|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
6.6.2007 14:55:10   
MojcaG
nalin user posted image  user posted image  user posted image  za pikico!  torej si noseča, kot si zračunala? ne več?

nana, dve sta že rodili?? pa je vse vredu? v kolkem tednu pa?

ps: zdajle sem ti poslala mail, me zanima kdaj bo prispel. tvoja sem oba dobila prejle!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
6.6.2007 15:42:55   
nana 27
Ena je pred tremi tedni rodila dve punčki (dvojčici), ki sta bili ob porodu težki ena malce več kot 700g in druga okrog 800g (rok je imela v začetku septembra), ena pa je rodila včeraj, ko sta z možem šla v šoping za user posted image  v Italijo. Z dvojčicama je vse OK in že samostojno dihata. Včerajšnja dojenčica pa še ne diha samostojno. Upam, da bo vse v redu.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
7.6.2007 9:20:00   
Felicity
nana27 - A tista deklica iz Izole - Nike?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
7.6.2007 10:23:49   
KBM
Dan!

Mi smo včeraj kupili tricikel, kahlico in par stvari za oblečt!user posted image
Tricikel je full zanimiv, kahlica je samo za porivanje po stanovanju in občasno se vsede gor!user posted image
Danes gremo pa še po balerinke, ker jih včeraj nismo dobili na Jesenicah, danes gremo pa v Kranj!user posted image

Jutri imamo pa sistematskega!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
7.6.2007 16:17:44   
nana 27
Felicity, ja, deklici je ime Nike.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
7.6.2007 22:49:40   
KBM
No mi smo še danes kupili balerinke!user posted image Potem smo šli pa še malo v Baby center in smo tam vzeli še en fancy klobuček!

Lep večer vsem!!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
7.6.2007 23:15:32   
nana 27
KBM, balerinke in klobuček user posted image  Si jo kar predstavljam. Za punčke je toliko izbire cunj, za fantke pa je tako slaba izbira (tri četrt otroških trgovin je roza in za punčke)..mož pravi, da še sreča, da imamo fanta, ker bi drugače pol štacune pokupla user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
   [Brisano sporočilo]
8.6.2007 9:13:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3108
8.6.2007 11:33:25   
KBM
nana, ja prav imaš za punčke je veliko izbire, jaz velikokrat izbiram in izbiram....na koncu pa kupim  - končno!user posted image Ker je res vse tako luštno za punčke!user posted image

Malo prej smo prišle od pediatrinje!
Dobili smo pikico in je samo malo zajokala, zanimivo  - takrat, ko je bila že igla zunaj!user posted image Drugače nas ni pa nič tehtala in tudi merila ne, sem bila kar malo začudena!Pa tudi nobene spretnosti ji ni bilo treba pokazatuser posted image
Pa sem vprašala, če smo že gotove in je rekla, da ima danes samo cepljenje, drugo nič - razen pediatrinja ji je poslušala srček in pogledala zobke in grlo.Res je odvisno od vsakega pediatra, nekateri želijo videti vse kar zna, nekateri pa absulutno nič!user posted image

Lp Mojca

< Sporočilo je popravil KBM -- 8.6.2007 11:34:36 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
8.6.2007 21:08:48   
MojcaG
kbm, to je pa res čudno. user posted image  in so ti rekli kaj, da bojo testi kdaj drugič? no, pomembno je, da je vse ok! še hodita na fth?

za punčke je res fajn nakupovat.. ampak zdaj kar gledam za dojenčka v modri barvi, ker je moj mož namreč prepričan, da dobimo fantka. mislim, sploh se še ni videlo na uz, on pa vsakemu razlaga, da bo fant!user posted image  in tudi za fantke se dobijo take frajerske stvari.. pa srajčke, pa kavbojke..

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
8.6.2007 23:10:25   
KBM
Mojca, nič mi ni omenila, da bodo testi drugičuser posted image
Na fth pa hodimo še in samo 1x na mesec!user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
9.6.2007 12:47:39   
KBM
Dober dan!

Karin je pa včeraj zvečer imela vročino in še danes zjutraj malo, reakcija cepljenja!Sedaj je že bolje je šla še malo spat, pa tudi vročina je padla!
Pri nas pa sonček sije in grmiuser posted image Upam, da ne bo spet deževalo!

Lp Mojca

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
10.6.2007 12:45:02   
MojcaG
kbm, kako je kaj karin? še kaj vročine?

jaz sem pa postala drugič teta včeraj!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  smajlikiskačevluftodveselja!!!

liu je dobila sestriča - luko. tak mali majhen prečudovit fantek je, sva pravkar prišla iz porodnišnice. ko sem ga imela v naročju, se mi je skoraj utrgalo, tak fajni filing je..

