|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
7.5.2007 11:41:58   
*sonchek*
Ku kuc!

Našega mulca je pa včeraj zmanjkalo že ob pol devetih in je spal do pol petih zjutraj user posted image Sem ga morala pa sredi noči (ob petih zjutraj je za nas sredi noči  user posted image ) previti in zamenjati posteljnino, ker je čez noč pridelal toliko, da je prišlo čez pleničko, premočilo bodi, pižamco in posteljnino do jogija (še dobro, da imamo nepremočljivo podlogo za jogi, ker bi drugače tudi jogi sušila). Zadnjih nekaj dni je non stop pokakan in polulan skoraj do vratu  user posted image

No, drugače pa naš mulc še vedno uživa v tlačenju rokic v usta - sem čisto penasta zraven in mu rinem dudo v usta in dajem rokice stran, pa me mulc malo zafrkava - porine roke v usta, zacmoka, potem pa ko začnem tečnarit se reži na vsa usta user posted image Prejle je pogruntal še to, da se lahko prime za ušesa in jih vleče - sem ga posnela s kamero, da bo videl, ko bo starejši, da je sam kriv, ker bo imel štrleča ušesa user posted image

Zdaj drnjoha v dnevni sobi - čakam, da se zbudi, da se previjemo, najemo in šibamo ven!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
7.5.2007 11:50:32   
Ela80
Sonchek, ampak tole z rokami je pa naša čist ista, največkrat, ko podiramo kupčka se nasloni na ramo in roke v usta, čist se ji dogaja, pol ji pa tlačim dudo v usta in revca včasih skor bruhne, ker je mami tok agresivna.

Jaz sem se končno pozdravila, sploh ne pomnim, kdaj sem bila nazadnje tako bolana, 14 se mi je vleklo. No sedaj se moram pa še bolj pazit. Se mi zdi, da je tamala rahlo obliko bolezni fasala od mene samo za 1x je rekla pediatrinja, da ni panike, da je to normalno in da naj se ne sekiram.

Tudi jaz sem naročila BABYVAC ja noro preprosta zadeva, ampak hudo dobro deluje.Sem ga pa kar sama naročila prek ebaya, ker je una punca na kjer ste ve naročla (mamina čvekalnica) imela slabe izkušnje, ker se punce naročale pri njej pol ji pa niso plačale, mislim 2 mač. No tako, da smo v parih dneh dobil brez problema iz UK.

Lp

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
7.5.2007 12:00:41   
K_a_t_i
Za našega so tud pesti zakon! Včasih bi si jih najraj porinu v usta kr zraven joške user posted image . Pa za dudo jih tud ne zamenja. Ušes pa še ni najdu. Sem se prav nasmejala, Sonchek user posted image .

To, Ela - končno zdravi user posted image .

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
7.5.2007 12:30:08   
skačica
tinaaja, full lepa očala. Jaz sem že naročena na pregled za leče pol mi pa možek kupi ena huda sončna očalauser posted image .

Midva sva nazaj iz sprehoda-ga je pridno prespala za razliko od včeraj, ko se je pol poti drla na vsa usta in sem jo neslauser posted image , babi je pa voziček porivala in zdaj gode tamle na ležalniku.
Sem ji pa zjutraj spet dudo po dolgem času privlekla in zdaj vlečeuser posted image . Hvalabogu, ker je do sedaj mene imela za živo dudo. Evo in je pridna.
Upam, da bo to tudi ponoči pomagalo.

pikca, jaz bom moža s seboj vlekla in Izo, ker imam frizerko kar daleč in bosta onadva zunaj vozičkala, če bo pa sila, mi jo bo pa notri prinesel da jo bom podojila.
Meni tipkanje leži samo za RR. Za diplomo sem bolj švoh, še vedno nič od mene, danes sem literaturo nekaj premetavala. Sem rekla, da začnem s tem tednom in res bom začela. Verjetno zvečer, ko bo mož pazil Izo.

