|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 21:26:40   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Moj je komenitiral: "Natakarca = natikarca."

Pakiraj mu kufre ... Itak imata še 6 mesecev časa oz. jih ima on. Če se spremeni, je vedno še ena šansa.


jaz mu jih ne bi, naj si jih samuser posted image , a zdej nej pa še njegove stvari pospravlja ...user posted image
če imaš možnost, pojdi za en teden ali več k svojim domov, na morje ... in se daj na off, pa resno premislim ali je vredno.


< Sporočilo je popravil barika -- 3.8.2009 21:27:36 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 21:31:36   
buči
Čigavo je pa stanovanje? Če je tvoje, potem tisti dan, ko se vrača, samo meči skozi okno - vse. Pa ne pozabi zamenjat ključavnice. Če je njegovo, pojdi ta teden stran ti, ampak vseeno zamenjaj ključavnico, pa mu daj ključ v nabiralnik (seveda tudi tega prej zamenjaš).

< Sporočilo je popravil buči -- 3.8.2009 21:32:32 >


_____________________________

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 21:46:39   
Anonimen
Prijateljica s katero bo cel teden sam, s katero bo preživljal noči in ki bo od same utrujenosti od prenaporne vožnje, kdaj pa kdaj z obrazom navzdol počila v njegovem naročju, medtem ko bo on nabijal kilometre...kasneje pa še njo.

Ja, saj sta prijatelja, najboljša!

(odgovor članu buči)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 22:13:39   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: *m*t*

katrin30, ko sva skupaj, se lahko pogovarjava o vsem in tudi po več ur, nikoli nama ne zmanjkat debat. tudi drugače je pozoren do mene (sploh sedaj ko sem noseča), nežen. ujameva se skoraj na vse področjih, imava dosti skupnih interesov. zna me potolažiti, nasmejati, presenetiti. če ne bi bilo teh laži in skrivanj, bi bila srečna. tako je pa to neka ovira. vem tudi da bo dobri očka, sej ima rad otroke in se rad z njimi ukvarja.
tako, da res ne vem....



Ampak zdaj je čas za konkreten, oster pogovor. Ali naj pozabi na to "kozo natikarico", ne najdem boljšega izraza za njo, ali naj spoka.

Najbrž je zelo nežen in pozoren tudi z njo... Ma, da bi moj to naredil... njega čez vrata, njej razbijem gofljo. Brez pomisleka.

Veliko sreče ti želim! In imej rada tudi sama sebe. Vem da ti je hudo, vidim, da ga imaš še zelo rada, ampak takih dejanj mu res ne smeš dovoliti.

_____________________________



Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu *m*t*)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 22:42:09   
Tonchka
Sprašuješ za nasvet. Takole, če bi se meni to zgodilo, bi ga tako našutirala v rit, da bi mu čevelj notri ostal. Sploh ne bi niti imela potrpljenja poslušat nebuloz kaj, zakaj bla bla bla. Ampak, jaz mislim, da si se ti že odločila, da pač zato, ker je sicer ful uredu, te nasmeji, si želi otroka s teboj, se s teboj sicer ukvarja ipd. ga ne boš zapustila. Imam prav? V vsakem primeru ti želim lepo nosečnost in da ti se izide tako, da boš TI srečna. 

(odgovor članu *m*t*)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: ne vem kako naprej....
3.8.2009 23:18:39   
Anonimen
*m*t* razčisti z njim in se odloči zdaj,... da boš lahko mirno uživala v nosečnosti.
ko pride otrok je vse veliko težje.
se mi zdi (moje mnenje, lahko da ga kdo ovrže): prijateljstvo med šoferjem in kelnarco pa je možno samo za šankom... drugje je vedno kaj več kot prijateljstvo!

ko enkrat začneš dvomiti, ne nehaš ampak stopnjuješ!


