|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.4.2007 19:38:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 2901
   [Brisano sporočilo]
24.4.2007 21:12:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2902
   RE: oktober 2005
24.4.2007 22:32:17   
Felicity
Nalin - Zakaj ji ne pustim, da se valja po pesku? Ta peskovnik, v katerem tako uživa, je v bistvu na igrišču v naselju.  Ni pokrit ali kakor koli zaščiten.
Sploh pa je sedaj na našem koncu aktualno o raznih strupih, ki naj bi jih pesek vseboval, čeprav naj ne bi bilo tako zelo škodljivo.user posted image
Saj ravno te dni izbiram tisti plastični peskovnih (školjko), samo moram še v Merkur pogledat. Potem še mivka in bo veselje.
Samo tam se pa ne bo mogla valjat, ker bo premajhen.user posted image

Nalin - Kako napredujejo tvoje vožnje? Si že proti koncu?user posted image

Sedaj pa grem spat, Lahko noč!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2903
   [Brisano sporočilo]
25.4.2007 9:07:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 2904
25.4.2007 15:16:09   
KBM
nalin, kar tko naprej, držim pesti!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 2905
25.4.2007 20:02:22   
nana 27
Nalin, saj bo. Pravi Šumi boš user posted image    Mi smo pa danes šli na sistematski pregled. Miha je bil cepljen v obe rokici. V drugo je bil proti klopnemu meningitisu, ker živimo deset metrov stran od gozda. Zdaj pa držim pesti, da ne bo hujše reakcije. Njegove manekenske mere user posted image : 90cm in 12,7kilogramov. Testov ni imel, ampak smo se z zdravnico le pogovrajali, kaj že zna. Vmes se je lotil še njene zavese. Ves čas se je sprehajal po ambulanti in to v body-ju in v nogavicah user posted image  Pa ve? Ste že vsi oktobrčki/oktobrčice imeli sistematski pregled?   Kaj pa mali bolniki? Žlička, kako je Žiga. AKŠ, pa mala Lea? Upam, da ste že zdravi user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2906
25.4.2007 22:23:42   
KBM
nana 27, mi še nismo imeli sistematskega!Jaz bom tudi Karin dala cepit proti klopnemu miningitisu, ker smo tudi mi blizu gozda!
Drugače smo pa ok, veliko smo zunaj!user posted image Super je ker je tako lep sonček, upam da bo še dolgo tko!user posted image
Za vikend gremo pa v Hrastnik, malo na obisk!
V načrtu imamo pa še arboretum in živalski vrt - bomo videli kako bomo s časom!Je treba praznike izkoristiti!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
   [Brisano sporočilo]
25.4.2007 23:03:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2908
26.4.2007 9:20:20   
Felicity
Nalin - Kako je lep nov avatar. user posted image  Žan - pravi cukrček.user posted image
Za izpit pa kar tako naprej. Boš vidla kako je fajn šele ko brez inštruktorja voziš. Zakon!!!

nana27 - A proti klopnem menin. je bil 1ič cepljen. Da učinkuje mora bit 3x zaporeoma, ne? Samo razmiki so različno dolgi.
Mi smo v bistvu za letos zamudili. Bomo drugo leto, ker je res veliko zunaj.

Jaz sem Emo tehtala in ima skoraj 13kguser posted image  Je še težja od fantkov tukaj. Jo bom morala dat na dieto, če bo šlo tako naprej.user posted image

Lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2909
26.4.2007 9:25:12   
nana 27
Felicity, proti klopnemu m. je bil prvič cepljen včeraj. Naslednjo injekcijo dobi čez 14 dni in nato naslednjo čez deset mesecev. Glede teže se pa ne sekirat, saj bo vse "pokurila".

