|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
10.5.2007 21:32:29   
nana 27
MojcaG, povsod me je dosti user posted image  Tukaj na naši debati kakšne dneve ni nič akcije...pa zdej sem bolj v nosečniških debatah user posted image  na forumu Nosečnost. Drugače pa trebušček raste. Ogromen je že. Moram vprašat, če bosta dva user posted image  Komaj čakam na naslednji pregled. Pa ti? Si v redu? Še malo pa te bo začel/a brcat. Jst sem v drugo že okrog 15. tedna čutila mehurčke, da še sama nisem mogla verjet. Si že imela nuhalno? Nalin, držim pesti, da bo Žan zdaj zmeraj tako pridno spal user posted image Poročaj, kako bo naslednje dneve.  Felicity, hvala za geslo. Si ti dobila moj mejl? Mi je zelo nagajalo pošiljanje, tako da upam, da je prispelo na tvoj naslov.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
   [Brisano sporočilo]
10.5.2007 21:42:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2952
   [Brisano sporočilo]
10.5.2007 21:48:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2953
10.5.2007 21:59:57   
nana 27
Nalin, te razumem. Tudi meni se zdi, da življenje zdaj prihaja v stare tire. Na momente me zgrabi panika, kako bo jeseni. Se tolažim, da bo vsak mesec bolje in da bom lahko že rekla - adijo majhne pleničke, kapice, mini nogavičke, adijo lupinica, majhni body-ji, itd. No, res navijam, da boste normalno spali. Pa tvoja vožnja? Zdaj je že bolje, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2954
   [Brisano sporočilo]
10.5.2007 22:08:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2955
10.5.2007 22:56:52   
MojcaG
ojla, nana! a si predstavljaš, da imaš res dvojčka? user posted image  jaz bi sicer bila ful vesela, bi me pa tudi kap!dvojna!user posted image user posted image  

intermeco: mi grejo mravljinci po telesu, ker je pravkar odpela alenka goter. še nikoli nisem čakala koga na evroviziji, mater. lepo je poslušati nekoga, ki res zna peti!

kje sem bila? ja, nosečnost. saj vem, nalin, "pogumne" smo tiste, ki se gremo majhno razliko. user posted image  midva veva, v kaj se spuščava. se dnevno hecava na račun tega. user posted image  

ojej, tole pa ni fajn - vaše ne-spanje. in kaj počnete, če se prebuja in se ne doji?

nana, nuhalno imam 31. maja. komaj čakam - ker  bom lahko več kot pol ure učke počivala na pikici ali pikolinu. moja g si res vzame čas. brcike bom tudi verjetno hitro začutila, pri liu sem jih v 17. tednu!

me pa zanima, če bom zrušila rekord v kg. prvič sem se zredila 28 kg!

ja, me oktoberke res nismo čveke, sam tole mojemu tempu čisto odgovarja. user posted image  kajti decemberke, kamor tudi spadam, so čist divje.user posted image  jih ne folgam!

Neposredna povezava do sporočila: 2956
10.5.2007 23:44:59   
nana 27
user posted image  ej Mojca, septembrke razturamo user posted image  No pa nisem edina, ki je gledala Eurosong. Bravo naši. Meni so pa Latvijci všeč. Mojca, a res 28 kilc? Hudo user posted image  A si bila prej bolj suhcena? Jaz se pa nič ne gledam v ogledala. Ni časa. Sem pa šla zadnjič kupit nekaj majic in ko sem se zagledala v ogledalu, sem se kar zasekirala, kakšna big mama sem user posted image  Kaj šele bo.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
   [Brisano sporočilo]
11.5.2007 9:55:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2958
11.5.2007 10:05:22   
Felicity
nana27 - Žal nisem dobila maila.user posted image

nalin - Upajmo da bo Žan vedno tako pridno spal, pa da bo še malce potegnil zjutraj.user posted image   Ne izgubi volje z vožnjami, če pa inštruktor ful teži, ga zamenjaj, da ti ne bo šla vožnja proti, samo zaradi enega butca.

MojcaG , Nana27 - Občudujem vaju. Papo dol.user posted image user posted image user posted image
Jaz tudi si ne predstavljam še enega otročka sedaj, mogoče čez čas.

Pa še ena prigoda, ki se je zgodila te dni. (No več se jih je, ampak ta se smešna).
Moja mlajša sestra je za RD dobila činčilo, Ema navdušena itak, skozi se smeje in vriska tam okoli čajbe. In potem da prstek skozi mrežo, pride činčila in jo vgrizne, malo, se niti ni vidlo. Ema me pogleda se smeje, ma ne prav prepričljivo, in jo vprašam kaj je bilo in ona meni moli prstek in pravi "buba pstek, au, au". user posted image  

Te dni pa že zelo veliko govori, ponavlja za nami in sestavlja prve stavke.

