|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
4.5.2007 22:58:53   
simonka
Thaiss tudi pri nas podobno stanje, cel dan na rokah ali na zizikah zdaj pa sladko spančka. Zadnja dva dni je bolj jokav kot ponavadi pa tudi dojiva se na urco in pol do dve. Slikanje kolkov je pri nas v Mb šele konec tretjega meseca - no vsaj mislim, da je tako. Pri vas pa že drugi teden. Upam, da bo vse ok in da daste dol široke plenice. Mustelo pa res vse mamice priporočajo. Jo bom tudi jaz nabavila, mislim, da je ena mami rekla, da jo je moč kupiti v Šparu.

Jassna čimprej se pozdravite. Da boš znorela ker si dva dni zaprta ti verjamem, jaz sem bila štiri tedne najprej ta veliki kozice, nato pa še mali , ja res za znoret ampak mame smo mame vse za naše sončke.

Pikica tudi jaz sem že razmišljla o moji prehrane, pa je tudi nisem kaj spremenila, zato mi ni jasno zakoj je naš sonček tako jokav, no malo ga muči prebava.

Evo še nove slikice v album pa lahko nočko vsem.

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
   [Brisano sporočilo]
5.5.2007 5:39:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu simonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1377
5.5.2007 8:13:41   
tinaaja
jutro,
za nami je neverjetna noc, spanje od 10-7:30 z enim dojenjem vmes user posted image sem mal not prinesla vcerajsno vstajanje ob 5.

Mustela, tudi mi jo bomo probali! Kaj priporočate uporabnice te kozmetike, da ne bom v lekarni ko čuk bluzla da bi neki mela, panevemkaj

imajo lustno brosuro v slovenscini, vzami pa si poglej, kaj rabis. jaz imam zaenkrat robcke za obraz in trdo milo. ker drugega nisem potrebovala do sedaj.  bom pa od njih jemala kozmetiko v tudi bodoce.

jjasna- a pol je bil klop v vozicku? o grozaaaa.. upam, da ne bo kaksne rdecine. a ste sli k zdravniku glavco ven dat?

kati - facko je vajin pokec. tko dobro v bubico pa jaz ne znam povit user posted image

lana - upam, da alergija res izveni

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
5.5.2007 8:54:27   
cv105
PUNCE - NUJNO RABIMO ENE DRUGE KAPLJICE - AD3 NAM JE VČERAJ NAREDIL TAKO ŠTALO, DA JE BILO ZA ZNORET. A LAHKO POMAGATE Z NASVETI???

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
5.5.2007 9:01:16   
cv105
... pa še to sporočite, kje se jih dobi al pa če jih ima katera doma in mi jih proda.... Hvala... in to usrani 2 kapljici...

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
5.5.2007 9:12:48   
tinaaja
CV - Oleovit D3 so na oljni bazi in mi nimamo nobenih problemov. Dobis se jih v eni lekarni v sk.loki Arnika.. Punce majo telefon, jaz zal ne.  Mislim, da ti jih tudi posljejo.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 5.5.2007 9:15:35 >

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
   [Brisano sporočilo]
5.5.2007 9:19:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1382
5.5.2007 9:31:00   
cv105
tinaaja: 100x hvala, sem jih že naročila.

kr_enamami: to s sončkom prakticiram tudi jaz ampak me je vseen malo strah, da bi bilo kdaj kaj narobe, pol si bom pa glavo razbijala. Se pa dojiva... sem pa tudi jaz brala, da so vsi potrebni vitamini že v adaptiranem mleku... A pri vas sonce sije danes? Pri nas je taka megla in dež, da je prav turobno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
5.5.2007 9:39:08   
skačica
Dobro jutro!

Mi smo imeli solidno noč. Mala je spala od 23-3 potem sem jo previla in celo preoblekla, ker se je pokakala in polulala na previjalno, podojila, jo pol ure uspavala na rokahuser posted image  in potem je spala od 4-7.30. Zdaj pa gode tamle na sedežni.
Je že na mojih rokahuser posted image .

Evo, je mož že šel v nakupe- po Mustelo, plenice, klobuček in rutko za Izo,...., potem pa gremo k njegovemu bratu na kosilouser posted image .