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
   [Brisano sporočilo]
26.4.2007 9:46:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2911
26.4.2007 9:53:38   
KBM
nalin, res je Žan je ta pravi šarmerček - cukrček!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2912
26.4.2007 10:13:48   
Felicity
Nalin - točno ne vem, ko jo postavim ob meter na steni, je tam od 87-89cm.
Tako na oko, pa se mi zdi vsak dan višja.user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
   [Brisano sporočilo]
26.4.2007 10:25:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 2914
26.4.2007 10:32:25   
Udb
Mi smo mel danes sistematskega!
92 cm in 15 kg. user posted image  JE bil zelo pohvaljen, vse tiste zadeve je opravil z levo roko. Edino cepljen ni bil, ker se je DR zdelo da vidi eno rdečo pikico na grlu in je rekla da ni ziher če se kaj odvija (kkšna angin), tako da se greva druge teden še enkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 2915
26.4.2007 11:12:58   
nana 27
Felicity, meni se pa zdijo mere in teža super. Nič ni pretežka.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
26.4.2007 11:16:18   
nana 27
Udb, tvoj pa je korenjak in pol user posted image  Je kaj po vama in že kakšno pesmico zapoje? Miha se nekaj trudi peti, ampak po kitajsko user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
26.4.2007 12:10:03   
Udb
Nana, poje  in to zelo intonančno točno. Neverjetno. Tut če mu zapojem par tonov jih ponovi - glabenik bo. user posted image

Drugače pa - ne morem verjet!!! Ravno ko sem se odpravljala iz službe me kliče mož, da ma Marcel vročino!!! Še dobro da je DR videla in da ga ni cepila! Zdaj pa samo upam, da ne bo nič hujšega - lahko da je tudi od zob - da bi konbčno pririnile spodnje dvojkice!!! Moram pa takoj po termometer za ušeska, ker drugače bom skoz živčna, ko ne bom vedela, koliko je vročine!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
26.4.2007 12:15:03   
Felicity
Oh UDB, upam da ne bo hujšega. Še dobro da ga niso cepili.
Upajmo da so samo zobki.

Srečno!

Lep vikend!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
26.4.2007 12:26:54   
KBM
Udb, kako kaj Marcel?Še sreča, da ga ni cepila!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
26.4.2007 13:49:23   
Udb
Vročina 38,8 - sem mu dala sirup. Drugače je kar dobre volje. Spat pa noče - trenutno kuha (tako in drugače). user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
26.4.2007 14:07:27   
KBM
Udb, čimprej se pozdravite!user posted image No samo, da je dobre volje, upam, da vročine kmalu mine!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
26.4.2007 20:16:19   
MojcaG
ojla!

Udb, tudi jaz vam želim, da se čimprej pozdravite!

mi pa še nismo imeli sistematskega oz. posvetovalnice, in niti vabila še nismo dobili. bo pa v ponedeljek stara eno leto in POL!! user posted image  user posted image  to je že skoraj dve leti!!! user posted image  joj, kako hitro odrašča. in bosta žurala skupaj z atijem, ki bo pa celih 30! naslednji dan - v torek pa zgasnemo na morje in nas ni do nedelje! koooomaj čakam.

kaj pa ve?  greste kam med prazniki?

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
26.4.2007 20:56:10   
Udb
No, Marcel je zakuhal na 40,6, tko da smo šli še mal k zdravniku. Mali je bil čist gotov - nikol ga še nisem tazga vidla. V glavnem čist me je iz tira vrglo. No, smo dala kri, ampak se je izkazalo da je virusno, tko da - zbijat vročino (nam je dala Voltaren za vsak slučaj), pa velik pit... GROZA! Nisem navajena da je moj otrok bolan - tak revko mali.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
26.4.2007 20:57:17   
soncek&luna
moj skrat je ze imel sistematskega... o tem sem pisala na prejsnji strani...
drugace pa bova del praznikov prezivela narazen... jaz grem jutri namrec za 4 dni v bosno, moj skrat pa k babi&dediju user posted image ... sicer me mal stiska, ker ga bom full pogresala.... v soboto bom roj.dan imela... mal grem misli na off dat od vsakdanjika user posted image

udb, upam, da bom marcel cimprej ozdravel

prezivite lepe praznike, se beremo naslednji teden

pa pa

Mami, pika moja!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?