Lep vikend!user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
11.5.2007 12:23:48   
MojcaG
Da ne govorim o tem, da se sredi noči zbudi in začne lubčkat svojo ninico, potem mene in potem še ninica plolubčka mene in jaz moram njo

ajoj, nalin, saj vem, da tebi sicer ni ravno smešno, ampak jaz sem se pa fejst nasmejala. ker moraš sredi noči lupčkati ninico.user posted image  user posted image  upam, da se vam spanje čimprej poštima.

je pa tudi liu postala taka scartlanka.. tolk se objema in stiska.. kak je to fajn!

ja, nana, zanosila sem z 50 kg, rodila z 78 kg, nato pa obdržala 55/56 kg. toliko jih imam sedaj - opa: zaenkrat!user posted image  ko bom šla na morje, se bom spet morala skrivat pred kitolovci! user posted image  user posted image  user posted image

ja, saj ravno o tem se tudi hecava z možem: o spanju. sicer liu trdno spi - recimo za novo leto je bilo tukaj pravo bojno polje, tolk so žgali petarde in RES JE GLASNO pokalo, pa ni niti trznila. ko bo pa dojenček zajokal, mu bo pa sigurno ta prva letela dat dudo ali sok ali plastelin in kaj podobnega.user posted image  user posted image  user posted image

felicity user posted image  user posted image  user posted image  čestitke za prve stavke! men se tudi dopade, da mi otrok že zna dopovedat, kaj bi imela, kaj jo boli, če je voda za kopat prevroča ali pa hrana... sicer je trenutno najbolj aktualno " moje je! " vse si lasti, ali je njeno, ali pa ne.user posted image  

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
   [Brisano sporočilo]
11.5.2007 13:12:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2961
11.5.2007 21:40:46   
Udb
Ojla!
Da se še jaz mal oglasim - drugače me boste že pozabile! user posted image

Torej, naši 2 nosečki - občudujem vaju in vama hkrati zavidam (pa ne v slabem pomenu) - jaz bi tut! user posted image user posted image Ampak RES ne smem zdaj, tko da...enkrat. Saj čas hitro mineva.

No, midva sva se včeraj končno uspešno cepila. Zvečer je pa pobič zakuhal. Pa zjutraj je bilo tudi še malo temperature, potem se je pa pomirilo in baje je cel dan preletal okrog. user posted image Ga ful pogrešam ob torkih in petkih, ko grem od doma ob 5.45 in se vrnem okrog 21. Samo, ni kaj - treba potrpeti.

Pri nas je z govorom bolj revno - pove mama, ata, teta, baba (=babi), duda, zizi (user posted image ), ajde, mau (=muca). Potem se pa počasi že neha z besedami - in se začne oponašanje vsega možnega - najraje ima eksotične živali.user posted image Sicer se pa še ne sekiram,itak je zdravnica rekla, da je še čist normalno da še ne govori.

Neposredna povezava do sporočila: 2962
11.5.2007 22:35:06   
nana 27
Udb, ne bomo te pozabile user posted image  Ja, tudi naš je bolj "švoh" govorec in pove približno toliko kot Marcel pa še to mora imeti dober dan user posted image  Kar gledam, ko vidim, kako so drugi zgovorni. Nalin, "kokodil" je pa tako simaptičen pa besede, ki ti jih reče, ko ga prideš iskat user posted image  Komaj čakam, da Miha reče kaj podobnega. Zdaj je v fazi cartanja in stiskanja in si želim, da tako ostane še nekaj let. Prav paše user posted image  Skratka čestitke vsem oktobrskim govorcem user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
   [Brisano sporočilo]
11.5.2007 22:54:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2964
12.5.2007 8:20:26   
nana 27
Nalin, sem podobnih misli. Njihov svet je nekaj posebnega. Se trudim razumeti Miha in se velikokrat prestavim v njegovo kožo. Po svoje je kar hudo biti majhen in prepuščen Velikim user posted image  Tudi jaz ga včasih opazujem in ne morem verjeti, kakšen napredek je doživel v letu in pol...kaj šele bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2965
12.5.2007 13:03:20   
KBM
Jaz se tudi strinjam, da so naši malčki pravi sončki, res pa je, da zelo hitro rastejo in vsak dan je kaj novega!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
12.5.2007 20:20:02   
MojcaG
čeeer.

kaj počnete punce? jaz zdaj čakam evrosong - no, po pravici povedano nimam pojma, kdaj se začne, ampak sfalila ga sigurno ne bom.user posted image

mi smo danes nabavili tobogan in ga parkirali pri babici. v glavnem, sama zna gor in se spusti po njem popolnoma brez pomoči. ne me vprašat, kje se je to naučila, ker nimam pojma. svakinja mi trdi, da v vtrcu, ampak tam imajo ta ogromne, kjer jih ne pustijo gor same. (upam).

