Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...moj dragi prčka po vrtu in je sveto prepričan, da se učim
...no, saj se bom - res, zdaj začnem!!!
!
gripo - ker sem blizu Drave doma
), da mi novi zakon o odprtju trgovin pride prav, ker bom zgleda morala po nov pok toaletnega papirja
! Smo res boge - eno matra noga, druga roka, tretjo prebava, četrta bo dobila

.
.
. Verjetno ti te injekcije, pa prihajajoča punkcija in transfer povzročajo nemalo skrbi, dvomov, pričakovanj, živčnosti... Zaradi istega vzroka sem se tudi jaz odločila, da priporočilo o bolniški sprejmem. Imam vsaj čas zase, počnem kar si želim in kadarkoli si želim, sem bolj umirjena, razvajam svojega srčka, kuham, pečem... Skratka, čist mi paše, da sem 14 dni frej. Upam, da boš to priložnost izkorisila tudi ti. Verjemi, ne bo ti žal
.
pravi, da MORAM ostati doma, kajti preveč sva se namučila da sva prišla do sem kot sva, da bi bilo kaj narobe, tak da bom ajčkala in počivala doma.
!!!!! Držim pesti še naprej
. Prav tečna bolečina od katere ponavadi postanem sitna in grem sama sebi na živce (raje ne mislim kako grem pol na živce šele drugim)... Potem pa še beli tok, ki ga je res ogrooooomno... Nekajkrat na dan me tako ustraši, ker mislim, da je prišla
zate.
Aja-kdaj greš pa v postopek? Marca ali Aprila?
šraufajo krči. Tako da:
Ampak mi ne uide!
v želji, da nam bo (je) uspelo v prvo!!!