KATI, jaz bom tud počasi mogla uvest en red-če verjamešuser posted image . Se prav čudim tistim, ki položijo otroka v zibko in mali spijo. Pri nas je čisto druga pesem.
Kaže pa na bolje- trenutno je sama v ležalniku zadremala z dudo v ustih. Do sedaj se to še ni zgodilo.

Ela, lepo slišat, da ste bolje.

Grem sedaj meso pražit, delam musako-njamiiiii.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
7.5.2007 13:18:03   
Anonimen
Naš mali je spet zapančkal... user posted image Jao, sej me bo še razvadil...user posted image

*sonchek* - naš si tlači roke v usta že odkar je na svetu. Sedaj je že malo bolje, na začetku pa mu je moral en držat roke, da smo v njegova usta dobili flaško, jošk ali dudo. Se je pa začel tudi naš slinit, ni pa tako hudo, da bi blo že potrebno slinčka.

očala - jaz imam leče in pol dam gor navadna sončna očala, ker bi bilo predrago, da bi si pogosto menjala sončna očala z dioptrijo. Si bom pa morala zamenjati navadna očala. Aja, pa kaj me še moti pri kombinaciji sončnih očal in lečah - imam hudo suhe učke in me na koncu kr motijo leče notri, pa bolj malo pomagajo tudi kapljice. Tako da varianta leče + sončna očala pridejo v poštev le za par uric.

kakanje - men je čudno, da naš Jure ima še vedno pokakano vsako pleničko, pa da se kakec še ni spremenil. Z vsako s katero se pogovarjam reče, da je njihov-a pri teh tednih (v sredo jih bo imel 7) kakali le 1-2krat na dan. Naš pa kaka kr naprej.

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1455
7.5.2007 16:09:14   
*sonchek*
Zakaj imamo roke?
Zato, da se z njimi vlečemo za ušesa in jih tlačimo v usta...
user posted image

In ko se mami jezi je to nekaj naaaajbolj smešnega...
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1456
7.5.2007 16:09:38   
Anonimen
Sonchek, Tinaaja in vse ostale, ki so spremljale žalostno zgodbo Zasanjane... januarja bodo šli v četrto po dojenčka. Veliko sreče!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1457
7.5.2007 16:22:56   
tinaaja
no, me smo se nacvekale, malcki so tudi kaksno kitico zapeli user posted image

jjasna - za zasanjano pa ne vem, kaj naj recem.. vem samo, kaksna sem bila jaz po ss, po smrti otroka pa ... za psiho je to ufff..  sem pa vesela za vsako novo rastoce bitjece in upam, da bo tokrat bp.

pri nas tud kakamo vec kot 3x na dan

tale zadeva mi je huda:
http://www.mothercare.com/gp/product/B000JFFBH8/sr=1-26/qid=1178543249/ref=sr_1_26/026-3907523-4054044?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44571031&mcb=core

mimogrede, ko sem se vracala iz tivolija, se je en malcek peljal na lesenem kolesu,ki ste ga omenjale zadnjic.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 7.5.2007 16:26:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
7.5.2007 16:26:29   
*sonchek*
Vesela sem za zasanjano - res je veliko pretrpela in nič ni bolj groznega kot smrt otročka user posted image Iz vsega srca jim želim zdravo dete! user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
7.5.2007 17:04:32   
sezam

Čestitke današnjim slavljencem user posted image user posted image

skačica - res zanimivo tole s korenčkom. Si je vredno zapomniti. user posted image  Tudi mi bomo imeli predvidoma junija krst. Bom morala tudi malo prečekirati po omari, če kaj sploh lahko oblečem, drugače pa v šoping user posted image . Glede očal, pa sem tudi jaz že kar nekaj časa nazaj prešla na leče in se mi super obnesejo. Predvsem se mi je poleti bleščalo, pa skoz se je gor nabiral prah in potem čistiti, pa pozimi se je rosilo,....

Pikca - tudi pri nas ni kaj drugače, če smo notri user posted image  Ja sem slišala za Ariel. Pa baje je bila sedaj razprodaja otroškega oddelka in ženskega v Vele, pa sem prepozno izvedela, da bi šla pogledat.

