|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
12.4.2007 13:52:04   
Udb
Pa kako mate to zobarje? Midva sva ga imela pri 11 mesecih. In je sestra rekla, da se naslednjič vidimo pri 2,5 letih. user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
12.4.2007 14:08:06   
KBM
Ja, nam je tudi rekla da se vidimo okoli tretjega leta!
Bili smo pa tudi pri 11 mesecih!Vsaka občina ima drugače!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
12.4.2007 14:15:07   
Felicity
Nam so rekli naj se naročimo, ko bomo imeli 6-8 zobov.

Danes sva bile prvič.
Potem nam je rekla naj premislimo o jemanju fluorovih tablet in naj pokličemo enkrat novembra za ponovni pregled.
Če se odločimo za tablete gremo po recept k njej ali k pediatru.
Verjetno je res odvisno od občine, če imamo vsi drugače.user posted image

Žlička, uživajta na bamberbamu.
p.s. KAj pa je bamberban, kakšna glasbena predstava za otrokeuser posted image

< Sporočilo je popravil Felicity -- 12.4.2007 14:16:43 >

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
12.4.2007 14:27:12   
Aja32
Hoj punce...

Končno sta moja bandita popadala dol... user posted image user posted image user posted image
No, včeraj sem bila v šopingu - Lukcu kupila čisto sve novo... V glavnem - tudi jaz sem bila v Cicibanu - katerekoli superge, čevljčke sem pokazala, je rekla da št. 23 ni... user posted image user posted image user posted image da so že vse prodali... Potem sem se pa zapletla v pogovor z enim očkom v H&M in je imel njegov sinček točno take supergice kot sem jih gledala jaz... Pa sta mi povedala, da sta jih kupila v Kosezah na tržnici... In sva danes dopoldne šla tja ter dobila zadnjo št. 23.... user posted image user posted image user posted image Sandalčke (na paščke - usnjene) sem mu kupila v Massu od Fisher Price... So take preproste - cute modre... m
Ostalo garderobo pa sem kupila v Zari in v H&M, s tem da sem mu ene hlače po nesreči vzela 86 namesto 92, tako da jih grem danes popoldne zamenjat... Vmes je padla v košaro tudi kakšna roza stvar user posted image user posted image user posted image ....

Pa, pa A

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
12.4.2007 15:04:57   
nana 27
Mi pa prvega zobarskega pregleda še nismo imeli. Baje vabila pošiljajo šele pri letu in pol. Tabletke smo dobili že pri pediatrinji pa nam je rekla, da naj se sami odločimo in da naj upoštevamo, kakšna je kakovost najinih zob, ker so za dosti zadev poleg redne nege krivi tudi geni.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
12.4.2007 18:05:35   
Aja32
Mi smo imeli prvi pregled decembra, pa se moramo zdaj naročiti v maju...

Lp A

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
12.4.2007 21:50:12   
žlička
udb.....mi mamo pregled prvic pri enem letu, nato pa na na vsakih 6 mesecev pregled....glede zobkov tudi pri nas treba uporabit vse finte in jok in stok....

felicity... http://www.fitmami.com/bamberbam.html

aja...ja lepo to,da bo lukec bo pa lep....ja sej najci pa tudi rabi kaksno roza stvar, tko da lahko brez slabe vesti kaj vrzes v kosarouser posted image  Sej jaz bom mogla tudi se v nabavo. Ponavadi ko kaj vidim in mi je vsec pa kupim.

drugace je blo pa na bamberbamu prav lustno in ziga je res uzival...komaj cakmo naslednji teden

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
12.4.2007 21:52:45   
žlička
kako dodam slikico? ce jo kopiram in prilepim v okence mi jo če dam PREDOGLED pokaže, ko pa dam POŠLJI, je pa ni večuser posted image

< Sporočilo je popravil žlička -- 12.4.2007 21:53:09 >

dokler ne odrasteš.

Charlotte Gray

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
14.4.2007 14:01:33   
KBM
žlička, tvoj problem ne znam rešit, upam, da si ga že sama!user posted image

Mi smo super, vreme je tko lepo, da uživamo na sončku!
Drugače pa nič novega!

