|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.5.2007 20:33:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1476
   [Brisano sporočilo]
7.5.2007 20:35:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1477
   RE: Marčevke 2007
7.5.2007 21:30:06   
A-N-J-A
Evo tinaaja to je ta klobuček:
user posted image

user posted image

je pa za na obe straniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1478
7.5.2007 21:37:01   
A-N-J-A
Drugo leto pa dobiš še oblekico in večji klobuček(mam 2,en mini,pa en mal večji),če ti je seveda všečuser posted image
user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
7.5.2007 21:50:50   
A-N-J-A
Zdaj ko sem glih začela limat pa še dve od mojih dvehuser posted image
Tkole ma  Ela Bora rada(k bi blo skos tko)user posted image
user posted image
tkole se pa naš fant zamoti za kakšno minutko
user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
7.5.2007 21:51:44   
Žabika
Pa še slikica iz današnjega srečanja RR:
user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
7.5.2007 22:02:43   
Žabika
Še ena slikica Haninih očk!

user posted image

< Sporočilo je popravil Žabika -- 7.5.2007 22:03:42 >

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
7.5.2007 22:15:50   
A-N-J-A
Punce a katera ve zakaj je od Zasanjane user posted image umru.Jaz sem zasledila samo da mu je srček zastal,ampak zakaj???

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
   [Brisano sporočilo]
7.5.2007 22:34:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1484
7.5.2007 23:40:18   
sezam
Evo tako je pa pri nas

user posted image

in naše očke

user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 7.5.2007 23:43:33 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

Neposredna povezava do sporočila: 1485
   [Brisano sporočilo]
8.5.2007 6:58:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 1486
8.5.2007 7:57:42   
tinaaja
user posted image

user posted image user posted image user posted image anja super juhuhu brina ze komaj caka user posted image user posted image user posted image glede aleksa pa ja, operacija, ampak kolikor sem dojela, naj bi bil problem tudi v kompatibilnosti njiju dveh, ker je to ze drugi otrocek, ki jima je umrl. nisem ziher.. umrl je po drugi op. srcka, mislim da,  ze pri prvi je bilo 80% moznosti, da ne prezivi user posted image grozno, jaz sem se takrat cist sesula, ko sem prebrala... padla v tak histericen jok in pol samo lubckala brino..

zabika, a se tvoj tud s fotografijo ukvarja, ker so ful lepe fotke user posted image

kr_enamami dobro opravite danesuser posted image jaz malih pred 3m ne bi dala v buzzaov sportni del, ampak ce se ti zdi, da ima dobro oporo. za bugabooja,ki ima enak sedez, pravijo, da sele po 6muser posted image - no to mi je pa tud veliko... kaj pa vem..

sezam, tak pogled mi je pa ful znam, nasa ga ima redno na repertoarju user posted image

nocka bila .. ok, dve dojenji, ampak cudo je bilo, da naju je zbudu daddy ob 7:30, ko sva se panali.. valda je mislil,da sva pokonc.. tko da bravi brina podaljsujes user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 8.5.2007 8:02:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 1487
8.5.2007 8:27:03   
thaiss
Tinaaja hvala za jutranjo kavico user posted image !!!

Mi smo imeli super noč; Matia je zaspančkal ob 21.30 in se zbudil za papico šele ob 4.30user posted image potem pa še do 7huser posted image user posted image bravo sinkouser posted image user posted image

čestitke malim slavljencem za 2.meseca:
Lejci : Ines user posted image
Encijan : Špela user posted image
vaihativa : Zoja user posted image
alfa75: Lara
 user posted image
Lana 22: Jan user posted image

kr_enamami dobro opravite danes pri P

športni voziček - mi ga bomo dalo v športni del čez slab mesec. Imamo pa BebeConfort  LOOLA. Športni del pa je lahko obrnjen v obe smeri, kar se mi zdi super za začetek.

user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
8.5.2007 8:42:17   
simonka
Dobro jutro mamice in hvala Tinaaja za kavico.

