|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zmešal se mi bo
23.6.2005 14:04:02   
Mateja*
Lenika točno tako. Če se že zdaj tako kregata, skoraj vsak dan, bo otrok prinesel še dodatne spore. Če se on že zdaj ne zbudi, pa ga boš kdaj ponoči zbudila zaradi otroka, ker ti ne boš mogla več, ali boš šla pripravit flaško, pa bo on norel zakaj si ga zbudila, pa če sama ne moreš... Ja to bo šele grozno.
Upam, da ga bo otrok spametoval v + in ne bo še bolj nejevoljen, če ne bo po njegovo.
Ti pa ne popuščaj zmeraj, naj še on. Če boš pol tudi pri zadevah glede otroka popuščala, boš res na koncu sama za čisto vse. In potem bo bolje, da boš RES SAMA, ker vsaj ne bo prepirov in derenja. Če ne bo bogi otroček.

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   zmešal se mi bo
23.6.2005 14:34:35   
lenika
Naj povem še svoj primer. Moje sestrične so se vse poročile pri 18. ali 19. letih. Polovica jih je že ločenih ali pa živijo s svojimi partnerji samo zaradi otrok. Ko sem jez začela hodit s svojim sem bila stara 19 let in vsi so že spraševali kdaj bo poroka in to mi je bilo zelo čudno, ker se še nisva dobor niti spoznala. Nato sva hodila 5 let in nato sva se odločila, da bova skupaj tudi zaživela. leto za tem sva se poročila, jaz sem imela skoraj 26 let in vsi so govorili zdaj je pa že skrajni čas, čeprav se nama ni zdelo tako. Sedaj leto po poroki sva se odločila, da bova začela delat na dojenčku, kajti šele zdaj čutiva, da se zares poznava, funkcionirava skupaj in sva pripravljena sprejeti še druge odgovornosti. Kljub temu, da nama večina sorodnikov govori, da sva že stara z prvega otroka, midva ne čutiva tako. Imava se lepo, oba sva finančno preskrbljena imava stanovanje in torej šele sedaj vse pogoje za sprejem novega člana družine.

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   zmešal se mi bo
23.6.2005 14:50:14   
Anonimen
jao, jao...:zmeden:

(odgovor članu petra.horzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   zmešal se mi bo
23.6.2005 15:02:53   
rija
Se nisem sploh mislila vključiti v to debato, ker bi ti lahko bila mama, in se ob tvojem pisanju samo nasmehnem.
Ni najbolje, ko imajo otroci otroke in se hočejo iti srečne družine. Ne pravim, da to velja za vse - da ne bo spet kdo skočil. Ampak vsako obdobje v življenju ima nek svoj namen in cilj. Da se nečesa naučimo. Sebe si sploh ne morem predstavljati, da sem imela otroka pri devetnajstih. Sem morala še preveč vsega poskusiti, doživeti, se šolati in si nenazadnje ustvariti tudi pogoje, v katerih bomo kot družina lahko lagodno in upam srečno živeli.
Pri vaju dveh enostavno ne vidim nobene prihodnosti. Žal. Že sama dva se ne moreta nič zmenit, kaj bo šele, ko bosta dobila otroka, ki je tudi pri srečnih in urejenih parih velikokrat povod za prepire in na žalost tudi ločevanja.
Petra, zamisli se nad svojo naivnostjo, ko misliš, da si v raju, če se par ur ne skregata. Zame bi tako življenje pomenilo pekel ne pa raj!
Želim ti vse dobro. Vmes pa odrasti...

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   zmešal se mi bo
23.6.2005 15:16:52   
maruškaD
Najlažje je sedaj to govoriti - ampak otrok JE na poti in sedaj prav nič ne pomaga govoriti kako je premlada,...
Edino kar lahko svetujemo je, da poskusi čimprej odrasti, tudi tvoj fant in sprejmita odgovornost, ki jo morata. Tudi pri meni je bilo tako. Odrasla sem na hitro, sprejela odgovornost do otroka in družine. Včasih je težko, a takšno pot si izberemo sami in to moramo sprejeti odraslo in odgovorno. Moram pa priznati,da se ne počutim čistno nič bolj odrasla sedaj kot pred petimi leti.

