|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
6.5.2007 21:43:02   
Dajadada
Žabika, super, midve se potem sigurno vidiva. Jaz sem tudi za vozičkanje, ker ne vem, koliko časa bo Nejc zdržal pri miru v vozičku. Mogoče res najprej udarimo en sprehod, pol pa zasluženo kavico.
Punce, Kati, Tinaaja, pridite, se bodo skupaj drli. Bomo ustanovile en mešani zborček malih marčevk in marčkov 007.
Anja, sigurno ti ne uide par kilometrčkov.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
6.5.2007 21:46:45   
tinaaja
Polivanje naša Živa je te dni začela ful polivati. V bistvu vsak dan bolj poliva pa nimam pojma zakaj. A se je še kateri to zgodilo, da zdaj več poliva kot je prej? A je možno da s temi nastavki hitreje teče in ni navajena???

Draja, ugibaj... se ena zadeva, ki se nama ponavlja user posted image . Brina je tud okol 1 meseca zacela vec polivat, pol pa se mal umiri, pa spet.. Danes sem jo 2x preoblacila user posted image Dobro opravite jutri user posted image Mi tud zdaj menjamo z 1 na 2. Mullerjeve plenice sem dala naprej, Fixes so me zaenkrat prepricale, jih imam za ponoci, ker moram se DM newbprn porabit, pol pa nadaljujemo s fixes. Je treba ze zamenjat, prav sedejo, ker so vecje in med nogami so tanjse kot DM, kar mi je tud ful vsec.

Tivoli - Zabika, imam tvoj tel, pa te poklicem, tko da se ne name ozirat. JAz komot shajam brez kave, sem tud bolj za sprehode pa vas ze ujamem kje, ce se boste sprehajale. Itak pa ne morem nic obljubit, ker je imela Brina danes spet user posted image v vozicku in tko mi sploh ni v veselje okol hodit.. res ne vem vec, kaj narest user posted image Ful mi manjka aktivnost, se pocutim tok user posted image zaradi ne miganja, sploh glede na dolgotrajna dojenja. No ja, se bomo nekako navadil, al brina na vozicek al pa bom jaz doma orbitrek v pogon spravila user posted image

Odtisi rok/nogic
- sem ravno danes o tem razmisljala.. user posted image Tud ne vem, katero barvo bi..

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
6.5.2007 21:47:29   
thaiss
Čestitke Jakcu za 2mini svečkici!!!
Simonka probaj to s korenčkom, sej škodit mu verjetno ne more user posted image

Sibil se bova vidle jutri, za kavico pa en drugi dan!!! Bom pa šibnila takoj v Izolo, pa me mogoče Tejčica počaka  ker bo na unem koncu ;))
Pocka če se ne motim si tudi ti iz Izole, pa bi se lahko dobile, kaj praviš??
Noč - vam zavidam tiste ki prespite celo noč!!! Sej ne da bi se mogla kej preveč pritoževat, mi pa manka spanja v enem kosu (recimo 6 urc skupi). Matia zaspi med 21-22 uro in pančka do 3-4h, popapca in pol ne spi več trdno, kr neki stoka, se premetava...in že pred 6to že klepeta s čebelicamiuser posted image !!
P nam je svetovala da ukinemo nočno hranjenje, pa se mi smili da bi ga ponoči pustila da se dere in strada... čajček ne pali user posted image
Pleničke - čez dan imamo 2 - DM ali Muller, ponoči pa 3 Pampers

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
6.5.2007 21:49:49   
amy26
Pelenice, midve sva še na 2, uporabljam pampers, za zvečer imam pa 3, ker dvojkica jo kar malo tišči okoli bedrc tako da za silo so še za kak dan, pol pa na 3.

