|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
3.5.2007 8:17:35   
tejčica
Sibil, če prideš tudi ti, a se potem dobimo na klasika placu? Jaz sedaj še malega nahranim  pol pa lahko prideva. Bom še prečekirala če se katera javi da sigurno pride, ker drugače greva z malim v šoping. So praznične zaloge pošle.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
3.5.2007 8:26:14   
thaiss
oj Tejčica, jaz tudi lahko pridem, pa spijemo kofetka!!! Kdaj boste dol??

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
3.5.2007 8:30:21   
tejčica
Jaz bom dol čez cca pol urce. Če mi seveda mali kaj ne zakomplicira. Kadar sem kje dogovorjena na uro se običajno ko sva že med vrati posračka ali pa pobruha da je komplet za preoblečt.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
3.5.2007 8:31:42   
Sibil_
Pridem, mogoče malo zamudim.Sem pa dala Patrika v varstvo h tašči-čeprav mi je hudo.Tako da midva prideva na klasik plac.

LP,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
3.5.2007 8:37:28   
thaiss
oki, mi se tudi spakiramo pa smo čez pol urce dol!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
3.5.2007 8:47:46   
simonka
Pozdravljene mamice?

OBALKE vam kar zavidam vaše srečanje in jutranjo kavico, bi se vam kar pridružilaa pa je toti Maribor predaleč.

CV105 upam, da se vam popek čimprej pozdravi. Tudi mi imamo buzza in smo zelo zadovoljni. Ker pa je naš Jaka zelo velik mu postajata jajčka in košara premala. Kdaj lahko damo otročke v športni del?

SKAČICA kakšne hlače pa so to in kje se jih da dobiti?

AMY26 vse naj naj.

Jaka že kliče papa

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
3.5.2007 9:00:34   
tinaaja
simonka, to so verjetno neoprenske hlace, ki povzrocijo potenje in boljso prekrvavitev, posledicno boljse izgorevanje mascob. moram jaz tud svoje najt user posted image

a uporablja katera Space bag? oz kaj podobnega.. rada bi v klet pospravila nosecniske cune, pa prerasle od brine in podobno..

amy, pri nas so mazoljcki prakticno cist zginili. bom morala en dan imeti bolj mlecen, da vidim, ce je to to al bi tko al tko zginli..

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
3.5.2007 9:02:42   
cv105
Amy26: mi smo pikice pokazali P, pa je rekla, da je to normalno. Pa sem malo težila in nam je napisala kremo, 50% Advantan. Je ful močna in je treba res na tanko namazat 1x na dan in pikice dobesedno posuši. Sedaj mažemo tudi temenca na glavi, gre pa tu bolj počasi. Patronažna pravi, da gre najverjetneje res za alergijo, testirali pa naj bi nas šele ogrog 5-6 meseca. Prej da to neradi delajo.

Simonka: sosedje imajo 1 mesec starega otroka, pa ga kar v športnem delu Buzza vozijo. Naš Maks še ni tako velik, da bi mu bilo karkoli premajhno, tako, da ga bom v košari vozila, dokler bo hotel ležat, pri 3. mesecu če ne prej pa ga bom preselila v športni del.

kava: punce, berem, da greste na kavo. Jaz sem bila v nedeljo na kavi in mali ves ponedeljek ni spal. To povezujem s kavo. NIč siten ali kaj takega, samo gledal je cel dan kot čukec. Sedaj si je ne upam več piti, pa tako se mi zalušta.

hlače: jaz pa že zapnem ene troje "civilne" hlačeuser posted image user posted image user posted image . Sem šla včeraj in prejšnji dan na sprehod v civilnih kavbojkah in sem morala ful počasi in previdno hodit, ker so me čez pas tiščale. Pa sem potem kar gumb odpela in je bilo boljše user posted image user posted image user posted image . Skoraj vsak dan grem pobožno v omaro in probujem hlače. Ful je filing, ko jih zapnem, tudi če moram čist pri miru stat. Kako zgledam, raje ne bi...

Danes grem na pregled k G. Upam, da bo vse OK. Gre brat z mano, da bo Maksa okrog ZD vozil.

kopalke & dopust:  a mogoče katera ve, kje bi dobila kakšne fajn in lepe dvodelne kopalke z malo višjim pasom (strije) in boksarkami (alkakosežereče)? Bi jih ful mela, ker tiste od lani absolutno odpadejo???? Če jih katera kje zasledi, naj mi prosim javi.

Pa še to sporočite, kam nameravate letos  z user posted image  na dopust in kdaj. Mi bi šli septembra ne kam predaleč.

