|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
2.4.2007 7:30:24   
AKŠ
dobro jutro punce....kako kaj malčki?

mi smo včeraj sped fasal eno buško....joj mi je kr hudo,sam če je pa tolk hitra, da ne zvozi ovina v drugo sobo user posted image

mi smo pa na Pampers srečolovu zadeli dežnik in palerinco....je bla tko smešna, k si jo je gor vlekla....

Kar se tiče risank je Nodi ZAKON!! To bi lahko gledala 24ur/dan....

Kar se pa tiče besednega zaklada pa tudi Lea vsak dan napreduje. Vsak dan kaj novega. Trenutno najbolj zanimive so: kuži, muci, iba (riba), abka (jabolko), čaj, sok, kuh (kruh), basa (meso), kolni (škornji), žnik (dežnik), avto, medo, dudi, pisa (kulica), niga (knjiga), once (sonce), iša (hiša).....pa še in še

mi je bla pa včeraj faca, ko je klicala svojega 4 mesece starejšega bratranca, "pid sem" kar pomeni pridi sem....je bla tako smešna....zvečer pa mi je postalo tako toplo pri srčku, ko sem jo vprašala, če me ima kaj rada. Ponavadi le pokima z glavo in me objame, včeraj pa reče "Lea mami ada" men so kr solze stopile v oči, pa še tko nežno je povedala in me objela....sem bila tako vesela....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
2.4.2007 9:23:18   
Aja32
Noro - bravo Lea!!!user posted image user posted image user posted image

Mi smo še vedno v svetu čebljanja... user posted image user posted image user posted image

Lp A

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
2.4.2007 10:06:40   
KBM
Super Lea!!user posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
2.4.2007 12:08:33   
Aja32
Jutri imamo posvetovalnico oz. sistematskega pri 18. mesecih... Me prav zanima, kaj vse bo moral pokazati... Je katera še bila od vas?
No, namen imamo tudi cepiti Lukca proti klopnemu, pa po mojem ne bo niti enega ne drugega cepljenja... Namreč še vedno smrkamo...
Včeraj popoldne je bil živ hudiček... Ponoči tudi... Non-stop se je nekaj premetaval, ustajal, itd... Izgleda, da ga daje polna/prazna (ne vem že kakšna) luna... No, zdajle je zaspal... Upam, da bo spal cca. dve urici, ker potem je čisto drugačen... Naspan, živahen in "celo" priden... user posted image user posted image user posted image

Je pa zdaj v obdobju "hude" trme... Mu nekaj rečeš "ne" ,  se z vso ihto vrže na tla in vala po tleh... Kaj mi preostane drugega, da ga pustim, da mine... Samo včeraj popoldne sem imela filing, da je bil non-stop na tleh zaradi tega... OK - baje je okoli drugega leta še huje... Si ne znam prestavljati, kako to potem izgleda... user posted image user posted image user posted image

Ali ima katera že vašega malčka vpisanega na telovadbo ali premišljuje o tem?
Midva premišljujeva, da bi ga vpisala, da malo te energije pokuri:
http://www.gib-sport.com/otroska_vadba/programi/
Pa baje so itak do tretjega leta starši zraven...

LP A

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
2.4.2007 14:55:25   
nana 27
user posted image  o AKŠ, res lepo! Sem si predstavljala, da bo Miha kdaj kaj takega izjavil...mmmm..Prav neverjetni so naši oktobrčki - govoreči sploh user posted image  Aja, jaz sem slišala, da morajo pri 18-ih mesecih sestaviti stolp iz kock, pa na lutki pokazati, kje so rokice, nogice, oči, da morajo s flaško nahraniti lutko user posted image , pa na slikicah kaj preprostega pokazati, pa vprašajo te, kaj že znajo povedat...mislim, da je Felicity enkrat napisala, kaj so delali na sistematskem pri njeni punčki. Je pa odvisno od pediatra, kaj zahteva in kakšne pripomočke ima pri roki, da preverja otrokove sposobnosti.  

