K_a_t_i
|
Dan! Kr_ena mami - kaj lahko dobimo recept za tole spanje? Mi bi tudi . Našega ni šans, da kam odložiš in da on "gleda igračke". Non-stop se je treba ukvarjat z njim, zaspat mora itak na rokah. Včeraj je blo nekaj narobe, ker je čist histerično jokal No ja, ko je uspel zaspati, je potem pridno spal - od 21:30h do 3h in potem od 4:15h do 7h. Vmes se je pa spet tko vedel kot en teliček - čist je bil divji . Ga je moral oči nazaj zamotat in nardit 20 krogov po stanovanju (pri tem ful drsa s copati, kar kao mulca uspava - no ja, dokler lahko jaz tačas ležim, naj drsa ). Vozičkanje - ja, tud mi smo se prve tedne vozičkali po 3 ure... Zdej pa po urci al pa še prej domov bežimo. Probali vse - trebuh, hrbet, bok, menjava položaja, odprta streha, makedam, kocke, trava (ta tresenje včasih celo pali - razen pozno popoldne, takrat pa ni šans!), povijanje - vse je flopnilo . Še najbolj pali to, da dvignem strehco - se manj sliši! Evo - zdej veste, zakaj K_a_t_i nikol ne pride v Tivoli. K mali ves čas cmera. Nazadnje, ko sva z vsa navdušena tam naročila sadne kupe, sva jih goltala v izmenah. Jp, taki so naši sprehodi - eden vozička, drugi pa kengurujčka . Ko bo lepo vreme, bomo sprobali še okol obrnit voziček - sporočim, če bo kaj pomagalo! Aja - sem že razmišljala, da bi poleg vozička sabo nosila še štorkljo, pa tudi ta "ne dela". Najboljš, da nabavimo še kengurujčka in še tistega po n-tih poskusih pospravimo v omaro . Kg - ma, jst sem ves čas lačna . Je blo že +4, zdej sem pa spet na +5. Sej drugač ni krize - 60kg na 170cm, ampak kaj ko mi trebuh tko ven gleda, kot bi bla še vedno v 6. mesecu! Čestitke vsem, ki praznujete!!! Pa za malo, prekmalu rojeno bitjece.
|