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
   [Brisano sporočilo]
3.5.2007 9:29:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1309
3.5.2007 9:46:06   
A-N-J-A
Moj čmrlček spi(ja ko bi to delal ponoči bi bilo še boljeuser posted image ).
Mi imamo tudi polna lička pikic in čisto hrapavo in trdo kožouser posted image (lička).Pa se ne morem odločit če je to alergija,ker pri Eli je to zgledalo tako,da so bile pikice za ušesi pod vratom in skratka po celem telesu.Pol so te pikice ratale hrastice in iz njih se je cedilo,tak oranžen sokec.No pri Boru to ne zgleda tako.
spanje sem ravno hotla napisat da naš ful boljše spi na bušiju,pa me je sibil prehitela.Naš spi čez dan in v vozu na bušiju,ponoči pa se ga ne upam dat,zato spimo ponoči slabše.Ah bo že saj tok hitro rastejo.
malo trši prijemi jaz nimam srca da bi ga pustila jokat,sploh ne tok majhnega.Naš se tok užaljeno dere,če takoj ne pridem-brada se mu trese,krokodilje solze mu tečejo in joka k en ta velik.Včasih ko ne morem takoj priletet se dere in dere,pa mu dam dudo,pol je pa še hujš.Da bi ga pa pustila da bi od izčrpanosti zaspal-to pa ne.Jaz gledam to tko-celih devet mes.mu ni nič falilo,a zdaj naj ga pa kr pustim?
Jaz sem Elo dojila 2x na noč do 13m,pol sm pa ponoči nehala in od takrat spi.Pa ami ni bilo odveč,no zdaj mi je mal bl odveč ampak bom tud njega saj hitro mineuser posted image .
Pa da me ne bo kera narobe razumela,vsak dela po svoje in tudi otroci so si različni(no moji so kr prbližno enak zahtevniuser posted image ).
Ljubljančanke a mi se bomo kaj dobile,al so bejbiji še premajhni?Naš Bor je dve bejbiki že spoznal,pa bi še kakšno oz. kakšnegauser posted image
Buzz meni t voz ne sede ravno zaradi tega,ker nima ravnega sedeža,otroci pa do 6m znorijo v košari in pol maš vmes par mesecev dilemo kam ga dat.Jaz ga definitivno še ne bi dala  v športni deluser posted image .
Kile ja kr ene 8 jih moram še dol vržt,pa nikamor ne grejo.Prvič so šle kar hitro stran.Bo treba brez mlečno dieto udartuser posted image

Amy vse najboooooljšeuser posted image ,pa da se user posted image spomni nate,drgač ga pa kr po riti naklofatuser posted image

Vsi user posted image ki praznujete 1,oz.2 m vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
3.5.2007 9:46:47   
Anonimen
jutro mamice

hvala vsem za cestitke ob nasem prvem mescu Taijauser posted image

soncek78 cestitke Niki za 1mesecuser posted image
Ksenjica78 cestitke  Samotu za  2meseca user posted image
Amy26 cestitke za dopolnjeno 28ko user posted image
p
a da se Ela cimprej porihta user posted image

Obalke lepo se nacvekajte samo ne priklicite dezjauser posted image

Simonka za kaksno jutranjo kavico se lakho kdaj zmenive,ko sva glih obe z mbuser posted image

tinaaja,skacica a pol pravta da so dobre te hlace?ne vem ce si se jz ne omislim enih...skodlo ne bi..kje ste jih ve kupile??
space bag mam jst pa sem res zadovoljna.odlicna resitev za taksne primere ko je treba oblacila spravt za en cas

dopust mi ce bomo sli bo to septembra,user posted image ima dopust od 1-15 pa ce bo ok vreme bomo sli na njihov vikend v pulo

nas mali cez dan zaspi brez problemov,ze dva vecera so pa kolobacije za nocno spanje....danes smo zaspali ob 1.00-6.00 zizanje in do 9.00.sva se oprevila,ziza zdaj pa mi zaspal na rokah tako,da boma sla se malo polezatuser posted image

je pa nas zacel ogromno polivatuser posted image vcasih se dve uri po zizanju...podirama kupckle pa vsampak se mi kar smili...pol se pa tud preoblacma tolk vec....

se beremo,pozdravcekuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1311
3.5.2007 9:58:00   
Gio
draja, tinaaja....ti mulci in dojenje. Moja pupa je res posebne sorte. Sem se trudila, da bi jo mela skoz na zizi, da bi se mi delalo več mleka, pa ne gre, ker mala noče več vlečt ko ne teče mleko. Ko mleko ne teče več in bi morala malo bolj cuzati, se začne zvijati, jokati, prdati in samo grizlja bradavico. zato sem obupala in ker sva bili že obe utrujeni od vsega sem spet dala dodatek. Tako da sem v začaranem krogu a ne gre drugače, čeprav si močno želim. Seveda sem probala tudi s črpanjem na črpalko in na roke vendar ne načrpam niti 20ml iz obeh skupaj, tudi kadar sta polni. user posted image  Bojim se da bo prišel dan, ko bo mala pogruntala da je najlaže pit samo iz stekleničke.

