|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
8.5.2007 10:44:38   
skačica
Kristus Jezus, se opravičujem, ampak ne vem kaj sem zdaj ušpičilauser posted image . Saj sem pomanjšala fotko ampak mogoče napačno kodo kopiralauser posted image
Joj, upam, da ni preveč moteče.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
8.5.2007 10:45:39   
Anonimen
Vecerno sitnarjenje ni dolgo,da sem brala v eni reviji,da so malcki pozno popoldan in zvecer  radi tecni,ker so polni vseh vtisov od celega dneva in imajo pol ze vsega dost...No nas je ob takem casu ponavdi tudi tecen samo kaj veliko vtisov ne more bit ce pa vecinoma se kar spancka cez dan..Ce ne v lezalniku pa na rokahuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1502
8.5.2007 10:52:10   
*sonchek*
Večerno sitnarjenje - pri nas je isto! Zjutraj se reži ko nor, cel dan je priden in res najbolj sladko dete, zvečer pa kar začne tečnarit in nič mu ni prav. Se pa pozna, če cel dan ne spi, pa sprememba okolja. Nama ga je prvi dan na morju tako sračkal, da sem mislila popokat in it domov. Sva šla z možekom na pizzo - mali je pridno spančkal v vozičku, ko paje natakar samo odložil krožnika na mizo je začel vreščat, kot bi ga iz kože dajali. Ni pomagalo ne crkljanje, ne joška, ne vožnja z vozičkom, NIČ! Sva nekaj malega zbasala vase, plačala in šla. Nekaj metrov od pizzerie, pa se je umiril in smejal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
8.5.2007 10:55:45   
draja
Čestitke vsem za 2 meseca!!!

Jaz imam pa končno mir za RR - mala spi, oči je pa šel v službo in tako sem si lahko prisvojila njegov laptop user posted image . Sem ful vesela, ker je mala prej malo sitnarila ko sem jo previjala, pa sem jo dala v koška, ji porinila dudo in se je lepo uspavalauser posted image . Ma res je dul pridna, če jo ne matrajo krčki.
Poniči je spala 2-krat po 3 ure, ampak ni čudno glede na to, da zadnje čase prespi cele dneve. Se bojim da bo zamenjala dan za noč, samo kaj naj - buditi je pa tudi ne mislim.

Ljubljančanke iiiiiii kolk lepo ste se mele. Sem se spomnila na našo zadnjo nosečniško kavico v Merkurju in se mi je kar milo storilo. Pa kako lepo vsaka svoj voziček drži user posted image . Brina je pa itak prava princeska in temu primerno kraljuje v maminem naročju. Pri nas je pa glih kontra problem - začne jokat takoj ko jo vzamemo v naročje, tako da mene je kar strah it na kakšno kavico, ker če se voziček ne bo tresel se bo zbudila, v naročju pa sploh noče biti, če ne hodiš z njo po stanovanju.

Centimetri naša je bila ob rojstvu dolga 50 cm, včeraj pri 5-ih tednih in 2/7 pa so namerili 52, samo se je mala skoz muvala, tako da je rekla pediatrinja da je to itak čist relativno user posted image .

Amy upam da bodo mali Eli čim prej zginile te pikice in ti ne bo treba biti na taki dieti. Jaz sem včeraj vprašala P kako je z mlečnimi izdelki zame, glede na to, da kri v baltu ni bila pojasnjena, pa mi je rekla, da je pametno da se jih nekaj časa izogibam user posted image . Pa naj pijem sojino mleko - BLJAK! Se bom zdaj še bolj nazaj držala, ampak prav brez pa ne bom glede na to, da so skriti povsod.

Večerno sitnarjenje naša Živa joka praviloma samo po 17., 18. uri saj jo takrat običajno zvija. Čez dan pa je zelo pridna.

Krasne sončke imate doma!!!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
8.5.2007 13:33:43   
Barči78
Oj,

No, na hitro en pozdravček, dokler otroci spijo.

Nekaj me zanima, ali katera daje svojega malčka spat v spalno vrečo? Žan se čez noč ravno za 90° obrne v svoji posteljici, pol pa z nogicami buta v posteljo.

Drugače pa pri nas zvečer niti ne sitnarimo preveč, sm pa tja malo pojoka, okoli 21.00 ga odložim v posteljico, nekaj časa še gleda notri, potem pa zaspi. Spi do malo čez 5.00 zjutraj, pojeva in spi dalje do naslednjega obroka, poje, se malo smeji, vendar ko ga obrnem na bok, naprej zaspi. Res je pravi angelček.

