|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
2.6.2007 7:25:59   
MojcaG
 punce, danes pa praznje naša nana27!

VSE NAJBOLJŠE NANA user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
2.6.2007 10:07:09   
KBM
Vse najboljše Nanauser posted image user posted image user posted image

user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
   [Brisano sporočilo]
2.6.2007 11:42:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3078
2.6.2007 12:05:02   
nana 27
Ta je pa dobra. Sploh nisem pričakovala user posted image  EN VELIK user posted image  ZA VSE!!!!!!!!!!!!! Pa vsem en prav lep dan!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
2.6.2007 13:11:00   
Udb
Vse najboljše!!!!!! Pa lepo praznujte!! user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
2.6.2007 16:34:35   
Felicity
user posted image nana27 - user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
2.6.2007 21:09:06   
MojcaG
čeeeeer...
kako ste?

nana, kako si praznovala???

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
2.6.2007 22:36:27   
urbancek
user posted image

Še na mnoga leta

Lp

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
2.6.2007 22:38:51   
soncek&luna
ooo nana... cestitke tudi od mene...

no punce jaz vam pa moram zaupat, da sem od vcerajsnjega dne, po 3 mesecih poskusnega dela, redno zaposlena user posted image .... sem full vesela in zdaj upam, da mi bo slo koncno samo se navzgor (no kaksen rahel padec je se dovoljen)

Mami, pika moja!

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
2.6.2007 23:05:15   
nana 27
Hvala vsem za čestitke!!!!! Praznovali bomo čez nekaj dni, ko bo rd imel še moj user posted image  Sonček, user posted image user posted image user posted image  za službo! Zdaj pa res samo še navzgor. Kaj je to lepo slišat..super, res! Si tudi ti kaj praznovala?

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
2.6.2007 23:32:23   
Aja32
Nana, Nana - nisem zamudila - imaš še pol ure rojstni dan... user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE.... Pa naj se ti izpolni še tako skrita želja...

Ti želimo MI4-rje...

Soncek&Luna - čestitam za job... user posted image user posted image user posted image

Nočko, dobro pančajte...

LP A

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
3.6.2007 21:45:04   
MojcaG
user posted image  user posted image  user posted image  čestitke sonček&luna za službo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
3.6.2007 22:29:40   
KBM
sonček&luna, čestitke za službo, sem zelo vesela!!user posted image user posted image user posted image Kar tko naprej!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
4.6.2007 8:08:19   
AKŠ
Ojla dekleta - evo še mene malo - končno mam malo časa da se javim...

NANA27 - vse najboljše za tvoj praznik, ter naj se ti izpolnijo vse želje - tako tiste skrite, kot tudi tiste, ki si jih upaš povedati na glas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Soncek&luna - tudi tebi čestitke za JOB user posted image user posted image user posted image user posted image

no sedaj pa še malo o naši bibi - prejšnji teden sva imeli sistematski pregled (namesto pri 18 mesecih, sva ga imeli pri 19-ih, ker je baje toliko otrok, da nas niso uspeli vseh obdelati v roku user posted image )

test je uspešno prešla, presmejali smo se full, ker je takšne pihala ven :-)
naj povem eno cvetko - pridemo v ordinacijo in Lea sama spleza po stopničkah na mizo. Teta zdravnica jo posluša, pregleda ušeska, potem pa ji reče, če ji pokaže še zobeke. Lea se namesti in odpre ustka. Jo pogleda in reče kolk je pridna da vse uboga, naša bi pa kar na enkrat reče: "Teta, lučka, žgi" - zdravnica namreč ni prižgala lučke, ko ji je pogledala grlo, tako da je morala nato "vajo ponoviti"  - obe sva se nasmejali do solz....

je pa bila popolnoma šokirnaa, ko je dobila pikico - drla se je kot jesihar - cel ZD jo je slušal in sploh se ni mogla pomiriti. Pomirila jo je šele čokoladka Mercy, ki jo je zdravnica povlekla iz svoje torbe. In še danes reva vsakemu razlaga " muha pičla, tuki nogo, biba" - da jo je pičila muha v nogo in da jo boli user posted image user posted image

drugače pa, smo malo pod mejo kar se tiče rasti in teže. Imamo le 79cm in težko smo 9700g.