Sem jo pa mal prej zrihtala in podojila in upam da jo bo duda uspavala seveda če je že ni, ker se že nekaj časa ne oglašauser posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
6.5.2007 22:31:02   
Naomi
caouser posted image ,
no, tudi mi smo se vrnili iz ''pocitnic''...blo je prou fajn, smo se nauzili svezega zraka...user posted image ...Svit je bil priden, sam en dan k je dezval cel dopoldne k nismo mogl ven je bil mal tecko, drgac  pa priden...zakljucek seveda je...ce se ne vozimo...u vozicku ali z avtom nismo pr mer in smo sitno k ne vemo u kermu polozaju bi bliuser posted image user posted image ...en dan smo se u Udine skocil, raj ne povem kok sem zapravla...sam bo pa tak frajer da dol padesuser posted image user posted image ...zafirmiran do konca...tut baby Dior je paduuser posted image user posted image ...nisem mogal da nebi...sam je bla majcka u unmu kosu k je vse znizan...k pol brskam k ena kura po teh cuncah...sam se splaca...to mi majo ful dobr tm...k dajo take stvari not...pa je ful cnej...normalno...si zasluz, ker je cel soping prespal...umes sva se sla podojit u avto pa previt pol pa nazaj po stacunah in je bil pridn k mravlca...res krasno...k me je blo mal strah k se tm ne trese tok, pa ni sundra tazga k uzunuser posted image user posted image ...drgac pa me zanima oz. pomagite mi..jest ne vem vec kere plenice nej mu dam..ampak a Svit tok lula al no ful vpojnih...sej cez dan se gre, ker se previja pac kadar je...prblizn na 3-4 ure..ponoci mi gre pa na zivce, da ga morm recimo uno okol 3h k se zbudi previjat in meckat...sem mela pa papmers...pa zdej babylove 2, pa eko 2...pa vse isto...vcas se se cez dan zgodi...da je mokr...in pol vse preoblect pa ****u ;)...
...mensezdi zabika, da si ti napisala, da od hippa caja za dojenje ne pit...zakaj...,jest ga spijem vsak dan 2 salci...a je kej narobe z njim...nisem osvescena...
...za vrtec pri nas se ne bo panike...sej bi tamaucek z mano u sluzbo ''hodu''...namrec delam doma...no tm k sem prej zvela...pa bom loh mela njega...pa se babi je gor, pa dedi..tko da...do 3 leta ga itak ne mislm dat u vrtec...k bo loh z mano...tut delovnga casa nimam predpisanga...sam narjen more bituser posted image user posted image ...
...mi mamo sele u sredo 1. posvetovalnco..KONCNO...pa komi cakam, da vidm kva bo kej rekla dohtarca...pa kasna je...user posted image
no, dvomesecniki lupcke..ostali pa tut...k ste pridni...
...aja, jjasna...bogi tamaucek za klopa...jest zdej k sem se dost tko po ibr naravi sprehajala, me je skoz to skrbel..in sem zvecer k sem tamaucka masirala celga vsakic precekirala...si res ne predstavljam te golazni na Svitku..pa k je res tko nevarn...u gozd sploh nam hodila...prekleti klopiuser posted image user posted image
...no sibam se mal okopat pol pa ninkat...
lepo nocko vsem...
papa

...

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
6.5.2007 23:58:39   
sezam
Čestitke Jakcu za 2 meseca!

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Sezam, 10 ur in pol v enem kosu!!! Sicer imamo tudi mi lepe noči ampak te vaše so pa že več kot idealne. Bravo Žiga!user posted image

No to je bilo samo včeraj user posted image , drugače pa zaspi od 22 - 22.30 in se zbudi okoli 6h, poje in se previjeva (to traja 1 uro) in nato zaspi še do ene 10h. Tudi to je super noč. Upam, da bo tako ostalo.

Dajadada - mislim, da je tole nočno spanje/nespanje čisto odvisno od otroka in nimamo mamice kaj dosti vpliva.

Pikca - tudi meni je znano tako zapravljanje user posted image . Ko pa se tako uprem tako cortkanim zadevam user posted image

ANJA - Plenice tudi mi že nekaj časa uporabljamo 3 ponoči, 2 imam še pol paketa, nato bom pa skoz imela 3, saj mu je 2 kar malo majhna. 3 imam tudi vijolične - so bolj vpojne kot modre. Kupujem pa jumbo pakete. Si kar po internetu naročim, da ni treba tovorit škatel (saj jih kupujem še za Ano in smo tako kar veliki potrošniki plenic user posted image )

skačica - uspavanje z nošenjem po sobi gor in dol mi je pa znano -  Ano sem tako uspavala do 10 meseca, potem smo pa to ukinili, ker je postala že ful težka. Sedaj mora pa še vedno nekdo zraven sedeti, da zaspi user posted image . Če sem jo prej dala budno v posteljico je bil tak jok, da je bilo joj user posted image .

