|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
14.5.2007 13:29:22   
nana 27
AKŠ, Lea je tako luštna punca. Tudi meni je bila najboljša fotka tista s Poldekom. Vidim, da ste bili v toplicah. Si Leo držala v naročju ali si jo dala v obroč? MojcaG, vidim, da si zamenjala avatar. Kaj naj rečem? Te oktobrčice so prave princeske user posted image   Mojca (KBM), tudi naš Miha rad gleda Bombažke in vse risanke, ki so na sporedu pred poročili. Se mi zdi, da mu je najbolj všeč Pujsa Pepa. Po risankah pa obvezno še Lumpijev pozdrav: " Lahko noč, umiti zobki!" in že šiba proti kopalnici na kopanje. Kartonke. Miha kartonk ne trga in ne raziskuje. Mogoče ta faza še prihaja user posted image  Lepo zna odpirat tudi knjige A4 format s tanjšimi listi. Slabše pa se odreže pri tistih kartonkah, ki se kaj sestavljajo ali pa se odpirajo okenca. Rezultat - kjer se da odpreti, odtrga stran in kjer je sestavljanka, je potrebno zgristi manjše dele. Tudi jaz sem te zadeve spravila za nedoločen čas. Zdaj je čisto nor na katalog od Pikapolonice z vrtnimi igrali.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
14.5.2007 14:12:00   
KBM
nana, tudi pri nas je Karin nora na katalog od Pikapolonce z vrtnimi igrali!user posted image Ga prelista 100x na dan in ji je še kar full zanimivo!
Bombažke imamo pa na dvd-jih in se tudi kar vrtijo po tv in se jih ne naveliča!user posted image

< Sporočilo je popravil KBM -- 14.5.2007 14:13:11 >

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
14.5.2007 20:41:11   
Udb
Risanke in vse drugo po tv pri nas ni aktualno - ga pa nič ne silim, ker vem ga bom kasneje pa podila izpred Tv-ja. user posted image user posted image

Knjigice so pri nas zelo popularne, nič ne trga. Vsaka 2 tedna greva v knjižnico po nove.

Drugače je pa čist nor na peskovnik in pa na svoj sintesajzer, pa seveda na piskre - bi skoz kuhal!user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
   [Brisano sporočilo]
15.5.2007 12:46:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 2979
15.5.2007 18:06:11   
KBM
Lep pozdrav!

Sem si vzela malo časa in dala nekaj slikc v album!user posted image

Lp Mojca

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
15.5.2007 20:35:51   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: nalin

Punce, padle smo na drugo stranuser posted image

Kaj pa druge tolk čvekajo?? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2981
   [Brisano sporočilo]
15.5.2007 21:27:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 2982
15.5.2007 21:52:40   
Felicity
KBM - Lepe slikce, lepa Karin.user posted image  Kako so hvaležni modeli tile naši sončki, vedno na volji, vedno nasmejani.user posted image  
Pa česat in delat čopke si pustiuser posted image  Zelo pridna punca, ni kaj.
Emo moramo ostriči, ker se ubožica tako poti in tiste goste laske se ji zlepijo po čelu. Pa niti še ni hude vročine. user posted image  Saj mi je žal, ampak jo bo treba ostiči "na fantka". Pa bojo spet user posted image  pri frizerju.

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 2983
16.5.2007 7:59:29   
AKŠ
joj KBM kako lepe slikice.....kakšna lepotička je Karin...pa vsi tisti kodrčki....user posted image user posted image

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
16.5.2007 12:18:08   
KBM
Felicity - hvala, čopke si pusti delat in česat se tudi pusti, samo včasih jo malo pocukam po nesreči in se že dereuser posted image !Samo ni hudega kmalu pozabi!

AKŠ - hvala!

nalin!user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
   [Brisano sporočilo]
16.5.2007 12:33:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2986
16.5.2007 12:36:17   
KBM
nalin, thx

Neposredna povezava do sporočila: 2987
   [Brisano sporočilo]
17.5.2007 1:02:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2988
17.5.2007 8:25:33   
Aja32
Hojla punce,

se pokorno javljam po dolgem času...user posted image
V glavnem, naš Luka je od ponedeljka nazaj v vrtcu (po dveh mesecih)... Do danes je bilo vse OK, ni bilo potrebnega nobenega uvajanja. Danes ga je peljal ati v vrtec, pa je pošteno jokal... Tako, da je bil moj user posted image čisto paf... Je pa res, da je danes ponoči bolj slabo spal, tako da je mogoče malo bolj občutljiv. Jaz samo upam, da že ni fasal kakšno bolezen... No, bomo videli... Mobitel je vkopljen, v primeru, da me bodo poklicali....