AD3 kapljice-nam jih pediatrinja sploh ni predpisala in tudi nič ni omenila. Po moje je pozabila, jo bom spomnila pri drugi posvetovalnici, zaenkrat mali ne dajem ničesar.
Mi je pa pediatrinja priporočala veliko biti na sončku in tega se držimo.

tinaaja, tud mene zanima kako veš, da nimaš več mleka. Jaz mislim, da ga zaenkrat imam dovolj. Se tebi zdi, da ti ga primanjkuje?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
5.5.2007 9:58:20   
Žabika
tinaaja: Gap-a ni bilo, ker nismo mogli naročiti! user posted image Sej oblek imam pa itak že toliko, da ne vem,Hana sploh ponosila. Katera je že omenjala Pixel? Seveda sem šla tja (no že malo nazaj je bilo to) in ponovno sprobala kreditno karticouser posted image ! Kakšne cortkane stvari imajo pa tam! Pa noro prijazne prodajalke!

AD3: tudi mi ne dajemo, pa tudi sončili se nismo še prav veliko, smo pa skoz zunaj! Meni ni nič hudo, da ji ne dajem teh kapljic! Prihajajo lepi meseci, veliko sončka in bo že dobila dovolj D vitamina. Mi pa P sploh ni dala recepta, ker je rekla, naj se samo sončimo!

Mustela: jaz uporabljam gel za novorojenčke; za telo in glavico in robčke za obraz (hvala tinaaja,; sem jih začela na pol rezat). Zaenkrat sem res super zadovoljna in kot kaže bo Hana kar na tej kozmetiki! Je sicer draga, ampak zelo kvalitetna. Je bila pa v paketu, ki smo ga dobile v porodnišnici notri njihova brošura in tester za ta gel.

kremica za ritko: kot sem že rekla, jaz uporabljam kremo iz Lekarne v Murglah, kjer je cena za 110g 12 evrov. Se mi zdi kar veliko, ampak očitno vredno denarja! Ker sem pa zadnjič v eni drugi lekarni vprašala za ceno njihove vitaminsko hladilne kreme in ne boste verjele, da je 100g samo 4 evre! Očitno je v naši kremici res ena kvalitetna zadeva notri!

Spanje: no naša Hana je pa včeraj cel dan prespala in njena zaspanost še kar traja in traja! Je spala celo noč, seveda z vmesnimi hranjenji, pa tudi zdele še kar spi v postelji! Še nikoli ni bila tako dolgo v postelji! Je pa tudi mamika posledično malo potegnila!

Ljubljančanke: v ponedelejek v Tivoliju ob 11h? Je katera za? Vreme baje bo!
Jjasna, Hana se je zaljubila v Jureta in ga želi spoznati!user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
5.5.2007 10:26:35   
tinaaja
tinaaja, tud mene zanima kako veš, da nimaš več mleka. Jaz mislim, da ga zaenkrat imam dovolj. Se tebi zdi, da ti ga primanjkuje?

Ne, zdi se mi, da je vse se OK.. Ampak par jih je napisalo, da niso imele vec mleka, da jim ga je zmanjkalo, pa me zanima, na kaksen nacin so to ugotovile.

Zabika, user posted image za Gap. Jaz sem se cist navlekla na par zadev in ce bo ena kolegica lahko zrihtala, da bo njena US buddy narocila in poslala nam.. Sicer ta kolegica se nic ne veuser posted image , ampak je zivela v US in vprasat ni greh. Sploh so mi vsec klobucki in kratke hlace za cez plenice user posted image Sem kupila tukaj en klobucek, size 1 in je brini cist prevelik. Kolicina oblek - jaz sem jih ze kar nekaj zapakirala neoblecenih (predvsem plis velikosti 62, ker je bilo takoj prevroce za njih, pa toook lepe so bile...) Pixel pravis.. joj, boljs, da ne grem, ker ne rabim nic, dokler ne stopim v trgovino, pol je pa kriza. Pol pa vse rabim. No bodije s kratkimi rokavi bom se zelo rabila, pa kaksne kratke hlace, kiklco user posted image pa rutko, pa... ahhh ja, babe, vse smo iste, moj je ze obupal user posted image

Kremica za ritko - enako kot Zabika, nimam kaj dodat user posted image Cena za 220g pa je 22€ user posted image Ritka je brez vsakih problemov user posted image

Hmmm kar konkretno drago kozmetiko uporabljajo tile nasi zakladi user posted image Ampak men tok ni skoda denarja user posted image

Tivoli - ce ne bo vika in krika v vozeku, se pridruziva. verjetno pa mal kasneje, ker je do 11 ponavadi mami pri nama.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
5.5.2007 10:46:30   
draja
No pa je še ena noč brez očija za nama in ta je bila precej boljša od prejšnje user posted image user posted image . Bi bila pa še boljša, če ne bi Živa celo noč v spanju stokcala in jokcala - ponavadi to dela samo v drugi fazi noči, danes pa je bilo to celo noč, ampak kaj čmo. Jo ful matrajo prdci pa revca še spati ne more 100 %. Sva se morali že ponoči 2-krat previti, ker je bila pokakana.

