Maxica
|
Ojla, smo malo prej prišli od zdravnika. Nič, vročina je bila ponoči še vedno kar visoka, čez 39. Ampak ne smrka, ne kašlja, ne kiha, nič mu ne teče iz noska, ušeska ima v redu, edino grlo je malo rdeče, ampak to je bilo že prejšnji teden, ko bi morali biti cepljeni. Potem je dal Lan še vodo, za vsak primer, če bi bil uroinfekt, vendar je bila tudi voda bp. Zdravnica je rekla, da je možno, da bi bila peta ali šesta bolezen, torej čakamo pikice, jutri, če ne prej. Ne vem, pojma nimam. Danes je sicer malenkost bolje, svečke mu še nismo dali. Čakam, če bo tudi zvečer bolje, ko ponavadi naraste. UPAAAAAAM. Hvala za vse vaše dobre misli. Čestitke naši lepi Gajčki in njeni mamici Gayi za sedem mesecev , pa seveda tudi naši mali Zarji in mamici Viv za pol tortice. Psaša, pri nas je že Max zelo rad grizel tele puzzle. Zgleda so iz tako fajn materiala, da se da z njimi fino dlesni drgnit. Ni panike, če so čiste, pa če niso premajhni koščki. Jaz sem tiste ta male koščke kar ven pobrala, pa je lahko grizel samo ta velike, črke ipd. Barby, čestitke, luštni ste bili. Gaya, upam, da se čimprej poberete nazaj na stara pota. Probaj ji skuhati malo suhih sliv in suhih marelic. Pri nas res pomagajo sladke kamilice, zdaj pa sploh non stop kaka, ko mu merim vročino v ritki. Za Bled velja, sam da se mi Lanči pozdravi, pa šibnemo nekam na en izletek. Barby, vse najboljše za rojstni dan. Pikabu, me zelo veseli, da ste se imeli lepo. Pa da že resno razmišljate o novem članu, joj, meni je tudi to ful lepo. Jaz bi tudi kaj več rada izvedela o vsem tem, če se ti bo ljubilo pisati. Se mi je oglasila Muki, pozdravlja vse, pravi, da ga uživajo sto na uro, super spijo in Iva pridno papca kot . Nanica, uživajte. Psaša, če ti spi celo noč, pusti še malo. Edino če bi mu tam, okrog 18h dala počasi kakšno mlečno kašico, če ima potem ob 19:30 še mleko. Zaenkrat toliko, gremo kosit.