Naš Jakec je imel pri rojstvu 4165 g, dolg 53 cm in obseg glavice 37.  Pol je pa revček v porodnišnici shujšal na  3690 g, 4.4. torej čez mesec pa že 4615 g, dolžina 57cm in obseg glavice 38,5 cm. 20.04.2007 ko smo šli k zdravniku za kozice pa je imel že 5430g in bil dolg 61 cm, naslednja posvetovalnica pa je šele23.05.2007.

Danes je dan za razvajanje. Timonček je že od včeraj vrtcu midva z Jakcom pa sva začela s potepi in sprehodi. Zdaj smo bili večji del doma zaradi naših kozic. Danes  pedikura, jutri frizer za v četrtek si že nekaj zmislim haha in pa predvsem dolgi sprehodi.

Slikice sončkov so prekrasne bom še jaz probala eno gor prilepit - na hitro ,počasi bo alarmek iz otroške sobice.

Papa

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
8.5.2007 8:51:35   
Sibil_
Thaiss preberi z.s.

Pridem še...

LP,
SIbil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
8.5.2007 8:51:57   
Anonimen
Dobro jutro

Pri nas tudi super noc.Od pol desetih se matrala,da je Tai ob 23.45 zaspal ampak je spanckal do 6.30,ziza pa se zdaj spi user posted image user posted image user posted image .....

Lejci : Ines user posted image
Encijan : Špela user posted image
vaihativa : Zoja user posted image
alfa75: Lara
  user posted image
Lana 22: Jan user posted image

Kakanje
kako tekoce vasi kakajo??Meni se zdi,da ima nas prevec tekoce,ker takoj ko se pokaka je se kr malo vodeno....predvecrajsnim ni kakal je pa zato vecraj zvecer tako dvakrat napolnil plenicko,da je kr spricalouser posted image
rokice nasemu zaenkrat se kr uspenso zamenjamo rokico z dudiko
Ela80 super da si koncno zdravauser posted image
*sonchek* res je posrecen vas cmrlj pa pravi lepotecuser posted image
zasanjana upam,da tokrat sreca do konca user posted image
krst mi ga mislimo met nekje septembra,zdaj cakamo se Taijevo sestricno,ki tud zamuja in bomo pol skupaj naredl....komaj cakam,da se bo iz spodnejga stuka slisat jok user posted image
draja
super za pregleduser posted image
amy26 uf to pa res ni fajn ampak za nase user posted image se potrudimo vedno do  konca a ne user posted image
kr_enamami 
verjamem kolk te je razlezl to,bos vidla bos pa naslednjic ziher to naredla
fotke vse so res super user posted image kak uzitek je gledat fotke k so nasi user posted image gor
simonka od kod si ti? ne vem ce si mi pol odpislaa na to sem zgreslauser posted image

aaaahaaa ze klice mene tudi Tai ,lep dan vsem

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 1491
8.5.2007 9:12:57   
*sonchek*
Jutro!

Huh, naš mali je bil spet priden - smo spali skoraj 9 ur user posted image No, smo imeli pa včeraj zvečer spet krčke. Že nekaj časa je bil mir, včeraj pa kar zlepa - je tulil kot bi ga iz kože dajali, ko  pa sem ga hotela dati na joško, pa je od histerije skoraj brez sape ostal user posted image Trebušček sem mu namazala z neko kremo (jo je očitu prinesla ena gospa) proti krčkom, pa malo smo ga nosili in potem je zaspal kot top. In je spal, in spal in spal...  user posted image

Pridno rastejo naši otročki! Jaz sem bila na zadnjem pregledu res vesela, ker se je zredil za 1470g in zrasel za 6 cm! Čez 3 tedne pa bo že cepljen user posted image Upam, da ne bo kake hude reakcije - me je kar malo strah!

Ines, Špela, Zoja, Lara in Jan - čestitke za 
user posted image meseca!

Krst -
mi ga bomo krstili junija. Vsaj upam user posted image Hočem, da je vse skupaj čimprej mimo. Ne bomo nič pretiravali - kosilo s starši, popoldne pa en piknik (če bo lepo vreme).