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   zmešal se mi bo
23.6.2005 15:57:30   
petra.horzi
sej vem da sva ful mlada, pa da je zlo zgodi za otroka
glede najine zveze je tko da sva januarja končala k sm mu rekla da jz tega ne mislm več prenašat, pa je pol jokal 14 dni skup pa oblublu pa prisegal kok bo vse drgač, da šele zdej zares ve kok mu pomenim...on sam mi je povedu vse kar je blo narobe pr njegovmu obnašanju, sm bla že tok happy, da bl ne bi mogla bit. je blo po, en mesec sanjsko, sm si že rekla lej k je res tko k je govoru. pa prej se nisva tolk kregala, sj sva se ornk skregala ampak nikol!!! nisva šla skregana spat, ponavad je najdle uro, dve da sva se pobotala
zadn mesec k sse pa pogovarjava o poroki in o stanovanju še največ pa o otroku (hvalabogu se vsaj zarad otroka ne kregava) se pa pičiva skoz, ker on misl da je zarad tega k je 3leta starejši od mene 10x bl pameten in more bit vse tko k on reče ker on ma prov jz pa nimam pa bom že vidla da je mel prov
največ se pičiva pa lih zarad tega k nimava dnarja lih na pretek, kako nama bo to sfolgal
glede poroke pa še enkrat
jz nism rekla da sm jz tok verna, da bi se mogla zarad oztroka poročit al pa zarad staršev, k pol bi se mogla že zdej v roku mesca, max. dveh, k pol bom itaq kmal mela že viden trebuh, sploh pa januarja k bom v 8. mescu.pa bo itaq očitno
jz ful želim da otrok ne bi bil nezakonski ampak da bi se poročila preden bi se otrok rodil.
starši sploh še ne vejo da bpojo prastarši tko da zarad njih se vsekakor ne bom poročila
:love:je dokazal da je lahko tak kt bi jz želela da je, sam pol po enem mescu je kr pozabu vse kar je oblubu.

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   zmešal se mi bo
23.6.2005 16:18:13   
Carmen
jao, jao... že kr vidim poste čez ene par mesecev tu na rr...

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   zmešal se mi bo
23.6.2005 18:29:28   
Anonimen
Punca, pamet v roke in ne sili s poroko. Če misliš, da je to vse kar v življenju rabiš za srečno življenje se tolk motiš, da ti ni jasno sploh.

Poroka ni nobena garancija, niti civilna, še manj pa cerkvena. In kaj bo, ko se boš nekega dne zbudila in ugotovila, da nista za skupaj?

Ne mislim kritizirat in obsojat, sploh nimam pravice, sam malo pa le razmisli, kaj bi rada od življenja. Kakšnega prtnerja in kakšno družino, ker to kar vidva ustvarjata je zelo daleč od nekega normalnega razmerja. Kar pa ne pomeni, da tega nista sposobna ustvarit, sam je potrebno zelo zelo zeleo zelo zelo zelo zelo veliko dela in v teh parih mesecih ga ne bosta mogla narest.

PS: starši ne vejo, da si noseča? Haaaalooo?

(odgovor članu petra.horzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   zmešal se mi bo
23.6.2005 18:50:47   
soncece24
Ej, petra, pa si ti kaj premislila, kje bosta živela, ko bo otrok tu? Pa sem ravno prej htela vprašat, če starši vejo. Me res zanima, kaj bodo rekli. Če se že zdaj za take bedarije kregata, kaj šele bo... Punca, želim ti veliko sreče, ker jo boš rabla. pa ne gre se za to, da si premlada, ampak si nezrela, tvoj pa očitno še 3x bol. Upam, da ma vsaj on službo.

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   zmešal se mi bo
23.6.2005 19:05:57   
Minka Pobalinka
Joj..joj !! :((:((
Pri 19 letih si sama OTROK... sploh pa s takim načinom razmišljanja kot ga imaš res nisi zrela za družino. Sicer se bo slišalo grdo, ampak... reši zadevo, če imaš rok konec februarja imaš še čas, naredi nekaj iz sebe, končaj fakulteto, potuj, zabavaj se, spoznavaj življenje, dobi izkušnje... nekoč boš spoznala nekoga, ki ti bo pisan na kožo in takrat razmišljaj o otroku. Trenutno si pa s tem delaš medvedjo uslugo - uničila si boš življenje... imaš pa samo enega...

Lp, E


(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   zmešal se mi bo
23.6.2005 19:16:31   
bunkica
Punca,pa ti rineš z glavo skozi zid.........joj joj!
Zresni se ,vzami se v red,saj bo na svetu kmalu še eno nedolžno bitjece,ki bo pol mogu zarad neresnosti svojih staršev trpet v tako nezavidljivi situaciji........
Pa vsak dan se kregata.......halo????
Za razjokat no res........:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   zmešal se mi bo
23.6.2005 21:08:38   
DaisyE
Evo ne morem bit tih...

