Jassika
|
katte super, da je operacija mimo, zdaj pa veselo na delo - kolk časa pa morata počakat? Lhako že koj začneta al kak ciklus? mladika, čebela, arual in ostale (seznam predolg) - sem se spomnila samo na tiste, ki ste žal že predolgo tukaj vas redno prebiram, trepetam z vsako posebej in upam na to, da čimprej zagledate magični Saj se ponavljam, ampak resnično se mi zdi čas, ko ste si že 500 x "zaslužile " da okusite čare materinstva. No, ampak sem sigurna, da če bi kdo rekel, otroci sigurno pridejo, ampak šele čez 5 let da bi tako potrpežljivo čakale naprej, kot ste doslej. Vsaka čast za vztrajnost in pogum, predvsem pa glavo pokonci, na koncu poti čaka ena velika ljubezen in zdrava štručka v rokah Želim vam, da to pride čim prej in navijam za to No, kar sem pa prišla povedat, je pa to, da sem včeraj imela morfologijo in je z našo bibo vse OK. HB Si je pa vzela čas kot na NS, ker je imela prazen želodček in smo čakali skoraj 1 uro, da se je potem videl - in se je kar je najpomembnejše!! In pa...................... sicer G ni hotla 100% potrdit, ampak verjetno pričakujemo Zelo sem vesela!!! Itak pa sploh ni važno kaj je, samo da je zdravo a ane? No, punce mislim na vse vas - tako vetranke kot pripravnice vsaki posebej želim da se čimprej pobarvate v roza. Z veselejem vas bom spremljala naprej in NAVIJALA!!!
|