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
2.4.2007 14:58:09   
nana 27
Tale telovadba je pa tudi meni dobra ideja, ampak naslednji termin je šele septembra. Tudi jaz sem že gledala, da bi Miha vpisala na kaj takega.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
2.4.2007 16:34:29   
Udb
Vidiš, Aja, dobro da si me spomnila! Se morava naročit! user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
2.4.2007 16:57:33   
Aja32
OK - mi bomo potem na sistematskem pogrnili... user posted image user posted image user posted image user posted image Joke... Me pa res zanima kaj smatrajo pediatri, da mora otrok pri 18. mesecih obvladati...

Tole telovadbo ful hvalijo, tako da bi se res splačalo... Je pa res škoda. da je šele jeseni... No, saj zdaj upamo, da se bo vreme poštimalo, in da bodo lahko letali zunaj ter tam porabili vso odvečno energijo...

Lp A

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
2.4.2007 20:39:54   
MojcaG
čer punce...

imam en test za vas:

katerih stvari ne bom kupovala naslednjih nekaj mesecev:

a) cigaretov

b) kreme proti strijam

c) vložkov

pravilna sta dva odgovora!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas risanke šele postajajo aktualne.. bolj ji je zanimiva beseda - ikanka - kot pa samo gledanje risanke. pa še to je zanjo nekaj insertov iz risanke ice age, ki jo je mož gledal na računalniku, kjer se dve podgani (alikajsta) preganjata z bungee jumpingom, z žogo, plešeta in skačeta po drevju. štirje inserti, dolgi par sekund, ampak to bi gledala non stop, znova in znova. to je naša ikanka. user posted image

najljubša igrača trenutno: žoge. take majhne žogice, zanimive pa so zato, ker so tri in ji je zabavno to, da jih skuša vse prijet naenkrat. to ji je takooo všeč. in potem ji ena seveda pade, in to je takooo smešno. in spet pobira..

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
2.4.2007 20:53:45   
Felicity
MojcaG - če sta pravilna a in c - Iskrene čestitke!!!user posted image user posted image user posted image  Čim lepšo user posted image  ti želim.

Aja32 - mi smo bili na sistematskem, poglej par strani nazaj (okoli 15.3.) sem opisala kaj je morala delati.

Akš - user posted image  Super ste! Kapo dol!

Še nekaj me zanima, ker je ena omenila buške. Takoj po udarcu, kaj naredite samo hladite ali uporabljate kakšne kreme ali kaj podobnega. Baje da obstajajouser posted image  Ve katera kaj več?

Lep večer & lahko noč!

< Sporočilo je popravil Felicity -- 2.4.2007 20:56:17 >

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
2.4.2007 20:57:26   
Aja32
MojcaG - ali lahko pričakujemo kakšno veselo novico????!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Namreč tega tudi jaz nisem kupovala do predkratkim... No, ene stvari še zdaj ne kupijem, pa jo tudi verjetno nikoli ne bom - cigarete...

No, pri nas risanka - NODI na tisoč in en način - kaj pa drugega... Lahko bi čepel pred TV-jem ves dan...

Drugače so pa naslednje naše "igrače" nadvse zanimive - DVD, daljinci, mobilci, fiksni telefon, računalnik, printer in fax... user posted image user posted image user posted image  

Od njegovih "tapravih" igrač so najbolj zanimive trenutno razne knjigice in knjige, žoge, leseno računalo, Pametni kuža, in tovornjaki v raznih oblikah....

Lp A

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 2.4.2007 20:58:13 >

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
2.4.2007 21:01:34   
Aja32
Za buške sem jaz spraševala, ker našemu verjetno tudi čelada ne bi pomagala... Namreč danes se je recimo 2x iz stola prevrnil (sicer ni pošteno padel, ampak vseeno)...

No, pri nas imamo problem s kakršnim koli ledom ali hladnim obkladkom - enostavno ne pusti... Dobila naslednje dva nasveta: maslo ali med...

