|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.5.2007 23:03:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3001
   [Brisano sporočilo]
18.5.2007 23:08:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3002
   RE: oktober 2005
20.5.2007 20:02:46   
soncek&luna
waw nalin, umetnica... full dobr user posted image user posted image user posted image

pa cestitke se tukaj za user posted image

no, jaz sem samo na hitro javljam, ker grem pocivat... danes sem cist crknjena.... s skratom, prijateljico in njunima otrokoma smo sli v postojno na festival druzin (ja tudi samske mamice smo druzine user posted image ) in v postonjsko jamo... moram rect, da je skratku bilo zanimivo... malce je na vlakcu nabiral sobico, sem morala skoz se pogovarjat z njim... po jami se je nosil na mojem hrbtu v ruzaku in bil nas vodic user posted image ... na kocnu je pa imel dovolj nosenja in se je jokat zacnel k zmesan..no, na sreco ne dolgo... in nazaj grede na vlakcu spet nabiral sobico....
zunaj je plesal na romano kranjcan... in potem ves utrujen zaspal v vozicku...

zdej bom pa jaz dol padla, ker sem jaz utrujena user posted image

bil je odlicen zabaven dan

Mami, pika moja!

Neposredna povezava do sporočila: 3003
   [Brisano sporočilo]
20.5.2007 23:18:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu soncek&luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3004
21.5.2007 9:51:46   
Felicity
Nalin - iskrene čestitke, lepo user posted image  in čim manj slabosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3005
   [Brisano sporočilo]
21.5.2007 9:58:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 3006
22.5.2007 18:59:45   
KBM
Dan!!

Kako ste kaj?Mi smo kar zunaj je tko lepo vreme, samo malenkost prevroče!user posted image Tko, da se kar senčimo pa je še vseeno pretoplo!
Kako pa kaj vi, preživljate tople dni?

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 3007
23.5.2007 22:23:41   
Katrin
Nalin RR, iskrene čestitke!!! user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
   [Brisano sporočilo]
23.5.2007 22:37:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3009
   [Brisano sporočilo]
23.5.2007 23:03:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3010
24.5.2007 10:44:20   
Felicity
Bravo Nalin, te moram prav pohvalit. Tako ustvarjalna in pridna.
Bravo, user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3011
   [Brisano sporočilo]
24.5.2007 11:20:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 3012
25.5.2007 10:00:44   
urbancek
Ojla,

Nalin RR - čestitke, boš videla, kako bo fino, ko bosta rastla skupaj. Veliko manj dela bo z dvema kot pa sedaj, ker se bosta drug z drugim igrala - vsaj pri nas je tako.

KBM - tamala je res luštna. Enkrat se bom oglasila pri tebi, da zamenjava dežniček, če ti je še prav. Ti bom pisala na ZS (enkrat naslednji teden).

Soncek&luna - tudi mi smo mislili v Postojno, pa smo zaradi mojega ne-zdravstvenega stanja morali odmisliti načrte. Še za morje ne vem kako bo šlo.

Nejc je postal prava mala raziskovalna zverinica. Nagajivo pogleda in že jo uide po svoje. 100% ga moram imeti na očeh, še posebej sedaj, ko je toliko mašinerije po cesti in na dvorišču. Pričela se je sezona pospravljanja krme za živino. Pri nas smo tudi že štartali (letos je noro zgodaj vse skupaj). Vročina pa nas bo pobrala. Vsaj mene, ker imam ene težave s srcem in se moram fejst merkat. Sem bila od 1.5 že dvakrat na urgenci, sedaj pa imam razne preiskave, da sploh ugotovijo zakaj pride do take aritmije. Sonce imam strogo prepovedano, samo kako naj se tega držim, ko je toliko dela zunaj, pa tudi z otroci ne morem ravno ponoči na sprehod. Saj gledam, da hodimo čim bolj po senci, samo vedno pa ne gre. No, pa nehajmo jamrati.

Nejca pa vsi menjajo za punčko. Sicer sem ga malo ostrigla, ampak mi dekleti ne pustita več, ker praviti da je "HUD" s tako frizuro in mi bosta zamerili, če ga ostrižem na kratko. Pa se mu res ta frizurca paše. Urban pa je mali ježek - tako pravi on sam.

Lp in lepo se imejte, nosečke pa čim lažje prenašajte to vročino

Neposredna povezava do sporočila: 3013
   [Brisano sporočilo]
25.5.2007 11:10:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urbancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3014
25.5.2007 16:08:46   
urbancek
V drugo niti ne, v tretje in četrto pa sem bila pravi slon. Ampak v četrto pa na vasi do 7 meseca niso vedeli, ker so vsi mislili, da mi je ostalo od prejšnje nosečnosti user posted image , sama pa jim tudi nisem razlagala, ker so imeli tako zlobne jezike že pri tretjem.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3015
25.5.2007 17:02:18   
nana 27
Ali prav vidim? Urbanček user posted image Upam, da boš kmalu bolje in da čim prej ugotovijo, kaj je s teboj, ampak vseeno se pazi in ne pretiravaj v tej vročini.  Nalin, lep buši user posted image  

