|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
12.6.2007 23:02:00   
nana 27
user posted image  kaj so luštni naši oktobrčki in oktobrke.. 

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
13.6.2007 9:13:41   
MojcaG
user posted image  user posted image  user posted image  najlepšejši so naši frajerji in frajerke! user posted image  user posted image  user posted image  

"Ali se vaši sončki radi vozijo s tricikli?
Karin se noče glih vozit, najraje ga sama rineuser posted image Potem imamo pa takšne komedijeuser posted image "

kbm, kaj si ti zamenjala Karin in Liu mogoče? user posted image  

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
13.6.2007 11:35:50   
KBM
Soncek&luna, Aljaž je pravi frajerček, kot sem ti že itak povedala!user posted image
MojcaG, ali imate z Liu tudi iste probleme?user posted image

Midve smo danes spet šle malo na sprehod s triciklom, samo kot po navadi malo v njem in malo za njem!user posted image Potem smo še pa raje na gugalnico in tam tudi ni dolgo zdržala je raje šla pesek lopatat v lonček!user posted image Ah, ti naši mali sončki, vepovsod bi radi bili naenkrat!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
14.6.2007 8:41:22   
Udb
Aljaž je pravi sonček, Sonček! user posted image

Sem se še jaz potrudila in nalimala par Marcelovih slikic.user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
14.6.2007 10:03:15   
Felicity
Zlati fantje!user posted image user posted image user posted image

Pa kakšne kodrčke ima Aljaž. user posted image  Jaz bi tudi. 

Ema je te dni bolj težavna. Verjetno po vremenu. Neko stvar si zapiči v galvo in to mora dobit zdaj in takoj. Če ni tako pa dretje, solze, jok, trma.user posted image user posted image user posted image
Upam da je samo faza, ker enostavno ne zdržim.user posted image  
Zadnjič mi je od varstva do doma, ko sva se vozili v avtu v prometni konici (kakšnih 15minut) , drla in jokala, pa brcala v stol. Pa ostani miren in skoncentriran na promet in cesto.

Lep dan!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
14.6.2007 10:42:48   
KBM
Udb , Marcel je pravi frajerček!user posted image user posted image user posted image user posted image

Felicity, Karin tudi včasih prime in noče sedeti v avtu, je pa res, da jo vedno zamotim s knjigico o živalih, potem je pa mir za nekaj časa!user posted image Na vožnjo se je pa res težko skoncentrirat!user posted image     

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
18.6.2007 11:43:17   
AKŠ
Udb , Marcel je pravi frajerček!

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
18.6.2007 14:48:38   
Udb
Kje se skrivate oktobrke? user posted image Vsak dan gledam, pa nič novega! 

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
19.6.2007 7:18:50   
nana 27
Udb, kako si? So izpiti že za tabo? Felicity, se je tudi pri vas začelo? Pri nas to obdobje traja že nekaj časa..to so take travme če kaj ni tako, kot si je zamilsil. No, če pogledam od daleč, je meni vse smešno, ker gre res za banalne stvari, ampak Mihu pa res predstavlja zadevo glavni problem. Koliko slabe volje je samo od tega, ker se prikolica ne da pripet na traktor, ker pač to ni predvideno in ko se že nekaj časa muči s pripenjanjem in zraven godrnja in cvili, da ti gre hudo na živce, nenadoma prikolica odfrči po parketu nato se pa še sam v mukah vrže dol in cepeta. Včasih bi rabila čepke..zdaj, ko sem user posted image  pa še kaj zraven, ker imam nižji prag tolerance za tako tramrjenje, da o dretju ne govorim.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
19.6.2007 13:32:16   
Udb
Nana, jaz sem že frej, ja! JUPI!!!

Uf, trma je huda stvar! Samo kaj ko jo ne moreš kar tako pregnati! JAz vsaj vem, po kom je trmast, ker se še rahlo spomnim, kakšna sem bila jaz (in sem še zdaj user posted image ). Je pa težko. Včasih me tko ob živce spravi, da bi kar... user posted image   Ni kaj - saj vse prerastejo.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
19.6.2007 14:27:35   
nana 27
Udb, jaz tud vem, po kom to Miha ima user posted image user posted image user posted image  (sem tudi jaz trma) - se mi že vrača vse user posted image  Imajo te svoje faze in prav je tako, ampak v tistem trenutku bi dal pa kar čepke v ušesa. Preden imaš otroke še misliš, da so drugi nevzgojeni, ko si pa sam na tem pa vidiš, da bi bilo bolje, če bi bil prej tiho user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
21.6.2007 22:10:08   
Udb
Uuuu, vesela novica!!! Danes je bil Marcelino ful priden! Niti enkrat se ni polulal v plenico, ampak vsakič na kahlico, popoldne je bil pa čisto brez plenice!!! Sem bila ful presenečena. 2x je celo sam hotel na kahlico, drgač sem ga pa sm vprašala, če ga lulat in je reku "ne, ne" al pa "JA" in sva šibala!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
22.6.2007 7:03:21   
KBM
Bravo, Marcel!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
22.6.2007 9:08:03   
Felicity
Oooo, bravo Marcel.user posted image user posted image user posted image

Mi bomo tudi kmalu začeli s kahlico, v času dopustov. Saj kdaj tudi sedaj poskušamo, ampka največkrat reče da noče na kahlico.user posted image user posted image

Trma napreduje, sedaj ima obdobje ko si noče umivati zobkov.user posted image  Ne odpre ust pa pika. Smo poskušali tudi dodat zobno pasto, pa ni uspeha. Niti ustrahovanje pred gnilobicami ne pomaga. Se pa zares bojim, da ji zgnijejo zobki.
Imate kakšen nasvetuser posted image
Baje se dobi nek nastavek, kot zobna ščetka, da si daš na prst, in potem s tistim čisiš. Moram vprašat v lekarni.

nana27  - trma je pri nas del vsakdanjika.user posted image  Tudi naša meče igrače naokoli, ko ji kaj ne uspe. in zraven kriči "Noče, noče,..."user posted image  

Pa vaši sončki, kako?

lp

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
22.6.2007 11:54:10   
KBM
Lep pozdrav!

