|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.6.2007 9:40:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3151
   RE: oktober 2005
26.6.2007 10:25:24   
KBM
Felicity , thx!

NalinRR, pri nas je zaenkrat tko, zvečer gremo spat okol osmih, zbudi se okol devetih zjutraj, potem gre pa popoldan ob dvanajstih spat in spi do treh, včasih tudi manj, odvisno kolk je aktivna popoldan!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
27.6.2007 17:28:54   
soncek&luna
ojla punce,
da ne bomo na drugo stran padle... bolj mal se zadnje case javljam... priznam, da se mi ne da pisat...
mojca, karin je prava princeska ratala... sorry k mi nikakor zaenkrat ne znese obisk...

pri nama vse po starem... skrat moj govori se nic, je pa peti zacel in to ringaraja... ceblja na veliko, kaj konkretnega pa niti ne... haklica pri nama tudi se ni aktualna, ga bom kr direkt na wc skoljko zacela privajat...

aja, v soboto se gre moj skrat ostrict.... mi je ze zdaj kr mal hudo, k ima take lepe kodrcke

Mami, pika moja!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
27.6.2007 19:16:53   
KBM
Lep pozdrav!

soncek&luna, upam, da se kmalu vidimo, no ta teden spet ne pride v poštev gremo v Hrastnik, naslednji vikend pa upam da končno prideta!user posted image
Glede kodrčkov pa tkole, jaz sem Karin tudi strigla in se mi zdi, da nismo nič kaj veliko kodrčkv stran dale, se ji nič veliko ne pozna, razen tolk, da ji laski ne gredo na oči pa zadaj malo, samo še vseeno je skodrana!user posted image

Joj, danes pa tale dež, smo bile samo zjutraj zunaj, ker ni padal dež, malo prej smo pa prišli iz trgovine in je full mrzlo,upam, da bo spet kmalu sonček, ker takšno vreme pa res ne rabimo!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
30.6.2007 9:09:31   
soncek&luna
punce, skoraj je ze druga stran padla

torej... danes moj skrat izgubi svoje kodrcke... upam, da se bodo obdrzali, da mu bom lahko na zimo pustila spet mal daljse lase

Mami, pika moja!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
30.6.2007 9:52:40   
KBM
Holja!

Jaz jo bom tudi danes mal postrigla, je pa res, da so kodrčki še kar ostali in se ji naprej kodrajo laski!user posted image
Upam, da se bodo Aljažu tudi!

Neposredna povezava do sporočila: 3156
30.6.2007 21:21:56   
MojcaG
ojla punce!

kako ste?

mi smo bili na morju, kjer je bilo čuuudoooviiitoo.... in Liu je zelo zelo uživala, jo je bilo nemogoče spraviti iz vode. user posted image  user posted image  user posted image

ko pa smo prišli domov, smo pa dobili vodene koze, kar smo tudi pričakovali, saj je bila precej izpostavljena. in moram povedati, da je res priden bolnik tale najina princesa. ful je bila pridna, res. zdaj smo že praktično zdravi, vendar še niso vse kozike suhe.

prejle sem spet delala inventuro igrač. in sem ugotovila, da NI normalno, da ima samo EDEN otrok toliko igrač! user posted image  resnično jih ima too much, za ta drugega otročeca ni potrebno kupiti niti ene! in ko smo že pri drugem otročecu, ga že čutim user posted image ... ma, pridne otroke imam, res.user posted image

kako ste pa ve? nana, nalin, mojca, aja, sonček, urbanček, in ostale..?

midva imava danes zvečer Liu v varstvu in greva najprej na večerjo, potem pa v kino.user posted image  

prijeten večer vsem!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
1.7.2007 22:43:05   
KBM
Mojca, uživajta!user posted image user posted image Drugače smo mi ok!user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
1.7.2007 22:55:43   
soncek&luna
mi2 sva tudi dobr....
moj skrat je brez svojih kodrckov... danes sva koncno bila na kolesu, sla okoli Brda, sem ponosna nase user posted image ... rit me pa tut ze posten boli user posted image ... skrat je pa uzival, valda, kaj pa ce drugega...

