|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Najlepši kraj v Sloveniji? 2.5.2007 21:35:52
|
|
|
|
mmž
|
.........mi pa smo bili čez praznike v LOGARSKI DOLINI in je tud prečudovito............čeprav sem osebno bolj za morje kot za hribe.....ampak se tud kakšna sprememba prileže
|
|
|
RE: Najlepši kraj v Sloveniji? 2.5.2007 21:42:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Najlepsih je vec, najljubsi je pa Ljubljana Lepo je pa kjerkoli v Alpah, ob Bohinjskem jezeru, ob morju v Piranu ali pa v Portorozu ... Ce je prava druzba, seveda
|
|
|
|
|
RE: Najlepši kraj v Sloveniji? 2.5.2007 21:44:31
|
|
|
|
Naja31
|
Definitivno Tamar.
|
|
|
|
|
RE: Najlepši kraj v Sloveniji? 2.5.2007 21:53:59
|
|
|
|
facka
|
ja Otočec je lep, samo kaj, ko se pa glih ne obnašajo obiskovalcem primerno, saj se nima človek kam dat (kritiziram, pa sem dobesedno domačinka) , ni mi pa med najlepšimi. Sem pač tiste vrste človek, ki mu je vsepovsod drugje lepše kot doma
|
|
|
RE: Najlepši kraj v Sloveniji? 2.5.2007 22:16:40
|
|
|
|
Colt
|
1. Absolutno tri triglavske doline in moja vas ki leži v neposredni bližini njih, Mojstrana 2. Posočje/Goriška Brda 3. Ena vasica blizu Ribnice, kjer so kapelice v križevem potu posejane po rahli vzpetinici. Ne spomnim se imena...bo kakšna ribničanka morala pomagat
< Sporočilo je popravil Colt -- 2.5.2007 22:23:15 >
|
|
|
RE: Najlepši kraj v Sloveniji? 2.5.2007 22:39:25
|
|
|
|
mmž
|
..............no pa tudi Celje ni slab.............
|
|
|
RE: Najlepši kraj v Sloveniji? 3.5.2007 6:28:34
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt 3. Ena vasica blizu Ribnice, kjer so kapelice v križevem potu posejane po rahli vzpetinici. Ne spomnim se imena...bo kakšna ribničanka morala pomagat Breže ali pa Jurjevica. Še sama nisem sigurna, pa živim 20 km stran .
|
|
|
|
|
RE: Najlepši kraj v Sloveniji? 3.5.2007 9:20:31
|
|
|
|
Felicity
|
Veliko jih je... veliko jih še nisem videla... Posočje, Kras kot pokrajini. Kot kraj pa Bled. (ko ni gužve )
|
|
|
|
|
RE: Najlepši kraj v Sloveniji? 3.5.2007 19:13:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Breže ali pa Jurjevica. Še sama nisem sigurna, pa živim 20 km stran . Ja, srki..od vasi Breže proti Jurjevici Drugače bi pa težko rekla, kateri kraj je najlepši . Vsak ima neki lepega...
|
|
|
|
|
RE: Najlepši kraj v Sloveniji? 10.5.2007 9:11:23
|
|
|
|
majas
|
Tudi bled je lep. pa prklekija mi je najlubša.
|
|
|
RE: Najlepši kraj v Sloveniji? 17.5.2007 11:21:51
|
|
|
|
lunca2
|
Meni je veliko krajev v Sloveniji všeč. Npr. najbolj pa slovenska obala (Portorož)
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.пеперутка16Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?Vedno se rada/ crklja. (
75%)

Pogosto se rad/a crklja. (
25%)

Redko se rad/a crklja. (
0%)

Ne mara crkljanja. (
0%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!