MojcaG
|
čeeeer punce! hja, zarečen kruh... da ne boste mislile, kajti sama ga tudi jem! dolgo časa sem trdila, da ne bo nobenega dojenčka več, ravno zaradi slabih izkušenj ob porodu in sem govorila, da ne grem več izzivati usode. pa je želja prevagala strah. in baj-de-vej: mož mi je kar jasno in glasno povedal, da bova imela tri. pa sem mu rekla, da ni šans in da ne mislim bit več noseča. pa je rekel: ja ja, to sem že slišal. zato bom raje TIHO za naprej! nana, še kar ne vprašata za spol.. kaj jaz vprašam namesto vaju? sem bolj radovedna kot vidva pri nama je pa tako: fuuuuuul fuuul si želim fantka in fuuuul fuuuuul si želim punčko. felicity, jaz ne vem, kaj vpliva na apetit od liu, ali je to vročina ali ne, v glavnem, včasih ful je, včasih pa bi živela samo od tekočine. moj pdp je 9. 12 po zm, po uz pa 5. 12. nalin, jaz sem že tudi nekako želela razložiti liu, da prihaja dojenček, ampak je še prezgodaj. če jo vprašaš, kje ima mami dojenčka, pokaže na trebuh, ampak sigurno ne razume, kaj to sploh pomeni. jaz sem tudi nostalgična glede nas oktoberk, mi bi kar pasalo, da vse zanosimo in imamo spet rok na isti mesec ok, malo šale. nana, jaz bi pa rada imela košek za dojenčka, kajti liu ima ta velik kinderpet, ki gre tudi v mladinsko posteljo, ampak je še decembra ne bi dajala iz varnostnih omejitev -rešetk. to pa zato, ker izvaja vse možne vrste joge preden zaspi, pa tudi ko spi, jo včasih komaj najdem v kinderpetu. sem prepričana, da bi brez ograje poletela ven v sekundi dvajset. pa bi imela najmanjšega v košeku teh nekaj mesecev, potem ga čuknem v kinderpet, liu pa v ta veliko posteljo. tako nekako imam splanirano, ampak nimam pojma, kje naj do košeka pridem. v nobeni trgovini ga nisem našla. evo nana, jaz se čisto prostovoljno in voljno začaram s tabo pod palmo. se še spomnim ja, kaj pomeni sopihanje, pa stopnice, ... jao meni. drži se. kako se jaz držim? presenetljivo fajn, se mi zdi, da dosti boljše kot prvič. manj utrujenosti, predvsem sem pa "čustveno bolj stabilna", če lahko takole rečem. prvič sem se kar zjokala ob vsaki malenkosti. tega zdaj sploh ni - še??? lep večer vsem po vrsti!
< Sporočilo je popravil MojcaG -- 26.5.2007 20:56:19 >
|