*sonchek*
|
Ojla! No, našemu mulcu se kar precej pozna ponovna sprememba okolja - spi namreč non stop Ponoči se je zbudil le 1x (ob pol petih, spat je šel malo čez osmo zvečer), potem pa je spal do jutra. Zdaj čez dan ga moram kar budit, da ga previjem in nahranim, ker bi drugače vse prespal. IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34 Sonchek - prima fotografije, se vidi, da ste se imeli fajn. A lahko poves, kam ste sli na morje oz. koliko casa ste se vozili tja in kako je pot potekala. A ste se kaj ustavljali vmes? Mi gremo cez slabih 14 dni na pot, ki brez vecjih postankov traja 8 ur. Bili smo v Malinski (otok Krk). Vozili smo se zelo počasi (kake 3 urice), seveda brez postanka. Mulc je vožnjo prespal Če boste šli na malo daljšo pot, se bo treba vmes ustaviti - toliko, da ga nahraniš in previješ, potem pa naprej. V avtu jim itak zelo paše, saj se ves čas po malem trese in jih to uspava. Mi smo hodili še na krajše izletke po Krku (mesto Krk, Šilo, itd.). Morska klima pa je za malčke enostavno fantastična - nobenih krčkov, ves čas je spal, ko je bil zbujen se je smejal na vsa usta...Skratka popoln dopust! Vrtec - smo dobili že obvestilo, da je preveč vpisanih in zraven komisijski vprašalnik. Smo ga izpolnili in poslali nazaj. Itak ne pričakujem, da bomo februarja kjerkoli dobili prosto mesto Pa nimam pojma kje se bo čuval naš čmrlj Pleničke - mi imamo 3. Na začetku je bilo kar precej prostora pri nogicah, zdaj pa je mali že dobil nekaj klobasic in so mu tudi pleničke že prav No, mi dobimo zdaj na obisk 6-mesečnega korenjaka - me prav zanima kako se bosta gledala z našim mulcem
|