soncek&luna
|
ojla punce, da se se jaz malo javim.... mi2 sva ok, jaz sem sicer imela prehlad z vrocino... dobr, da imam dobrga sefa, da sem delala samo po 4-5 ur...koncno po dolgem casu spet sluzba v katero grem z veseljem in se tam tut odlicno pocutim (no, prevec ne smem hvalit, da se ne bo poslabsal - zaenkrat lahko govorim v superlativih ) skratek moj se na sreco ni nic nalezel od mene.... danes sva sla pes ... no, jaz sem sla, on se je vozil, gospodic, okoli Brda 10km... ufff...zmatrana in fajn osmojena po dekolteju in ramenih .... sva najprej hotla it s kolesom ... vse sem zrihtala in nabavla koncno, da bom sedez gor montirala in danes zjutraj vidim, da sploh ne morem nastavka gor nasraufat, ker je ravno na sredini tistega droga na biciklu, kamor pride nastavek gor, bila navarjena ena objemka za zico za bremze... kolk me je to zjezlo ... no, sem klicala frenda, je odpeljal kolo, nekak so odstranil tisto objemko in malo prejle dobila kolo nazaj, pripravljen na voznjo... zdaj pa upam, da bo cez teden kaj lepo vreme, da mi2 tole sprobava .. je pot okol Brda prav lustna in prijetna...za zacetek bo odlicna Mojca, cestitke za teto Mojca - KBM, sorry res, za danes, se ti odlozim naslednjo nedeljo, ce boste doma punce uzivajte, jaz se grem mazat z aloo