|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.5.2007 17:55:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3026
   RE: oktober 2005
26.5.2007 20:53:35   
MojcaG
čeeeer punce!

hja, zarečen kruh... da ne boste mislile, kajti sama ga tudi jem! dolgo časa sem trdila, da ne bo nobenega dojenčka več, ravno zaradi slabih izkušenj ob porodu in sem govorila, da ne grem več izzivati usode. pa je želja prevagala strah.

in baj-de-vej: mož mi je kar jasno in glasno povedal, da bova imela tri. user posted image  pa sem mu rekla, da ni šans in da ne mislim bit več noseča. pa je rekel: ja ja, to sem že slišal. user posted image  zato bom raje TIHO za naprej!user posted image

nana, še kar ne vprašata za spol.. kaj jaz vprašam namesto vaju?user posted image  sem bolj radovedna kot vidvauser posted image  user posted image

pri nama je pa tako: fuuuuuul fuuul si želim fantka

in

fuuuul fuuuuul si želim punčko.

user posted image

felicity, jaz ne vem, kaj vpliva na apetit od liu, ali je to vročina ali ne, v glavnem, včasih ful je, včasih pa bi živela samo od tekočine.

moj pdp je 9. 12 po zm, po uz pa 5. 12.

nalin, jaz sem že tudi nekako želela razložiti liu, da prihaja dojenček, ampak je še prezgodaj. če jo vprašaš, kje ima mami dojenčka, pokaže na trebuh, ampak sigurno ne razume, kaj to sploh pomeni. jaz sem tudi nostalgična glede nas oktoberk, mi bi kar pasalo, da vse zanosimo in imamo spet rok na isti mesecuser posted image  user posted image   ok, malo šale.

nana, jaz bi pa rada imela košek za dojenčka, kajti liu ima ta velik kinderpet, ki gre tudi v mladinsko posteljo, ampak je še decembra ne bi dajala iz varnostnih omejitev -rešetk. to pa zato, ker izvaja vse možne vrste joge preden zaspi, pa tudi ko spi, jo včasih komaj najdem v kinderpetu.user posted image  sem prepričana, da bi brez ograje poletela ven v sekundi dvajset. pa bi imela najmanjšega v košeku teh nekaj mesecev, potem ga čuknem v kinderpet, liu pa v ta veliko posteljo. tako nekako imam splanirano, ampak nimam pojma, kje naj do košeka pridem. v nobeni trgovini ga nisem našla. user posted image

evo nana, jaz se čisto prostovoljno in voljno začaram s tabo pod palmo. user posted image
se še spomnim ja, kaj pomeni sopihanje, pa stopnice, ... jao meni.user posted image  drži se. kako se jaz držim? presenetljivo fajn, se mi zdi, da dosti boljše kot prvič. manj utrujenosti, predvsem sem pa "čustveno bolj stabilna", če lahko takole rečem. prvič sem se kar zjokala ob vsaki malenkosti. tega zdaj sploh ni - še???

lep večer vsem po vrsti!

< Sporočilo je popravil MojcaG -- 26.5.2007 20:56:19 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
26.5.2007 21:08:37   
nana 27
MojcaG, saj tudi Miha izvaja jogo user posted image  Zdaj je prav varno noter spravljen. Se ga kar ne upam dat v večjo posteljo, ker bi uro ali več uhajal ven in prihajal v dnevno sobo, zato rabi stranice (se hecam, da vsaj do tretjega leta), ampak ker nam raste precej hitro rabi več prostora. Mislim, da bo 140cm bolje. Zdaj ga dam v posteljico, dobi flaško, malo glasbe..priprem vrata in se sam s sabo pogovarja dokler ne zaspi. Tudi midva se nagibava k temu, da bi mogoče dobila za nekaj mesecev rabljen košek, ki bi imel kolesa in bi se ga dalo po stanovanju vozit pa me moja mami opozarja, da se bo Miha na stranice obešal in dojenčka ven vrgel. Taka sem bila namreč jaz (big sister user posted image ), ker sem na tak način brata "skipala" na tla.Drugače pa, ko bi ti vedela, kakšen firbec sem glede spola...posnetke 3D gledam večkrat na dan in občudujem malega vesoljčka. Kar koli bo.......bomo imeli fuuulll fuuuul radi!!!!!!!Tudi Miha ne razume, kaj se dogaja. Trebuščka malo poboža, če mu rečem, da je noter dojenček. Ko ga previjam, moram pa paziti na nenadne brce. Še kakšna kandidatka za plažo? user posted image Se je kateri od oktobrčkov že kopal v domačem napihljivem bazenčku, ali se vam zdi še prezgodaj? Mene je danes imelo, da bi Miha dala v bazenčka pa sem si premislila. Vsem lep večer in lep preostanek vikenda!!! 