Zasanjani pa veliko sreče tokrat user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
7.5.2007 17:21:37   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

thaiss - dobis user posted image      thanks!!

Dans smo imeli UZ kolkov v Valdoltri in sta oba kolka bp; desni ob rojstvu ni bil najboljši. Vseeno ga bom čez noč še neki časa široko povijala. Mali pa full uživa k ima proste noge pa lahko v luft brca!!!

Sibil in Dskubin- upam da ste tudi ve opravle bp.
TIJA čestitke za 2mini user posted image
očala- Skačica in Tinaaja tudi jaz sem v vajinem klubu user posted image ; za poleti pa že par let prakticiram leče + sončna očala.

Zasanjani tudi mi držimo pestke da se tokrat najbolje iztečeuser posted image !!!Iz vsega srca jim želim zdravo dete! user posted image

Krst - mi jutri začnemo s srečanji; upam da ga krstimo že 27.5. oz. čimprej v juniju 

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
7.5.2007 18:42:06   
tinaaja
mi2 sva mislila jo krstit 10.6. - na 1. obletnico najine poroke, ampak bomo raje avg ali sept, ker se mi zdaj sploh ne da s tem ukvarjat pa se ne predstavljam si zdaj tega, ker nimamo nobenga ritma user posted image da bom pa vsa zivcna v cerkvi, v gostilni,.. ne hvala..

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
7.5.2007 18:51:18   
draja
Da se vam na hitro javim. Sem ponosna kot pav, saj naša miška tehta 4040 g, kar pomeni, da je v 1 mesecu pridobila 940 guser posted image user posted image user posted image . No, pa so se vse moje skrbi glede dojenja in pridobivanja v trenutku razblinile!!!

Na pregledu je bilo tudi sicer OK, mi pa ni pediatrinja nič kaj simpatična ampak kaj čmo. Na žalost je tudi velik zagovornik AD3 kapljic in je prepričana, da ne povzročajo krčkov oz. le v skrajno izjemnih primerih user posted image . Se še nisva čist odločila ali ji bova poskusno začela dajati ali ne. Mi je pa super, ker nam ni treba več široko povijati oz. nam je pokazala, kako lahko naštimaš pampersko da je učinek isti. Ko preidemo na plenice št 2 bomo ukinili povijanje s tetra plenico.

krst  - se podpišem pod to kar je Tinaaja napisala - smo hoteli enkrat junija, pa se nam zdaj ne da s tem ukvarjati.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
7.5.2007 19:10:18   
Anonimen
Draja, čestitke za uspešen pregled.user posted image user posted image user posted image Mi ga imamo v sredo ob 14ih.

pridobljeni cm - vsi pišete koliko g so se vaši sončki zredili, mene pa zanima koliko so pa zrasli v mesecu dni?

krst - mi ga bomo imeli sredi julija (takrat bo imel že 4 mesece). Imeli pa bomo samo krst brez maše, tko da ni panike če se bo drl, bomo že zdržali. Župnik je itak rekel, da je vajen vsega hudega...user posted image Potem pa bomo imeli varianto piknik - odojek, pa še kaj na žaruuser posted image in to je to. Imamo hišo in vrt, tko da ni problema.

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1464
7.5.2007 19:11:21   
Dajadada
Danes je bilo prav luštno na našem srečanju v Tivoliju. Smo uživale tako mamice kot hčerkice in sinkoti. Smo se navozičkale, a neuser posted image user posted image user posted image ?
Jaz sem šla potem še na kavo s sodelavko, tako da je danes moj sinko 5 ur preživel na kavi in bil prav priden. Kako ne bi bil, če pa je bil v družbi samih punc in samo enega fantauser posted image . Ko sva prišla domov, pa jok in zdaj ga prenašam po rokah. Pa kdo bi bil notri, če je zunaj tako lepo. Še malo pa se gremo kopat in spat.

Draja, čestitke. Dobro vama laufa.

Krst, midva sva tudi začela razmišljati, da bi ga tam nekje junija. Ampak bomo bolj na hitro opravili, če se bo dalo pred mašo in samo z najožjimi sorodniki.