(odgovor članu *m*t*)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: ne vem kako naprej....
4.8.2009 6:09:49   
marjetica11

Draga prijateljica,
Zelo mi je težko, ko berem tvoj problem. Kaj pametnega mi ne pade na glavo. Najbrž je najlažje svetovati, da ga zapusti. Vem pa, da je to težko. Kolikor sem razumela, sta s partnerjem skupaj že kar nekaj let. Če do sedaj ni bilo večjih problemov, najbrž kar nekako sta ustvarjena za skupno življenje. Vprašanje je le, ali je mož bolj takšne sorte, pa ti do sedaj nisi ugotovila. Če bi bila namesto tebe, bi se malo pozanimala. Saj veš, za nezvestobo svojega partnerja izveš zadnji. Če se je to zdaj zgodilo prvič, so razmere po mojem nekako boljše user posted image Svetujem ti, da se ne odloči čez noč, premisli dobro. Najbolje bi bilo, da bi kakšne drastične ukrepe v svojem življenju preložila za čas po porodu. Jaz bi zvezo s to natakarico na vsak način poskušala preprečiti. Poskušaj ohraniti trezno glavo. Saj poznaš rek, da nič ni tako dobro kot se zdi in nič tako črno kot se zdi.
Srečno in pozdrav,

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: ne vem kako naprej....
4.8.2009 9:15:07   
ksenija12
se pravi - on se je zdaj že odpeljal? z njo? kar bi ti jaz povedela je, da samo prijatelja definitivno nista (razen če sta brat/sestra)..samo vprašanje pa je koliko si sposobna prenest? Poznam ženske, ki jih njihovi dragi ves čas varajo, one to potihoma vedo, ampak ker jim zmeraj govorijo, da jih obožujejo, imajo radi itd...ostajajo z njimi..slepijo same sebe..ker ga imajo rade..naredi kot čutiš, hočem rečt, da ne delaj proti sebi. Če čutiš, da ga ljubiš, ne moreš brez njega, pač ostani z njim (nisi edina, ki ima takega), če ga ne ljubiš dovolj močno in imaš moči, potem zadevo končaj.Čeprav imam tak občutek, da tudi če jo končaš sedaj, se bo on spečal s tisto prijateljico, slej ko prej se bo je naveličal, in se bo vrnil k tebi..ampak spremenil se ne bo - volk dlako menja, kože ne...saj pravim, naredi kot čutiš..

_____________________________

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/


(odgovor članu marjetica11)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: ne vem kako naprej....
4.8.2009 9:32:13   
timoteja
Jutro. Ej, ne štekam, če ti tvoj dragi stvari takole prikriva in laže, verjetno ni začel to delati včeraj zjutraj? In ti bunkec, kak greš zanosit z njim? Pa itak, da je una sam njegova prijateljica, zato se ti pa laže, da se gre sam vozit z motorjem, pa pobere njo, pa gre sam na furo, pa gre čist slučajno una zraven za cel teden v Angljio. Ma, nabijem mu jst majko milo...., bi se človek iz mene n orca delu pa zajebavu, jst pa njegovga otroka nosim, haloo? Otroka pa že itak imaš, njega mislim....

(odgovor članu *m*t*)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: ne vem kako naprej....
4.8.2009 10:52:02   
kajalin*
Preživela in rodila boš tudi brez tipa in očeta,k ti laže!!!!!!Naredila boš kar si boš sama mislila,moj nasvet pa je da vaju ni vreden,ne tebe ne vajinega otročka,to ti bo počel dokler se ne bo umiril.Isto je vstrajala moja mama,imam polsestro rojeno med menoj in bratom,pa sama sem ostala noseča toliko kot si ti....Pa vse se da,samo ne smeš se pustiti nekomu teptat,ker ni vredno!Oprosti,ampak če ljubi tebe,zakaj potrebuje eno lajdrco en teden na furi?Gledala se bosta,jauser posted image Na tvojem mestu sploh nebi razmišljala o tem,ker to je takšna zadeva da ni opcije katera bi ga lahko opravičila,žal...Je nezrel,predstavljaj si kako ti bo,ko boš imela otročka,ti boš doma,on pa se bo z drugimi podil okoli,smejali se ti bodo ti boš pa trpela.Punca odloči se,zdaj je pravi čas,pa naj te ne premamijo sladke obljube,ne o se spremenil čez noč,škoda pa je zapravljati leta in leta,od obljub se ne da živet!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: ne vem kako naprej....
4.8.2009 11:18:04   
juniorka

IZVIRNO SPOROČILO: *m*t*

ampak da naj mu neham govort, kda je lahko njegov prijatu in kdo ne. da o tem sam odloča.



Tipicno mosko, obrne stvari.. tukaj gre za laganje, ne za dolocanje kdo bo njegov prijatelj in kdo ne.