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
   [Brisano sporočilo]
26.5.2007 22:15:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3029
26.5.2007 22:32:21   
AKŠ
kdaj imaš pa pregled nalin? saj tam ti bo verjetno tud G na podlagi UZ povedal koliko si noseča kajne?

je pa buhi res lep....user posted image user posted image user posted image čestitke.....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

Neposredna povezava do sporočila: 3030
26.5.2007 22:32:55   
MojcaG
ja, nana, tak košek - na kolesa - bi tudi jaz imela. si mi pa dala misliti, mogoče bo pa tudi liu takšna kot si bila ti user posted image  user posted image  user posted image , pa mi bo bejbija ven "skipala".user posted image  user posted image  user posted image  vse je možno. če pa ne bom dobila košeka, mi pa bo svakinja posodila zibko, kar je tudi čedna zadeva, pa še bela je (imamo belo spalnico). jaz sem pa bila "little sister" - moj brat je starejši 13 mesecev, pa še dobro, da se ne spomnim, kaj vse je počel z mano.user posted image  

nalin, čist možno je, da si več noseča. pa omenila si, da veliko popiješ - mogoče si tudi napihjena.
kdaj pa imaš prvi pregled?

ja, saj spol je viden šele na morfologiji, na ns lahko le ugibajo, čeprav nama ga je g v prvo pravilno napovedala. sicer takrat nikakor ni hotela nič reči, ker je lahko tako eno ali drugo, ampak sem vztrajala in je rekla, da misli, da vidi punčko. in jo tudi je. 31. maja - to je že drug teden - jo torej zagnjavim v drugo. user posted image

ne, se še nismo kopali v bazenčku. te dni, ko je ful vroče, tudi ful piha - vsaj tukaj - in se je ne upam dat v vodo. razen zvečer, v bano.

Neposredna povezava do sporočila: 3031
26.5.2007 22:34:22   
MojcaG
ojla, akš!

čedno slikico imaš na avatarju!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
   [Brisano sporočilo]
26.5.2007 22:36:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3033
   [Brisano sporočilo]
26.5.2007 22:37:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3034
26.5.2007 22:37:43   
MojcaG
potem si pa sigurno že dlje časa noseča in boš lepo decembrka, kot jaz!user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3035
   [Brisano sporočilo]
26.5.2007 22:47:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3036
26.5.2007 22:57:21   
MojcaG
čaki, jaz tudi

Neposredna povezava do sporočila: 3037
   [Brisano sporočilo]
26.5.2007 22:58:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3038
   [Brisano sporočilo]
26.5.2007 23:00:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3039
   [Brisano sporočilo]
26.5.2007 23:08:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3040
26.5.2007 23:10:26   
MojcaG
evo me. imaš tak buši, kot jaz, pa sem 12 t. NE ZNAM dat kar sem, sem dala v album.

Neposredna povezava do sporočila: 3041
   [Brisano sporočilo]
26.5.2007 23:13:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3042
26.5.2007 23:15:45   
MojcaG
user posted image

eeeeeeeeee uspelo!

hvala, tudi tvoj buši je lep. ne vem, koliko imam obsega, ker se nisem ne prej merila, niti se ne morem zdaj, ker nimam v stanovanju teh pripomočkov. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3043
26.5.2007 23:17:02   
MojcaG
sam res, nalin, zdaj pa že mene fejst zanima, v čem je skrivnost tvojega bušija.

zdaj bom še jaz nestrpna do 6. 6.!

a maš redne menstruacije in dolžine ciklusev?

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
   [Brisano sporočilo]
26.5.2007 23:22:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3045
26.5.2007 23:26:20   
MojcaG
kaj pa, ko se uležeš? ti ostane kaj trebuha? meni se, če ležim na hrbtu, zravna. ga ni.

Neposredna povezava do sporočila: 3046
   [Brisano sporočilo]
26.5.2007 23:27:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3047
26.5.2007 23:30:37   
MojcaG
do šestega bo treba počakat. sem res radovedna.

res je možno, da sta dva (pa te res ne želim strašit), ali pa, da si prej zanosila.
imam občutek, da bova kar blizu skupaj varvale.user posted image

lepo spi,
nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 3048
   [Brisano sporočilo]
26.5.2007 23:33:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3049
26.5.2007 23:34:19   
MojcaG
ja, dobra ideja!!! daj!

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Branje
Michonne RR

Kolikokrat na teden berete svojemu otroku?

Vsak dan (62%)

Vsak drugi dan (15%)

Med vikendom (0%)

Enkrat na teden (6%)

Nikoli (18%)

Število vseh glasov: 34

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!