Me pa nekaj ful skrbi, namreč med spanjem je začel ful pokašljevati. Nima nobenih znakov prehlada, skoz je dobre volje, samo ta kašelj med spanjem. Včasih pomislim, da se mu mogoče slina zaleti, ali pa bog ve kaj, pojma nimam. A mislite, da bi mogla pediatra vprašat. Ful mi je čudno. A še od katere tkole kašlja?

Čestitke vsem dojenčkom in mamicam za dosežene mesece. user posted image user posted image  Mi bi tud mogli šele danes biti stari 2 meseca, pa nas je malo prehitelo.

Nič, eden je že vstal, moram it.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
   [Brisano sporočilo]
8.5.2007 13:45:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1506
8.5.2007 14:06:10   
tinaaja
skacica, a ti si nam dala gor sliko v naravni velikostiuser posted image user posted image user posted image lepoticka je iza

kati - nisi falila user posted image user posted image in danes je spet vecino spala do daddyijeve sluzbe in nazaj.. se je pa na koncu drla in se zdaj mami hladi z radlerjem user posted image user posted image popoldne mi ne moremo nikamor.. ziza, malo miru, jokec, ziza, malo miru, jokec, roka, ziza,.. user posted image user posted image

sonchek- mislim, da je basanje s hrano postalo nasa stalnica :)) sva midva zanc zunaj v centru enako sendvice vase metala

barci, za zacetek mu daji parkrat na dan fiziolosko v nos, lahko je presuho, pa ga drazi, drugace pa P..

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
8.5.2007 14:18:06   
Lana 22
Hvala za čestitke za 2 meseca user posted image ! Kako gre čas hitro......
Pa še naše mere: - ob rojstvu  53cm, 3200g, obseg glave 34 cm
                            - 1. mesec     54.5cm, 4055g, obseg glave 37,2 cm
                            - 2. mesec     59.8cm, 5530g,obseg glave 39cm

No pa morm šibat ker je alarm!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
8.5.2007 14:32:01   
K_a_t_i
Kaj je Tinaaja, firbcaš pri februarčicah kaj lahko pričakujemo naslednji mesec user posted image . Jst sem itak praktično njihova... ampak se ne morem od vas odlept user posted image .

Naš pa dons že cel dan v naročju spi. Sem že mal crknjena... Mam pa eno roko frej user posted image

Basanje s hrano in zlivanje kave vase je pa tud naše področje. Le kako vejo kdaj morjo začet vlečt user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Lana 22)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
8.5.2007 14:34:59   
Pikca
Ojla, danes pa kar ne pridem do RR, je skoz nekaj...

Barči, naš tudi včasih kašlja (zdaj že malo manj), predvsem po hranjenju; pediatrinja mi je rekla, da je možno, da mu mleko uhaja nazaj (refluks) in naj čimbolj dosledno kupčke podiramo, pa vzglavje naj mu dvignemo (največ 30 stopinj, podložiš pod jogi).
Draja, user posted image za uspešen pregled! Kako pa se naštimajo pamperske, da je podobno kot široko povijanje?

Fotke - kok lepe, pa ful luštni so vsi po vrsti!

večerno sitnarjenje - poznamo, pa ne velja samo za dojenčke, ampak tudi za malo večje...

skupni obroki... pri nas izgledajo ponavadi tako, da jaz dojim tamalega in jem, mož pa se trudi Živo nahranit oz. prepričat, naj kaj poje (kar je posebna umetnostuser posted image ) ali pa hranjenje Žive izvajam jaz (če je sama, je edini efekt packarija v radiju 2m), zraven probam še sama kaj pojest, mož pa špancira po stanovanju s tamalim. On ponavadi večerja šele potem, ko oba spita.

Vse najboljše današnjim slavljencem!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
8.5.2007 14:35:00   
tinaaja
Kaj je Tinaaja, firbcaš pri februarčicah kaj lahko pričakujemo naslednji mesec

Nimajo samo decembrcice detektivov, tud me imamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jah, treba se je izobrazevat medtem ko je mala 1 uro na zizi user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
8.5.2007 14:59:20   
Sibil_
Dan!