simonka - a korenček ne zapira? Kot se spomnim, so pri uvajanju goste hrane rekli, da je treba pazit s korenčkom, da ne bo problemov z zaprtjem user posted image

sonchek - naš si je tudi začel tlačit roko v usta, z drugo si jo pa pomaga držat v ustih oz. si jo tišči v usta. zraven pa ful cmoka user posted image  

Kaj je pa z urlo, se že kar nekaj časa ni oglasila?

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
7.5.2007 6:06:20   
skačica
hojuser posted image !

Se ni za hvalit, ampak dons sem pa jaz ta prva, kar dežurnauser posted image . Groza od noči.
Iza je zaspala ob 22, prvič zagalamila že ob polnoči, zaspala nazaj ob pol enih in spala do 2.30, galamila do pol štirih, ko jo je mož odnesel v dnevno. Ob 5 sem se pa zbudila in slišala jok tako da od takrat dežuram spet jaz.
Podočnjake že za seboj vlačimuser posted image , Iza pa samo v naročju spi kot angelček. Je res že tok razvajenauser posted image  al pa je zamenjala noč za dan???? Mah, bom mogla čez dan spat, drugače bo kriza.Pa tud čez dan bi se ona samo crkljala na rokah al pa spala meni na trebuhu al pa bi se nosila al pa v vozičku vozila(hvalabogu vsaj to in smo zaradi tega skoz zunaj).

Ljubljančanke, sem vam kar fouš, ker se danes dobite na kavici. Jaz bom enkrat tud prišla. Zihr.

draja, dobro zrihtaj v posvetovalnici, me zanima kako ste napredovali

sezam- ti pa imaš tole luksuzno poštimano s spanjemuser posted image . Joj, jaz bom imela tako verjetno tam pri 3 letihuser posted image , če sploh.
Korenček drugače res zapira, ampak pri malem otročku naj bi surov sokec sveže stisnjenega korenčka pospešil prebavo. Preverjeno s strani moje svakinje, resnično deluje tudi takrat, ko vse drugo odpove. Ji je svetovala P..

Zdaj bom pa probala našo spečo lepotico preselit iz mojih rok nazaj v posteljo.
Lahko nočuser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
7.5.2007 7:26:50   
tejčica
Jutro punce!

Jaz sem bila pa danes že kar pridna. Mali se je zbudil danes že ful zgodaj za jest, ob 5-ih. Sem ga nahranla, potem sem šla pa žehto pobrat, drugo obesit in potem takoj likat. Vmes se je še mali zbudil in sem ga nazaj uspavala. Uspelo si mi je še zlikat lase, pospravit pomito posodo in sedaj ob RR pijem zasluženo kavico.

Obalke, dobro opravite na UZ-ju v Valdoltri. 

Sedaj pa šibam zbudit Tajo in jo pripravit za v vrtec. Ko jo moj odpelje sledi še telovadba. V tem času se bo Vid najbrž že zbudil. Ga dam potem v ležalnik in ležalnik na tla zraven mene. Se noro smeji ko me gleda.

Majcika, čestitke Tiji za dva meseca.user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
7.5.2007 8:05:01   
tinaaja

user posted image  
user posted image user posted image user posted image nisem prva woowwww hehe

skacica, a zraven tebe na pojstli ne zaspi? mi zdaj prakticiramo, da zvecer ce ne zaspi na zizi, da jo uspava fotrcek na roki itak user posted image probaj tud pol speco dat v kosek, o vsakokratnem polomu raje ne bi user posted image pol se ponoci zbudi, poje in jo dam zraven sebe z upanjem, da ostane tam, kjer sem jo polozila - 30cm stran od mene. velikokrat pa se pricrvici cisto zraven mene, tko da se moram dat na hrbet, da se zarije v mojo ramo in pol spiva kot topa. na srecoo mi sede spat na hrbtu.

