|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
18.4.2007 13:42:26   
KBM
AKŠ, tudi mi še nismo nič dobili vabila za sistematskega!

žlička, kako kaj zdravje pri vas?

Mi gremo danes Karin vpisat v vrtec, jutri gremo pa k zobarju , zato ker se ji prvi zobek maje in ga bomo kar spulili!Drugače je pa pridna, ssamo da je zunaj na gugalnici in v pesku pa je vse super!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
18.4.2007 14:04:45   
Aja32
Žlička - bogi Žiga... Upam, da bo čimprej zdrav...

Drugače pa tudi pri nas nismo ne vem kako dobro... Z Lukcem sva bila v ponedeljek na kontroli in je rekla, da lahko prenehava z jemanjem antibiotika... No, ampak danes mu spet iz noska teček kot sto user posted image ... Za znoret... Se mi zdi bolj bolan doma, kot takrat, ko je hodil v vrtec... Zenkrat ni nobene vročine, fiziološke smo pa še na tone porabili v naši familiji...

Naja je še vedno OK z zdravjem... Malo sicer curlja iz noska, ampak v primerjavi z nekaj tedni nazaj, je to malenkost... Je pa ful pridna - non-stop bi se smejala, če ji zapojem kakšno pesmico ona pomaga s svojim gruljenjem.. user posted image user posted image user posted image Duo fantasticus... Mami je namreč antitalen in brez posluha... Saj mogoče ravno zaradi tega zraven gruli, da se ne sliši pretirano mojega neposluha... user posted image user posted image user posted image

Cajta zase nimam skoraj nič - Luka me okupira 100 na uro... Non-stop se mu more nekaj dogajati... Če smo zunaj itak letam za njim kot "sneta skira"... Niti minute ni pri miru... Ne vem po kom ima toliko energije... user posted image user posted image user posted image

Grem likat...

Lp A

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
18.4.2007 17:07:48   
soncek&luna
zlicka, upam, da se cimprej pozdravite... in tudi vam aja32 velik kos zdravja....

nana, reakcija se ni razvila... ponoci je spal k polhek, danes je pravi dobrovoljcek... zgleda, da ga je vceraj utrudila pikica in igranje nogometa v varstvu....

pri nas pa grmi

Mami, pika moja!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
19.4.2007 12:57:07   
KBM
Lep pozdrav!

No mi smo bili danes pri zobarki in ji je spulila zobek, tako da ga imamo že v zbirki!user posted image Karin je samo malo zajokala, drugače je bila pa pridna.
Ko smo prišle domov je takoj jabolko jedla, sedaj vsaj lahko fajn ugrizne, prej jo je pa motilo!Tako, da jo sedaj vsaj pri hrani ne moti!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
19.4.2007 14:51:12   
nana 27
Mojca, zakaj ji je izpulila zobek? Se je kdaj udarila in se je majal?

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
19.4.2007 14:59:00   
Felicity
Bravo Karin, kako je pridna!!!user posted image user posted image user posted image
Pa tudi mene zanima zakaj se ji je majal zobekuser posted image
Naša še na pregledu skoraj ni ust odprla.user posted image

Žlička, Aja32 - Obilo zdravja vam želim!user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
19.4.2007 15:37:02   
KBM
nana27 in Felicity, zobek se ji je majal, zato ker se je enkrat malo udarila v posteljico!user posted image Ko smo bili prvič mi je zobozdravnica rekla, da ji bo sam odpadel, ko bo jedla!Samo Karin sploh ni hotela veliko grizti, ker jo je oviral zobek, najraje je imela bolj pasirano hrano!No sedaj je vse ok!Saj bo drugi zrasel!user posted image Pač nismo imeli sreče s tem zobkom!
Drugače ji je pa še druge pregleda in rekla, da so super!user posted image

Lp Mojca

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
19.4.2007 19:08:11   
nana 27
No, samo, da ste rešili zadevo. user posted image  za Karin, da je sploh usta odprla. Pogumno punco imaš! Nesrečni zobki. Miha si je del zgornje enke odbil. Ne veliko, ampak se vidi, da je odkrušen. Takrat smo ga peljali k zobozdravnici, da mu je zavarovala zobek.  Kako kaj zdravje? Kako sta Žiga in Luka? Že kaj bolje? Sonček, kakšne mere (teža in višina) ima  Aljaž?

