AKŠ
|
heloo dekleta, evo da se še malo javim....komi pridem do računalnika - priznam.... vidim da se vašim sončkom full dogaja in da se vse skupaj tko hitro odvija, razvija....napredek je v tem mesecu pri vseh zelo velik.... bravo vsem govorcem tudi naši Lei se full dogaja....no kot sem že napisala, smo bili že nekaj časa brez pleničke, sedaj ko pa je začelo postajati topleje, pa je naša miška začela fulll več piti in nama ne rata več pravočasno priti do kahlice ....tko da smo spet na pleničkah (kadar mame ni doma ). Tako da komaj čakam, da se začne malo bolj toplo, da bomo pol spet mal brez....je pa problem v tem, da se je že tolk navadla brez, da jo sedaj plenička moti...in si jo konstantno kr dol vleče..... kar se govora tiče, me vsak dan na novo preseneča. Ni besede da je nebi ponovila za nami in tudi besede je začela povezovati v stavke...najbolj pogosti so: * lea bisa nosa, muca not (lea briše nosa, ker ma muco noter) * lea ge papa, čevla buva (lea gre papa, obuvam si čevlje) * lea liza sada (lea liže sladoled) * lea pija čaja, mami pija kavo (lea pije čaja, mami pa kavo) * mami moja, dej tisn me (mami moja, daj me stisni k sebi) * lea plstek bibi, mami pihi (leo boli prstek, mami dej pihi) in še in še.....men je tko fajn ko se že tolk lahko fino čeblava.....ampak mene včasih tko zanese in uporabljam popačenke in pomanševalnice - to pa ni dobro.... ekola, dodala pa sem tud še nekaj slikic v album..... Nalin - držim pesti, da čimprej narediš vozniški izpit Nosečke - svaka vam čast - men trenutno ne potegne da bi mela še enega - mam še za Leo premalo časa