Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...mamo zapolnjen urnik pa čas hitreje mine....
Tudi meni je ostalo samo še 5 izpitov pa diploma...tako da se učkam na polno.....
pozdravljene
. Prej, ko sem bila še doma, smo imeli pa tudi mi v vasi en "vaški radio". Pa jo je moja mama enkrat fajn zatrla z besedami:"Prav smilite se mi, ker vas ljudje prebavljajo samo zaradi tega, ker jim prinašate sveže novice. Če pa še tega ne bi znali, bi se pa itak vsi stran obračali..."
. Ne vem kaj bi jaz naredila, če bi imela kakšno tako sosedo... Po mojem bi jo začela čez okno s krompirjam obmetavat, ko bi šla mimo najine hiše. Al pa bi jo polila z vsebino kahle
...
,ter da končno minejo ti dnevi ,ko se pridno trudimo za naše
!!
. Vsak dan sem bolj napeta
... Upam, da bodo vaše pesti pomagale.
na dneve in minute (čeprav, kao to ni res...čisto po slučaju sem navaljivala na
vsakič ko mi je O test ali BT pokazal "akcijo")...
... Men so kar solze prišle v oči po koncu posega, ker sem bila pripravljena na to (glede na to kar sem na forumu prebrala) da me bojo najmanj zaklali. Pa ni blo vse skupaj nič od tega. In sem od sreče že na mizi spustila nekaj solzic... Pol, ko boš pa frej s punkcijo, pejt pa v Postojni v Mercator na kavo. Majo super kavico
)
domov, da se mal pocrtljava. Pa bo spet vse tako kot vsak dan. In ta rutina me blazno pomirja. Vampirka, a pri vas pa sneg pada? Jutri pridem na sankanje! No, zdaj sem vas mal zamorila... Zdaj pa ve kaj bolj veselega napišite!!!
!!!! Držim pesti še naprej!
...