AKŠ
|
Ojla dekleta - evo še mene malo - končno mam malo časa da se javim... NANA27 - vse najboljše za tvoj praznik, ter naj se ti izpolnijo vse želje - tako tiste skrite, kot tudi tiste, ki si jih upaš povedati na glas Soncek&luna - tudi tebi čestitke za JOB no sedaj pa še malo o naši bibi - prejšnji teden sva imeli sistematski pregled (namesto pri 18 mesecih, sva ga imeli pri 19-ih, ker je baje toliko otrok, da nas niso uspeli vseh obdelati v roku ) test je uspešno prešla, presmejali smo se full, ker je takšne pihala ven :-) naj povem eno cvetko - pridemo v ordinacijo in Lea sama spleza po stopničkah na mizo. Teta zdravnica jo posluša, pregleda ušeska, potem pa ji reče, če ji pokaže še zobeke. Lea se namesti in odpre ustka. Jo pogleda in reče kolk je pridna da vse uboga, naša bi pa kar na enkrat reče: "Teta, lučka, žgi" - zdravnica namreč ni prižgala lučke, ko ji je pogledala grlo, tako da je morala nato "vajo ponoviti" - obe sva se nasmejali do solz.... je pa bila popolnoma šokirnaa, ko je dobila pikico - drla se je kot jesihar - cel ZD jo je slušal in sploh se ni mogla pomiriti. Pomirila jo je šele čokoladka Mercy, ki jo je zdravnica povlekla iz svoje torbe. In še danes reva vsakemu razlaga " muha pičla, tuki nogo, biba" - da jo je pičila muha v nogo in da jo boli drugače pa, smo malo pod mejo kar se tiče rasti in teže. Imamo le 79cm in težko smo 9700g.