skačica
|
Dobro jutro ! Mi smo spali od 23 do 2( se vsako noč zbudi točno, kot bi imela budilko ), sva se previle, ker je bila pokakana in premočena in potem je spala od 3 do 6, ko se je odločila, da ima dovolj. Je pa seveda spet jamrala in godrnjala, ampak sem jo pustila in je spala naprej. Zdaj je ne bom za vsako godrnjanje pristavljala pa cartala, ker očitno to dela v spanju. Zdaj pa naj najprej čestitam vsem fantkom in punčkam, ki praznujejo obmesečnice . Da ne pozabim kasneje. Amy26, čestitke za rojstni dan . Mož se bo pa sigurno spomnil nate, ne rabiš skrbet. ja, simonka, to so neoprenske hlače, kupila sem jih prek Neckermanna, mislim, da jih prodaja tudi Sanolabor. Misliš tinaaja, da si jih lahko že navlečem gor? Drugače pa malo pogledam kaj pojem, čeprav sem imela zadnje 3 dni požrtije . Pa veliko veliko tekočine spijem, kar je dobro za izgubljanje teže kot za dojenje. cv105 tud jaz bi rabila kopalke z malo višjim pasom,ker sem tudi jaz pokasirala strije pa velike podložene košarice, ker imam prav balone . Sem pripravljena odšteti tudi malo več, samo da bodo fajn. dopust: mi gremo 21. julija na Krk za 10 dni, potem pa še dvakrat do konec leta za en teden v toplice( Čateške in Moravci). Bi pa šla tudi kam dlje, ampak saj veste- letalo. Ma, bomo šli drugo leto ANJA, tudi meni se Iza smili in je ne pustim jokati. Sem vidla kako so jo pustili jokati pod lučko v porodnišnici in sem se zaradi tega še jaz jokala. Meni se preveč smili, ko začne močno jokati, da se ji bradica kar trese, čeprav sem včasih ponoči prav jezna, ko noče spati. gio, vztrajaj pri dojenju. Jaz sem imela čisto prazne po mastitisu, zdaj pa spet kar ven šprica. Ne dovoli, da mala ugotovi, da je lažje po steklenički. Jaz sem že skoraj obupala pa sem imela spodbudo in nisem prenehala, hvalabogu. Zdaj se spet samo dojiva, mleka pa mislim, da zdaj res imam dovolj. Iza preneha vlečt preden imam prazne. Pa tudi zaspi mi ne več kar tako na zizi kot je včasih. LeINA, kot sem napisala, sem hlače kupila prek Neckermanna, zdaj jih tam več nimajo. Mislim pa ,da jih imajo tudi v Sanolaborju ali pa v kateri drugi trgovini z medicinskimi pripomočki ali zeliščni lekarni. V navadni lekarni jih ne dobiš. Tinaaja, kje si jih pa ti kupila?
|