Drugače pa sem jaz tako happy,ker končno res uživam v dojenju. Sploh ne morem verjeti, kako se je vse spremenilo samo zaradi drugih nastavkov. Živel silikon!!!

Lana22 ta Pregomin so dajali tudi naši Živi v P zaradi krvi v blatu, pa se je kar davila z njim. Ob odpustu pa sem se pogovarjala s pediatrinjo in sem ji rekla, da je jaz s tem dodatkom sploh ne znam hraniti, ker mi vse ven spljuva in da so mi jo vedno sestre pomagale nahraniti, pa mi je rekla, naj ji kupimo raje od Novalaca Allernovo, ki je prav mleko za tiste, ki so alergični na kravje mleko. In res je tega mala ful raje pila tako da ti ga priporočam (seveda se prej posvetuj s pediatrinjo).
No, na srečo se midve že od drugega dne doma polno dojiva, me pa zanima, a so ti kaj rekli, da če bi ti še dojila, da bi se morala tudi ti izogibati mlečnim izdelkom?
Pa upam, da vam ta alergija res čim prej izzveni, ker si kar ne morem predstavljati življenja malčka brez mlečnih izdelokv.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
5.5.2007 10:59:38   
K_a_t_i
Sončenje - jst sem zdej čist zmedena user posted image  Sem namreč vprašala pediatrinjo, katero sončno kremico lahko Žigcu namažem po rokicah in obrazku, ker ga moram večkrat iz vozička vzet in ni povsod senca - pa me je skor nadrla, da do 6. meseca nobenih kremic, naj ga pač skrivam pred soncem user posted image  Ampak meni zdrava pamet tud pravi, da če ga obsije sonce ob 18h popoldne, da mu pa ja ne more škodit.
Klobučki - če katera najde kakega cartkanega, naj sporoči! Mi ga tudi potrebujemo. Aja - ne roza user posted image .
Tivoli - kje se dobite? V čolnarni? Tinaaja - lahko se greva kdo se bolj dere user posted image . Kje pa potem dojite?

Zdej pa šibamo na piknik, držte pesti, da bo vreme zdržalo!!!

Lp

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
5.5.2007 11:14:16   
tinaaja
Kje pa potem dojite?

zizo na mizo user posted image pa je.. tam so itak same mamice z vozicki, tko da je to nekaj povsem obicajnega. ja colnarna je meeting point.
moja brezzoba zverinica se je naucila ugriznit bradavico.user posted image auc..

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
5.5.2007 12:28:25   
simonka
Tinaaja ti si pravi računalniški mojster. Kako si sparvila svojo princesko pod tvoje ime, pa še kako se slikice menjata.

Hvala za pomoč

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
5.5.2007 12:34:12   
skačica
evo, sem že skor vse pospravila, sicer kar na približno, sam da zgledauser posted image . Sem ratala prav smotana odkar sem rodila, ampak enostavno se mi ne ljubi.

Moj je prišel domov, plenice Babylove je dobil dvojkico tako da bomo kar na teh ostali, klobuček je dobil v BC- zelo cortkan ampak svinjsko drag( 4 jurje- so čist zmešani) pa še eno rutko ji je kupil.
Mustelo je pa prinesel kopel in šamponuser posted image , robčkov pa nimajo. Baje ga je lekarnarca prav pisano gledalauser posted image  pa je v Velenju kar dobro založena lekarna( sem mislila do sedajuser posted image )