Moje mnenje je, da je prerican, da ti ne bos nardila konca tej vezi, on bo papocel, kar se mu bo zahotelo.Ne recem, da ne morta bit samo prijatelja, ampak mora pa dojet, da lagat pac ni ok.
Tudi jaz bi mu lepo spakirala, da bi videl, da mislis resno in da te ni strah sama ostat. In po moje, ce teima resnicno rad, bo skapiral in se bosta pobotala. Ampak jaz bi mu se razlozila, da se zgubila zaupanje vanj in da si ga mora prisluzit. In daj mu vedet, da naslednjega kiksa pa vec ne dopustis.
Zelim ti, da zadevo resis tako ali drugace in zacnes spet uzivat v nosecosti.

(odgovor članu *m*t*)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: ne vem kako naprej....
4.8.2009 11:41:38   
TomTaylor
omisli si še ti moškega prijatelja in se pojdi z njim okoli furat potem pa mu reci, da imaš vso pravico si izbirat svoje prijatelje, pa boš prec vidla kako bo odreagiral user posted image user posted image

_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: ne vem kako naprej....
4.8.2009 11:43:57   
durable
Zelo žalostna zgodba. Si ne predstavljam, kako težko ti mora biti.
Nisem pa razbrala, ali je potem sploh šla z njim na vožnjo.

Sama sem žena šoferja že 10 let in lahko ti povem, kako zgleda teden na furi. Vsega prostora za gibanje ni več, kot za 2 - 3 m2. Mene bi trgalo, da bi vedela, da je šla katera z njim. To moraš bit že neumen, da se ne polastiš tistega, kar se ti ponuja (ona se ponuja njemu). Ne vem, menda bi mu kar kamen v vetrobransko steklo na parkirišču vrgla, še preden bi imel možnost speljati.

Če ima on pravico početi, kar se mu zjubi, počni to še ti. Jaz ti predlagam, da se mu za začetek vsaj začasno odmakneš, da se odseliš k svojim staršem (če si jim pripravljena povedati, kako to, da si prišla.... Za marsikatero stvar je ponavadi nas bolj sram, kot tistega, ki naredi to grdobijo).

Še tole ti povem - zdaj te žalosti s svojimi dejanji. Punca, ko bo otrok na svetu, se zavedaj, da boš sama z otrokom po 5 ali 6 dni v tednu, da boš samo ti 100 odstotno njemu na razpolago, da ne bo tvoj fant nikoli vedel in znal ceniti ta čas, katerega mati žrtvuje za svojega otroka. Če ti nagaj sedaj, vedi, da ne bo kar končal in da se ti bo čez leta to zdelo še veliko bolj neumno in ponižujoče.

Pust ga ta teden v dilemi. Kot je napisal že nekdo pred mano - ne oglašuj se na telefon, naj ga malo skrbi. Upam, da ga bo.

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: ne vem kako naprej....
5.8.2009 19:39:56   
pipika 13
Ti ne zavidam odločitve in situacije. Sama sem bila pred leti v podobni zadevi, vendar je odločitev morala pasti iz moje strani in hvala bogu, da sem bila toliko močna, da sem šla od laži in varanja stran. Dejansko je šlo za psihično nasilje nad mano, to vem šele sedaj. In sem ponosna nase, da sem zmogla, se postavila zase in se imela toliko rada, ker zdaj sem srečna z novim parterjem, s katerim tudi pričakujem otroka. Je njegovo čisto nasprotje in šele zdaj vem, kaj je sreča.
Odločitev je na tebi. Ti odločaš. Ne dela to, kar mu ti dovoliš in verjameš.
Enkrat je nek psiholog in terapevt pisal
- moški in ženska ne moreta biti prijatelja, ker slej ko prej eden od njiju pokaže večje nagnenje od prijateljevanja. (razen, če gre za isto spolno usmerjenost)
Torej verjemi -  prijateljica mu ni, čutita verjetno neko privalčnost, simpatičnost, ki pa seveda lahko zaradi prilike hitro preraste v kaj drugega.
To je prvi argument, drugi pa
- če bi imel čisto vest, svojega potovanja z njo ne bi skrival
- ne bi ti lagal že prej o druženjih z njo in vožnjah z motorji

3. argument:
- če bi te imel resnično rad, če bi čutil, kako ti je zdaj hudo, ko ne veš, kaj počne, še posebej v tem nosečniškem občutljivem obdobju, bi pot z njo opustil.
- očitno se ne zaveda, kako negativno lahko vplivajo nate taki čustveni stresi

Punca beži, ker bo samo še hujše. Beži, dokler se ne uničiš sama, čeprav se mi pa zdi, da si se že odločila - vse te laži verjeti, jih tolerirati in mu vse oprostiti.