LP A

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
2.4.2007 22:14:13   
nana 27
O, MojcaG, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image  če sta odgovora a in b user posted image   Ali še katera gleda BB? Upam, da nisem edini "hecni" primerek med oktobrčicami. OK, KBM (Mojca) je tudi med okuženimi. Hvala, Mojca, da ves čas vem, kaj se dogaja v hiši. Si nisem mislila, da se mi bo zgodilo kaj takega user posted image    

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
2.4.2007 22:40:34   
MojcaG
jaaaaaaaaa   sem srečka vesela nosečka !!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

hvala za čestitke!!!

nana, bb ne gledam, sem pa gledala zdajle urgenco, pa mi je žal. žalosten del.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
   [Brisano sporočilo]
3.4.2007 9:16:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2815
3.4.2007 9:19:00   
KBM
user posted image user posted image user posted image MojcaG - čestitke!!!user posted image user posted image user posted image  in lepo in zdravo nosečnost ti želim!!

nana27 - ja gledam BB, večinoma na hitro preletim na netu in potem sproti prilepim na RRuser posted image Drugače so pa čist mimuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
3.4.2007 12:17:59   
žlička
mojcaG...cestitamuser posted image user posted image user posted image  in ti zelim lepo nosecnost

nana...jaz obcasno pogledam, ce imam cas, drugace pa spremljam tukaj na RR, so pridne nase punce, ker nas tako sproti obvescajo

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
3.4.2007 19:41:29   
MojcaG
hvala punce...user posted image

mi smo danes uvedli še en večerni obred - sprehod, ker je še svetlo.. brez vozička. tako smo šli pogledat, če je kakšen kuža zunaj, pa fante, ki so na igrišču igrali nogomet (žoga je pač zakon), pa sama je hodila po stopnicah (da se ni nosila, seveda pa s pomočjo), pa gungali smo se vsi trije (imamo direkt pred blokom otroško igrišče), pa nazaj domov. enourni večerni sprehod, potem večerja, bana in z atijem spat. user posted image

kako ste pa kaj ostale?

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
3.4.2007 22:54:22   
nana 27
O Mojca, raje povej, kako si ti? Si že kaj preračunavala, kateri mesec boste dobili novega člana/članico? Pa user posted image  ? Navdušen? Res je lepo slišati tako novičko! Želim ti lepo in umirjeno nosečnost. Tudi jaz sem premišljevala, da bomo uvedli sprehod pred spanjem. Danes me je presenetil. Sem mu pripravila sadno kupo s sladoledom pa ga ni maral. Pojedel je samo sadje user posted image   user posted image  je danes kupil peskovnik v Hoferju. Komaj čakam, da ga Miha preizkusi. Zunaj ves čas brklja po pesku in po zemlji. Zunaj je tako hiter, da ga moj komaj lovi. Samo pogledaš stran pa je na drugem koncu vrta. Samo hlače se vidijo. Ne morem verjeti, da tako hitro teče. Včasih komaj zdela ovinek v kuhinji in se zaleti v omaro, ampak "ni ovir za M.." user posted image  Vidim, da imate nekatere že izbrane počitnice. Mi pa še iščemo. Ravno daleč ne bomo smeli iti user posted image  da ne bo že na Hrvaškem akcija z user posted image  Vsem mirno noč! Vpliv lune že popušča user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
4.4.2007 9:01:04   
Aja32
MojcaG - kdaj je PDP? Super, sem ful vesela zate...user posted image

No, mi smo bili včeraj na sistematskem... Ker je imel malo povišano temperaturo, se je ognil cepljenja... Zdaj pa ne vem, ali se kaj kuha v njem (čeprav ni videti), ali pa gre še kakšen zobek ven... Drugače je čisto živahen... Veliki smo 85 cm težki 12.3 kg... Pediatrinja je rekla, da ima do idealne teže za njegovo višino še 1 kg fore, tako da si lahko privošči kolikor hoče hrane... user posted image user posted image user posted image user posted image Blagor njemu...
Je pa non-stop čebljal pri njej in je rekla, da je to super, samo še v slovenščino se mora zadeva spremeniti... user posted image user posted image user posted image

Glede sprehoda - mi to delamo že lep čas... Torej brez vozička, da hodi sam... Ker ima toliko energije in jo moramo nekako pokuriti... Po stopnicah hodi tudi že lepo, samo roko mu moramo dati (bolj zaradi varnosti), ker se v trenutku odloči, da, recimo, ne bi šel gor ampak spet dol... Na sprehodu tudi veliko teče. ne samo hodi... Posledica tega je, da je velikokrat na tleh, ker niti malo ne gleda pod noge...

Toliko na kratko... Se še kaj javim, grem likat...

LP A

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
4.4.2007 9:05:30   
Aja32
Aja, pa danes imamo 1 svečko in pol...
Sploh ne morem verjeti, da je že eno leto in pol star... Kako čas beži...