Samo še to, da sem nekaj slikc dodala v album!user posted image

Lep dan, Mojca!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
14.4.2007 14:14:12   
nana 27
Živjo! Žlička, tudi jaz ne znam pomagat user posted image  Mojca (KBM), kakšen cukrček je tvoja Karin user posted image    Mi pa preizkušamo stolček za na kolo in Miha uživa 100 na uro. Tak frajer je in ko prideta z atijem domov, sploh noče iti s kolesa. Danes sta bila zjutraj v Volčjem Potoku in je Miha ves čas šibal po toboganih pa še z mini vlakcem se je peljal. Jaz pa sem doma uživala v pospravljanju user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
14.4.2007 14:17:54   
KBM
nana 27, hvalauser posted image !

Kako se pa ti počutiš?Otroci res full uživajo zunaj!!user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
14.4.2007 21:28:05   
nana 27
Mojca, v redu sem...počivam, če mi to ob Mihu uspe user posted image  Dobro, da moj pomaga.  Ja, čisto zares uživajo user posted image  Ali tudi vaši brskajo po zemlji? Mihu je moja mami kupila Hoferjev peskovnik in je tako fleten, ko se igra z mivko. Raje ne gledam, koliko jo raznese po balkonu in jo zmeče čez balkon na travo user posted image  Pometamo pa ves čas user posted image   Mene najbolj skrbi, kako bo vroče poleti, ko bom bolj "okrogla", če je že zdaj tako vreme.  Zdaj pa nazaj malo "pošpegat" BB user posted image     

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
14.4.2007 21:36:30   
Aja32
Hojla punce...

Luka je z atijem zaspal... oz. atija ni iz sobe že cca. uro in pol... tako da mislim, da sta oba dol padla... user posted image Pa saj ni čudno... Luka je bil ves popoldne zunaj... In ima novo foro - neprestano teče, ne hodi... user posted image Zadihan čisto, ampak da bi se pa ustavil, pa bog ne daj... user posted image user posted image user posted image No, danes je imel prvič kratke rokave in kratke hlače... In še predno je šel ven, sva se midva pogovarjala kako bo imel poleti vsa kolena potolčena... No, jih je že kar danes potokel... user posted image user posted image user posted image Malo je zajokal in šibal takoj naprej... Sploh ne vem od kje mu toliko energije... On bi samo user posted image

Naja je pridna - ful je že pokonci... Rokice so zdaj postale zelo zanimive... Pa tudi okolico non-stop opazuje... Taka - prava firbčna pupa... Pa sej prav... Drugače je pa pravi najin sonček...user posted image

Drugače gremo pa jutri v Volčji potok... Z obema babicama vred...user posted image user posted image user posted image To bo še zanimivo... Temperatura bo okoli 24 stopinj, one bi pa trak ali celo kapico, pa dolge rokave, pa hlače, itd... Se že psihično pripravljam na to...

OK - grem še malo TV pogledat pa spat...

Aja - včeraj me je moj user posted image naročil na tajsko masažo (imam že od roj. dneva darilne bone od njega - antistresno terapijo - le zakaj neki user posted image , pa se še do sedaj nisem spravila)... In sem bila danes - me je nalomila in pregnetla tako, da sem čisto fertik... user posted image

No, nočko...

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 14.4.2007 21:38:22 >

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
14.4.2007 22:21:29   
Anonimen
Žlička (ali katera ze ima tezave z objavo slik) - od kje pa kopiras sliko? Iz maila se ne da prilepit, iz mojih dokumentov pa sploh ne + kateri brskalnik uporabljas?

Skratka, slikca, ki bi jo rada prilepila, mora bit na netu (ce se ni, jo lahko nalozis na RR, moj-album.com, shrani.si itd)...

LP, Ribica

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2864
16.4.2007 9:39:46   
žlička
aha ribica...hvala ti, zdej mi je jasnouser posted image

dokler ne odrasteš.

Charlotte Gray

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
   [Brisano sporočilo]
16.4.2007 19:47:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu žlička)
  Neposredna povezava do sporočila: 2866
16.4.2007 20:25:34   
MojcaG
user posted image user posted image user posted image  čestitke nalin za novo babico!!! oziroma žanu za novo babico! user posted image  kaki svetovni frajer je bil!

kbm, tudi tvoja princesa  je prava frajerka... frizura user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
16.4.2007 20:56:34   
nana 27
Nalin, Žan je tako prisrčen fantek in frajer v nobel opravi user posted image  Čestitke za novo babi user posted image   Kako ste drugače? Nekatere ste čisto poniknile user posted image  Ima katera recept, kako ustaviti kakanje oz. ga zgostiti user posted image ? Miha ima drisko. Bojim se, da je občutljiv na jagode, ki jih je jedel v soboto.

