image  

Pikica evo objemčka v mojem stilu user posted image . No ta je tudi za vse moje Borke , ker imam veliko srce user posted image

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
30.11.2008 10:56:21   
Serendipity
Hja ... sem hotela kofu skuhat, pa me je žiži prehitela    user posted image user posted image user posted image user posted image

Si jo pa z veseljem postrežem user posted image

Objemčki za vse (čeprav sem že skoraj mnenja, da si jih ene več ne zaslužite, ker nas več ne marate user posted image  user posted image ) user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
30.11.2008 11:13:16   
pikicao.
juhuhu user posted image user posted image
hvala spet za objemcke, mi ful pomagajo..k zdej ga pa ze kr dobr pogresamuser posted image  ampak sej bo, a ne user posted image

jz sm bla zuni vceri, smo najprej do pol enih box gledal..pol smo sli pa kao plesat in smo ob dveh prsl tja...pa mi ni blo lih kul, druzba sicer ok, sam ostali so bli bl tko..
moj kolega me je mirku k zaklad..pa skoz tezil skoz te gleda kdo..dons si moja, ce kdo vprasa user posted image user posted image user posted image  jao jao, no in po eni uri je mene zacel dol odspodi ful spikat, tko d smo mogla it domov in sem bla ob pol stirih ze pod koutramuser posted image  je blo tok lusn pud koutram... no skoda mi je blo sam makeupa user posted image user posted image user posted image  k sm ga mogla zbrisat k sm sla spat, hihihi
itak je bil pa to makeup k ga mas lahko sam tko za vnuser posted image user posted image

no ja z aquo sm govorila je rekla d velja za cetrtek, vendar pride mal kasnejeuser posted image  k ma sincek se obveznosti. drgac pa ja gigi ti tud prid, miska a ti lahko?

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
30.11.2008 11:32:57   
pikicao.
aaa
pa se smrecica za nas borke, tko d mamo zdej tud uradno smrecico user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 30.11.2008 11:34:18 >

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
30.11.2008 13:18:27   
Serendipity
/smijlikiočkevenmečesesliniintreseodveselja/

Saj veste kak pravijo - prvi pride prvi melje. V tem primeru pelje - torej: MOJ MOJ!

Piki žurerka user posted image  Makeup uspel?

Hm, premišljujem kaj naj imam oblečeno za službeno novoletno zabavo ... Ideje? (Si malo možgančke zaposlim z drugimi stvarmi...)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
30.11.2008 16:47:09   
pikicao.
ooo se* user posted image user posted image  ja itak bo lahko tvoj, men so lucke ful vsec user posted image user posted image user posted image

kaj oblect za novoletno zabavo? hmmmm. neki ki se svetiuser posted image user posted image user posted image user posted image  sam prosim ne taksna kombinacija kot sem jo vceraj vidla :Vijolicna tunika(se sveti na polno) spodaj pa hot pants ZELENE Z VOJASKIM VZORCEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej ce bi bila pijana al mela vid okvarjen je pomoje neb vidla user posted image user posted image user posted image  ampak sem jo, ojejej user posted image user posted image user posted image
men so kombinacije s crno ful lepe.. crna itak zmera ostaja elegantna barva user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2065
30.11.2008 17:05:21   
ledenka
čao, bejbe! vidim, da se nas bo nekaj nabralo za četrtek user posted image  

ampak jelka je pa lepa user posted image  Se*, ti jo kar glej, danes še lahko user posted image  

pri meni je lenobna nedelja, za kosilo so bili konjski zrezki - moj se malo pritožuje, da jeva konja skor vsako nedeljo, pa bo že potrpel - rdeče pese ne maram, teran mi pa smrdi user posted image  kje je še dosti železa?

pikicaOOOOO, ampak mejkap je pa vsaj na sliki svetski user posted image  

žiži, prideš? user posted image  pa miška? pa živa? pa še katera?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
30.11.2008 17:12:13   
pikicao.
hej hoj ajsi user posted image
ja je men tud poratu tale make-up, sm bla pohvaljena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a vi2 pa kr konjcka ;) iihhhaaa
ja sam zaenkrt sva potrdile da prideba sam jz pa aqua, ostale pa neuser posted image

kje je zivauser posted image  je ta teden se mi zdi nism nc brala??? upam d je vse ok z njo..al kr non stop hod v zagreb user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
30.11.2008 17:13:03   
gigi1
Ajsi pridem, če poveš kdaj in kam user posted image

Veliko železa pa vsebujejo vsi temni sokovi..borovnice, brusnice, ribez...

Se* kakšno seksi črno oblekco user posted image

Pikica žurerka user posted image  sem mislil, da spiš.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
30.11.2008 17:17:49   
ledenka
žiži, nekje po 16. nekje v centru user posted image  če ima katera kako idejo kje, kar na plan z njo! jaz bi predlagala Zvezdo na Kongresnem trgu, sam vem, da zna bit gneča. mi je vseeno, samo da imajo kak čajček/sok/limonado user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
30.11.2008 17:18:41   
pikicao.
ja prej sm sla mal pocivat..k me kr neki spika dol spodi user posted image user posted image nimam pojma kaj je touser posted image

gigi tocno lokacijo se ne vem neki je ajsi omenjala center se mormo zdej tocno dogovrtuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
30.11.2008 17:19:39   
pikicao.
men je vseeno..sam da gremo pol po stojnicahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  a lucke ze gorijo?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
30.11.2008 17:22:31   
ledenka
lučke prižgejo v sredo user posted image  sej zato bo četrtek fajn, vse bo gorelo in delalo user posted image  

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
30.11.2008 17:59:47   
sonček85
Naj vas lepo pozdravim na to deževno nedeljo in več od mene jutri ,saj sem zmatrana k top ,smo imeli včeraj in danes koline-sem jedla k norauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
30.11.2008 18:50:29   
Serendipity
Pupike moje - a boste svoji prekmurki s srečanja poslale slikice? Daj, eno sliko se slikajte spešal za mene ... OK?
Mogoče - bi ostalim bejbam lahko na ZS še poslale info o srečanju... mogoče jim hitreje v očke padlo...

gigi - user posted image  to sem si tudi mislila - kak predlog kje najdem? V neckermanovem katalogu je bila ena taka fajna ... ampak je nimajo več na zalogi.. user posted image

ajsi - a od jutri naprej pa več ne bom smela očk past na sexi teleščkih postavnih pikcev? user posted image

sonček - samo počivaj, pa nenaprezaj se preveč ... te bo bebika brcala, da te opomni!

pikolina - sem si mislila da boš zadela sto na uro z make-upom! Kar se pa tiče bolečin .. me je včasih tudi bolelo po ovulaciji. Držim fingers crossed, da je to dober znak za user posted image user posted image !

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
30.11.2008 19:03:01   
pikicao.
evo pikacao. spet prisotna user posted image user posted image user posted image
ja ne vem kaj je to, sam naj mine cim prej...

slikale se pa bomouser posted image user posted image  v predbozicnem vzdusjuuser posted image user posted image user posted image

kaj pa ve kej pocnete? jz gledam tv pa mal na netu visim.. po se grem pa kopatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?