Punca je mlada...ja itak, da je. Otrok je odgovornost, normalno. Ampak kaj ji pomaga, da ji zdaj vsi to govorimo? Ko in če se bo odločila, da bo pustila tipa, ga bo, pa niti sekundo prej. Ne vem pa, če kaj pomaga, da ji vsi govorimo, kar je itak že njej jasno.

Življenje je takšno kot si ga narediš, predvsem pa takšno, kot ga vzameš. Vsi imamo svoje slabe izkušnje, ampak tudi te izkušnje so nas naredile takšne kot smo. Jaz npr. mam za sabo ful podn vezo, ki je bytheway trajala osem let, pa mi ni niti za en trenutek žal, ker vem, da jaz ne bi bila, kar sem, če tega ne bi dala čez. Vsaka stvar je za nekaj dobra.

Evo pa sem nabluzila. Hotla sem pa napisat samo to, da ti drugič kar naprej spi, pa se ne oziraj na njegov alarm, ker itak ne moreš prevzet odgovornosti za vse ljudi v tvojmu lajfu. Drugače pa najprej razmisli, ali si pripravljena otroka sama vzgajat, pa se potem odloči. Jaz sem namreč mnenja, da ne glede na to, kako dobra je tvoja veza in ne glede na to, kako dolgo si skupaj, nikoli ne veš, kaj bo in kako dolgo bo trajalo. Ljudje smo samo ljudje. Je pa bistveno, da se znaš soočit z vsako situacijo in se ne glede na vse imet rad. Pa naj reče, kdor hoče, kar hoče.

Lepe pozdravčke vsem, pa lep preostanek večera.
Pa veliko:pujs::pujs::pujs: za srečo.

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   zmešal se mi bo
23.6.2005 21:15:36   
viv_
DaisyE - načeloma se strinjam s tabo. Onadva nej mata med sabo kar hočta, zarad mene če se dereta dan na dan en na druzga... Ampak neodgovorno je pa v tako situacijo postavit otroka, ki ni čisto nič kriv. In ja, nikoli ne veš kaj bo, ampak običajno je vsaj štart dober - tukej pa že v štartu vse škripa.

Potem bojo pa teme na RR kaj in kako, bo pa spet ona boga in tip :hudicek::pujs: in ne vem kaj še vse... Ampak sta za nastalo situacijo kriva oba!

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   zmešal se mi bo
23.6.2005 21:30:08   
DaisyE
Se strinjam. Strinjam se tudi, da je popolnoma neodgovorno v to postavit otroka in težko mi je o tem govoriti, ker svojih še nimam, pa se mi vedno zdi, da se neki na suho pametno delam.

Jih pa veliko poznam. Otrok namreč. Poznam take, ki prihajajo iz čisto zafuranih družin, pa take, ki jih pretepajo, pa take, ki jih zlorabljajo, pa take, kjer jim ne morejo nudit osnovnih materialnih dobrin, pa ne vem, kaj naj si mislim.

Eni najbolj zoprnih otrok, kar jih poznam, prihajajo iz družin kjer imajo permisivno vzgojo, pa kjer je otrok bog i batina in ima vse prav. Na kratko razvajeni otroci. Pa se mi precej smilijo, ker slej ko prej jim bo življenje na pot postavilo ovire, ki jih ne bodo znali premagati, ker jih ni nihče tega učil.

Poznam pa otroke, kjer ni vse tako simple v življenju, pa so take face, tako odgovorni in zreli, seveda svoji starosti primerno.

Seveda je situacija tudi obrnjena. Vzgoja mora bit res ena težka stvar... Evo sem pa čisto zašla. Saj sem pozabila kaj hočem sploh povedat. Aja, punca zori, kako se bo obrnila situacija, pa nihče ne ve, mogoče bo pa celo dobro izpadlo. Če ne, bomo pač na RR - ju brale, kako je tip prasec, pa da jo je pustil samo z otrokom, pa bomo samo rekle, ma ja... Nam vsaj dolgčas ne bo. :)-:)-:)-

Svet se pa naprej vrti...

