skačica
|
Ojla! Uh, sem kar potolažena, ko vidim, da imamo nekatere kar enake probleme ponoči . Draja, tinaaja in LeIna, smo pač v istem klubu, meni je všeč, da nisem edina članica . Danes sva jo kopala,me zanima kakšna noč naju čaka. Nazadnje ko sva jo kopala, je skoraj celo noč prebedela, upam, da danes ne bo tako. Je pa verjetno problem v tem, da prespi celo popoldne. Zunaj smo cele dneve in ona strašno uživa v vozičku na svežem zraku in ves čas spi, zbuja se le vsake 3 ure za dojenje in nato spi dalje. Zato pa potem ponoči ne more spat, ampak kako naj jo prepričam, da bo čez dan v vozičku budna . Verjetno jo ne morem, kaj . dojenje- mah, jaz zdaj nič več ne dodajam, mala pridno vleče, jaz imam prsi bolj polne in me kar bolijo, ko se tvori mleko. Zaenkrat se glede tega ne obremenjujem, se bom če me bo naslednjič pediatrinja nazjala, da se je mala premalo zredila, v kar pa dvomim, ker res mislim, da se je mleko po mastitisu vrnilo. Je pa dejstvo, da vsi otroci ne morejo biti krofki, ampak so lahko tudi bolj manekenske postave . Me pa moti to, da mi je P kar takoj predlagala dodatek in me ni nič vzpodbujala naj vztrajam pri dojenju . kilogrami-jaz sem jih izgubila 13, moram jih še 7 in bom nekje na stari teži, ki je ok. Potem pa še kakšne 2 kilce in bom na idealni. Do morčka bodo šle pa-pa. To mi je sedaj cilj in ga bom dosegla- upam . Sem pa imela zdaj še kilco manj pa sem imela zadnje 3 dni cele požrtije( ne vem kaj me je napadla neka čudna lakota) in sem dobila 1 kilco nazaj. No, zdaj se spet trudim naprej in sicer tako, da zvečer ne jem. Sem pa odkar sem rodila, odvisna od lučk in kornetov. Če nimam tega na razpolago vsak dan sem čist nesrečna. Najraje jem kornete Cornetto in lučke Snickers, vse ostalo odpade , pijača mi je pa kul samo Zala harmony. Ma, imam neke čudne fore kot bi bila nosečka. trebuh- iščem na Bolhi Ab-king in ga bom res kupila. Nosim že vse stare hlače, samo ene športne, ki niso nič raztegljive še ne spravim gor, ampak trebuh tako sili ven, da mi bodo vsi gumbi odleteli Je , izgleda grozno in je treba ukrepat. Pa tudi tiste hlače bom začela nosit po 6. tednih, ki segajo od trebuha do kolen in se pod njimi topi špeh . So preverjeno učinkovite. Ima še katera druga kakšno idejo kako spraviti trebuh v meje normale Evo, Iza spi na sedežni in zdele bom še jaz se hitro spravila v posteljo, da se vsaj malo naspim. Pa seveda moja Iza gre zraven.
|