thaiss - dobis user posted image

nas daddy se je odlocil, da bo svoje nosecniske kg zgubil na boksu in to bo hodil pred sluzbo.. da se mu da.. no ceprav sem bila ista... mene se je najlazje dobil ob 6:30 zjutraj, ko sem sla skoraj vsak dan tect cez roznik.. ufff kje je ze too... zdaj pa zalost od miganja... bo res treba nekaj ukrenit..

naomi
, dobr ti to zapravljas..user posted image

jaz sem misnla vcer se zjokat.. na poti po mami sem zgubila svoja ocala, ki so bila pregresno draga. ze ko sem jih kupila, sem si misnla, da je bila res "pametno" od mne, da dam tok denarja, k mi rata usjat vse.. in je selmoj nazaj po isti poti gledat, po kosilu se jaz in nic. sem tok klela, da kdo je tak user posted image , da vzame dioptrijska ocala .. in na pol poti se moj zarezi in jih vzame dol z ene ograje user posted image user posted image jih je nekdo dal gor.. tko da se obstaja dober folk, sem bila ful vesela.. no in sem "prisparala" velik s to neizgubo in grem lahko malo zapravt user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 7.5.2007 8:11:44 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
7.5.2007 8:08:39   
tinaaja
Tiji in majciki vse naj naj za mini bday user posted image

user posted image                     user posted image
MARČEVSKE PRINCESKE IN PRINCI

user posted image                    user posted image

23.01.NMJ : Živa in Neža
09.02. Urla : Katja
11.02. Majita : Ana
13.2. Sandra-10 : Patrik
21.02. *sonchek* : Anej
21.02. Magor : Mija
21.02. Zora : ?
23.02. Force : Živa
24.02. Barči78 : Žan
25.02. malička : Sanja
26.02. Ela 80 : Ela
27.02. Thaiss : Matia
27.02. K_a_t_i : Žiga
28.02. Tekica : Klemen
28.02. Sibil : Lukas
28.02. Kr_enamami : Maks
01.03. malecka_mateja :Tjaša
02.03. TeDyBear : Jurij
03.03. Ksenjica78: Samo
04.03. freya : ?
05.03. Klavdyk: ?
05.03. urskas: Vita
05.03. Sezam : Žiga
06.03. simonka: Jaka
07.03. m a j c i k a : Tija
08.03. Lejci : Ines
08.03. Encijan : Špela
08.03. vaihativa : Zoja
08.03. alfa75: Lara
08.03. Lana 22: Jan
09.03. karina: Domen
10.03. kresnička: Vid
10.03. Babri : Tibor
11.03. Mooneve: Lilu
11.03. Meaa: Lan
12.03. tejčica: Vid
12.03. erna14: Žiga
13.03. marjetka: Kaja
13.03. Taya85: Lina
14.03. A_N_J_A : Bor
14.03. Dskubin : Diti
14.03. blanči : Anja
14.03. PikaPoka12 : Livija
15.03. Dolgolaska : Lan
15.03. Žabika: Hana Re
16.03. pocka : Taja
16.03. Snorklja: Jaka
17.03. Boni3 : ?
17.03. Gio : Ela
18.03. cv105: Maks
20.03. vms : Ana Marija+
21.03. jjasna: Jure
21.03. Tinaaja : Brina
21.03. Brinaa : Zala
22.03. LI : Tia
22.03. Naomi: Svit 
23.03. Amy26 : Ela
23.03. Dajadada: Nejc
23.03. Slumpo: Anej
25.03. Skačica : Iza
26.03. LP: Žiga
26.03. VRTNICA30 : Nuša
31.03.  Pikca: Jernej
31.03. Draja: Živa
02.04.  LeINA: Tai
03.04. Soncek78: Nika

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 7.5.2007 8:10:08 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
7.5.2007 8:35:31   
skačica
no, midve sva že nazaj. Umite, previte, site do onemoglosti in Iza prav prešerne volje, jaz pa kot zombi. Je spala še malo ampak se je vsake pol ure zbudila in želela zizo. Ja, tinaaja, spi zraven mene, ker ko smo jo dali nazaj v njeno zibko je bil polom. Mene pa v nočnih urah hitro prepričaš v lažjo pot in sedaj spi pri meniuser posted image . No, saj je luštno, ko se me tišči ampak spim pa skoz bolj rahel spanec.
No, zdaj je Iza v svojem ležalniku, se pogovarja z zajcem, slonom in medvedom in pusti mami 10 minut dihatuser posted image , oči je pa šel v službo ves mesečen.
Ni se za sekirat, enkrat bo sigurno boljše.user posted image