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
19.4.2007 19:11:19   
KBM
nana27, tudi jaz sem bila presenečena, da je sploh usta odprla!Potem je pa še dobila na obe rokici štampiljki - zajčka!Je bila full vesela, zdaj pa skoz rokice kaže, če jo vprašaš kaj ji je dala zobozdravnica!user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
19.4.2007 20:58:53   
MojcaG
bravo, pogumna karin! user posted image  liu se pri zobarju cmeri ko jesihar. in ko je dobila štampiljko, se je drla še desetkrat bolj. tile človečki v belem niso njeni prijatelji in fertik.user posted image

upam, da ste zdravi!

nana, kako se počutiš? buši pridno raste..? a sta že vprašala za spol in zakaj ne? user posted image user posted image user posted image  kaj pa imena?

pa ostale? pri nas imamo novo pogruntavščino: odpiranje vrat. user posted image  

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
19.4.2007 21:26:00   
soncek&luna
nana, moj skrat je velik 86cm in ima galantnih 11.5kg....prav slank je... skrbi bolj za svojo postavo kot pa mami user posted image

pri nama so se vedno kocke najbolj aktualne... in sicer jih "vozi" oz. poriva sem ter tja... to je sposoben delati tudi celo uro skupaj... ce pa slucajno dobi v roke tv daljinec je pa najbolj srecen in najbolj tih otrocek user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
19.4.2007 23:48:13   
nana 27
Mojca, buši raste - zelo raste user posted image  Sva z mojim gledala fotke iz prve nosečnosti. Zdaj je tak, kot je bil v prvo pri 29. tednih user posted image  Za spol ne bova spraševala. Bova pa napenjala oči in špekulirala user posted image  Ime za punčko imava že od prvič. Za fantka pa sva ga tudi pred kratkim izbrala (no, sem ga jaz in se je možek strinjal). Itak sta obe imeni klasični in se začneta na črko M user posted image Kako si kaj ti? Drugače se pa tudi Miha boji človečkov v belih haljah user posted image  Drug teden imamo cepljenje pa me skrbi. Upam, da bo najprej na vrsti "pokaži, kaj znaš" in šele nato pregled zobkov, kožice na lulčku in špikanje, ker drugače bo kar za pobegnit user posted image  Sonček, pravi korenjakuser posted image  pa da se toliko zamoti sam. Super. Kako je pa kaj v varstvu? Verjetno tudi zadovoljen in priden? Jaz sem pa Miha merila in ima 90cm. Bomo videli, kaj bo na pregledu.

Neposredna povezava do sporočila: 2887
20.4.2007 6:11:20   
Udb
Ojla!
Včeraj smo doma usposobili peskovnik! Pa to ne morte verjet!! Marcela 2 uri ni bilo ven! Toliko je mel dela, da je bilo kar joj! user posted image  V glvnem, celo knjigo bi prebrala lepo na ležalniku. user posted image  Tako sem pa ta čas raje malo rože obrezala, oplela in privezala. No, me zanima kako bo, ko mu za 1..maj namontiramo še gugalnico!

Drugače imava pa midva pregled v četrtek - bomo videli.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
20.4.2007 15:34:53   
soncek&luna
nana, ja pravi korenjak je.... v varstvu uziva... skoz so zunaj (no, samo za kosilo in spanje ne)... druzbe ima velik, pa tudi igrisce imajo takoj zunaj... uziva v glavnem... velik punc ima za druzbo, tako, da jih ze zdaj preganja. kaj sele bo user posted image

bo katera od vas sla na rr piknik? lahko bi nekak zdruzile se nase srecanje in se tam dobile user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
   [Brisano sporočilo]
20.4.2007 18:22:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2890
20.4.2007 21:06:08   
MojcaG
čer..

nana, jaz se počutim prav fajn, če odmislimo trenutne slabosti.

hja, midva sicer še imava ogromno časa, ampak rezervna imena od prve runde odpadejo in nimava pojma, kako bo najinemu najnovejšemu otroku ime. user posted image  edino za fantka sva našla eno potencialno, pa se tudi začne na m!

udb, tudi pri nas je peskovnik pravi hit! ga imamo pri babici, saj mi živimo v bloku. in danes se je ogromno igrala v njem. ko pa je bilo na vrsti kopanje, me je pa skoraj kap, saj je imela še v plenički polno mivke!user posted image  pa ni bila malo oblečena.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
20.4.2007 21:08:02   
MojcaG
pa še tole: gugalnico ima že lep čas namontirano, pa je niti približno ne gane. sploh noče biti noter! upam vsaj, da to pomeni, da ji ne bodo všeč vrtiljaki in podobno. kajti mene že ne spraviš tja gor.user posted image  

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
20.4.2007 21:27:03   
žlička
zivjo.....zdravje tko tko...Ziga ima se vedno vrocino, predno je sel spat sem mu namerila 38,2. Tole traja ze od torka. Ima pa zdej ful zamasen nosek in tezko diha, pa veliko kaslja.

je pa zdej po novem vse kar mu ne pase ne ne ne ne ne...je tko smesen ko to ponavlja.