CV 105....držim pesti za vaš popek! user posted image

lep pozdrav vsem!! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
3.5.2007 10:05:43   
A-N-J-A
dojenje-punce ne se živcirat.Jaz imam dva zizomana-ta prva vlekla,vlekla in velikokrat zaspala med dojenjem,sem jo mogla skos budit.Bila je skos na spodnji meji in še zdaj je(velika pa na zgornji mejiuser posted image ).Ta drugi zizoman pa vleče,vleče in kar ne neha.Bo pa po mojem skos na zgornji meji rasti in težeuser posted image .
Če mleko ne teče več kot bi želel otro mu pomagajte tako da si stiskajte dojko,potem pa ga prestavite na drugo.Moji user posted image delajo isto.,

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
3.5.2007 10:13:29   
simonka
Leina velja za kavico. Zdaj še imam našega štiriletnika doma, ker je močno prehlajen in ne pridemo nikamor. Ko pa bo šel v vrtec pa bo več časa pa se dobimo. Iz katerega konca Mb pa si? Zanimivo ampak tudi naš Jakec je začel malo polivati  - jaz pripisujem temu da dosti papica. Kakanje pa še vedno bočj švoh oz. spet dva dni nič, pa se dosti napenja.

Kr_enamami kako dieta? Danes je že mesni dan ali ne?

Eva sirena letim dat ziziko

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
3.5.2007 10:16:32   
skačica
Dobro jutrouser posted image !

Mi smo spali od 23 do 2( se vsako noč zbudi točno, kot bi imela budilkouser posted image ), sva se previle, ker je bila pokakana in premočena in potem je spala od 3 do 6, ko se je odločila, da ima dovolj. Je pa seveda spet jamrala in godrnjala, ampak sem jo pustila in je spala naprej. Zdaj je ne bom za vsako godrnjanje pristavljala pa cartala, ker očitno to dela v spanju.

user posted image Zdaj pa naj najprej čestitam vsem fantkom in punčkam, ki praznujejo obmesečniceuser posted image . Da ne pozabim kasneje.

Amy26, čestitke za rojstni danuser posted image . Mož se bo pa sigurno spomnil nate, ne rabiš skrbet.

ja, simonka, to so neoprenske hlače, kupila sem jih prek Neckermanna, mislim, da jih prodaja tudi Sanolabor. Misliš tinaaja, da si jih lahko že navlečem gor?
Drugače pa malo pogledam kaj pojem, čeprav sem imela zadnje 3 dni požrtijeuser posted image . Pa veliko veliko tekočine spijem, kar je dobro za izgubljanje teže kot za dojenje.

cv105 tud jaz bi rabila kopalke z malo višjim pasom,ker sem tudi jaz pokasirala user posted image  strije pa velike podložene košarice, ker imam prav baloneuser posted image . Sem pripravljena odšteti tudi malo več,  samo da bodo fajn.

dopust: mi gremo 21. julija na Krk za 10 dni, potem pa še dvakrat do konec leta za en teden v toplice( Čateške in Moravci). Bi pa šla tudi kam dlje, ampak saj veste- letalo. Ma, bomo šli drugo letouser posted image

ANJA, tudi meni se Iza smili in je ne pustim jokati. Sem vidla kako so jo pustili jokati pod lučko v porodnišnici in sem se zaradi tega še jaz jokala. Meni se preveč smili, ko začne močno jokati, da se ji bradica kar trese, čeprav sem včasih ponoči prav jezna, ko noče spati.

gio, vztrajaj pri dojenju. Jaz sem imela čisto prazne po mastitisu, zdaj pa spet kar ven šprica. Ne dovoli, da mala ugotovi, da je lažje po steklenički. Jaz sem že skoraj obupala pa sem imela spodbudo in nisem prenehala, hvalabogu. Zdaj se spet samo dojiva, mleka pa mislim, da zdaj res imam dovolj. Iza preneha vlečt preden imam prazne. Pa tudi zaspi mi ne več kar tako na zizi kot je včasih.

