tinaaja
|
tinaaja, tud mene zanima kako veš, da nimaš več mleka. Jaz mislim, da ga zaenkrat imam dovolj. Se tebi zdi, da ti ga primanjkuje? Ne, zdi se mi, da je vse se OK.. Ampak par jih je napisalo, da niso imele vec mleka, da jim ga je zmanjkalo, pa me zanima, na kaksen nacin so to ugotovile. Zabika, za Gap. Jaz sem se cist navlekla na par zadev in ce bo ena kolegica lahko zrihtala, da bo njena US buddy narocila in poslala nam.. Sicer ta kolegica se nic ne ve , ampak je zivela v US in vprasat ni greh. Sploh so mi vsec klobucki in kratke hlace za cez plenice Sem kupila tukaj en klobucek, size 1 in je brini cist prevelik. Kolicina oblek - jaz sem jih ze kar nekaj zapakirala neoblecenih (predvsem plis velikosti 62, ker je bilo takoj prevroce za njih, pa toook lepe so bile...) Pixel pravis.. joj, boljs, da ne grem, ker ne rabim nic, dokler ne stopim v trgovino, pol je pa kriza. Pol pa vse rabim. No bodije s kratkimi rokavi bom se zelo rabila, pa kaksne kratke hlace, kiklco pa rutko, pa... ahhh ja, babe, vse smo iste, moj je ze obupal Kremica za ritko - enako kot Zabika, nimam kaj dodat Cena za 220g pa je 22€ Ritka je brez vsakih problemov Hmmm kar konkretno drago kozmetiko uporabljajo tile nasi zakladi Ampak men tok ni skoda denarja Tivoli - ce ne bo vika in krika v vozeku, se pridruziva. verjetno pa mal kasneje, ker je do 11 ponavadi mami pri nama.
|