|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
4.5.2007 9:20:38   
Žabika
A-N-J-A: naročiš v torek za min 50 evrov in dobiš popust za naslednji torek. Popust lahko uveljavljaš v vseh Mercatorjih, tudi v spletni trgovini, pa tudi v Intersportu, Modiani, Maxi-ju!

pikca: jaz sem glavo namilila zunaj, v čebričku sem jo pa malo nagnila naprej in ji z brisačko sprala glavo.

Šampon je pa res zakon - Hana še vedno tako lepo diši.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
4.5.2007 9:47:39   
cv105
naš popek: ja, včeraj sem bila na pregledu pri G in ji pravim, kaj se nam dogaja. Pa mi reče, naj se naredim malo ubogo in nesem malega v porodnišnico Postojna pokazat (moja G tudi tam dela) in naj jim povem celo zgodbo. Pa ga res nesem tja in pediatrinja in dve otroški sestri malega pregledajo in rečejo, da je zadeva povsem OK, da je na dobri poti, da se v mesecu dni zaceli in da bi že bil zaceljen, če bi ga pri miru pustili ???!!!! Da lahko otroka normalno kopam, le paziti moram, da se v vodi ne pokaka (to se itak ne) in da ga ne namakam pol ure. Če se slučajno pokaka, mu je treba samo popek očistiti s fiziološko. Mislila sem, da bom okrog padla. Dobesedno. Zdaj čakam patronažno in ne vem, kaj ji bom rekla al ji bom enostavno vrata zaklenila.
V ponedeljek greva k naši P in bom zahtevala napotnico za UZ popka, kot mi je svetovala P iz pordnišnice, da bomo res izključili vse možne bolezni in da bom pomirjena. Pa še mi je rekla, da če bom še kaj v dilemi, naj otroka mirno k njim v porodnišnico prinesem pokazat.

POšteno povedano sem bila ob porodu nad tisto pediatrinjo razočarana, včeraj jo bila pa prijazna 100/uro.

Včeraj malega vseeno nismo še kopali, bomo še malo počakali, ker je sinoči še imel minimalni izcedek iz popka. Smo mu samo učko z Mustelo umili, ker ima grozna temenca. Pa se mi zdi, da je malo bolje. A lahko glavico umivamo bolj pogosto kot na 3 dni, da se temenc čimprej znebimo? Kakšne so vaše izkušnje? Pa še to so mi rekle včeraj v P, da temenca niso posledica alergije otroka (kot pravi patronažna) ampak (ne)higiene, ker nam je prepovedala kopanje. To sem itak vedela in ji že parkrat rekla ampak ona tupi svoje.

V glavnem imamo pestro. Danes smo spali od 22-3.30 in od 4-7.30. Potem sva pojedla, se previla in zdaj spi dalje. Srček je. Ne vem pa, kako bova šla ven, ker dežuje. Kriza.

Pikca, skačica, jjasna: se pridružujem. MOram še diplomo dokončat, sem na tretjini in se mi že kar grdo vleče. Do konca junija moram spackat!! Bo Maks pomagal (upam), vsekakor računam na njegovo pomoč.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
4.5.2007 9:58:22   
draja
Pikapola krasno princesko imate doma!!!

Tinaaja tale tvoja Brina pa res navihana deluje user posted image . Ampak meni je še vedno najboljša na unih slikah, ko demonstrirata kako se otroku pomaga, da se sprdka - se mala tako resno drži, kot bi res sedela na stranišču user posted image . Glede nudističnega kampa pa te čist razumem - jaz od kar dojim tudi spim z modrcem. Enostavno ne gre brez.

No, za nama pa je najhuša noč do sedaj. Pa ravno zdaj ko sva brez očija user posted image . Malo je včeraj tako zvijalo celo popoldne in večer da se mi je srce trgalo. Ma nič ni pomagalo. Sem upala, da bo vsaj ponoči od utrujenosti spala, pa ji trebušček ni pustil user posted image . Je spala samo od polnoči do treh, potem pa jo je skoz zvijalo in je celo noč prespala na moji roki - v položaju za dojenje v leže. Sem jo tisočkrat poskusila dati v košek, a se je takoj ko sem jo premaknila začela jokati in kriliti z rokami in nogami. Se mi je res smilila, ker takole z glavo na roki spati res ni dobro zanjo, a edino to jo je dovolj umirilo. Zdaj pa tudi ne more spančkati oz. zaspi trdno kot angelček pa jo ti user posted image  krči zbudijo. Samo naj mi še kdo reče, da krčki ne obstajajo!!!!