Še to, prava ljubezen je obojestranska, s kompromisi z obeh strani, nima laži in temelji na spoštovanju.
Upam, da boš naredila tisto, kar je dobro zate.

_____________________________

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu durable)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: ne vem kako naprej....
5.8.2009 21:01:42   
pelin
Jaz mislim, da se nimata več kaj za menit in diskutirat....On se je namerno svinjsko obnašal in te prizadel, saj si mu nepreklicno povedala, da tega ne boš prenašala....Ni to storil po nesreči ampak za nalašč.Velikokrat se zgodi, da koga nehote prizadenemo, tu pa ne gre za to.Do tebe ne čuti nobenega spoštovanja in očitno tudi ljubezni ne!!Da se gre tako pokvarjeno nost do svoje noseče partnerice je nekaj tako nizkotnega in podlega, da se ne da povedat....Jaz se z njim ne bi več pogovarjala, vse svoje možnosti si je zapravil s svojim laganjem in z vztrajanjem pri svojem....Očitno resnično ne ve, kaj je to prava ljubezen....pri tej se moraš velikokrat marsičemu odpovedat, prilagodit, se spremenit, pa ti tudi ni težko, če imaš nekoga res  rad.Ti od njega nisi zahtevala nikakršnje posebne žrtve, saj je tista vsiljivka (po tvojih besedah) le neka bežna prijateljica in ne stara mama ,do katere ima naprimer neke obveznosti!!!
Mogoče se vse skupaj bere precej negativno nastrojeno, vendar takšna je tudi ta situacija ! Sama nisem neka smrkljica in sem že čez deset let poročena, zato se mi zdi izgovarjanje na to , da sta že nekaj časa skupaj čisto mimo! Jaz bi svojega naterala stran tudi sedaj, po desetih letih in ob dveh otrocih, če bi mi izkazal takšno nespoštovanje....Žalostna in hkrati jezna sem, da se tako malo ceniš in spoštuješ...Kašna mati boš, če se ne znaš postaviti zase...?Kako se boš kdaj postavila za otroka? Pa ne se izgovarjati, da ne bi rada otroku vzela očeta....ne, saj ga tako nima oziroma takšnega tudi ne rabi! Pravi in resnični oče je tisti, ki ljubi otrokovo mater...tvoj te očitno ne...žal...Oprosti, ker sem bila tako ostra, vendar mislim, da potrebuješ par krepkih besed, da se boš spravila k sebi....Solze stran in pogumno v življenje....pa brez njega....ti bo definitivno bolje!!!

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: ne vem kako naprej....
5.8.2009 21:15:01   
Maleal
čim dalje od njega,če je to nardil zdaj,bo še in je že mogoče,če ima tebe ne more prijateljice vozit na furo oz ****čice v tem primeru.

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: ne vem kako naprej....
5.8.2009 22:13:45   
Nezy85
Nimam komentarja na vse to, WTFuser posted image kaj še sploh počneš z njim skupaj če imaš vso podporo staršev???In on pri 30 letih OMG ni dozorel niti 15 letniku!!!
In sem hudo prepričana da to ni njegova prva takšna "prijateljica"
Pa če imaš svojo službo, jaz sploh ne bi razmišljala da bi debatirala še kaj z njim pa saj si mu povedala kaj te dejansko moti, ker enga otroka se da definitivno preživet!
Sicer je pa to tvoj laif in ti veš če si želiš celo življenje živeti v negotovosti s kom se "fura"!!


_____________________________

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: ne vem kako naprej....
6.8.2009 9:34:01   
Teya*D.
Oprosti, če bom napisala preveč direktno ampak nekako ne znam ovinkarit.
Razaumem, da prijateljstvo mora bit ampak vse ima svoje meje. Gre se na pijačo, tudi domov kdaj odpelješ sodelavca/ko, vendar menim, da je ne voziš okrog po svetu, si z njo vsak moment.
Hmmm....v to kaj bosta počenjala ali sta že se raje ne bom spuščala. Zame bi kaj takega pomenilo resen alarm. Sploh pa da si noseča in si on namisli prijateljico, ki gre vsepovsod z njim...ne vem.
Po moje se gradi kaj na tem.... Že sama si ga dobila na laži.

Vso srečo in upam, da boš uspešno rešila! Treba se je pogovorit.