Rokice, no comment. Naš ima najraje rokice in svoj palček, takoj za joško seveda.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
7.5.2007 19:30:14   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

pridobljeni cm - vsi pišete koliko g so se vaši sončki zredili, mene pa zanima koliko so pa zrasli v mesecu dni?

ob rojstvu        51 cm
4.4. - (1m1t)    55 cm
4.5. - (2m1t)    60 cm

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
7.5.2007 19:32:31   
tinaaja
Glavica - rojstvo 34  1mesec 36,5
Velikost - r 51, 1m 54

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
7.5.2007 19:34:57   
Anonimen
malo se pa bom v praksi tipkanje v eni roki Tai v drugi user posted image

tole je dobra varianta ce katera zeli nalepko za v avto s slikco user posted image in napisom po izbiri http://www.soncek.si/si/nalepka-otrok-v-avtu-po-zelji-narocnika-i4029.shtml

no pa mu ne pase evc tipkanje,spet morm sibnit

Neposredna povezava do sporočila: 1468
7.5.2007 19:40:23   
K_a_t_i
Tinaaja - ful dober tale vozek. Dej naroč nekje na e-bayu pa povej, če je tud v resnic tok super user posted image .

Mere: rojstvo:51/3320/36
         1 mesec: 54/4470/38
         2 meseca: 59/6150/40

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 7.5.2007 19:43:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
7.5.2007 19:45:30   
Dajadada
Glavica - rojstvo 37, en mesec 39
velikost - rojstvo 53, en mesec 56,5 cm

Amy, kdaj kaj prideš?  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
7.5.2007 19:57:11   
*sonchek*
Evo, še naše mere:

ROJSTVO: 2.800 g in 50cm (odpustna teža 2.650g)
1. MESEC: 3.780g in 54cm
2. MESEC: 5.250g in 60cm

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
7.5.2007 20:11:01   
amy26
Naše mere:

Rojstvo  2.680 g in 47 cm
1.Mesec 3.930 g in 53 cm

Neposredna povezava do sporočila: 1472
7.5.2007 20:14:09   
sezam
sonchek - user posted image  vaš pa pridno napreduje

naš rojstvo - 3,590 in 53, 1M 4,610 in 56, 2M 5,400 in 60

Pikca - a veš, da se je odprla tudi Cicibanova trgovina v Šparu.Bomo res zdej lepo zapravljali za naše malčke v Domžalah. Še H&M in Mass manjkata, pa sploh ne bo treba več v LJ hodit user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
Mustela: jaz uporabljam gel za novorojenčke; za telo in glavico in robčke za obraz (hvala tinaaja,; sem jih začela na pol rezat). Zaenkrat sem res super zadovoljna in kot kaže bo Hana kar na tej kozmetiki! Je sicer draga, ampak zelo kvalitetna. Je bila pa v paketu, ki smo ga dobile v porodnišnici notri njihova brošura in tester za ta gel.

Jaz ga nisem vidla? A to misliš v škatli, ki smo jo dobili na informacijah user posted image ?

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

Neposredna povezava do sporočila: 1473
7.5.2007 20:23:55   
amy26
Amy, kdaj kaj prideš?

Dajadada, zaenkrat še ne vem, najverjetneje četrtek tako da če boš imela čas se bova zmenile za kakšen girouser posted image .

Danes sva šli do P zaradi pikic, tako da je videla da obrazek je že kar lep vendar pikice so se razširile na večji del trebuščka tako da sva dobile napotnico za dermatologa in seveda še naprej do nadaljnega stroga mlečna dieta torej brez mlečnih izdelkov in jajc in seveda vseh drugih izdelkov kjer se skriva mleko in jajcauser posted image . za malo pikico se bom seveda poskusila držati tega.

Po pregledu sva šli mal zapravljat v H&M kjer sem Eli kupila luštni spodnji del trenirke in dva bodija z kratkimi rokavčki pa seveda še nekaj za Aleksa in sebi majčkouser posted image .

Draja, super da mala Živa lepo napredujeuser posted image  

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
   [Brisano sporočilo]
7.5.2007 20:31:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?