Spet se pogovarjate o šopingu, mene spet euri tišijo. Ne vem, če ne bomo dans popoldne mal šli po trgovincah. Je nekaj stvari nujno za kupit, za Izo pa trenutno nič ne rabimo, res ne. Jo pa morva peljat slikat za osebno, ker smo omejeni samo na Slovenijo dokler ne dobi mala dokumenta.

Jaz si bom mogla kupit počasi nekaj lepega, ker gre Iza junija h krstu, midva pa na eno poroko in ne morem it takšna kot bi me veter skupaj zneseluser posted image . Ne vem, verjetno si bom kupila kar oblekico čez elegantne hlače pa je. Bom še kakšno pomanjkljivost skrilauser posted image . Pa k frizerju morm it nujno, ker imam po glavi že prav avtocesto- narastek, da te kap. En kup opravkov, ki jih moram spravit pod streho še ta teden.

očala- tud jaz jih moram nosit( z dioptrijo) in zdaj rabim pač sončna očala. In ker so letos moderni eni modeli, čez dve leti bodo pa drugi, sem se odločila, da si kupim leče in potem sončna očala brez dioptrije, ker so z dioptrijo preveč draga, čez dve leti bom pa lahko menjala, ker bodo čist aut. Že tako niso sončna očala poceni, če jih daš delat z dioptrijo so pa še dražja. Bom probala leče in bom videla, če jih bom lahko nosila.
Kako pa imaš ti tinaaja to urejeno?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
7.5.2007 8:37:49   
Dajadada
Kaj je s tem vremenom? pri nas je taka megla, da do sosednje bajte ne vidim, ampak mislim, da se počasi tudi sonček prebija skozi oblake in meglo.
Žabika, a bo za sprehod?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
7.5.2007 8:53:23   
A-N-J-A
Pri nas je že sonček!A bi katera prišla prej???Men je dolgčasuser posted image !

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
7.5.2007 8:56:20   
amy26
Pri nas je sonček že od šestih zjutraj, to pa je prednost če živiš na hribuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
7.5.2007 8:57:54   
amy26
Dajadada, tudi midve se morava kaj dobiti, je v Grosuplju ali v bližini kaka lepa sprehajalna pot!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
7.5.2007 8:58:33   
Dajadada
Naš je glih zapančkal. Ko se zbudi, ga podojim, previjem, oblečem in šibava. Ampak ne verjamem, da bova kaj prej kot ob 11ih v tivoliju.

Amy, user posted image  kul se bomo sprehajali. Jaz sem malo ven iz Grosuplja in imam idealno sprehajališče iz vasi po makadam cesti med njivami do Tuševega centra v Grosupljem. Tam si lahko kakšno kavico privoščiva pol jo pa mahneva nazaj. Je za ene pol ure hoje v eno smer. Kar me je najbolj razveselilo v aprilu je bila pa otvoritev BC v tem centru. Zdaj je še več nevarnosti za € v denarnici, ko se da peš do štacune pridt. 

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 7.5.2007 9:07:04 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
7.5.2007 8:59:35   
A-N-J-A
amy a do Lj. ti je predaleč?

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
7.5.2007 9:00:57   
tinaaja
Kako pa imaš ti tinaaja to urejeno?

Zaenkrat imam adidasova spodaj Evileye, ker se da z notranje strani dat nastavek "clip in" z dioptrijo in se menja samo sipca v nastavku, ki pa ni tok draga.. Res pa je, da niso bas za na lepe obleke, ampak kwa cem.. Za sportat so pa super.. Brez dioptirje soncnih ocal ne rabim met. Sem pa ravno zadnjic nasla ena odbita soncna taka za na leps user posted image , pa valda cena spet taka, da me je na rit vrglo in to brez  dioptrijskih stekeluser posted image
user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
7.5.2007 9:03:01   
Pikca
Jutro!
Dons je pa tamali kar pri meni prespal, ni šlo drugač... na drugi strani pa Živa. Oči pa v dnevni. Se je začasno preselil, kar mi sicer ni preveč všeč, ampak trenutno nam je še najlažje tako...