(odgovor članu *m*t*)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: ne vem kako naprej....
6.8.2009 10:13:55   
Marogica
Tvoj fant je ena velika egoistična rit, ki mu dol visi zate in prav tako še za nerojenega otroka. Ta stavek si prilepi na čelo. Vse, kar dela in kako se obnaša, enostavno ne more biti ljubeč in zvest partner. Tisto, kolikor je prijazen in ljubeč, je pa zaradi sebe in ne zaradi tebe. Tega se začni zavedati.

Če imaš dovolj pameti, moči in poguma, spakiraj stvari njemu ali sebi(odvisno, kdo pri kom živi) in se osredotoči na to, da boš mati samohranilka. Slej kot prej. In če imaš pomoč staršev, je to že zelo dosti.



_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: ne vem kako naprej....
7.8.2009 9:41:55   
jutranja rosa
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Ja... neskončno svobodo mu pusti pa ko pride nazaj, ga ničesar ne sprašuj, ti pa ga pričakaj z dobro večerjo, revčka zmasiraj, ker je za njim naporno delo in igraj fatalno žensko.
Pa ne pozabi mu še kondomov za na pot spakirat!




Bravo, super si napisala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: ne vem kako naprej....
7.8.2009 11:18:25   
Taddy78
Malo sem zmedena...z motorjem vozi svojo kolegico, ti pa...delaš kaj?
Na furo za 1 teden pelje svojo kolegico...tebe pa ne?

Bolj očitnega primera varanja skorajda ni možno opisat in mislim da nimaš kaj za razmišljat. On sedaj nateguje žensko v svojem tovornjaku, ti pa doma razmišljaš kako rešit situacijo...oprosti, ampak če bi meni to naredil bi njegove cote že zdavnaj pristale v smetnjaku in bi ključavnica bila že 2x zamenjana...zame več ne bi obstajal...

In ne vem zakaj se nekatere tako oklepate otrok. A misliš da če bo imel rad svojega otroka da mora imeti tudi tebe? Pomoje tudi. Raje razmišljaj o vlogah za preživnino in podobnih stvareh...

Resnični ti želim vso srečo v življenju, ampak s takšno naivnostjo boš samo še bolj razočarana. In verjemi nekaj...ko boš prijela v roke svojega otroka, bo ta idiot še samo bled spomin...

(odgovor članu jutranja rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: ne vem kako naprej....
8.8.2009 5:26:55   
RayBan
Ha ha ha , ta tvoj pa je model. Po moje bo "prijateljico" kmalu tudi v vajino posteljo pripeljal, saj ima doma razumevajočo partnerko.....svašta res.

(odgovor članu *m*t*)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: ne vem kako naprej....
9.8.2009 20:33:37   
SINEJA
IZVIRNO SPOROČILO: rija

menim, da bi se vidva morala še malo v peskovniku igrati...igrati se družino pride pozneje....

Se strinjam.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: ne vem kako naprej....
9.8.2009 20:40:18   
SINEJA
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Ja... neskončno svobodo mu pusti pa ko pride nazaj, ga ničesar ne sprašuj, ti pa ga pričakaj z dobro večerjo, revčka zmasiraj, ker je za njim naporno delo in igraj fatalno žensko.
Pa ne pozabi mu še kondomov za na pot spakirat!



user posted image user posted image user posted image in boš za tremi gorami in tremi vodami srečno živela do konca svojih dni.
Pa zakaj sploh sprašuješ za mnenje,saj si se že odločila,da ne glede na vsa ponižanja ostaneš z njim,ker bo kao dober očka in dober mož(v vsem kar si napisala ga zagovarjaš) in zate tu ni dileme.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: ne vem kako naprej....
10.8.2009 3:05:24   
*tajda*
Ah dej no,nosečnost je samo izgovor,ne upaš si ostati sama.In se tolažiš stem da bo dober očka in da je ljubeč partner.Ja če imaš tolk nizko samospoštovanje da boš lahko celo življenje gledala skos prste kako še drugo zraven naskakuje,ti kar ostani znjim.Vglanem zaradi otrok se ne ostaja skupaj,več škode narediš če ostaneš skupaj samo zaradi tega ker pač imata otroka,sej otroci niso slepi,sej vidijo kaj se dogaja doma in da ne štima vse med očkom in mamico.
Jaz imam tud zlateg moža in otročka zjnim ki ga ima ful rad,pa bi takoj popokala kufre če bi mi to naredil,ker imam zelo visoko mejo samospoštovanja.Aja pa nisem odvisna od odnosov!

(odgovor članu SINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?