Drugače je pa naša Naja ena taka luštna dojenčica... Sploh ne pozna joka, razen seveda, če je lačna ali pa če jo malo zvija... drugače je pa tako zgovorna... non-stop bi čebljala, se smejala... Sploh ne morem verjeti, da je najin otrok tak... glede na to, da je bil Lukec veliko bolj zahteven.. je pa res, da je imel revček do treh mesecev in pol non-stop, čez ves dan, krče... kdo pa bi bil vesel, če bi ga tako zvijalo... Posledilčno je postal tudi razvajen, ker je bil prve mesece neprestano v naročju...

No, zdaj me pa princeska kliče... se je zbudila... pa mora papat...

LP A

Neposredna povezava do sporočila: 2989
   [Brisano sporočilo]
17.5.2007 10:07:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2990
17.5.2007 13:13:05   
Aja32
Luka je nor na sestrico... Non-stop bi jo lubčkal, pa božal... Pa samo iščeta se - recimo tamala obrača glavico in spremlja Luka neprestano... Luka pa njo... Če recimo zajoka v posteljci, Luka hiti k njen z njeno dudo ali pa flašo... user posted image user posted image user posted image Res prijetno - zaenkrat nobenega ljubosumja...

LP A

Neposredna povezava do sporočila: 2991
17.5.2007 21:28:31   
KBM
Luka je nor na sestrico... Non-stop bi jo lubčkal, pa božal... Pa samo iščeta se - recimo tamala obrača glavico in spremlja Luka neprestano... Luka pa njo... Če recimo zajoka v posteljci, Luka hiti k njen z njeno dudo ali pa flašo... Res prijetno - zaenkrat nobenega ljubosumja...

Lepo to!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
   [Brisano sporočilo]
18.5.2007 8:51:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2993
18.5.2007 9:02:09   
AKŠ
o Nalin, kar zmrazilo me je...kako lepoooooo

malo šoka je bilo verjetno če še nisi pripravljen....ampak saj bo....

želim ti čim lepšo user posted image  in veliko lepih trenutkov.....

no mi bomo še zihr počakal ("zarečenega kruha se največ poje") user posted image

no, jaz pa sem dodala še nekaj frišnih slikic v album.....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

Neposredna povezava do sporočila: 2994
18.5.2007 9:02:48   
nana 27
Nalin, saj ne vem, kaj naj rečem..če ni načrtovano, je kar kriza oz. šok. Vseeno pa čestitke za user posted image  Boš videla, da ti bo iz dneva v dan lažje sprejeti novičko in boš čisto noter padla.

Neposredna povezava do sporočila: 2995
   [Brisano sporočilo]
18.5.2007 9:04:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2996
   [Brisano sporočilo]
18.5.2007 9:06:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2997
18.5.2007 9:48:19   
Aja32
Nalin RR - boš videla da bo vse OK...
Samo na to pomisli, da boš Žanu dala največje darila kar jih lahko kdaj daš - sestrico ali bratca...
Pa tudi v drugo je veliko lažje - vse ti je bolj znano...

Lp A

Neposredna povezava do sporočila: 2998
18.5.2007 15:21:43   
nana 27
Aja, to si pa tako lepo napisala...mene pa na trenutke malo skrbi, kako bo jeseni. Miha se bo moral navaditi, da je treba kdaj tudi počakati. Upam, da ne bo ljubosumen in bo lepo sprejel novega člana/članico. Si želim, da bi bilo tako kot pri Aji32. Kaj se pa dogaja z Urbančkom? Se nič več ne oglaša?

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
18.5.2007 15:27:00   
KBM
nalin, čestitke , želim ti lepo user posted image !

AKŠ, kolk je Lea luštnauser posted image user posted image user posted image Mamin sonček!user posted image

< Sporočilo je popravil KBM -- 18.5.2007 15:29:52 >

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

"Pazi"
LinLin

Ali ste zanosile kjub "pazenju"?

Da (28%)

Ne (72%)

Število vseh glasov: 266

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!