Pri nas  pa je ni stvari ki bi ga zamotila vec kot 2 minuti, razen mami al pa oci, no ja tut babi in sploh dedi je zakon....upam da bo kmalu pokazal kaj samostojnosti...user posted image

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
20.4.2007 22:51:52   
KBM
žlička, pozdravite se kmalu!
Tudi pri nas je dedi zakon!user posted image

(odgovor članu žlička)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
21.4.2007 8:54:20   
nana 27
Bogi Žiga user posted image  Upam, da mu čim prej pade temperatura in da se nosek odpre! Tudi pri nas je dedi zakon! Njega tako objame in se ga drži kot klop. He he...si dedi misli, da mu je doma tako hudo user posted image  Kdaj pa je piknik RR?  

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
22.4.2007 13:19:38   
AKŠ
evo,naša biba ravno spi in lahko napišem kako smo....  j.....!!!

Lea je v četrtek zvečer kar na lepem dobila temparaturo 38,5. V petek smo ble pr zdravniku in dobile svečke za v ritko in Calpol....

do danes vročina še ni padla - oz. pade in se kaj kmalu vrne nazaj na 38,5 ali celo do 39!!!

spustili so se ji herpesi, jeziček ima polen belih velikih izpuščajev - to jo tako boli, da tuli in že tri dni ni jedla NIČ!!!! Samo pije, pa še to bolj malo.... Mažem jo z daktarinom....

spimo ponoči zelo slabo, čez dan pa v spanec potone kr nekajkrat....

tako močno si želim da bi bila čimprej zdrava....pa samo k meni se stiska in kr naprej mi govori: mami Lea ada (da me ima rada) in mami tisn (mami stisni/objemi me)

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
22.4.2007 15:59:36   
nana 27
user posted image user posted image user posted image  bogica..zdravilen objemček user posted image  AKŠ, jaz sem kar solzice dobila, ko sem brala, kaj ti Lea pravi. Upam, da se čim prej pozdravite.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
22.4.2007 19:25:18   
Aja32
Boga Lea... Te afte oz. izpuščaji so živo sranje.. user posted image user posted image user posted image Pri Luku smo to imeli pred dobrimi štirimi meseci... Še dobro, da je lahko po slamici pil, tako sva mu dajala mleko oz. kašice preko slamice... In tako si je vsaj malo zapolnil želodček... Upam, da se čimprej pozdravite...

Lp A

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
23.4.2007 22:28:56   
KBM
Lea, čimprej se pozdravi!!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
24.4.2007 14:39:41   
Felicity
Kot berem, je spet nekaj malčkov bolnih. Upam da se čimprej pozdravite in preženete bolezni daleč stran.user posted image

Mi smo kar v redu (trkam), trmasti kot user posted image , ma bo bolje (srčno upam). Sicer pa se zadnje čase kar uspešno izogibamo izbruhom trme.
Drugače smo veliko zunaj (popoldan,  ko končam delat), teka po travniku, zelo rada je na igralih (gugalnica, tobogan in konjiček), še rajši v peskovniku, kjer si meče pesek po obleki in laseh (zvečer pa jok, ko ji perem lase), na skrivno si ga da v usta in se potem smeje, ko ji težim. Če se le da, se povalja po pesku, takrat ponavadi znorim in jo vlečem ven. Ona pa v jok itak.
Pa voziček ji je tašča kupila in ga zelo rada vozi okoli, notr pa nabasa igrače.
In rože zaliva na balkonu. Sicer gre več okoli, ma še dobro da jih nimamo veliko.

Vsak dan si zapomni kakšno novo besedo (ta teden aktualno avto/kombi/japka (jabolko)/muk (maček)/bambi/puma/miki/piki/pika (ne vem kje jih pobira).

Lep dan še naprej!user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?