Anonimen
|
Zdravo! Danes sem takšna kot bi me povozil vlak... Jure ni in ni hotel ponoči spat, bi bil samo na rokah ali pa na zizi. Čez dan ni stanje čisto nič boljše. No, zaspala sva dobre pol urce, ravno toliko, da sem skoraj umrla, ko se je tko hitro zbudu. Bi blo bolš, če sploh ne bi zaspala z njim. Sedaj je spet v naročju... ja, sam z eno roko tipkam, ampak sej skor vedno. cv105, me veseli, da je končno se nekaj premaknilo okoli tega popka in upam, da bo kmalu tipa top. draja, približno tako zgleda vsaj 3-4krat na noč pri nas, le da naš potem niti na rokah ne zaspi, ampak trmari. dopust - jaz bom šla k moji mami (S Primorska), da se bom malo naspala... če pa bo kaj bolj priden kot je trenutno, se pa da zgodit, da bomo septembra šli na Rab. diploma - jaz sem trenutno absolventka, pa bom absolventa do marca podaljšala, ko se mi bo iztekel. Vsi pravijo kolk lahko dobiš kot mamica študentka - eno po nosu! Štipendija mi ne pripada, ker se šteje notri plača moža in pa moj lanskoletni študent?! Dobim nadomestilo za porodniško in pa otroške doklade, ampak še kr gre. Edino kar je plus, da se mi šteje eno leto delovne dobe. Aja, pa kaj mi je še hecno - jaz sem zdravstveno zavarovana po fotru in ne morem biti po možu, kljub temu da je zaposlen, ker so me dolžni do 26 leta kot študentko preživljati starši!!! Dobro, da je lahko svojega sina zavaroval po sebi Juretov oče in ne stari ata!!! Lana22, alergija upam da mine. Moja sestrična je bila alergična na skoraj vse: mleko, jajca, dlako psa, mačk, pa na mila in še na kup ene hrane, ampak sedaj ima že 8 let in ji je neverjetno bolje. Je že skoraj vse, le alergija na dlako še ima. Evo Jure je na roki zaspal... me zanima za kolk minut
|