Šprtni del vozička - našemu bo košara kmalu premajhna oz. mu je že (ker se rad preteguje in mu gre na živce, ker se ne more več stegnit user posted image ). Ampak bo moral potrpet v njej še kakšen mesec, potem pa gre v športni del (bo pa še vedno v ležečem položaju, obrnjen proti meni - imamo Quinny-jev 3XL Comfort)

Vaši sončki so pa res srčkani! user posted image
Evo še našega mulca:

Takole pasemo kravice...
user posted image

Pa naše učke...
user posted image

< Sporočilo je popravil *sonchek* -- 8.5.2007 9:14:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
8.5.2007 9:37:23   
tinaaja
Ines, Špela, Zoja, Lara in Jan vse naj naj ob dosezeni 2-mesecnici user posted image     , mamicam pa dobro vilo v pomocuser posted image user posted image

juhuhu ratal se mi je stusirat in glavo oprat, ne da bi brina user posted image , greva verjetno pol do daddyja se v sluzbo pokazat user posted image in povazit user posted image , ce bo pridna. upam, da bo tko kot vceraj user posted image tok mi je pasalo ne bit doma pa cvekat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
8.5.2007 9:39:31   
sezam
tinajaa - hvala za kavico.
No sej pri nas je tudi to skoz na sporedu. Je imela tudi Ana take velike oke user posted image .

Čestitke slavljencem! user posted image user posted image  Danes jih je pa kar veliko.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

Neposredna povezava do sporočila: 1494
8.5.2007 9:40:28   
Anonimen
previli,nazizali in ze spimo spet user posted image

to sem vas se hotela vprasati lulcki mi po kopanju rahlo potegnemo kozico dol, sem opazla,da ima malo belega za kozico,ampak ni slo z mokro vatiko dol...kako ve resujete problem lulckov??

Neposredna povezava do sporočila: 1495
8.5.2007 9:58:20   
Anonimen
Ines, Špela, Zoja, Lara in Jan vse naj ob  2-mesecniciuser posted image user posted image user posted image

Tinaaja
- hvala za kavouser posted image , sem vzela kr dvojno dozo. Pa dej pošlji uno vilo user posted image še k men k jo krvavo potrebujem... spet smo spali za en drek, pa sem po včerajšnji noči mislila, da bo zdej zmeri tko... no ja...

LeINA - nam gre uno belo še kr dol, če ne gre, pa nč ne delat na silo. Si pa ne upam več kot tolk potegnit dol kožice.

cepljenjeuser posted image - včasih v poletnih mesecih niso cepili (ne me vprašat zakaj), kako pa danes? Pa veste, da bi praviloma mogli dat vse dojenčke testirat, če so alergični na sestavni del cepiva predno ga cepijo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1496
8.5.2007 9:59:34   
Encijan
Jap, mi smo pa danes stari že 2 meseca. Hvala vsem za čestitke in dobre želje, predvsem tista dobra vila bi res prav prišla...

Špela lepo napreduje, a mamica ima z njo precej dela, zato ima za RR bolj malo časa user posted image . Skušam vas sicer brati, a ponavadi zaostajam za par strani in zato nič ne napišem. Vseeno izvem veliko koristnega in seveda uživam v sličicah vaših malih korenjakov in ugotavljam, kako določene stvari podobno doživljamo.

Naša princeska razen težav z mozoljčki v 1. mesecu nima kakšnih težav, mozoljčki so se umirili, sicer ni brez njih, a v tako hudi obliki (po skoraj vsem telesu) se niso (tok, tok) ponovili. Sedaj jo umivam s kamilicami (prekuhana voda s par cvetovi kamilice) in potem namažem z A-dermino kremo Exogena, ki nam jo je priporočila dermatologinja, kopamo pa se skoraj ne, no ja, mogoče enkrat na 10 dni). Dvakrat smo pridelali malo rdečo ritko, a smo jo s Laseptonom, ki smo ga namazali čez navadno hladilno mazilo, hitro spravili v red.

Kakec ima Špela tudi bolj tekoč in njabrž bi zmagala v kakšnem tekmovanju v brizganju na daljavo, mene je parkrat pošteno poštrihala, zato jo zdaj kar bolj postrani obrnem na previjalni, da leti mimo meneuser posted image ... Mi je pa pediater rekel, da je to za dojene otroke normalno. Upam, da res!