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
4.6.2007 8:48:24   
MojcaG
user posted image  faca lea.. ste tudi vi lahkokategorniki. punce hočejo imeti linijo. user posted image

pri liu je bilo ravno obratno. pri zdravnici se je drla na polno, pri inekciji pa nič od nič. niti trznila ni. user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
4.6.2007 12:08:32   
KBM
Lea, superca si!user posted image user posted image user posted image

Mi imamo pa v petek sistematskega in bomo videli kako bo!Poročam!user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
4.6.2007 12:35:02   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: MojcaG

pri liu je bilo ravno obratno. pri zdravnici se je drla na polno, pri inekciji pa nič od nič. niti trznila ni. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image Enako.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
5.6.2007 20:51:42   
MojcaG
hello punce!

kako ste? mene moje dete vsake toliko časa resno prestraši, da je kaj narobe z njenim sluhom..(če je treba kakšno igračo za sabo pospravit).. ampak ko omenim kakšen bonbon, pa čudežno ozdravi...in sliši odlično user posted image  user posted image  a se kateri tudi kaj podobnega dogaja?

a imate že kaj splanirane počitnice?
mi gremo že ta mesec na morje - prvič. (no, drugič). kooooooomaj čakam. in sem primorana v šoping po kopalke. user posted image  saj ne bo hudo, že imam izbran finalni par.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
6.6.2007 7:36:20   
AKŠ
ja tudi naš sluh zelo peša, ko gre za pospravljanje, ko pa omenimo sladkarije, pa sliši kot zajec!!!!

ja mi gremo na morje  čez dober mesec. 14.7.2007 na Pag. Komaj čakam!!!!!

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
   [Brisano sporočilo]
6.6.2007 7:50:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3095
6.6.2007 9:00:56   
MojcaG
nalin, danes imaš prvi pregled, kajne?

ne nam pozabit javiti...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3096
6.6.2007 11:30:03   
Felicity
Nalin - A kar tako čez nočuser posted image  Sam se je odstaviluser posted image

soncek&luna - Čestitke za zaposlitev!!!user posted image user posted image user posted image

Mi še vedno nimamo planov za morje. Smo bolj Last Minute varianta.
Mene spet ful mika kakšen grški otok. Samo ne vem kako bi Ema prestala na letalu. Mah, ja, provat mormo, pa bomo vidli.user posted image  

Drugače vse po starem. Govori non stop. Trma se še vedno. user posted image
A ja s kahlico se spet nekaj matramo, jo dam takoj ko se zbudi in .. nam 80% uspe. Bomo bolj med dopusti izpilili pa bo.user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
   [Brisano sporočilo]
6.6.2007 11:37:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 3098
6.6.2007 12:43:22   
KBM
Mi še tudi nič ne vemo 100% za morje, gremo pa sigurno, samo še ne vemo kam!user posted image
No bomo videli, samo da bo super - to je važno!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3099
6.6.2007 14:31:11   
nana 27
Nalin, saj to ti je v redu, da noče več zizat? Berem, da je dosti mamicam hudo, zato sprašujem. Če sta oba zadovoljna, je pa sploh super. Tudi naš dobro sliši...za vsako traparijo takoj priteče. sladkarije so pa itak zakon. Ne mara pa se več previjat in ga je treba kar zvlečt v kopalnico. Ga kar na tleh previjem, da kam ne pade...pa dam mu kakšno revijo v roke in ga počasi previjem.  Morje? Ja, letos bo težka...sicer bi mi ful pasalo, ampak je Miha ves čas v akciji pa ga je z velikim trebuhom težko lovit. Verjetno bomo nekajkrat šli in se bomo šli enodnevne turiste pa še to le do Portoroža. Na čveku bodočih septembrk jim ful trebuščki otrdevajo...dve sta že rodili user posted image   Ravno iz teh razlogov bom raje čim bližje porodnišnci. Se nikoli ne ve.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

služba po porodniški
Michonne RR

Ali ste/boste po končani porodniški odšle v službo?

Da (96%)

Ne, ostala sem/bom doma (4%)

Število vseh glasov: 28

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!