MI smo včeraj v Valdoltri uz kolkov opravili tudi bp, sem prav zadovoljna.Pa celo nič ni jokal, samo firbčno gledal okrog.Itak-firbec po mami, hehe.user posted image

Danes sem spet dala Patrika k tašči malo, še kar se mu cedi iz nosa in ta sluz smotana je prav en user posted image .
Včeraj je bil dan za znoret pri nas doma.Namreč-moža je začel ornk bolet zob oziroma se mu je (kot se je izkazalo kasneje) vnel en žepek na dlesni.In je on lepo zjutraj že ob 7.15 šibal v Zd, kjer je ob pogledu na zabozdravnico zbežal (dobesedno-po njegovem opisu je to zmaj v podobi ženske-recimo, hehe), ampak kaj, ko je to njemu vzelo dobro uro in pol, medtem sem pa jaz doma dojila Lukasa, z drugo roko pa mazala pašteto na kruh, dajala PAtriku za jest in pit, pa še seveda kamion je moral vozit kose kruha s pašteto in jih metat na krožnik.Za znoret.Že pred deveto sem bla ko cunja, pol pa še uz kolkov.In seveda opoldan mi Patrik začne bruhat to blesavo sluz, LUkas se dere v posteljici-ah ja, boljš se ne spomnit.Tako da rabim danes day off.user posted image

Sem pa danes speljala mojega spet k zobarju-tistemu h kateremu hodim jaz, privat, super zobar, pa sem tam zraven rabutala češnje.Ma kako je pasalo...Je pa vroče za znoret tu na Obali, ampak kaj ko piha.In jaz ne vem več kako Lukasa oblečt.Res, da je v košari, ampak kaj ko ga za dojenje vzamem ven?Sem pa videla enega bogega otročka v majici z dolgimi rokavi in še jakni, pa to zaprt do vratu.Eh ja...user posted image

LP,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
8.5.2007 15:10:25   
skačica
tinaaja, mi je še zdaj nerodnouser posted image . Izgleda, da sem fotko res povečala in ne pomanjšalauser posted image user posted image user posted image . Sem že nekajkrat povedala, da nisem frik za računalnik.

Jaz imam tud neke napade lakote in bi požrla vse kar imamo doma pa še pri moji mami pa še pri tašči. Pol me pa še mami spodbuja, da moram jest, ker dojim pa bla bla bla..., jaz si pa ne dam dvakrat reč in kar jem. Sem še vedno na +7, sam Bog ve kdaj se bo kaj primaknilo dol.
Da ne povem, da sem včeraj naredila božansko musako( res je bla dobra, čeprav nisem neka huda kuharcauser posted image ) in sva jo z možem sama zmazala cel pekač. Sicer bolj majhen ampak vseen. Groooooooza. Sem kar sedela tam za mizo in kar ven iz pekača jedla.....user posted image

Pri nas je res bila potrebna duda, mala zdaj sama zaspi na ležalniku in je dosti manj jo potrebno prenašat na rokah- prej je bila čisto cel dan na rokah razen ko je bila v vozičku. Grem dans še kar eno al pa dve kupit za rezervo- če se ta kam založi al pa izgubi.

Danes zjutraj, ko sem vstala, sem pa imela zize polne mleka. Sta bile čisto trde in sem se že ustrašila da se mi ponovi mastitis pa mi je potem Iza kmalu spraznila zalogo.

Evo, grem makarone odcedit, da ne bodo razkuhani.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
8.5.2007 15:19:28   
Žabika
Po moje so naši otročički tudi žejni, zato malo večkrat zahtevajo dojko! Jaz sem bila danes 5 ur zunaj in je poleg rednega hranjenja zahtevala zalo kratko - dve minutno sesanje še dvakrat! Po moje je bila žeja, ne lakota. Zunaj je pa tako soparno!

K_a_t_i: moj nasvet je vlaženje sobe! Skuhaj lonec kamilic, fino zavri, postavi v bližino posteljice in odpri pokrovko!

cepljenje: midve s Hano imava testiranje, ker smo imeli v družini reakcijo na cepivo. Rutinsko se pa to ne izvaja, ker je zadeva zelo redka. Ampak ...

No danes s pregledom pri G ni bilo nič, ker je ni bilo, pa sem potem kar podaljšala v službo! Hana je bila pridna, ženske so si jo podajale in vreščale, Hana pa jim je vračala nasmeške! Prav uživala je!

sprehod Tivoli: jutri ob 11h velja?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
8.5.2007 15:26:27   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

K_a_t_i: moj nasvet je vlaženje sobe! Skuhaj lonec kamilic, fino zavri, postavi v bližino posteljice in odpri pokrovko!

Tole bo pa najbrž za Barči, ne? user posted image  Če pa pomaga zadnevno spanje, pol pa bom jst tud skuhala! Obilico user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
8.5.2007 15:58:33   
soncek78
Hello mamice in user posted image !

