K_a_t_i
|
Joj punce, zdele sem prebrala tale RR in pogledala na uro pa mi je kar hudo . Včeri popoldne smo meli taščo na obisku pol smo šli pa še na sprehod (ja, itak da se je začel dret na točki najbolj oddaljeni od doma), pol smo pa na vsako uro jedli ... No, skratka - nisem neč RR čekirala. Sej verjetno ste že opazile, da me ni v Tivoliju . Sicer bi še lahko pokala in mal zamudila pa sem se ravno toook namatrala, da sem mulca prepričala, da NE, ne bo skoz v naročju in da se da tuk kje drugje okrog gledat, ne sam pri mamici. No, zdej je mal zadremal v ležalniku pa ga ne bom budila. Drugače pa smo mi zdej tud uvedli stalnico pred spanjem - okol 8:30 gremo na previjalno, se mal pohecamo, potem kopanje pa še mal "mečkanja" na previjalni, jest - dodamo še stekleničko (edino ) in ponavadi tam okol 22h spimo. Potem pa prvo zbujanje okol 5h, se najemo in nazaj spat. Ja, itak da se tamal dere, ko ga damo nazaj v posteljco, pol ga pa mal božamo pa dudo not pa ven (dons mu je moj dragi kr nos dal, da je vleku ), pa nina nana,.... Pa ne boste verjele - zaenkrat maximalno 15 minut, da je nazaj spal (TRKAM!!!) - sicer se ti zdi tistih 15' cela večnost, ampak se splača! - pol pa spi še 2-3 urce. Danes celo do 9h . Skratka, smo se odločili, da je skrajni čas, da se tamavček navadi, da ni ves svet v mojem ali očijevem naročju. Namreč v soboto smo bili na enem pikniku, kjer so bili še 3je sicer 3m otročki, ampak jst sem vseen doživela šok - vsi so bili ves čas pridni, gledali okolico, ko so pa mamice rekle zdej pa spat, so jih pa samo odložile, dale dudico in ninico in otroci so spali!!! No, višek je bil pa včeraj, ko se je mulc drl v vozičku pa je ena stara mama not pokukala in samo rekla - "Ja, razvadli ste ga! Se bo že enkrat odvadu Sem si misla "JA hvala, ke pa so bli vsi ti brihtni 2 meseca nazaj, ko bi nam lahko povedal kaj je treba nardit, da ne bojo jokali in da ne bojo razvajeni . Uf, zdej sem pa naložila... Drugač pa mamo mi tud Pampers3 (že kar nekaj časa) in je res bistvena razlika med vijoličnimi in zelenimi. Vijolične imamo za ponoč in še niso premočile . Ja, jst tud pogrešam une 3 urne sprehode z vozičkom - sem misla, da bom v 2h mescih mela kondicije za na Triglav! Zdej pa čukam doma na RRju... Se bom zdele na orbitrek spravla, sej druzga mi ne ostane. Sam če bi blo na TV kej boljšga kt španske limonade, bi tud jst bolj z veseljem trajbala!!! Na temo očala bi pa tud lahko kero rekla. Mam sončna stara ene 10 let Mam precej ozek obraz in majhno glavo pa se mi zdi, da sem v vseh grozna. Pol pa raj sploh nimam. No, razen za na morje. Sicer pa - prej jih sploh nisem pogrešala, zdej pa če bojo taki lepi sprehodi, pa tud ne . Mam pa tud jst malo dioptrije (-1,25) in sem si ful želela leče nost (za smučanje, tenis, squash -> by the way - kwa so že vsi ti športi?! ), ampak ni in ni šlo . Ojojoj!!!! Malu TULIIIII - šibam.
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 7.5.2007 11:48:32 >
|