Dopust mi gremo 30.6. in sicer kar v Strunjan v apartmaje Salinera. Smo si letos malo poenostavili dopust, ker mi z našim Cliotom res ne moremo it sami na dopust in bo tako moja mama pomagala tovoriti našo prtljago. Bova pa z Živo 2 tedna dol in sicer prvi teden z mojo mamo, drugi teden pa z očijemuser posted image . Komaj čakam.
Žabika tile apartmaji so sicer v Strunjanu, ampak se ti splača jih mal pogledat. Nisem jih pa še v živo videla.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
4.5.2007 10:06:05   
draja
Cv105 sem prav vesela zate, da imaš končno dobre novice glede vašega popkauser posted image user posted image user posted image .
Pa prav milo se mi je storilo, ko si omenjala postonjsko P, pediatrinjo in otroške sestre tam. Meni je bilo tam tako lepo in te sestre so mi bile zakon, pediatrinje so me pa tudi vedno znale pomiriti, edino na živce mi je šlo, ker so non stop namigovale, da ima Živa kri v blatu, ker so jo obiski okužili s kakšnim Rota ali podobnim virusom, midve sva pa imele samo očija in mojo mami na obisku. No na koncu so bili vsi izvidi negativni, ampak je pediatrinja rekla, da še vedno misli, da je šlo za virus user posted image . Ampak vseeno mi je bilo osebje tam zakon in jih prav pogrešam - sem se v 1 tednu tam prav navezala na njih.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
4.5.2007 10:47:34   
Žabika
CV105: lepe novice! Upam, da se boste kmalu lahko začeli kopati!

draja: hvala za info o apartmajih! Sem si že ogledala in prav simpatično izgleda vse skupaj, samo še prepričati se moram, če je naš Lupus za njih MALA domača živaluser posted image !

Hana pa danes takole uživa!
user posted image

Na sprehodu sva bili že zgodaj zjutraj, čaka naju samo še vožnja do letališča!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
4.5.2007 10:58:14   
tinaaja
samo še prepričati se moram, če je naš Lupus za njih MALA domača žival

user posted image user posted image user posted image kok mi je tle znano. Mi z naso kuzo prakticno nikamor ne moremo, ker vecina ne pusti kuzkov v hotel/apartma ali pane spada v kategorijo pudlov, jorksircov, civav in podobnih igrack user posted image
Na sreco pa smo v kampu slucajno na delu, ki se mu rece pasja plaza in so zivali tam dovoljene user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
4.5.2007 11:12:53   
skačica
hojla!
Sem pri moji mami čez dan, ker je mož vslužbi in visim na sestrinem računalniku. Ima tko bedno tipkovnico, da ne bom dolga pa še Iza mi spi na desni roki.

Oprostite, ker sem malo za luno, ampak me res zanima kje se kupi izdelke od Mustele. Jaz sem bila do sedaj na Bubchenu in bi šla na Mustelo, če je boljša. Sploh bi imela kaj za obrazek- robčke al kaj za čiščenje in pa kopel za kopat.

PikaPola, luštna punčka.user posted image user posted image user posted image

Vidim, da nas je kar nekaj, ki imamo na vesti še diplome. Se bomo vzpodbujale, ko jih bomo pisaleuser posted image . Do konca porodniške nam bo vsem ratalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
4.5.2007 11:15:42   
tinaaja
Mustela se dobi v lekarnah. Meni je super, cenovno pa je posteno draga. 25 robckov za obraz je skoraj 7€. Jaz jih sicer rezem na manjse, ker z unim velikim nimam kaj delat po tako malem obrazu.

No jaz imam poleg diplomske se 7 izpitov... Vcasih sem kar sita sama sebe, da sem se vpisala se na en fax user posted image Ampak bomo ze. Zdaj bi jaz ful kaj studirala, ampak ni casa, vcasih mi se na wc ne sfolga it..