Kako lepe sončke imate... se jim prav moraš nasmejati.

Čestitke vsem za dopolnjene mesece user posted image

Mi smo bili danes na prvi posvetovalnici...  user posted image  je bila pravi sonček!

Mere naše navihanke:
ob rojstvu:    53 cm     3850 g    38 cm
ob odpustu:                3640 g 
1mesec 5d:   64 cm     4710 g

user posted image user posted image user posted image

Zrasla je ful. No v glavnem je P rekla, da nepreduje super. Imamo nekaj malo lišajčkov po lasišču. Baje, da so hormonskega izvora.

Dobili smo AD3 kapljice in se odločam, če naj bi šle takoj v uporabo ali počakam kakšen dan. Naslednji pregled imamo 06.06.07.

V album sem dala nekaj slikic... tudi naša mala daje roke v usta, seveda ko v njih nima dudice. Jo ima kar rada. user posted image

Drugače tudi ona je zvečer mala tečka. Joka oz stoka in še sama ne veva zakaj... user posted image

Zdaj se greva malo sprehajat, sončen pozdravček vsem!

Lepo se imejte!user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
8.5.2007 16:06:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

cepljenje: midve s Hano imava testiranje, ker smo imeli v družini reakcijo na cepivo. Rutinsko se pa to ne izvaja, ker je zadeva zelo redka. Ampak ...

Aha. Fajn vedet, ker je imel moj brat tud reakcijo na eno cepljenje in je bil pol revček full časa v bolnici.

Sem pa ugotovila, da vse mamice pravijo kolk so njihovi sončki pridni... samo jejo in spijouser posted image ... naš pa takuser posted image ... dela takšno hudo antipopagando otrokom, da je očka rekel, da bo kr edinček!

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1517
8.5.2007 16:13:29   
*sonchek*
jjasna nazadnje bodo pa naši polhki pravi divjaki, vajin Jure pa bo naaaajbolj priden - boš videla! user posted image
No, meni danes naš mulc ni pustil piva pit - je protestiral v vozičku - no, smo se znašli - v eni roki pivo, v drugi Anej. Pa je bil mir user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
8.5.2007 16:21:37   
K_a_t_i
JJasna - men vsi pravjo, da če je prvi otrok user posted image , je drugi user posted image  in obratno... Tko da - kr v akcijo user posted image .

Punce, jst pa ne morem verjet kar sem lihkar dožvela! Moj malo več kot 6kg sinko je zeksal, ampak dobesedno zeksal!!! 1dcl kamilčnega čaja. 2 minute in ga ni blo več. Sploh mi ni pustu, da mu vzamem flašo. Mogoče pa zato na 40 min na joški visi user posted image  A jim ve dajete kej za pit? Kaj šele bo poleti, ko bo vročina! Bom morala večje flaše nabavt user posted image

Soncek78 - to pa je enih centimetrov za 1 mesec! user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
8.5.2007 17:11:33   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

A jim ve dajete kej za pit?

Ne, mi se samo dojimo. Mi je tudi pediatrinja rekla, da je dovolj materino mleko (s tistim, kar priteče prvo se itak odžeja).

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
8.5.2007 18:43:44   
tinaaja
jjasna nazadnje bodo pa naši polhki pravi divjaki, vajin Jure pa bo naaaajbolj priden - boš videla!

jap, jaz tud tko mislim user posted image

mi se tud samo dojimo in pravijo mamice tko kot je zabika napisala, da se poleti veckrat po malem priklapljajo..

jaz sem tok user posted image user posted image user posted image user posted image sama nase.. bila v BC in kupiva marelo za vozicek. in gledam ene kratke hlace od oshkosh - farmarce, cena 21€.. in se odlocim, da ne, ne bom. in zvlecem mojga v Pixla in ja, zabika, Anja, saj veste, kaj se je zgodilo... prjazna lastnica!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image ven sem prisla z eno krpico malo ala oblekca s kratkimi hlacami in naramnicami na trakce za 25€!!!user posted image user posted image user posted image mar bi kupuia oshkosh hlaca, ki so velik bolj uporabne... tok se me da navlect, moj je rajs kr tiho. pol sem hotla it vsa besna sama nase nazaj se po te hlaceuser posted image no nisem, ampak vem, da bodo moje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1521
8.5.2007 18:50:36   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

jaz sem tok user posted image user posted image user posted image user posted image sama nase.. bila v BC in kupiva marelo za vozicek. in gledam ene kratke hlace od oshkosh - farmarce, cena 21€.. in se odlocim, da ne, ne bom. in zvlecem mojga v Pixla in ja, zabika, Anja, saj veste, kaj se je zgodilo... prjazna lastnica!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image ven sem prisla z eno krpico malo ala oblekca s kratkimi hlacami in naramnicami na trakce za 25€!!!user posted image user posted image user posted image mar bi kupuia oshkosh hlaca, ki so velik bolj uporabne... tok se me da navlect, moj je rajs kr tiho. pol sem hotla it vsa besna sama nase nazaj se po te hlaceuser posted image no nisem, ampak vem, da bodo moje user posted image

