Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vaše mnenje - prosim nujno 31.7.2005 13:41:13
|
|
|
|
urbancek
|
V petek in soboto sem bila v bolnici, ker me je nekaj zabasalo, danes sem očitno že doma, sedaj pa ne vem kaj bi. Zdravnik mi je dal zeleno luč za na morje (Umag), sama pa v resnici sploh ne vem kaj naj naredim. Počutje je zaenkrat v redu, me je pa strah, da ne bi bilo kaj narobe. Šla pa bi na morje predvsem zaradi ta malega, ker bo drugače doma z menoj, jim pač ne zaupam, da bi ga vzeli s seboj. Sploh ne vem kje naj se lotim pakiranja, saj sem šele kosilo dobro zastavila. Kakšno je vaše mnenje Lp
|
|
|
|
Vaše mnenje - prosim nujno 31.7.2005 13:45:23
|
|
|
|
kofetek2010
|
saj iz Umaga si 1,2,3 v SLO če bi bilo kaj narobe :) pojdi z mislijo, da bo vse OK, ke tako tudi bo 8) uživaj :morje::morje::morje:
|
|
|
|
Vaše mnenje - prosim nujno 31.7.2005 13:47:18
|
|
|
|
rija
|
umag ni na koncu sveta! pojdi!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.7.2005 13:49:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Vaše mnenje - prosim nujno 31.7.2005 13:55:50
|
|
|
|
india
|
Ja kaj pa drugega, pojdi, saj je Umag itak skoraj na meji, poleg tega imaš zdravnikov žegen, pojdi in ne delaj si skrbi!:miska:
|
|
|
|
Vaše mnenje - prosim nujno 31.7.2005 14:02:50
|
|
|
|
Teni_
|
JAz bi šla na tvojem mestu. Jaz sem šla v 1. nosečnosti 3 dni po odpustu iz porodnišnice (sem imela krče) v Vodice na dopust, tu v Umagu pa si res tako blizu, da si takoj v Slo. Lp,Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Vaše mnenje - prosim nujno 31.7.2005 18:51:15
|
|
|
|
Nataša R.
|
Pojdi in si ne delaj skrbi. Pojdi vsaj za nekaj dni če ne boš zdržala več.
|
|
|
|
Vaše mnenje - prosim nujno 31.7.2005 19:26:20
|
|
|
|
urbancek
|
Hvala vam, s hčero že pakirava. Torej jutri zjutraj gremo. Se slišimo čez 10 dni. Lo
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?