|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
26.4.2007 21:47:29   
KBM
Udb, držim pesti, da Marcel čimprej ozdravi!

soncek&luna ,lepo se imej v Bosni in lepo praznuj rojstni dan!!!user posted image user posted image user posted image Uživaj!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
26.4.2007 21:53:08   
nana 27
Udb, bogi Marcel. Tudi mene vročina pri Mihcu iz tira vrže. Od takrat, ko sem ga prvič v vrtcu videla čisto nemočnega, spremenjenim izrazom, čisto majhnimi učki, me zmeraj stisne, ko začne temperatura rasti. Upam, da ne bo hujšega ponoči.  Vidim, da vas je kar nekaj zamenjalo avatarje (Nalin, Sonček). Tako se še bolj vidi, kako hitro rastejo naši navihanci.  Sonček&luna, uživaj in lepo praznuj RD!  Drugače pa vse najboljše za tvoj RD, veliko zdravja, objemčkov in user posted image  !!!!!!! Saj bodo hitro minili štirje dnevi in Aljaž bo v varnih rokah, tako da nič ne skrbi. Jaz bi tudi zelo pogrešala Mihca. Še nikoli nisem bila več kot en dan brez njega.  MojcaG, mi bomo kar doma. Uživajte na morju! Drugače pa..morje, kaj je že to? Jaz ga že dolgo nisem videla. Ne vem, kako bo letos. Bom že tak bel krompirček poleti, da se me bo iz satelita videlo user posted image  Že zdaj se počutim kot ena želvica. G je na pregledu rekel, da imam veliko maternico in se zato trebušček še bolj vidi. Miha bo naslednje dneve z atijem veliko zunaj, če bo kaj vremena. Ponoči je imel malo vročine - reakcija na cepljenje. Zdaj upam, da je to to in da se ne kuha kaj drugega. Ima pa na mestu vboda rdeče in se čuti mala bulica. 

Neposredna povezava do sporočila: 2927
28.4.2007 7:42:55   
Aja32
Hoj punce,

mi smo kar v redu, edino Luka je ponovno prehlajen... Iz nosa mu že itak teče cca. dva meseca, ampak danes ponoči pa se ponovno prebudil z zamašenim noskom, tako da sva sredi noči Operil uporabila...
Naja je zaenkrat OK - vsakih toliko časa malo zamašen nosek, to je pa tudi vse...

Čez prvomajske bomo hodili samo na kakšne krajše izlete, drugače pa nismo planirali daljših počitnic... Čeprav ima moj user posted image dopust in gre v službo šele naslednji ponedeljek...

Grem pa jaz v petek za štiri dni na Norveško... user posted image user posted image user posted image Ati bo pa otroke pazil... Itak mu bosta pomagali tašča in moja mami, tako da mislim, da ne bo imel pretirano veliko dela... Če prideta obe, on itak ostane praznih rok - enega user posted image ima ena, drugega druga...

pa, pa A

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
28.4.2007 18:51:51   
KBM
soncek&luna, vse najboljše!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
28.4.2007 19:15:51   
Udb
Sonček, vse najboljše. user posted image user posted image

Mi smo že spet na starih tirih, danes cel dan zunaj. Super da se je tako hitro pozdravil. user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
29.4.2007 12:55:47   
AKŠ
evo, da se na hitro malo javim....mi smo končno šli na boljše. Lea je sedaj začela že tudi grizljati hrano, kar pomeni, da jo dlesni ne bolijo več, kljub temu, da je še vedno grozen jok, ko umivamo zobke, ker jo ščetka še vedno rani....

glavno je to, da je začela ponovno lepo jesti in piti. Izbubili smo na teži, ker pet dni ni jedla nič, tako da imamo sedaj le nekaj malega čez 9kg, veliki pa smo 83cm... ampak to so domače meritve, ker sistematskega še nekaj časa ne bo. Sem medicinsko sestro vprašala če bo kaj kmalu, pa je rekla da imajo sedaj v obdelavi šele "julijske" otroke - kje je šele oktober....

ampka bo že....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
30.4.2007 9:22:33   
Felicity
soncek&luna - Čeprav z dvo dnevno zamudo ampak vseeno user posted image , user posted image , user posted image .

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
30.4.2007 22:11:27   
soncek&luna
ojla punce, evo mene iz bosne... bila je zanimiva izkusnja... med potjo nazaj, sem sla iskat se mojega skrata... joj kako sem ga bila vesela... kr jokat sem se zacela, k se je stisnil k meni user posted image ... zdej se bova pa dva dni samo cartala in uzivala skupaj

hvala za lepe zelje...

Mami, pika moja!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
2.5.2007 11:42:22   
KBM
Lep pozdrav!

Kako ste kaj?Mi smo včeraj imeli piknik in smo se imeli res super!Karin je tko uživala je zvečer zaspala kot polhekuser posted image !Danes bomo pa še malo poležali, potem pa gremo nazaj na Bled!
Tko, da smo izkoristili te praznike!V soboto smo bili na Golici, smo gledati narcise(ključavnice) in je Karin bila kar presenečena ker jih je bilo res veliko, vse belo - lepo!!user posted image

Kako ste pa kaj ve preživele praznike?

