Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
nočem pričakovati......ne spustim je blizu mene......tako da lahko tudi mene daste na vaš seznamček

vesica.......16.10.2011
Jackie 7.8.2010
Malce sem se odklopla s to mislijo za zanositev,čeprav po tihem še vedno upam na to
ker se ne želim spet razočarati,upam da me niste slabo razumele.Mogoče pa je tudi v temu da mi zamuja ker sem imela rahle probleme z mehurjem in sem hodila vsakih 5 min na wc in hkrati imela malce krvi vmes - pomojem je šla cista upam no vsaj tako so mi rekli.Zdaj čakam da mi
"na ukaz", sva pa začela piti krvomočnico. No, sem med tistimi srečnicami, ki jih O boli, in tako mislim, da je bila nekje 11. oz. 12. dan ciklusa. Kar pomeni, da bi morala
Sej je lepo ko je sneg, če si nekje v hiši na toplem, ma ko je treba domov v največjem metežu mi ni prav nič všeč
me jezi nekej ta teden, tako da še dobro, da ni bilo ovulacije glih ta teden, ker če ne bi popušila na celi črti...
vsem ...
pa ni še nič,s tem da je iz zdravstvenega vidika z nama use ok!!!!!!
. Ampak nič ne moremo. Meni v takih trenutkih, najbolj ustreza mir al pa kakšen pogovor. Na zadnje sem se pogovarjala z eno psihoterapevtko - ki je rekla da naj za pol leta odmislim željo in se prepustim času, ker s tem ko si tako želim, se pojavi obrambni mehanizem, in je lahko vzrok tega da nam ne uspe. Seveda je še poleg naštevala, stres v službi in podobno. Seveda sem pa zadnje čase opazila, da sva oba s partnerjem preutrujena od službe in odkrito povedano, nama niti ni do užitkov. Se bomo morali malo sprostit in začet uživat življenje!!!