Anja, a sta se Ela pa Živa zmenile; tud naša je bla včeraj grozno tečna. Če nismo zunaj, je tudi pri nas za znort, Živa tečna, tamali pa  skoz na rokah...

Sibil, tudi naš prehlad je bolje, namesto pikovita smo Živo filali z mandarinami. Tamali nekaj kiha, ampak zaenkrat ni hujšega.

Draja, tudi  naš je začel polivati. Podobno je bilo pri naši Živi, je nosila slinčke, sicer bi jo morala stalno preoblačit. Dobro opravita na posvetovalnici!
Sezam, ste pa res srečkoti glede spanjauser posted image . Za zapravljanje pa imamo zdaj v Domžalah novo priložnost, v VELEju so odprli Ariel. Bo treba it pogledat, dokler imajoi še otvoritveni popust.

Skačica, nošenje mi je znano... še od Žive, pri Jerneju bo pa zgleda podobno... al pa ziza in zraven v pojstlo.

Tejčica, ti pa tako pridna že navsezgodaj!

plenice - tud mi imamo že trojko - vijolčne fixies, očitno je Jernej že kar zrasel, koliko pa bomo izvedeli šele 23.5. na prvi posvetovalnici...

Ljubljančanke lepo se mejte v tivoliju, enkrat bom zihr tud jaz prišla.

lp, Pikca

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
7.5.2007 9:21:32   
Pikca
tinaaja, huda očala! Jaz bom morala tudi kj podobnega nabavit, ker leč ne mmorem več nosit... imam sicer dioptrijska očala, ki se zatemnijo, sicer praktično, sam to ni to...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
7.5.2007 9:37:45   
amy26
amy a do Lj. ti je predaleč?

ANJA, ne ni mi predalečuser posted image  sej ko sem enkrat že v avtu je čisto vseeno če grem v MSuser posted image
Danes ne morem na srečanje ker greva z Elo še enkrat do P zaradi alergije, naročene sva pa glih ob 11 uri. Se pa priporočam za naslednje srečanjeuser posted image

Draja, lepo opravite danes na pregledu
Dajadada, zmenjeno, tudi jaz sem ljubitelj sprehodov in otroških trgovincuser posted image , tako da fajn da so odprli BC v Grosuplju user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
7.5.2007 9:38:02   
Naomi
jutro...prepovedujem govort unim k vam spijo po 5 ur in vec user posted image user posted image ...no nas se ne da in ma v 24 urah 3-4 urna odstopanja...sej mami pa butasta, ker ne hodi prej spat...prvo rundo vlece tut do 5 ur in bi se loh ze mal naspala...ne ampak jest grem spat pol ure predn se zbudi...prov mi je...
...men je dons zal za Tivoli, bi prsla, sam kaj k morm it mal delat, no to je pa slaba stran tega, da doma delas...ampak ni panike...sto se mora, nije tesko...se lepo tolazm ane user posted image user posted image
...tinaaja...uf hvala bogu za ocala...men je tko zal ponavadi za takele stvari..sploh k das tok dnarja...seveda upraviceno...za oci najboljse...user posted image user posted image za mozicka k ma sokolovo okouser posted image
...no nas skorcino je se mal zaspal..tko da skocm pod tus...pa neki pojest...pol pa arbajtat u LJ...ni lahka user posted image ...ce ma pa kera kasnej cajt se pa tut loh javi pa gremo nekam en giro u lj...
cauciiiiiiuser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
7.5.2007 10:15:46   
Pikca
Pa k frizerju morm it nujno, ker imam po glavi že prav avtocesto- narastek, da te kap.

skačica user posted image , hvala enako. splanirat si tisti 2 uri frej je pa mal težje, bi moral ta čas nekdo Jerneja ne sprehod peljat, pa še Živo zraven, sam popoldne, ko moj pride iz službe je tko mal časa...

by tha way, a ti rata kej pisat, men bolj švoh...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
7.5.2007 11:21:45   
Anonimen
Danes se je pa mami naspala!user posted image user posted image user posted image Smo spali od 21-10.30, pa samo štirikrat smo se vmes zbudili! Sploh nisem dojela, da sva spala do 10.30! Jupi!!!!user posted image user posted image user posted image Upam, da bo večkrat tako.

