Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Sem ga morala pa sredi noči (ob petih zjutraj je za nas sredi noči
) previti in zamenjati posteljnino, ker je čez noč pridelal toliko, da je prišlo čez pleničko, premočilo bodi, pižamco in posteljnino do jogija (še dobro, da imamo nepremočljivo podlogo za jogi, ker bi drugače tudi jogi sušila). Zadnjih nekaj dni je non stop pokakan in polulan skoraj do vratu
Prejle je pogruntal še to, da se lahko prime za ušesa in jih vleče - sem ga posnela s kamero, da bo videl, ko bo starejši, da je sam kriv, ker bo imel štrleča ušesa 
. Pa za dudo jih tud ne zamenja. Ušes pa še ni najdu. Sem se prav nasmejala, Sonchek
.
Jao, sej me bo še razvadil...
Iz vsega srca jim želim zdravo dete!
Ja sem slišala za Ariel. Pa baje je bila sedaj razprodaja otroškega oddelka in ženskega v Vele, pa sem prepozno izvedela, da bi šla pogledat.
; za poleti pa že par let prakticiram leče + sončna očala.
da bom pa vsa zivcna v cerkvi, v gostilni,.. ne hvala..
in to je to. Imamo hišo in vrt, tko da ni problema.
. Ko sva prišla domov, pa jok in zdaj ga prenašam po rokah. Pa kdo bi bil notri, če je zunaj tako lepo. Še malo pa se gremo kopat in spat.
in napisom po izbiri