Pikabu
|
Malo na hitro vas moram pozdraviti. Maks spi, Ema in ati se spodaj igrata, jaz se odpravljam v DM, nam je skoraj zmanjkalo robčkov. Pri nas pa zgleda, da bo dojenja vse manj in manj. Očitno mi res primanjkuje mleka. Maks sicer lepo vleče, tudi dolgo je priklopljen, ampak ne dobi dovolj. Danes sem probala in sem mu uro po dojenju pripravila mlečno kašico(ker je nekaj tečkal), pa je vse pojedel, poln obrok. Sploh ne vem, ali mu čem vseeno en obrok, da bo vsaj kaj mleka še dobil, dati aptamil? Zjutraj in zvečer ga bom še dojila, dokler bo kazal interes. Čez dan imava pa en obrok dojenja, tega sem danes rekla, da bom poskusila, da ga podojim, pa potem naprej dam aptamil, da vidim, koliko bo še popil. Tale jutranji bo pa očitno spet vrinjen vmes. Mah, sploh ne vem. Maxica, kako ste kaj pri vas? Je kaj bolje? Držim pesti, da se tole z vročino konča. nanica, uživajte na morju. Upam, da vam bo vreme naklonjeno. Arabela, mala Katarinca je pa res prava cortika. Držimo pesti, da čim prej dobi kakšno družbo. Barby, kako je bilo? Zdaj grem pa še par čestitk poslati, potem pa res v DM.