Barči78
|
Oj, No, na hitro en pozdravček, dokler otroci spijo. Nekaj me zanima, ali katera daje svojega malčka spat v spalno vrečo? Žan se čez noč ravno za 90° obrne v svoji posteljici, pol pa z nogicami buta v posteljo. Drugače pa pri nas zvečer niti ne sitnarimo preveč, sm pa tja malo pojoka, okoli 21.00 ga odložim v posteljico, nekaj časa še gleda notri, potem pa zaspi. Spi do malo čez 5.00 zjutraj, pojeva in spi dalje do naslednjega obroka, poje, se malo smeji, vendar ko ga obrnem na bok, naprej zaspi. Res je pravi angelček. Me pa nekaj ful skrbi, namreč med spanjem je začel ful pokašljevati. Nima nobenih znakov prehlada, skoz je dobre volje, samo ta kašelj med spanjem. Včasih pomislim, da se mu mogoče slina zaleti, ali pa bog ve kaj, pojma nimam. A mislite, da bi mogla pediatra vprašat. Ful mi je čudno. A še od katere tkole kašlja? Čestitke vsem dojenčkom in mamicam za dosežene mesece. Mi bi tud mogli šele danes biti stari 2 meseca, pa nas je malo prehitelo. Nič, eden je že vstal, moram it.