Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.11.2008 11:24:33
|
|
|
|
miska73
|
Piki, na še en objemček, ker grem zdle na teren, pa me spet ne bo tu gor na RR.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.11.2008 11:25:17
|
|
|
|
pikicao.
|
aaaaaaaa miskaaaaaaa aaaaaa zdej se bolj jokam
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.11.2008 11:25:46
|
|
|
|
miska73
|
Se* tole je pa samo zate
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.11.2008 11:26:38
|
|
|
|
pikicao.
|
aja men en objemcek njej pa en hud hrbet, ajaa a se tooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooo soooook jz sm cist frtik
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.11.2008 11:26:43
|
|
|
|
miska73
|
Pa še za ostale pupe.
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.11.2008 11:26:51
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Se* tole je pa samo zate /SMIJLIKIOČKEVENMEČEINSESLINI!/
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.11.2008 11:27:18
|
|
|
|
pikicao.
|
no ze mal boljs
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.11.2008 11:27:32
|
|
|
|
pikicao.
|
miska plazaaaa
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.11.2008 11:28:12
|
|
|
|
miska73
|
Evo piki ... pa še neki zate... Zdaj pa res šibam... pa, pa
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.11.2008 11:29:01
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. nc zdej jz zdej se derem, srce mi poka ..kakat me tisci, zulj se mi je na nogi naredu, las mi strli.. in to vse zto kr tebe ni blo na borbo se* jz pa zdle se mal nc ne delam (hud stavek a ne) pol grem pa po tleh pucat, pa stnvaje pospravt, pa glavo umit, pa nohte namazat..k grem dons mal vn po dolgmu casu.. pa mal sm v dilem, bom sofer ampak hocem bit lepo upedenana (sej za obleko ni panike) cevlje bom mogla si pa v avtu preobut k mamo sneg, in bi si v stiklah vse polomila..tko d morm prvotno met buce, pol pa stikle..jao jao..same probleme si dela a ne no mi saj dolgcas ni HA HA HA. Faca si piki. Hm..no, ta plan je kar v redu. Ampak niso problem le čevlji ... ampak KAAAAAAJ BOŠ PA OBLEČENO MEJLA?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.11.2008 11:30:30
|
|
|
|
Serendipity
|
Nai, bo ... bi se bunila, ker ma piki DVA! ampak moram počivati pa se zadovoljim z enim ...
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.11.2008 11:30:51
|
|
|
|
pikicao.
|
ja to ze vem to je najmanjsi problem...
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.11.2008 11:31:22
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Nai, bo ... bi se bunila, ker ma piki DVA! ampak moram počivati pa se zadovoljim z enim ... ti mas tko sam hrbet
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.11.2008 11:33:47
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Nai, bo ... bi se bunila, ker ma piki DVA! ampak moram počivati pa se zadovoljim z enim ... ti mas tko sam hrbet Hja .. ampak SEXI HRBET!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.11.2008 11:35:59
|
|
|
|
pikicao.
|
ja to mas tud prou lej kako bom namazana
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.11.2008 11:36:28
|
|
|
|
pikicao.
|
sam tok temnih obrvi nimam
< Sporočilo je popravil pikicao. -- 29.11.2008 11:38:18 >
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.11.2008 11:38:34
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja to mas tud prou lej kako bom namazana A - zdaj vidim! hehe - ni slabo...
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 29.11.2008 11:39:58 >
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.11.2008 11:44:39
|
|
|
|
pikicao.
|
bo itak tema tko d se ne bo nc vidl
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.11.2008 14:39:10
|
|
|
|
pikicao.
|
evo jz sm bla pridkana, sm cel stanovanje posrpavila, posesala, po tleh pobrisala, kopalnico zdrgnla.. zdej sm pa mirna, k je vse pospravljeno, no itak se vse zuni kepate al se pa stiskate (jz se pa ne morm ) ampak bom ze potrpela
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.11.2008 14:45:09
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. evo jz sm bla pridkana, sm cel stanovanje posrpavila, posesala, po tleh pobrisala, kopalnico zdrgnla.. zdej sm pa mirna, k je vse pospravljeno, no itak se vse zuni kepate al se pa stiskate (jz se pa ne morm ) ampak bom ze potrpela ¸ Pridna! Kepamo? Kepamo? Keeeepaaaaaaamoooo? HJa, saj bi se PA NI NITI SNEŽINKE SNEGA pri nas!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.11.2008 14:52:27
|
|
|
|
pikicao.
|
a nimate snega??? mi ga mamo tm nekje 10cm sam bi blo dons boljs brez njega ja se* prid k men pa se bos lahko se sankala
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.11.2008 14:56:22
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. a nimate snega??? mi ga mamo tm nekje 10cm sam bi blo dons boljs brez njega ja se* prid k men pa se bos lahko se sankala Smlk smlk. Bom šla res preverit, če Prekmurje k Sloveniji spada ... Ooooo...že prihajam. Samo budno, šal in rokavice najdem!
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.11.2008 15:00:24
|
|
|
|
pikicao.
|
pa spajjjkkkksss d bos lahko snezene anglcke delala
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.11.2008 20:09:51
|
|
|
|
ledenka
|
sem prišla malo pokukat sem danes sem se kar potepala, pa malo nakupovala... kup sejmov je bilo žiži in pikicaOOOOO naj vama čas do vrnitve vajinih dragih hitro mine! mmoj gre pa naslednji konec tedna, menda od četrtka do sobote.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.11.2008 20:12:31
|
|
|
|
ledenka
|
aja, pa srečanje bork je v četrtek popoldan v LJ. pride še katera? v sredo se začne sejem, pa gremo lahko malo po stojnicah pa na kuhano vino (čaj za nosečke ).
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMiomi in pomen ginekoloških pregledovZdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?