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
10.6.2007 17:26:07   
KBM
Mojca, Karin je sedaj ok, samo mala pikica se ji že pozna od cepljenja, vročine pa ni več!user posted image

Čestitke, da si postala drugič teta in čestitke mali Liu za sestriča Luko!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
10.6.2007 18:16:31   
soncek&luna
ojla punce, da se se jaz malo javim....
mi2 sva ok, jaz sem sicer imela prehlad z vrocino... dobr, da imam dobrga sefa, da sem delala samo po 4-5 ur...koncno po dolgem casu spet sluzba v katero grem z veseljem in se tam tut odlicno pocutim (no, prevec ne smem hvalit, da se ne bo poslabsal - zaenkrat lahko govorim v superlativih user posted image )
skratek moj se na sreco ni nic nalezel od mene....

danes sva sla pes ... no, jaz sem sla, on se je vozil, gospodic, okoli Brda 10km... ufff...zmatrana in fajn osmojena po dekolteju in ramenih user posted image .... sva najprej hotla it s kolesom ... vse sem zrihtala in nabavla koncno, da bom sedez gor montirala in danes zjutraj vidim, da user posted image  sploh ne morem nastavka gor nasraufat, ker je ravno na sredini tistega droga na biciklu, kamor pride nastavek gor, bila navarjena ena objemka za zico za bremze... kolk me je to zjezlo user posted image user posted image user posted image ... no, sem klicala frenda, je odpeljal kolo, nekak so odstranil tisto objemko in malo prejle dobila kolo nazaj, pripravljen na voznjo... zdaj pa upam, da bo cez teden kaj lepo vreme, da mi2 tole sprobava user posted image .. je pot okol Brda prav lustna in prijetna...za zacetek bo odlicna

Mojca, cestitke za teto
Mojca - KBM, sorry res, za danes, se ti odlozim naslednjo nedeljo, ce boste doma

punce uzivajte, jaz se grem mazat z aloo user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
10.6.2007 18:36:53   
KBM
Ojla!

sonček&luna, ni panike, se bomo že videle in vse nadoknadile!user posted image Naslednjo nedeljo ziher ne, ker gremo v Hrastnik, tko da pride v poštev še naslednja!user posted image
Mi smo bili tudi malo na sončku, samo je tko žgaluser posted image , da smo se kmalu skrili v senčko!
Upam, da bosta lahko drug teden sprobala kolo, da vama bo vreme naklonjeno, ker se mi zdi, da je napovedano spet slabo vreme, sicer ne vem če cel teden!Enkrat bo ziher vreme ta pravo in hop na kolo!user posted image

No barvo pa že lepo nabiraš, upam, da te ni preveč opeklouser posted image
Kako pa kaj Aljaž?

Lp Mojca

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
   [Brisano sporočilo]
10.6.2007 19:27:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3117
10.6.2007 21:32:45   
nana 27
Mojca, samo, da je Karin v redu..zdaj smo k sreči rešeni cepljenja do tretjega leta. Jupi!!! So same skrbi okrog tega user posted image  Tudi meni je čudno, da zdravnica ni opravila nobenih testiranj. Sonček&Luna, vesela sem, da si našla super službo in da imaš tako razumevajočega šefa. Kako pa kaj Aljaž? Je v varstvu zadovoljen? NalinRR, boga..ta začetek je najhujši in je kar kriza. Do kdaj te je pa slabost mučila pri Žanu? Jutri je itak ponedeljek in bo Žan šel v vrtec pa si malo spočij.

Neposredna povezava do sporočila: 3118
10.6.2007 22:14:36   
MojcaG
ojej, boga nalin... ma edina blesava stvar v nosečnosti so tele slabosti.. kdo jih kej rabi?user posted image

drugače pa naj ati žana odpelje kam - tako da ne bo mami v vidnem polju, pa se bosta lepo zaposlila!user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
11.6.2007 6:14:54   
KBM
O boga Nalin, jaz sploh ne vem kaj je slabost v nosečnosti, sem se od prvega do zadnjega trenutka nosečnosti počutila super!No ne vem kako bo v drugo, se ne smem preveč hvalit!user posted image
Drugače pa Nalin saj čas hitro teče in tudi slabost bo kmalu izginila!

Lp Mojca

< Sporočilo je popravil KBM -- 11.6.2007 6:15:22 >

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
   [Brisano sporočilo]
11.6.2007 8:12:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3121
11.6.2007 20:50:45   
Felicity
Nalin - upam, da bodo slabosti kmalu minile. user posted image  

KBM - Karin je že ok, ne? Superca, še dobro da imamo sedaj malo miru pred cepljenjem.user posted image

Sama sem se tudi ful slabo počutila v user posted image , saj sedaj ne vem več koliko, ampak meni se je zdelo kar dolgo (mislim da tam do 4meseca).

Sem naredila nov album, kjer je Ema s kratkimi lasmi.  Geslo albuma je pomlad.
Kakovost slik je bolj slaba, ker sem slikala z gsm-om.user posted image

Lahko noč!

< Sporočilo je popravil Felicity -- 11.6.2007 20:53:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 3122
   [Brisano sporočilo]
12.6.2007 8:18:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 3123
12.6.2007 9:05:59   
KBM
Felicity, Ema je full srček!user posted image user posted image user posted image
Karin je sedaj ok, ja res je zaenkrat smo se rešili cepljenja!
Jaz sem tudi že Karin malo kodrčkov postrigla - en kodrček je šel v knjigo od Karin za spominuser posted image , samo jo bom mogla spet kmalu postrič, ker ji res hitro rastejo laski!user posted image

Ali se vaši sončki radi vozijo s tricikli?
Karin se noče glih vozit, najraje ga sama rineuser posted image Potem imamo pa takšne komedijeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3124
12.6.2007 22:58:14   
soncek&luna
res so lustni nasi soncki...

nalin, upam, da se ti slabosti cimprej koncajo....

punce, jaz sem pa koncno se spravla nad moj album tle na rr in sem dala par fotkic mojga fantka

Mami, pika moja!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?