Lp Mojca

Neposredna povezava do sporočila: 2934
3.5.2007 10:09:34   
Felicity
Ups, še malo pa bi bili na drugi strani.user posted image

Prazniki so mimo, in spet smo na delovnih mestih.user posted image  Mi sicer nismo šli kam preveč daleč, user posted image  je še nekaj delal. Z Emo sva bili pri mojih starših, pa malo na Kras smo šli na obisk k prababici.
Ema je nora na češnje, eno je pojedla s pecljem in koščico. Je požrešna in ko enkrat prime hrano v svoje roke, je za nič na svetu ne spustiuser posted image
Pa zelene češnje je hotela trgati z vej.user posted image  Pa smo ji razlagali rdeče ja, zelene neuser posted image .

Lep pozdrav.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
3.5.2007 20:53:03   
Aja32
Hojla punce

mi še vedno uživamo - ati je na dopustu, samo kaj ko smo imeli dva "bolančka" doma... V ponedeljek sva bila z obema pri pediatrinji... Pri Naji se je ponovno slišalo poke v pljučkih, ampak zaenkrat ni kritično... Zdaj je že malo večja in se zna pošteno odkašljati (pa seveda inhaliramo - Nana27 - še enkrat hvala za posojouser posted image )... Smo ga že mislili vrniti, pa nam je ponovno prišel prav...

Luka pa samo kašlja in iz nosa mu teče, tako da z fiziološko spiramo nosek in sproti čistimo...

Jaz jutri odpotujem do ponedeljka, tako da bo ati sam pedenal naša dva mala škorca... user posted image user posted image

Vam moram povedati, da sva šla danes na upravno enoto za Najo pasport delat in sva čakala debelo uro in pol... Pa sem imela "neko" prednost, ker sem bila z majhnim otrokom... user posted image user posted image

Lp A

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 3.5.2007 20:54:21 >

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
3.5.2007 21:58:06   
nana 27
Aja, sem vesela, da vam inhalator pomaga. Jaz sem pa mislila, da si že ušla v severne kraje user posted image  Upam, da se bo triperesna deteljica dobro držala, ko te ne bo doma. No, da bosta le Luka in Naja zdrava pa ne bo težav. Ti pa uživaj kar se da user posted image  Felicity, lepo je slišat, da ste že jedli češnje..njam njam.. Pa KBM...piknik. Ma samo hrana mi gre po glavi user posted image user posted image user posted image  Udb, kako je Marcel? Že čisto zdrav?

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
4.5.2007 9:42:34   
Udb
NANA, danes sva se šla kao cepit SPET! Pa ga ni. Rekla da je grlo vidit še malo rdeče, tko da sva šla potem še enkrat dati kri, in drug teden se greva ponovno cepit! user posted image  Drugače je čist zdrav - nič ni vidit in čutit da je karkoli bolan.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
4.5.2007 18:35:15   
KBM
Udb, samo da se je Marcel pozdravil!!user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
4.5.2007 20:53:05   
nana 27
Udb, super slišat, da je že v redu. Pikica mu je pa vsaj za teden dni prihranjena user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
5.5.2007 19:20:57   
Aja32
Hojla...

vsem en lep soncen pozdravcek z Norveske... Ful lepa dezela - vredno ogleda...
Me pa daje domotozje in pogresam moje tri soncke user posted image ...

pa, pa A

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
6.5.2007 18:30:05   
soncek&luna
ojla punce,
skoraj bi padle na drugo stran....

no jaz bom zdaj nekaj dni brez mojega skrata user posted image .... pri moji varuski imajo smrt v druzini in ker nimam nikjer tukaj blizu varstva, sem bila primorana dat mojega skrata k babi&dediju user posted image ... zdele sem kaksno urco brez njega in ga tako pogresam, da bi najraje poklicala sefa in mu rekla, da me ne bo nekaj dni v sluzbo.... samo zal tega ne morem narediti, ker sva s sefom sama v firmi.... ufff... pogresam skratka mojega

Mami, pika moja!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
7.5.2007 14:49:36   
Felicity
Sem se malo igrala z albumi in dodala par slik moje princeske.

Če katera želi, naj mi piše na ZS za geslo.

LP,

Neposredna povezava do sporočila: 2943
8.5.2007 13:52:46   
KBM
Felicity , joj kak srček - cukrček je Ema, pa lepe laske ima!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
8.5.2007 14:22:30   
Felicity
KBM - Hvala. Saj kmalu moramo it spet na striženje, ji tako hitro rastejo. 
Da bi še meni tako hitro.user posted image  

lp

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
8.5.2007 20:46:25   
MojcaG
hellooouuu punce!!!

sonček&luna - vse najnajnajlepše za tvoj rojstni dan (spet zamujam, oprosti)...

upam, da ste uživale med prazniki. jaz sem, priznam. fejst.user posted image  

felicity, tudi jaz bi imela geslo, lepo prosim hvala.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
   [Brisano sporočilo]
10.5.2007 10:10:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2947
10.5.2007 12:38:01   
KBM
Bravo, Žan!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
10.5.2007 20:20:57   
MojcaG
čer...

super žan user posted image  user posted image  user posted image . a drugače ne spite zaradi dojenja ali kako?

felicity, lepo princeso imata...user posted image  user posted image  user posted image  ji pa že lahko frizure delaš! user posted image  

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
10.5.2007 20:21:45   
MojcaG
eeeeeeeeem, nana27, kje si? kam si se skrila?

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?