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 4.5.2007 11:17:17 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
4.5.2007 11:55:49   
K_a_t_i
Dan!
Tkole zgleda naša mala buba, preden zaspi user posted image . Ni videt, da mu kaj manjka user posted image .

user posted image

Pa še odločli smo se, da bo že od malih nog športal. Evo ga v Nikicah user posted image

user posted image

Tisti apartmaji v Strunjanu so res super, mi smo ene 2krat bili tam službeno in je kul.

Vas kar občudujem s temi diplomami. Men se ziher ne bi dalo. Če se samo spomnim, kako je bilo z mojo user posted image . Sem delala celo leto samo 3 dni na teden, ker sem KAO diplomo pisala... Nisem naredila NIČ! No, potem je pa status potekel je blo pa treba pohitet in sem začela delat po 10 ur na dan (+2 uri vožnje) in tudi diplomo sem odpikala v 2h mesecih. Bo kar držalo, da več ko maš na glavi, več narediš in manj ko imaš, bolj si len!

Bom pa še jaz probala to mustelo, ko jo že tako hvalite. Rabimo en šampon - men je tud smešen glavo s trdim milom prat user posted image

Žabika, kam pa imaš ti tale lok pritrjen? Bolj ko gledam, manj se mi zdi, da je na ležalniku?

A majo vsi user posted image , razen našega že tok lask?

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 4.5.2007 11:58:55 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
   [Brisano sporočilo]
4.5.2007 11:59:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1360
4.5.2007 12:03:28   
skačica
tinaaja, sicer zame sramota, da ne vem kaj prodajajo v lekarnah, ampak ali je to nova roba odkar sem na bolniški in porodniški ali pa jim to dobavlja en drug in ne naša firma.Verjetno bo to.
Bom šla iskat, cena ne igra vloge, samo da je dobro za otročka.

Mi bomo mogli tud prešaltati na malo večje pleničke, verjetno dvojkico DM, če jih pa ne bom dobila bom pa tud Fixies probala. Na Pampers že ne grem več. Kja pa Helen Harper? Sicer bom pa ostala kar an Dm Babylove, če bom dobila ustrezno velokost.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
4.5.2007 12:09:22   
tinaaja
je
ali je to nova roba odkar sem na bolniški in porodniški

je novejsa zadeva v lekarnah, iz francije.
kr_enamami - joj jaz nimam energije, itak pa je bila brina danes pokonc ze ob 4:45 tko da user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
4.5.2007 12:22:26   
skačica
tinaaja, ti imaš že eno diplomo v žepu tako, da ti ni panike, večina nas pa moramo še prvo spisat. Sicer imam kar dobro službo in diploma ne bo prinesla nič boljšega pa vseeno je treba končat, če sem se odločila enkrat začet.
Ma sej pravim, do konca porodniške bom že.

Zdaj pa čakam, da pride še druga sestra k mami skupaj z 8 mesečnim sinekom. Bom imela vsaj koga da čvekam. Jaz, mami in sestra na kupu- to bo sigurno dež, kaj dež nalivi.Moj ati pa tudi komaj čaka,da pride mali dol, ker noben vnuk tako ne odtehta kot on. Mi gre s tem včasih prav na živce. Cel dan govori samo o tem, da bo mali dol prišel. Pa sej mi je vseeno, ampak on je delal že med nami otroki razliko in jo sedaj dela tudi med vnuki. Mami je pa bila vedno do vseh enaka.
Uh, bom nehala nakladat, se vidi, da sem si postala s tipkovnico prav domačauser posted image user posted image user posted image in da mi ni več tako zelo glupauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
4.5.2007 13:30:04   
Lana 22
Helou mamice!