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   zmešal se mi bo
23.6.2005 21:34:15   
Gina
Oh dajte no, punce, kaj ste jo zdaj napadle! Če bi imela tri leta več, je pa zihr ne bi. Bedarija. Kaj pa potem, če se malo pričkata. Začela sta nekako skupaj živet na nek način, pa ona je noseča. To sta dva izmen dajvečjih stresov, ki jih človek v življenju preživi, in nikomur jih ni lahko prestat. Pa naj se javi tista, ki je šla čez to čisto brez vsake težave. In nikjer ne piše, da to pomeni, da nista za skupaj.

Oba sta nervozna, oba pod vplivom hormonov, ni lahko biti mlada nosečka, pa še manj mlad partner nosečke.

Jaz pa mislim, da bo čas prinesel svoje. Takrat šele bosta videla, ali je veza ok ali ni. Mogoče res ne bo šlo, mogoče pa so to prehodne težave.

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   zmešal se mi bo
23.6.2005 21:36:23   
Anonimen
petra kok si pa ti sploh noseča? če boš januraja v 8. mescu se prav maš februarja rok. se prav si noseča kak mesec? če se ne motim ti povem da bi šla js na tvojem mestu delat splav, najprej nardila kako šolo, desca dala na čevl in začela žvet! če bi moja mat vedla da bi bla pr 19. letih noseča me nabuta k :pujs: pa nikol nismo fizično obravnaval en druzga. s to zvezo in otrokom ti pot ne pelje nikamor! mislm da še neki časa ne bosta zrela za otroka, niti nimata pogojov za vzdrževanje ne sebe, kje šele otroka! oba si bosta uničla lajf in to je vse kar bosta nardila.

če ste pa navajeni met v familiji tko zgodi otroke bosta pa mogoče tvoja al pa njegova starša prevzela velik delež skrbi in finančnega napora ali pač ne?? ne vem! dobr premisl!

se opravičujem za pesimizem, ki ni v moji navadi, sam povem ti da boš nesrečna!

lp, lara

(odgovor članu petra.horzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   zmešal se mi bo
23.6.2005 21:39:41   
DaisyE
Evo Gina se strinjam. Niko nezna. Idealne veze pa itak ni. Čas bo pa svoje prinesel.

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   zmešal se mi bo
23.6.2005 21:48:49   
Gina
Zakaj bi bila nesrečna? Ti nje ne poznaš. Če se ni odločila za splav, si najbrž otroka želi. Jaz svojega otroka gotovo ne bi natulila ali karkoli drugega, ampak bi edino bila vesela zanjo. Mladi lažje prebrodijo malo bolj skromno finančno situacijo, kot mi, ta razvajeni. Mogoče ji bodo starši pomagali. Ko bo stara toliko kot jaz, bo imela že odraslega otroka. Še vedno ji bo prav fajn okrog vandrat.

Kaj pa vem, moje mnenje je, da imajo mladi veliko več živcev za otroke, kot tisti po tridesetem. Tale trend tako poznih nosečnosti je meni malo mimo, čeprav sem sama imela tretjega tudi pozno. Pa otrok je zihr bolj normalno vzgojen, kot tisti otrok, ki ga ima mamica pozno, ker mu v tam primeru vse k riti znosi in ima vsega prepolno rit, pa nobene vzgoje, ker mu vse dopušča, saj je 30 let čakala nanj, pa še to se ga je bala imet, ker vzgoja je "umetnost". Sploh je to očitno pri prvem otroku (ponavadi je tudi edini, ker se je prepozno odločila za otroka).

Jaz mislim, da se mora sama odločit, kaj želi. In da me nismo tukaj poklicane, za razsojat. Ene bi živele na njenem mestu še lajf v smislu žuranja, druge pa ne. Mogoče se njej žura, mogoče pa ne. Nimam pojma. Ampak vsekakor smo različni.

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   zmešal se mi bo
23.6.2005 21:53:30   
Anonimen
Zrelost pogosto nima nobene veze s starostjo. Zrelost je odraz naših izkušenj oziroma česar smo se iz izkušen naučili. Poznam kar nekaj 45letnikov, ki se obnašajo kot 16-letniki.