LeINA, kot sem napisala, sem hlače kupila prek Neckermanna, zdaj jih tam več nimajo. Mislim pa ,da jih imajo tudi v Sanolaborju ali pa v kateri drugi trgovini z medicinskimi pripomočki ali zeliščni lekarni. V navadni lekarni jih ne dobiš.
Tinaaja, kje si jih pa ti kupila?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
3.5.2007 10:22:10   
tinaaja
inaaja, kje si jih pa ti kupila?

tud neckermann... jaz jih bom dala gor, ko bom sla svicat, kdaj pa bo to, pa user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
3.5.2007 11:23:05   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

a uporablja katera Space bag? oz kaj podobnega.. rada bi v klet pospravila nosecniske cune, pa prerasle od brine in podobno..

Fulll uredu zadeva...imam! preverjeno!  čeprav se še vedno notri zmečka...res pa zavzame pol manj placa in ne smrdijo cunje po vlagi, ali čem podobnem...to je to...
lep dan...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
3.5.2007 13:05:07   
tinaaja
Spacebag narocen user posted image

Punce, nemogoce je mogoce (kovinotehna).. Bila sem 2 uri na sprehodu user posted image user posted image user posted image user posted image Moja zlata pikica je spala juhuhu in se vedno spi... Bi se vztrajala na spredhou, pa sem bila v DM in Marcatorju  in sem tovorila sabo ene 10kg..
Sem kupila celga piscanca za spect user posted image za kosilo.. Se mal zabeljene zelenjave zraven pa bo.

Dopust - midva greva konec julija pa pol se kaj konec avgusta ali septembra. SIcer si ne predstavljam, kako bom vso kramo zbasala v en avto - midva, brina, velik kuza + prtaljaga, vozicek, user posted image user posted image user posted image Imam obcutek, da bo treba z dvema avtomobiloma ali pa nosilce za trugo kupit. No vsaj kopalk ne rabim user posted image , ker greva v nudisticen kamp, ampak v takem stanju kot sem zdaj se se v potaplaski neopenski obleki ne bi upala na plazo user posted image user posted image user posted image Ni pa mi cist jasno, kaj bom z  modrcom - bom bila spodaj brez user posted image , zgori pa modrc za dojenje heheheuser posted image user posted image user posted image Me bodo direkt v polje poslal

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
3.5.2007 13:15:47   
skačica
user posted image user posted image user posted image user posted image ,sem se ti nasmejala, tinaaja.
Tud mi smo že kupil nosilce za trugo, zdaj bova pa še trugo, samo velikost in obliko še izbereva.

Evo, sem si skuhala kosilouser posted image - pečen krompir in zeleno solato  s koruzo, povrh pa sladoled pol pa na sprehod.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
3.5.2007 13:15:55   
ksenjica78
Leina hvala za čestitko, naš sonček je danes star 2 meseca, sploh ne morem verjet, kako čas teče.

Čestitam vsem mamicam in otročkom, ki praznujejo te dni.

Naj povem, da vas občasno berem, tako da sem v mislih pri vas.

Lepo se rihtajte in cartlje, mene moj puhec že kliče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
3.5.2007 14:14:05   
Anonimen
simonka: priseljena na tabor.Pa ti? joooj vas ze vidim ko bo Jaka anslednjic pokakan,do hrbta pa se naprejuser posted image

skacica uf si  mi luste nardila s tem kosilom.Jaz pa zaenkrat se ne jem solate,moram izbrtai dan,da vidim ce bo potem kaj huje s krci...Najnovejsa ugotovitev je,da ima mali dost evc krcev po mesu pecenem na zaru -rostilj zunaj user posted image

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1321
3.5.2007 14:15:24   
Pikca
Pa sem vas uspela prebrat, ko hočem kaj napisat, se pa sirena oglasi...

Naša tavelika je začela kihat pa kašljat, jaz tudi, upam, da se tamali ne naleze, je pa danes že parkrat kihnil in se kar mal bojim...

Amy, vse najboljše!

CV105, uf, tole s popkom se sliši prav grozno, želim vam, da bo čimprej bolje

Sezam, kakšno idilo imate pri vas, naša Živa je pa nekako razdvojena; poeni strani obožuje Jerneja, na trenutke pa jo piči in hoče, da ga dam v košek ter se posvetim le njej... takrat pravi, da ga ne marauser posted image , ampak v resnici ga ma rada, se je zadnjič prav zasekirala, ko sem dala sosedovi punčki mal voziček za peljat, je rekla, naj ga kar raje mami vozi.

evo spet sirena...