Se vam po dolgem času mal javim, berem vas skos (sami koristni nasveti -  super steuser posted image ) za pisat sem pa bolj lena. Naš mali je super, zaenkrat pridno pančkamo od 22ih pa do 6ih zjutraj, upam da mu ostane v navadiuser posted image . Vidim da je veliko govora o alergij na mlečne izdelke. No pri nas je bila potrjena (je bil na preiskavah v pediatrični - ŽALOST V KAKIH RAZMERAH MORAJO BIVATI OTROČKI) pri 11 dneh user posted image . Mel je full mozoljčkov po ličkih, ter kri v blatu,... so mi že v P rekli da ma 50% možnosti da bo alergik na mlečne stvari, ker je mož alergičen nanj.... Mleko mi je na žalost pošlo, tko da so nam dali napotnico za dietično mleko (Pregomin), ki res smrdi in je ogabnega okusa. se mi moj sonček kr smili ker mora piti to, sam kaj čmo, upam da nam alergija izzveni (menda pri 6ih mesecih rada izzveni) UPAM! Ker drugače sploh ne vem kaj mu bom dajala ko bomo začeli uvajati GH, ker je vsepovsod toliko skritega mleka, me je pediatrinja že zdaj opozorila.user posted image   Slikice vaših sončkov sem si pogledala, sem se kar topila sami sončki user posted image !  Vsem čestitke za tamičkane 1. in 2. svečke user posted image , pa seveda mamicam tudi! Zdej pa šibam ker je alarm.......

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
4.5.2007 14:36:57   
Anonimen
Zdravo!

Danes sem takšna kot bi me povozil vlak... Jure ni in ni hotel ponoči spat, bi bil samo na rokah ali pa na zizi. Čez dan ni stanje čisto nič boljše. No, zaspala sva dobre pol urce, ravno toliko, da sem skoraj umrla, ko se je tko hitro zbudu. Bi blo bolš, če sploh ne bi zaspala z njim. Sedaj je spet v naročju... ja, sam z eno roko tipkam, ampak sej skor vedno.

cv105, me veseli, da je končno se nekaj premaknilo okoli tega popka in upam, da bo kmalu tipa top.user posted image

draja, približno tako zgleda vsaj 3-4krat na noč pri nas, le da naš potem niti na rokah ne zaspi, ampak trmari.user posted image

dopust - jaz bom šla k moji mami (S Primorska), da se bom malo naspala... če pa bo kaj bolj priden kot je trenutno, se pa da zgodit, da bomo septembra šli na Rab.user posted image

diploma - jaz sem trenutno absolventka, pa bom absolventa do marca podaljšala, ko se mi bo iztekel. Vsi pravijo kolk lahko dobiš kot mamica študentka - eno po nosu! Štipendija mi ne pripada, ker se šteje notri plača moža in pa moj lanskoletni študent?! Dobim nadomestilo za porodniško in pa otroške doklade, ampak še kr gre. Edino kar je plus, da se mi šteje eno leto delovne dobe.
Aja, pa kaj mi je še hecno - jaz sem zdravstveno zavarovana po fotru in ne morem biti po možu, kljub temu da je zaposlen, ker so me dolžni do 26 leta kot študentko preživljati starši!!!user posted image Dobro, da je lahko svojega sina zavaroval po sebi Juretov oče in ne stari ata!!!user posted image

Lana22, alergija upam da mine. Moja sestrična je bila alergična na skoraj vse: mleko, jajca, dlako psa, mačk, pa na mila in še na kup ene hrane, ampak sedaj ima že 8 let in ji je neverjetno bolje. Je že skoraj vse, le alergija na dlako še ima.

Evo Jure je na roki zaspal... me zanima za kolk minutuser posted image

(odgovor članu Lana 22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1365
4.5.2007 15:11:34   
soncek78
Hello!

Nekaj me zanima glede GOSTIH SOKOV!

Katere pijete... oz. od katerega sadja. Kaj pa pomarančni? Meni se tako lušta, pa sem malo v dvomih.

Namreč dojim in bojim se, da ne bi kaj miški poškodilo.

Hvala za pomoč.

Lep ampak deževen pozdravček iz obale.user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
4.5.2007 15:24:35   
K_a_t_i
Oj,

meni je že patronažna rekla, da niti sadje, niti sok ni problem - če se mami lušta, zakaj pa ne? Seveda je poudarila zmernost - eno jabolko ali pa ena pomaranča, kozarec soka,... In ne cela kila ali pa litri soka. Sicer pa - najbolje, da poskusiš.