..kje je bil pa možek ta čas...al se je že navadu in je raje tiho????user posted image user posted image user posted image
...tebe pa res ni za spustit v trgovino....user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
8.5.2007 18:51:31   
simonka
Halo mamice.

Evo iz potepanja, pedikura uspela in par kamenčkov je na nohtih na nogah takih lepih okrasnih, da se mi malo dvigne samozavesti pri tej moji veliki kilaži. Ha ha.  Jakec je užival v dolgem sprehodu  v parku sva se lepo podojila nato pa sem šla še jaz na kosilo v mesto. V HM kupila nove hlače , me je spet kap iz kon. št. 38 , zdaj hlače št.50.  Pa bo že tudi prvič je bilo tako pol pa eno leto orbitrejk.  Šli smo tudi malo pogledat elemente za novo kuhinji, zdaj pa malce lenarim še doma. Možek in Timon pa sta šla v kino.

Kako dolgo vlečejo vaši malčki? Naš deset minut intenzivno pol pa konec, včasih pa je vleke kar po pol ure. Papa pa še vdeno na dve do tri ure. 
Ali ve , ki dojite dajate še kakšen sokec ali vodo?

Sonchek meni je ena mamica svetovala da dav v športni del vozička podlogo od bebe comfost. Se mi zdi super ideja.

Tinaaja prosim za postopek kako prilepin slikici, grem na shrani.si pol pa ???

Kr _ enamami super za uspešno opravljen pregled. Kako kaj dieta, si še pridna?

Leina sem iz Goriške, prej pa ic centra.  Super da vaš Tai že aja skoraj celo noč. Tudi mi smo najprej hoteli imeti Tai ime, saj veš Timon in Tai, potem pa smo si premislili in je zdaj Jaka. Naš pa ne kaka po par dni , prej pa je tudi imel bolj tekoče. Lulčeku pa samo očistimo glavico vlečemo pa ne preveč dol.

Sirenica kliče  papa

P.s. Čestitke vsem mini slavljencem

Naša sončka: Timon in Jaka

Neposredna povezava do sporočila: 1523
8.5.2007 19:10:40   
Dajadada
Jaz sem tudi danes zapravljala. Končno enkrat zaseuser posted image user posted image user posted image . Sem si kupila ene poletne hlače, pa dve majčki, pa še eno kiklcouser posted image . Nejcu pa ene ful, ful hude oranžne hlače v BC. Zdaj bomo imeli pa modno revijo za očija.

A jutri v Tivoliju ob pol enajstih ali ob enajstih? Jaz sem bolj za ob 11ih.

Tinaaja, a ti prideš? Jaz bom še eno prijateljico v trnovem obiskala, tako da bom tam nekje parkirala, pa greva lahko skupaj do tivolija.

Basanje s hrano: Midva vedno jeva okoli 6-ih popoldan in takrat je mali seveda že prav pošteno siten. Očitno se mu res preveč dogaja čez dan in komaj čaka da bo ura za spanje. Midva dava kar ležalnik na mizo, ker mu mora en skoz držati dudo oz. mu jo riniti nazaj v usta, drugače je user posted image . Če pa tudi to ni sprejemljivo za njega, pa jeva po obrokih - malo jaz, pa ga mož nosi, potem mož malo poje, pa ga jaz nosim...tako vsak od naju vsaj nekaj toplega poje, ostalo pa mrzlo.

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
8.5.2007 19:23:16   
tinaaja
tivoli - ja, naceloma sem za za jutri in tudi bolj za uro 11. ce se boste ostale dobile prej, pa naju morda poberete na tem koncu, k je colnarna..

Tinaaja prosim za postopek kako prilepin slikici, grem na shrani.si pol pa ??? izberes sliko na racunalniku jo posljes gor in skopiras kodo za forum tukaj (ne kopiras slike ampak en link)

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?