Neposredna povezava do sporočila: 2868
   [Brisano sporočilo]
16.4.2007 21:26:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2869
16.4.2007 21:43:54   
KBM
Kakšen sonček je Žanuser posted image user posted image user posted image ,seveda pa čestitke za novo babi!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2870
17.4.2007 21:26:49   
soncek&luna
ojla punce,
moj skrat je danes imel posvetovalnico. ga je pohvalil in seveda s tem tudi mene, da je zelo lepo razvit in zdrav fantek. user posted image
pediatra je glede "znanja" skrata zanimalo samo to, ce ze tece in ce hodi po stopnicah ob opori. drugega nic. tudi pokazat mu nic ni bilo treba. je pediater rekel, da bo za vse se cas.
dobil pa je tudi pikico. zdaj ima rahlo reakcijo. upam, da se ne bo v kaj razvilo.

zdej ga grem pa cartat naprej... nocko

Mami, pika moja!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
18.4.2007 7:49:16   
AKŠ
jutro dekleta, evo da se še malo javim....imam tako malo časa, da je za popiz....

ja drugače pa je pri nas kar pestro....Lea ima tolk energije da kr puhti, jo komaj dohajam....zdaj smo v fazi, ko hoče vse sama - hodit po stopnicah, plezat, it iz gugalnice ali nanjo....v glavnem, ne pusti se prijet - ko se je dotakneš, začne vpit "bež - Lea sama" -tko da jo kr pustim....

začela je tud plesat ko zaslši glasbo in zraven poje (po svoje seveda)...

je pa vsak dan kakšna nova beseda na tapeti - v enem tednu je bil napredek spet očiten, ker je začela osnovne besede full povezovati , tko da se prov fino razumemo - še bolj pa bui se, če bi me malo bolj ubogala - če rečem NE, pol je to zanjo DA!!!!! user posted image user posted image user posted image

sem pa opazila, da ima obdobje, ko bi vsakega kr tepla - še posebej če se gre za igrače - postane agresivna...

drugče pa, mi še nismo imeli sistematskega, tud vabila še nismo prejeli, prav tako pa tud do danes še nismo imeli zobarja!

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
18.4.2007 8:04:41   
AKŠ
joj še nekaj....

a je katera že dobila pošto od DM-ja ob letu in pol starosti otroka?

Če je, naj mi pove, ali je dobila samo knjigico z nasveti ali tudi kakšni knjigico z boni? Ker jaz sem dobila samo nasvete...

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
18.4.2007 12:24:38   
žlička
AKŠ...tudi jaz sem dobila le knjigico...zgleda da z boni ne bo nic :(

jaz sem na bolniski, ker ima mali pikec ze dva dni visoko vrocino 38,5-40C in sploh kalpol ne pomaga, ponoci je bruhal in delali smo hladno kopel, spali zlo slabo, zjutraj smo bili pri pediatrinji, ki je ugotovila virozo....malo rdece grlo in vneto uho.  Ima tudi izcedek iz noska.Upam da vrocina kmalu popusti.

lep pozdravcek od naju

dokler ne odrasteš.

Charlotte Gray

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
18.4.2007 13:16:33   
nana 27
Žlička, da bi čim prej minila viroza user posted image user posted image user posted image  AKŠ, tudi Miha tepe z rokicami. Očitno so spet v posebni fazi user posted image  Včasih ne vem, kaj naredit. Ga poskušam prepričat, da ne sme udarjat, ker to boli in naj raje boža. Ni pa imel izkušnje, da bi ga kdaj kdor koli udaril in da bi to delal zaradi tega. No, jaz se tolažim s prehodnim obdobjem user posted image  Sonček, kako sta preživela noč? Kaj reakcije na cepljenje?

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
DOGODKI za OTROKE v AVGUSTU 2025
Pripravili smo izbor dogodkov za otroke, ki se bodo odvijali v avgustu – kulturne delavnice, ustvarjalni tabori, počitni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?