Dojenje nama je proti koncu aprila uspelo steklo, tako da sedaj polno dojim in smo skenslali večerni dodatek. Sicer se tudi sedaj še večkrat nekaj krega (brca in krilati z rokami), a sem uspela ugotoviti, da temu ni vzrok pomanjkanje mleka, ampak vedno kaj drugega (krči, napenjanje ipd.), tako da malo počakam in kasneje nadaljujeva z dojenjem, ali pa tudi ne, včasih potem kar zaspi. Dude ne upoabljamo (je ne mara), zato ji pustim, da se občasno pocarta na dojki, saj je potem bolj zadovoljna in mirna. Dobro, da ne pretirava. Se pa dojiva še kar pogosto tudi čez dan, pa ponoči 2 krat do 3 krat, a glede na to, da smo komaj uspeli s polnim dojenjem, se s tem ne obremenjujem, pa še doma sem zato, a ne!

Evo, naša mala bable seje zbudila, tako da vam prilepim le še par sličic, pa se oglasim še kasneje.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Encijan -- 8.5.2007 10:03:54 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
8.5.2007 10:24:48   
skačica
Dobro jutro!user posted image

Ja, je dobra noč za nama, sva spali do pol devetih z vmesnimi presledki, ampak ni bilo hudega. Duda dela čudežeuser posted image .

Joj, punce, jaz sem vam kar malo nevoščljiva za včerajšnji čvekuser posted image . Po fotki sodeč ste kar uživale, kaj?Enkrat mormo naredit srečanje za vse in takrat sigurno pridem.

Full rada pogledam fotke vaših sončkov, vsi so prav čedniuser posted image . Bom še jaz dala kakšno Izino gor.

LeIna, glede lulčka ti jaz ne znam svetovati, ti bodo tiste, ki imajo fantkeuser posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
8.5.2007 10:36:58   
K_a_t_i
Ku, ku!

Naš že spet visi na joški user posted image  Dons bi kr na 45 minut. Groooza! Pa men se tud zdi, da mamo spet krče - je pa problem, ker če je lačen podobno tuli in rata ves rdeč. Pol pa uglavnem spi na joški user posted image .

Slikce so super, Brina vidim ni zdržala v vozičku user posted image  (upam, da nisem falila). Zdej vem, kako zgledajo ti čveki. Sej enkrat mi bo ratal - če ne prej, ko bo hodil! user posted image

Čestitke vsem, ki imate 2 meseca!

Se mi pa zdi, da so našega malo bolj začele zanimati stvari okrog njega. Pa čist je navdušen, če kej po naključju zaziba user posted image .

Lulček - Leina, tisto belo morš očistit, da se ne bo kej vnelo. Jaz kar z mokro vatko (taka bolj kompaktna vatka, ne tista, ki se mucka). Gre res malo počasi, ampak gre. Mogoče bi se dalo tud z mokro biba palčko posvaljkat ven?

Večerno sitnarjenje - a je še od katere pikec siten pozno popoldne - tam od ene 17h dokler ne gre spat? Naš ma takrat ta sitno. Še dober, da pride že oči domov, da se mal menjava.

Rota virus - sej vem, da sem že spraševala, ampak ni blo lih odziva - bo dala kera ta "sirup" mu zraven pri cepljenju pri 3m? Jst se kr ne morem odločt user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
8.5.2007 10:44:07   
sezam
jjasna - sedaj cepijo. Kakšnih reakcij sedaj na cepljenje naj nebi bilo. Pri Ani je bila reakcija le na 2. cepljenje - ponoči vročina. Drugače bp.
Encijan - lepo da se nam malo javiš. Imate prav luštno deklico user posted image

skačica - tudi vaša je simpatična user posted image

Mi pa čakamo našega, da se zbudi iz nočnega spanja user posted image . Včeraj je zaspal malo pred 22 h in spal do 6h, ko je pojedel in sva se previla, ter zaspal nazaj in še kar sladko spi user posted image .

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?