Pri nas še ni trma tako na površju, pride pa samo kadar ne more kaj narediti, doseči npr. če se ji žogica zakotali pod posteljo in ne more do nje se dere, pol pa vidi, če se dere da se ne bo sama prikotalila ven , jo gre pa sama iskat!
Drugače ni glih trmasta!No kaj pa veš kaj vse še pride!user posted image
Zobke se pri nas full rada umiva, najraje sama!user posted image Samo vedno ji potem še jaz temeljito umijem zobke in pusti - zaenkrat!
Kahlico imamo še kar samo za porivati po stanovanju in sedeti . ker misli, da je stolček!user posted image No saj počasi se bo že navadla!
Drugače smo pa večino zunaj na sprehodu in tricikel imamo samo zraven kadar se dovolj utrudi od hoje, da se malo pelje, drugače ga pa raje rine!user posted image
Danes je šel muci za nama in se ji je tko fajn zdelo, ker je hodil pred njo in jo z repkom žgečkaluser posted image ,se je full smejala in vriskala!
Potem smo pa prišli do lužce in je čofotala po njej, tolk rada ima vodo, samo da vidi kakšno lužico že skače, da vse šprica okol!user posted image

Danes se pa pri nas bolj kislo drži vreme, tako da ni več tako peklensko vroče kot včeraj!
Upam, da bo vikend super, da bomo šli kam na izlet!

Lp Mojca

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
22.6.2007 13:29:26   
nana 27
Felicity, tudi pri nas: "Noče, noče...!". Trmica mala.. Aja pa tudi Miha ne pusti zobkov umivat. Sem enkrat poskusila malo na silo pa je usta zaprl in ni bilo šanse, da bi ščetko noter dala. Tudi jaz razmišljam o nastavku za zobke.  Kahlica..za kaj se že to uporablja? Nekateri so pa že tako pridni kot Marcel user posted image  Upam, da bo tudi nam tako uspevalo, ko se bomo enkrat lotili še tega.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
22.6.2007 15:03:13   
tincci
Jaz sem novembrka pa samo toliko da vskočim in si dovolim, da je danes vaša okroberka rodila punčko Beti, tko da je Bina dobila sestrico user posted image  

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
22.6.2007 20:35:49   
KBM
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
23.6.2007 12:19:44   
Aja32
Hojla punce

no, mi imamo fotke najinih dveh sončkov tej internetni strani: http://na-lu.com/

Če si katera želi ogledati slike, naj mi za ZS pošlje sporočilo, da ji sporočim geslo... Lp A

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
23.6.2007 17:24:54   
nana 27
Čestitke za Bino...veliko zdravja mamici in hčerkici Beti!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
   [Brisano sporočilo]
24.6.2007 0:08:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3146
25.6.2007 13:04:43   
KBM
Lep pozdrav!

Mi smo pa včeraj bili v Kranjski Gori pri jezeru Jasna,super smo se imeli, Karin je full uživala ob vodi!user posted image Potem smo šli še na igrala in na sprehod!user posted image
Danes bomo pa tudi po kosilu šli malo naokol!user posted image

Kako pa kaj vi?

Nekaj slikc bom še dodala v album od včeraj!user posted image

Lp Mojca

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
25.6.2007 23:01:29   
nana 27
Mojca, če bi Miha videl Karin, bi jo takoj objel user posted image  Zadnje čase rad objema punce pa atije od drugih otrok...se z mojim samo gledava, drugi pa itak ne dojamejo. Pri nas sta pa moja fanta bila na kolesu. Popoldne sta šibala zunaj po vrtu in se spuščala po toboganu. Ali gredo tudi vaši v poletnem času kasneje spat? Saj do 19. ure je itak tako vroče, da se je bolje v senci skrivat. Mogoče ste na boljšem tiste, ki živite na višji nadmorski višini user posted image  (Mojca, Urbanček) 

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
26.6.2007 6:52:24   
KBM
Mojca, če bi Miha videl Karin, bi jo takoj objel Zadnje čase rad objema punce pa atije od drugih otrok...se z mojim samo gledava, drugi pa itak ne dojamejo.

user posted image

nana, pri nas Karin hodi spat okol osmih, ponavadi gre prej ali kasneje, odvisno kolk je utrujena!Največkrat pa že spi , ko je ura osem!user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
26.6.2007 8:55:40   
Felicity
Pozdravljene!

nana27 - Ema hodi spat okoli devete, kdaj prej, kdaj pozneje.

Tudi pri nas je kolo ful aktualno, uživa 100 na uro, in ko jo damo dol, kriči "Še, še." Ja saj ona se ne utrudi.user posted image
Sedaj se trudimo, da bi vozila tricikel, samo ona se bolj odriva kot na poganjalcu. user posted image  Sem pa videla da nekateri mlajši otroci že vozijo tricikleuser posted image
Še se bomo matrali.user posted image

Lep dan.

KBM - Karin je pa pravi cukrček, zares cute.user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?