JJasna - se spi? user posted image  Naš je tudi danes že od zjutraj na rokah - spi kot top! Čim ga prestavim, pa se po 5 min zbudi user posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
4.5.2007 15:46:53   
Pikca
Evo, naš je že 2. dan skoz na rokahuser posted image Ob RR sem ugotovila, da se da kar dosti natipkat z eno roko, zdaj se moram le še prepričat, da se da tako pisat tud resne stvari... Me pa zanima, kaj ga zdaj na lepem tko matra, prehrane nisem kaj bistveno spreminjalauser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
4.5.2007 15:55:53   
Žabika
K_a_t_i: lok z igračkami je z igralne blazine in je zelo uporaben, ker tudi samostojno stoji.

sokovi: meni je P svetovala pitje soka iz črnega ribeza, pijem pa tudi ostale sokove, samo ananasovega in gostih (ker jih ne maram) ne! Vse pa redčim z vodo.

Mi smo kompletni!!!!! Juhuhu!user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
   [Brisano sporočilo]
4.5.2007 15:59:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1370
4.5.2007 16:17:49   
tinaaja
Zabika, kaksne so cotike iz Gapa?

Moj mozek je prinesel pico in solato iz azurja.. upam, da ne bo posledic (prsut, gorgonzola, solata user posted image z majonezno omako, no meni je pasalo zelo)..

Jaz namesto soka kar pivo s schwepsom spijem user posted image drugace pa caji, voda, sezamov napitek...

jjasna, tole z zavarovanje je pa cist mim..

Spanje - ugotavljam, da naso ful dudica pomiri, samo jo mora dobit se v polsnu. Danes je tko ze 3x podaljsala svoje 15min spanje user posted image Jaz bi z veseljem zdajle ene 3 kitice odsmrcala .. ahhh ja..

Mene pa nekaj zanima - kako ves, da ti zmanjka mleka?
A nic ne pritece, ko si stisnes al to ugotavljas po joku otroka ali.. ?

Zunaj pa je kriza od vremena, sva sli s kuzo na sprehod - fuj in fej user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
4.5.2007 17:40:48   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Naš mali je fasal klopa, ravno tam okoli nogice kjer je plenička ga je imel, pa glava je notri ostala...user posted image user posted image user posted image Pa že dva dni nisva šla ven, ker je slabo vreme, pa dopoldne ga še ni bilo... men se bo zmešalo...user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1372
4.5.2007 19:18:21   
simonka
THAISS imaš ZS.

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
4.5.2007 20:53:01   
sezam
Pikca - Živa jr pa faca. Ona že ve kako je to.

cv105 - super, da je končno se nekaj premaknilo okoli tega popka

sonchek78 - jaz pijem največ breskev, pa marelico sem r+tudi že. drugega še ne (od gostih, sicer pijem še jabolčnega) bom pa probala še hruško, pomarančo ali multi pa raje še nekaj časa ne.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
4.5.2007 22:48:12   
thaiss
Pozdravljene,

zgleda da bo res luna user posted image  Matia je bil buden od 4h zjutraj, čez dan je malo ninkal, večinoma pa tečnaril, zahteval naročje itd...
Zdej sladko pančka in upam, da  potegne še za prejšnjo noč..... sej sanjam lahko ane???

Danes sva imela 2. posvetovalnico
težki smo 5.400 g in 60 cm dolgi user posted image  user posted image .
Naslednjič pa že ceplenje user posted image
V ponedeljek imamo uz kolkov, upam da bo vse oki, da skinemo te plenice. Sibil in Dskubin, jaz imam ob 9:15, ko opravimo lahko spijemo kofetka , ste za??  user posted image

jjasna kje ste pa staknili klopa?? Upam, da bo vse v redu!!

Mustela, tudi mi jo bomo probali! Kaj priporočate uporabnice te kozmetike, da ne bom v lekarni ko čuk bluzla da bi neki mela, panevemkajuser posted image  

dopust - nisva se še nič menla, verjetno kar doma. Tiste ki pa priedete dopustnikovat na Obalo pa se obvezno javte, da se spoznamo!!

cv105 čestitam da gre popek na boljše!!!
draja ˙Ampak vseeno mi je bilo osebje tam zakon in jih prav pogrešam - sem se v 1 tednu tam prav navezala na njih.
se kar podpišem!!!

˙

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Zanositev
son_čica

Ali ste načrtovali zanositev?

Načrtovana (82%)

Nenačrtovana (18%)

Število vseh glasov: 200

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!