Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

resnično jih ima too much, za ta drugega otročeca ni potrebno kupiti niti ene! in ko smo že pri drugem otročecu, ga že čutim
... ma, pridne otroke imam, res.
... rit me pa tut ze posten boli
pri vsem domačem sadju). Prepleza vse kar mu pride na pot, kolo obožuje, samo malo me jezi ker nimam tistega, ki ga od zadaj obračaš, tako, da se moram sklanjati. Na morje pa gremo avgusta. Toliko za sedaj, kaj več pa drugič.
Zdaj pa ne vem - glede na to da sem jaz v nedeljo - a se je kaj nalezel (čeprav sem bila do zdaj prepričana, da sem se jaz zastrupila s hrano), al kaj je. Cel dan OK, zvečer pa ne jest, potem je spil mal mleka, nato pa jok in bruhal. Potem je bilo pa takoj dobro, se je smejal, spil mal vode... Ne vem. Možno da mu sm neki ni pasalo? Nisem lih vajena bruhanja, ker tut kot mali piki ni nikoli nič polival ali bruhal. Kaj mislite?