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
12.5.2007 22:50:44   
KBM
MojcaG, luštna slikca!!user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
12.5.2007 22:52:30   
MojcaG
hvala, soimenjakinja! user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
14.5.2007 8:03:24   
AKŠ
heloo dekleta, evo da se še malo javim....komi pridem do računalnika - priznam....

vidim da se vašim sončkom full dogaja in da se vse skupaj tko hitro odvija, razvija....napredek je v tem mesecu pri vseh zelo velik....

user posted image user posted image user posted image  bravo vsem govorcem user posted image user posted image user posted image

tudi naši Lei se full dogaja....no kot sem že napisala, smo bili že nekaj časa brez pleničke, sedaj ko pa je začelo postajati topleje, pa je naša miška začela fulll več piti in nama ne rata več pravočasno priti do kahlice user posted image ....tko da smo spet na pleničkah (kadar mame ni doma user posted image ). Tako da komaj čakam, da se začne malo bolj toplo, da bomo pol spet mal brez....je pa problem v tem, da se je že tolk navadla brez, da jo sedaj plenička moti...in si jo konstantno kr dol vleče.....

kar se govora tiče, me vsak dan na novo preseneča. Ni besede da je nebi ponovila za nami in tudi besede je začela povezovati v stavke...najbolj pogosti so:
* lea bisa nosa, muca not (lea briše nosa, ker ma muco noter)
* lea ge papa, čevla buva (lea gre papa, obuvam si čevlje)
* lea liza sada (lea liže sladoled)
* lea pija čaja, mami pija kavo (lea pije čaja, mami pa kavo)
* mami moja, dej tisn me (mami moja, daj me stisni k sebi)
* lea plstek bibi, mami pihi (leo boli prstek, mami dej pihi)

in še in še.....men je tko fajn ko se že tolk lahko fino čeblava.....ampak mene včasih tko zanese in uporabljam popačenke in pomanševalnice - to pa ni dobro....

ekola, dodala pa sem tud še nekaj slikic v album.....

Nalin - držim pesti, da čimprej narediš vozniški izpit

Nosečke - svaka vam čast - men trenutno ne potegne da bi mela še enega - mam še za Leo premalo časa

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
14.5.2007 8:43:29   
Felicity
AKŠ - krasne slikce, lušna pupa! Tista s Poldekom je zares ful, ful lušna. Jaz bi jo kar povečala in uokvirila.user posted image

Včeraj zvečer je Ema zakuhala, in ko sem ji skušala dati Calpol je še bruhala, in to ob 2eh ponoči. user posted image Pestro ni kaj. Čez dan se je kar držala, čeprav je imela malce vročine in iz nosa ji je teklo. Še dobro da imamo Operil, in je potem danes skoraj celo noč spala, razen 2x se je zbudila ko je izgubila dudo. (ah te user posted image  dude, ne vem kdaj se jih bomo rešili).
Ko sem šla danes zjutraj delat je še sladko spala, tako da jo ima očka danes v varstvu in oskrbi.
Upajmo da hujšega ne bo, samo prehlad.

Lep dan!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
   [Brisano sporočilo]
14.5.2007 11:04:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 2972
   [Brisano sporočilo]
14.5.2007 11:05:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2973
14.5.2007 11:23:35   
KBM
AKŠ, luštne slikceuser posted image user posted image , upam, da se kaj kmalu kaj vidimo!
A gledate kaj Bombažke?

Felicity - kako kaj zdravje Eme?

Nalin, naša Karin zaenkrat še lepo gleda kartonke in vse revije, jo zelo zanima gleda vsako podrobnost in lista!user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2974
14.5.2007 12:17:41   
Felicity
Po poročilu je ok, vročine ni, je živahna, malo manj je pojedla, ampak se drži!
Upam da bo zdržala!user posted image

Glede slikanic sem pa prav jezna, ker jih stalno trga, tako da sem ji vse umaknila in ima samo še kartonke in tiste, ki imajo cele strani plastificirane.
Druge čakajo na boljše čase.user posted image

lp

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?