Petra, nikakor na noben način se ne poročiti zaradi otroka ali zaradi vernih staršev. To so napačni razlogi za poroko. Če se bosta poročila, se dajta zaradi vaju, zaradi vajine želje po potrditvi vajine zveze.
Naučiti se moraš postavljati meje in sprejemati odgovornost za svoja dejanja. Če bi mene moj zjutraj nadrl, zakaj ga nisem zbudila, bi mu takoj rekla nazaj, da naj niti ne poskuša prevaliti svoje napake name. Že ko sva začenjala zvezo z mojim možem (imela sem 18 let), sem se zavestno odločila, da bo najin odnos enakopraven in se mu nikakor ne bom pustila manipulirati. Podobna zgodba kot današnja vajina se je nama zgodila, ko sva bila skupaj nekaj mesecev. Najprej me je nadrl, potem sem mu pa sama takoj povsem mirno ampak zelo resno dala ultimat. Nad mano nima pravice vpiti, me poskušati spreobračati, sam naj sprejema odgovornost za svoja dejanja. Če mu to ni povšeči, se lahko razideva. No, danes sva še skupaj, upošteva moje takratne želje, se pa vprašam, kje bi bila danes, če takrat ne bi bila tako odločna, ker ima moj :love: zelo močan karakter. Predvsem se mu nisem nikoli opravičila za nekaj, kar nisem bila sama kriva.

(odgovor članu petra.horzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   zmešal se mi bo
23.6.2005 22:01:08   
Anonimen
Pa še to, Petra.

Vzemi si čas za razmislek, poslušaj svoje srce, ramisli kakšne so tvoje želje za nadaljno življenje, kako si predstavljaš odnos s tvojim :love:, kje vidiš sebe, kaj želiš nuditi svojemu :duda:. Gre za stvari, ki se jih sprašuje vsak, ki je v nekem odnosu. Ko boš pri sebi ugotovila, kaj si resnično želiš, potem sledi tej poti. Nauči se reči NE, ko nečesa nočeš in DA, ko nekaj želiš.

Želim ti vse najboljše. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu petra.horzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   zmešal se mi bo
23.6.2005 22:30:49   
BigWhale
AAA?

> upajmo da bo tud moj ugotovu če mu kej pomenim, in da
> bo ratal mal bol razumevajoč

Kako mas lahko zarocenca in ze resno razmisljata o poroki, ce on se niti ne ve, a mu ti kaj pomenis?!?! Na podlagi cesa sta pa zarocena? Sicer ne vem kolk sta stara ampak se mi zdi, da mentalno vsaj ene deset let premalo.

Oba skupaj. In komu na cast sta sla delat otroka? Tko mal za foro? A mislis, da bo otrok kaj problemov resil? Ce jih imata ze zdaj toliko, jih bo potem se ene petkrat vec. Ne, desetkrat.

Kontracepcijo smo se mi v soli jemali.

Pa ne bodi tako naivno pozitivno nastrojena, raje stopi dol z oblaka, ker bos drugace dol padla in tisto bo bolelo.

In potem se sociologi cudijo zakaj je toliko samomorov pri nas, zakaj smo v svetovnem vrhu. Ja enostavno ni druge!

O jezus...

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   zmešal se mi bo
23.6.2005 22:32:06   
BigWhale
V bistvu se mi otrok smili....


(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   zmešal se mi bo
24.6.2005 6:14:17   
Anonimen
meni tudi...

Gina, naj delata kar čta, samo v nezrelo skupnost spravljat otroka je pa tolatlno neodgovorno...

In če pomislim, sama sem rodila konec marca, pa sem tak čas leta 2001 komaj izvedela, da sem noseča, tako da :zmeden2:

(odgovor članu petra.horzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   zmešal se mi bo
24.6.2005 9:06:33   
Pajaca
Jaz sem rodila konec marca (24) pa sem zanosila 1.7.... torej ne vem kako lahko ona sploh ve da je noseča in ima rok konec marca??? Skregan z logiko.

Ampak naj počneta kar hočta.... staršem pa le povejta, da vaju mal streznejo in spravijo iz oblakov na realna tla.

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   zmešal se mi bo
24.6.2005 9:08:41   
maruškaD
Moje mnenje, da sta premlada ne izhaja iz njune dejanske starosti (tudi sama sem bla 20 ko sem rodila), ampak iz nezrelosti ki se odraža iz postov.

Poroka je trenutno najbolj nepotrebno 'opravilo', ki si ju lahko zamislita (nikjer nisem zasledila, da bi se rada poročila, ker se tako močno ljubita?, ampak samo da otrok ne bi bil nezakonski - smo v modernih časih, kjer nihče več ne gleda tega). Najprej se raje pogovorita ali se imata rada, če se - kako vidita razvoj vajine veze in si postavita cilje v življenju (ki naj bi bilo skupni) in se dogovorita kar se je potrebno. Tudi o odnosu do drugih o otroku in predvsem o vaju.

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?