No, zdej pa nekaj trmari... šibam.

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1449
7.5.2007 11:39:07   
K_a_t_i
Joj punce, zdele sem prebrala tale RR in pogledala na uro pa mi je kar hudo user posted image . Včeri popoldne smo meli taščo na obisku pol smo šli pa še na sprehod (ja, itak da se je začel dret na točki najbolj oddaljeni od doma), pol smo pa na vsako uro jedli user posted image ... No, skratka - nisem neč RR čekirala. Sej verjetno ste že opazile, da me ni v Tivoliju user posted image . Sicer bi še lahko pokala in mal zamudila pa sem se ravno toook namatrala, da sem mulca prepričala, da NE, ne bo skoz v naročju in da se da tuk kje drugje okrog gledat, ne sam pri mamici. No, zdej je mal zadremal v ležalniku pa ga ne bom budila.

Drugače pa smo mi zdej tud uvedli stalnico pred spanjem - okol 8:30 gremo na previjalno, se mal pohecamo, potem kopanje pa še mal "mečkanja" na previjalni, jest - dodamo še stekleničko (edino user posted image ) in ponavadi tam okol 22h spimo. Potem pa prvo zbujanje okol 5h, se najemo in nazaj spat. Ja, itak da se tamal dere, ko ga damo nazaj v posteljco, pol ga pa mal božamo pa dudo not pa ven (dons mu je moj dragi kr nos dal, da je vleku user posted image ), pa nina nana,.... Pa ne boste verjele - zaenkrat maximalno 15 minut, da je nazaj spal (TRKAM!!!) - sicer se ti zdi tistih 15' cela večnost, ampak se splača! - pol pa spi še 2-3 urce. Danes celo do 9h user posted image .
Skratka, smo se odločili, da je skrajni čas, da se tamavček navadi, da ni ves svet v mojem ali očijevem naročju. Namreč v soboto smo bili na enem pikniku, kjer so bili še 3je sicer 3m otročki, ampak jst sem vseen doživela šok - vsi so bili ves čas pridni, gledali okolico, ko so pa mamice rekle zdej pa spat, so jih pa samo odložile, dale dudico in ninico in otroci so spali!!! No, višek je bil pa včeraj, ko se je mulc drl v vozičku pa je ena stara mama not pokukala in samo rekla - "Ja, razvadli ste ga! Se bo že enkrat odvadu user posted image  Sem si misla "JA hvala, ke pa so bli vsi ti brihtni 2 meseca nazaj, ko bi nam lahko povedal kaj je treba nardit, da ne bojo jokali in da ne bojo razvajeni user posted image . Uf, zdej sem pa naložila... user posted image

Drugač pa mamo mi tud Pampers3 (že kar nekaj časa) in je res bistvena razlika med vijoličnimi in zelenimi. Vijolične imamo za ponoč in še niso premočile user posted image .

Ja, jst tud pogrešam une 3 urne sprehode z vozičkom - sem misla, da bom v 2h mescih mela kondicije za na Triglav! Zdej pa čukam doma na RRju... Se bom zdele na orbitrek spravla, sej druzga mi ne ostane. Sam če bi blo na TV kej boljšga kt španske limonade, bi tud jst bolj z veseljem trajbala!!!

Na temo očala bi pa tud lahko kero rekla. Mam sončna stara ene 10 let user posted image  Mam precej ozek obraz in majhno glavo pa se mi zdi, da sem v vseh grozna. Pol pa raj sploh nimam. No, razen za na morje. Sicer pa - prej jih sploh nisem pogrešala, zdej pa če bojo taki lepi sprehodi, pa tud ne user posted image . Mam pa tud jst malo dioptrije (-1,25) in sem si ful želela leče nost (za smučanje, tenis, squash -> by the way - kwa so že vsi ti športi?! user posted image ), ampak ni in ni šlo user posted image .

Ojojoj!!!! Malu TULIIIII - šibam.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 7.5.2007 11:48:32 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?