LP A

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
4.4.2007 9:41:41   
KBM
Čestitke Luka za 1 in pol!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
4.4.2007 10:57:55   
MojcaG
jutro... user posted image

nana, jaz se počutim odlično! najnovejši član naše družine bo pa prijokal v začetku decembra, možno je tudi, da celo prej - po dopolnjenem 38. tednu dobim datum za cr. (cr zaradi prvega poroda). moj dragi je  zelo vesel, naj prišepnem, da je ravno on pobudnik za dojenčka - meni pa ni bilo treba dvakrat rečiuser posted image  (čeprav sva najprej oba govorila, da bomo imeli samo enega).

seveda pa je treba želeti in upati na najboljše, saj sem šele na začetku nosečnosti, ampak sem zelo pozitivno naravnana in sproščena. in vesela ravno toliko kot prvič, če ne celo bolj (če je to sploh možno).

ja, res, kako hitri so otroci. liu tudi kar izgine iz vidnega polja. najbolj smešno je pa, da kadar ima občutek, da jo kdo lovi, bo šibala in gledala nazaj.user posted image  že enih parkrat se je za milimeter ustavila pred steno z nosom. posrečena je tudi, ko se hoče vsest in sploh ne gleda kam... in prisloni rit ene dvajset cm stran od svoje pručke in seveda čunkne na tla.user posted image  pa ni važno, če ji pravim: glej, kje hodiš! glej, kam se vsedaš!user posted image user posted image

nana, kako se pa počutiš ti? zdaj so pa že brcike??

jaz kot jaz sem seveda takoj šla v omaro po moje nosečniške stvari. in dam gor kavbojke, ki so mi še toliko prevelike, da jih niti na riti nisem obdržala. in grem vsa "nesrečna" pred moža, ki se mi začne smejat in pravi: " boš morala še malo počakat!" kajti, če še ne veste, sem bolj neučakane sorte.user posted image

luka, čestitke za leto in pol!!! user posted image  user posted image  user posted image  

no, saj tudi mi že nekaj časa ne hodimo na sprehode z vozičkom... po eni strani zato, ker se nama zdi brezveze otroka dat v voziček, če pa zna sama hodit, po drugi je pa tudi ne bi več spravila noter. ima rada svobodo gibanja.user posted image  je pa res, da traja, preden kam pridemo.user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
4.4.2007 13:23:59   
nana 27
Čestitke za leto in pol, mali korenjak!!! user posted image  Mojca, super. Potem bosta dve leti in dva meseca razlike user posted image  pa še december, ki je itak praznični mesec. Ali bosta kaj spraševala za spol? Ja, brcike so, ampak veliko manj kot v prvo, ali pa jih ne registriram. Zdaj sem na polovici. Nosečniške hlače imam že nekaj časa, ker so bolj udobne in trebušček se kar pozna. Moj mi pravi, da postajam želvica. Drugače pa v drugo bolj občutim raztezanje, kar me čudi, ker naj bi bilo spodaj vse "razmontirano" in me največkrat proti večeru zelo boli. V prvo me ni. Mi imamo voziček že spravljen v kleti. Res so sprehodi daljši, ker mora Miha raziskat podrast, ampak se mi zdi škoda, da bi ga spet dajala v marelo. Ne vem pa, kako bo to izgledalo jeseni user posted image  ga bo treba kar na vrvico privezat user posted image  Če se kateri da pisat...koliko se vaši sončki zamotijo sami, ko niso zunaj, ampak med svojimi igračami.  

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
4.4.2007 15:10:33   
Aja32
Čedalje manj se zamoti s svojimi igračkami... MAMI varianta je zdaj najboljša... Za vsako stvar me prime za roko in odpelje do igrače, kar posledično pomeni "usedi se zraven in se igraj"... Torej?! Še pred časom se je ful rad sam zamotil... Pa tudi za spanje smo ugotovili, da se hoče na vsak način pri nekom stiskat (tista punca, katera bo naletela na našega Lukca, bo prav srečnauser posted image user posted image user posted image ) - te objame in objet zaspi.... Loverboy od malega...user posted image user posted image user posted image

Ima pa zdaj obdobje risanja... Mizo mu prelepim s papirjem, mu dam barvice in prav nadebudno riše....

Lp A

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?