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
5.5.2007 13:07:12   
A-N-J-A
Tivoli-ja najbrž bom priletela,čeprav ne vem kako naj košaro v avto stlačim,al naj kar športni del gor dam?Ker mojmu ne mislim več rečt za avto,ker se mi zdi da je zadnjič zanalašč "pozabu"in se odpeeljal s svojim.Ja no neki bom že naglumilauser posted image .
Pixel-ja to sem bla jaz,itak mam vse trgovine v tamalem prstuuser posted image .Zdaj je še ena nova Iana v A hali.Sam ne vem zakaj je vse drago k žafranuser posted image .
kapljice-mi mamo d3 pa so ok.Pa itak mu dam kakšno na vsake kvatre ker pozabim.Na sončku je pa dosti,tko da ni panike.
klobučki-pri Eli sem jih imela par pa sem pol ugotovila,da dokler user posted image ne sedi so brez veze,ker se jim skos okol gleve vrtijo ko so v ležečki.
tinaaja če boš kaj naročala z Gapa se priporočam,bi se zraven uštulila.Na keri strani pa lohk pogledam?
Če se dobimo v Tivoliju,a bi lohk tud men zapekla cd-je?Ampak samo pesmice,pravljic ne rabmouser posted image .
spanje-sploh ne vem kaj naj rečem,ponoči spim max 2h v kosu,ker ga skos neki šraufa in obvezno zjutraj sračka.Zdaj kaka samo še zjutraj.
Čez dan pa spi tud po 4h skupuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
5.5.2007 13:34:50   
Dajadada
Kapljice, jaz sem pediatrinji rekla, da ne bi AD3 zaradi krčkov in je rekla, da je že čakala, da ji bom to rekla, ker zadnji dve leti nobena noče AD3, ampak ona jih še vedno predpisuje, ker je bila baje narejena raziskava, kjer so ugotovili, da je bilo več okvar oči pri dojenčkih, ki niso jemali vitamina A. Ma, danes bom probala dati prvo kapljico, ker ima naš 6 tednov, če bo kriza pa takoj neham in naročim tiste Oleovit D3. Mi je pa rekla pediatrinja, da lahko pridem nazaj, če bo hudo, da nam da recept za D3. Jaz ga drugače kar pustim malo na sončku, tako da ima kar malo barvice po obrazku. Če vozičkam, pa kakšen žarek posije, ga zihr ne bom takoj pokrivala. Pa nič ne mažem.

Spanje, mi še zmeraj čakamo, da nas preseneti in spi več kot 4 ure skupaj. Zaenkrat se zbujamo ob enih, štirih, šestih. Če se spomnim kakšna zaspanka sem bila včasih. Mi je bilo zgodaj vstati ob osmih, zdaj pa ni druge kot da sledimo ritmu našega direktorčka.

Kapica, a katera ve kje bi dobila kakšno kapico s šiltom za malega? Zaenkrat sem najmanjšo našla z obsegom 45, naš ima pa zaenkrat glavico 39.

Ljubljančanke, jaz se prijavim za ponedeljek.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
5.5.2007 14:11:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
Jjasna, Hana se je zaljubila v Jureta in ga želi spoznati!user posted image

Opa, prve ženitne ponudbe! Ni problema, sam nimam dopoldne avta, ker imava z možem samo enega, pa si ga podajava... tko da s ponedeljkom ne bo nič. Je pa tud tale vaša Hana luštna punca. Pa ji nič lasje ne gredo dol? Naš ni več tako lasat kot je bil ob rojstvu, pa bolj svetli laski so mu ratali. Ne hudo, malo pa.

Klop- sem klicala na 100 različnih naslovov kaj sedaj glede klopa. PA so rekli, da če je kaj spustil notri je. Moramo pa počakat in opazovat 3-4 tedne, če se bo kaj tam pojavilo. Glava se sama izloči in ni panike sedaj glede tega, lahko se edino malo zagnoji na tistem mestu. Naj pa dajemo gor obkladke iz alkohola ali pa kamilic. Zaenkrat nima nič rdeče. Kje smo ga pa staknili? Nimam pojma! Še najbolj verjetna varianta bi bila v vozičku, ker sem ga včeraj res dala za urco notri, da sem skuhala kosilo. Baraba od klopa!

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1394
5.5.2007 16:34:23   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: simonka

Tinaaja ti si pravi računalniški mojster. Kako si sparvila svojo princesko pod tvoje ime, pa še kako se slikice menjata.

Hvala za pomoč

Sem jaz tud mislila,da je komplicirano, pa ni.. Navodila so tukaj: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1140019

AD3 / D3 kapljice - men je rekla tko, a o 6 meseca je ok, a samo 3, pol pa je pametno A dodat, torej AD3. Poznam pa ene par mamic, ki nis imela nobenega problema z AD3.

Soncek - nasa je prava vampirka - bog ne daj, da ji soncek sije na obraz, tko se skrci in skremzi, pa se jokat vcasih zacne.. Ne prenese. Ce pa spi, je OK.Tko a je pri nsa tetra plenica skoz na delu user posted image Moram kupit marelo, pa nisem nasla nobene v pametni barvi, same rumene, crne,... Jaz bi zeleno al pa oranzno. A je kaksna vidla?