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
25.5.2007 20:09:15   
MojcaG
vprašanje je, če JAZ prav vidim??? NALIN NOSEČA???? ooooooooooooooooooooooooooooo   čestiiiiiiiiiiiiiitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

tole je pa res lepa novica!!!!

zdaj pa še samo udb sporoči kaj podobnega, ne? user posted image  user posted image  user posted image

pa kbm, pa felicity,... user posted image

jaz že tudi imam kar viden buši , (ampak v 6. tednu še ni bil kot tvoj nalin - mogoče pa ni samo eden bejbi hm hm hm?) user posted image ,
no v glavnem, VIDI se da sem noseča, pa mi vsak reče: "a reeees? nič se ti ne vidi...."  hinavci.user posted image  vsi po vrsti okulistu.

nalin, kako se počutiš? že slabosti?

nana, kako pa kaj ti?

urbanček, res se pazi. nobeno delo ni tako pomembno, kot je tvoje zdravje in otroci potrebujejo zdravo mamo! pa še tole: zakaj so imeli zlobne jezike pri tvojih nosečnostih?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
25.5.2007 20:34:39   
KBM
urbanček, ni problema ti se kar oglasi, samo prej sporoči!user posted image Glede dežnička pa še kar drži - zamenjava!user posted image

MojcaG, če bo vse po sreči in tako kot je v načrtu, bom drugo leto zanosila!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
25.5.2007 21:13:48   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: MojcaG

zdaj pa še samo udb sporoči kaj podobnega, ne? user posted image  user posted image  user posted image

Ne, ne, ne, ne!!!!! NE ŠE!user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
   [Brisano sporočilo]
25.5.2007 22:45:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 3020
26.5.2007 9:11:37   
nana 27
MojcaG, jaz sem OK (grobo rečeno user posted image ) Zmanjšujejo se zaloge energije, po stopnicah sopiham kot lokomotiva, imam zelo nizek pritisk, hitro se utrudim...še kaj? user posted image  Drugače pa vse v redu. Brce so močne. Otroček je obrnjen in me z nogicami brca pod rebra. Upam, da ne bo kaj dosti spreminjal položaja. Težek je 850g. Spola ne veva. Sva bila ta teden na morfologiji pa še filmček 3D sva dobila in doma bolj podrobno gledava, kaj bomo imeli, ampak ne znava določit user posted image  Za dokupit bodo itak malenkosti. No, glavni nakup bo večja posteljica za Miha, ki ima še stranice in se kasneje da predelat v mladinsko posteljico. Pa, če bo punčka, bi kaj rozastega za iz porodnišnice user posted image Mojca, pa ti? Kako se držiš?

Neposredna povezava do sporočila: 3021
26.5.2007 11:51:23   
Felicity
Na okt05 smo neuser posted image  že v manjšini.user posted image

Jaz nisem še pripravljena še na enega user posted image , če sploh bom kdaj.user posted image  (Kako že gre tisti rek o zarečenem kruhu....). Čeprav nikoli se ne ve.user posted image

Veste kaj me zanima? A vaši malčki kaj manj pojedo sedaj ko je vroče. Ema namreč že 3 dni ne je večerje in noče niti kakava pred spanjem.user posted image  Najbrž hujša za na morje, ko bo v kopalkah.user posted image user posted image user posted image  
Zato pa vstaja zgodaj, tudi ob vikendih.

Včeraj sva bili pri frizerki in ima kratke laske, ma je zelo luškana, ne zgleda fantek. (Bom morala kakšno slikco prilepit oz. dodat v album).

nana27 / MojcaG - kdaj imata PDP-je? Pri Nalin vidim trakec.

Nalin - lep trebušček.

urbancek - Upam da ne boš imela več zdravstvenih težav.user posted image

Lep vikend vsem!!!
Pa malo dežja ne bi škodilo.user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
26.5.2007 14:13:30   
nana 27
Felicity, Tudi Miha poje manj in ogromno popije v teh dneh.Drugače pa bo natančen PDP določen na naslednjem pregledu. Zaenkrat je to 5.9. Vsem lep dan!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
   [Brisano sporočilo]
26.5.2007 14:49:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 3024
26.5.2007 16:10:10   
nana 27
Nalin, je krompirček uspel? Ah ja...pred dvema letoma smo pa tule jamrale, kje nas zbada in že nakupovale prve kose opreme. Res lepi občutki.. Boš videla, da bo januar tvoj mesec user posted image  ali pa bo december še bolj vesel kot sicer.  Živalski vrt je kar zanimiv...najbolj tisti del spredaj, kjer so domače živali. Že dolgo nismo bili tam.  Jaz si pa tako želim morja...če bi se lahko, bi se kar začarala pod eno palmo user posted image  Bi se še katera pridružila??? Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Partner/ica in nosečnost
пеперутка16

Ali vaš/a partner/ica ve, v katerem tednu ste noseči?

Da. (60%)

Ne, vedno pozabi. (20%)

Ne, ne zanima ga/jo. (20%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!