(odgovor članu ksenjica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
3.5.2007 14:28:38   
K_a_t_i
Amy 26 - čestitke user posted image .
V ritki je temperatura za cca. 0,5C višja kot pod pazduho - tako da ima Ela okrog 37C - kar pa pri dojenčkih še ni vročina (ta je od 38 navzgor merjeno v ritki). Ja pa mlečni izdelki ostanejo v telesu še nekaj tednov - tako da v par dneh težko pričakuješ rezultate user posted image .

Tinaaja - tale z modercem za dojenje na nudo plaži je pa hudaaaaaa user posted image .

Mi smo tudi danes spali od 22:00 do 5:00, se nahranili, nato pa še od 6:00 do 7:00 (pa drugič smo ga uspavali z božanjem - je vedel, da leži v posteljici). Nova doza spanja je bila med 10:30 in 13:30 user posted image . Upam, da si bo zdajle privoščil še kakšno kitico.

In še - uspela sem priti do frizerja!!!! Jes, nimam več 5cm narastke user posted image .

Športni del vozička - mi smo ga včeraj zalavfali. Sporočam rezultat - 10 minut joka, 30 minut spanca (med tem smo se nevarno oddaljili od bloka user posted image ) in nato 40 minut dretja do doma user posted image . Zgleda, da niti športni del ne pomaga... Res pa je, da naklona sedeža nisem dvigovala, ker nisem prepričana, če je dobro za 2mesečnega dojenčka, da dlje časa sedi user posted image

Skačica- kako so ti pustili Izo jokat pod lučko user posted image  Jaz sem sojega Žigca kar ven vzela, ko je jokal! Potem sem pa stiskala pesti, da bi v 24h urah uspel prebit tistih 10 ur pod lučko (sem si obupno želela domov).

LEina, Top Shop ima neke podobne hlačke (sveltesse http://www.topshop.si/index.asp?tn=productview&c=941&pid=9646 - poglej, če te zanima.

Space bags - priporočama. Še bolj kot same space bags mi je všeč space bags tote (tak kot nek kovček) - je pa kar drag user posted image

Skačica, ab king pro nabavi, če imaš dovolj prostora v stanovanju user posted image . Za trebušnjake je odličen. Pride pa prav tudi za odlaganje cunj user posted image .

(odgovor članu ksenjica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
3.5.2007 14:59:22   
Pikca
... da nadaljujem

kile - jih je še plus 8 (izgubila 10), predvsem rit in stegna so obloženi... trebuh gre nazaj, je pa seveda vse mlahavo... bo treba mal telovadit začet.  

dopust - gremo konec avgusta na našo priljubljeno destinacijo - v Baško na Krku, v apartma.

spanje na trebuhu - tudi našemu paše, pa ga ne upam dajat, le včasih čez dan.

malo trše metode - niso zame... tudi jaz ne morem otroka pustit jokat, saj najbrž sta zato mal razvajena, ampak kaj čmo...

Včeraj smo naredili odtis Jernejeve nogice za v album. Ugotavljam, da ima kar opazno večjo pri isti starosti kot Živa.

Danes sem pa začela spet magistrsko pisat. No ja, res samo začela, ker sem potem morala skočit še na RRuser posted image  Jutri se pa bolj resno lotim. Drug teden imam namen dokončati... no, do konca maja pa resuser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
3.5.2007 15:29:49   
skačica
Kati- meni so Izo odpeljali v sobico, kjer so  obsevali po 10 dojenčkov skupaj, mene so pa poklicali, ko se je že fejst jokala,ker je bila lačna in men je blo to grozno. Ko sem jo tam dojila, sem pa videla koliko časa so nekateri dojenčki jokali preden so poklicali mamice, da so jih prišli nahranit. Bila je pa 3 dni pod ličko po 9 ur dnevno. Men se je srce trgalouser posted image .
Naša Iza se prve dni sploh ni nič jokala pri meni,samo malo stokala, ko sem pa prišla v tisto sobico jo dojit, se je pa tako močno jokala in ena sestra je celo rekla, da se joče histerično. Seveda, če so jo pa pol ure pustili preden so me poklicaliuser posted image . Raje neham, ker sem še zdaj besna.

Pikca- a bova spet skupaj ustvarjale zdaj maja? Jaz diplomo ti pa magistrskouser posted image . Sva ble med nosečnostjo bolj pridne, kaj?

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

nosečnost
tanjusi

Ali se ozirate na delodajalca, oz. svoje delo ko načrtujete nosečnost?

da (26%)

ne (74%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!