Klobucki so zgleda zelo iskani.. jaz bi tud info, kej dobiti poleten klobucek za manj kot 40 cm obsega...

ANJA - ZA DVD ni panike..

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
5.5.2007 16:39:21   
tinaaja
Sezam, urskas in klavdyk - cestitke za 2 meseca vasih pikcev user posted image user posted image
     user posted image

user posted image                     user posted image
MARČEVSKE PRINCESKE IN PRINCI

user posted image                    user posted image

23.01.NMJ : Živa in Neža
09.02. Urla : Katja
11.02. Majita : Ana
13.2. Sandra-10 : Patrik
21.02. *sonchek* : Anej
21.02. Magor : Mija
21.02. Zora : ?
23.02. Force : Živa
24.02. Barči78 : Žan
25.02. malička : Sanja
26.02. Ela 80 : Ela
27.02. Thaiss : Matia
27.02. K_a_t_i : Žiga
28.02. Tekica : Klemen
28.02. Sibil : Lukas
28.02. Kr_enamami : Maks
01.03. malecka_mateja :Tjaša
02.03. TeDyBear : Jurij
03.03. Ksenjica78: Samo
04.03. freya : ?
05.03. Klavdyk: ?
05.03. urskas: Vita
05.03. Sezam : Žiga
06.03. simonka: Jaka
07.03. m a j c i k a : Tija
08.03. Lejci : Ines
08.03. Encijan : Špela
08.03. vaihativa : Zoja
08.03. alfa75: Lara
08.03. Lana 22: Jan
09.03. karina: Domen
10.03. kresnička: Vid
10.03. Babri : Tibor
11.03. Mooneve: Lilu
11.03. Meaa: Lan
12.03. tejčica: Vid
12.03. erna14: Žiga
13.03. marjetka: Kaja
13.03. Taya85: Lina
14.03. A_N_J_A : Bor
14.03. Dskubin : Diti
14.03. blanči : Anja
14.03. PikaPoka12 : Livija
15.03. Dolgolaska : Lan
15.03. Žabika: Hana Re
16.03. pocka : Taja
16.03. Snorklja: Jaka
17.03. Boni3 : ?
17.03. Gio : Ela
18.03. cv105: Maks
20.03. vms : Ana Marija+
21.03. jjasna: Jure
21.03. Tinaaja : Brina
21.03. Brinaa : Zala
22.03. LI : Tia
22.03. Naomi: Svit 
23.03. Amy26 : Ela
23.03. Dajadada: Nejc
23.03. Slumpo: Anej
25.03. Skačica : Iza
26.03. LP: Žiga
26.03. VRTNICA30 : Nuša
31.03.  Pikca: Jernej
31.03. Draja: Živa
02.04.  LeINA: Tai
03.04. Soncek78: Nika

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
5.5.2007 16:45:40   
*sonchek*
Hej čveke - ste me kaj pogrešale? user posted image
Evo, mi smo doma - imeli smo se super, mali je spal non stop!
Grem razpakirat - smo imeli toliko prtljage kot Strojanovi user posted image

Evo, bližje morju pa naš mulc ni prišel...

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
5.5.2007 17:49:23   
*sonchek*
Evo, gora umazanega perila se pere, mulc uživa v svojem ležalniku, očka pa pred TV-jem. Imeli smo se super! Z vremenom smo imeli malo smole - malo sončka, malo oblačno, včeraj pa cel dan dež (no, smo se pa v partmaju crkljali cel dan). Mulc je bil priden, da kar nisem mogla verjetI - spal je podnevi in ponoči (8-9 ur!), se smejčkal in užival - joj, ko bi bilo vedno tako. Morski zrak je očitno dobro vplival nanj. In kar je najbolj pomembno - imela sem čas zase! Očka ga je napokal v voziček in odpeljal, kuhal, pomival posodo, previjal mulca...vglavnem zame je bil to RES DOPUST! user posted image In čez mesec dni šibamo nazaj! user posted image

Evo, še nekaj slikc...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
5.5.2007 18:39:46   
Dajadada
*Sonchek*, super, da ste uživali in da si si spočila. Mali je pa res vsak dan lepši. A si zdržala brez RRuser posted image ?

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
5.5.2007 18:49:34   
*sonchek*
Komaj sem zdržala brez RR-ja. Smo samo čez vrata prišli, pa sem takoj letela za računalnik user posted image user posted image Sem vas res pogrešala, čveke! user posted image

Našega mulca je pa vožnja in ponovna sprememba klime, čisto uničila - spi kot to! user posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?