jutri pa nov teden in sluzba... sem prav vesela

Mami, pika moja!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
2.7.2007 7:27:15   
KBM
No pa vama je le uspelo sprobati kolo!user posted image user posted image user posted image
Me veseli, da sta uživala!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3160
   [Brisano sporočilo]
2.7.2007 11:22:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3161
2.7.2007 12:55:33   
KBM
Upam, da Žanu hitro petkice zrastejo!Pa čim manj bolečin!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
2.7.2007 20:51:29   
soncek&luna
ojla,
pri mojem skratu so zgleda tudi novi zobki na pohodu... danes ponoci je dobil vrocino k se vlece ze kr ves dan... miren je in samo cartal bi se... prejle se je z jokom zbudil in zaspal v mojem narocju k polhek... mu pa tudi jaz dajem calpol... upam, da bo hitr minil tole

Mami, pika moja!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
2.7.2007 21:32:42   
Felicity
A 5ke že? No ja upam da bodo hitro zunaj.
Pri nas drugače vse po starem.
Mogoče da gremo naslednji teden na morje. Upam da ja, da nas ne preseneti kakšna virozica, ker okoli nas so vsi slabčkeni. Vsaj tokrat naj gre mimo nas.user posted image

Pri nas se je ravnokar ulilo.user posted image  Saj je blo potrebno, je bil zares en težek dan.

No še malo, pa grem gledat urgenco. Ema pa že spi skoraj eno urco.

Lepo se imejte in lahko noč!

< Sporočilo je popravil Felicity -- 2.7.2007 21:35:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 3164
3.7.2007 11:22:20   
KBM
Lep pozdrav!

sonček&luna, upam, da bo Aljažu kmal bolje, po pravici povedano računam na vaju za vikend!user posted image

No drugače imam pa nečakinjo na počitnicah, tako da je kar pestro in zanimivo, Karin uživa z njo!user posted image

Pri nas je pa tko slabo vreme danes, vsak čas se bo ulilo!user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
3.7.2007 13:23:22   
urbancek
Ojla
Jaz se pa moram malo pobahat. Jutri (če ne pride kaj vmes) gremo po novi avto. Končno se bo vsa družina lahko peljala naenkrat in to brez drenjanja. Prej smomalo kombinirali tako, da je bila ena od deklet doma, ali pa smo se stiskali kot sardele (zadaj 4). Včeraj sva šla z možem malo na oglede, pa je eden kar na parkir placu kupil najinega, tako, da sva se midva tudi kar na hitro odločila. Ampak je pa novi avto vreden svojega denarja. Še navigacijo ima, da se  ne bom izgubila sredi Ljubljane, kot sem se enkrat že. Imeli pa bomo Ford Galaxy, 7 sedežev. No, pa lahko še enega otroka naredimo user posted image  - se hecam, ker mi niti na misel več ne pride.

Drugače pa smo po starem. Nejc čveka na veliko. Vsak dan kaj novega pogrunta. Kahlica je še vedno le bolj za okras. Malo že posedi na njej, naredi pa nič - pustimo času čas. Glede hrane je še vedno izbirčen. Sploh noče poskusiti, kar ustka skupaj tišči, pa ga ne silim preveč, da se mu ne bo uprlo. krompir ima kar rad, drugče pa še vedno prevladujejo razne juhe, skutke, jogurti, sadne kašice (kupljene, ker domačih noče poskusiti - za popuser posted image  pri vsem domačem sadju). Prepleza vse kar mu pride na pot, kolo obožuje, samo malo me jezi ker nimam tistega, ki ga od zadaj obračaš, tako, da se moram sklanjati. Na morje pa gremo avgusta. Toliko za sedaj, kaj več pa drugič.

Lp

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
3.7.2007 19:26:14   
Felicity
Urbanček - čestitke za novi avto!!! Pa srečno vožnjo.user posted image

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
3.7.2007 21:33:56   
Udb
Moj škratek je pa danes prvič bruhal! user posted image Zdaj pa ne vem - glede na to da sem jaz v nedeljo - a se je kaj nalezel (čeprav sem bila do zdaj prepričana, da sem se jaz zastrupila s hrano), al kaj je. Cel dan OK, zvečer pa ne jest, potem je spil mal mleka, nato pa jok in bruhal. Potem je bilo pa takoj dobro, se je smejal, spil mal vode... Ne vem. Možno da mu sm neki ni pasalo? Nisem lih vajena bruhanja, ker tut kot mali piki ni nikoli nič polival ali bruhal. Kaj mislite? 

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
3.7.2007 21:54:01   
KBM
urbanček, želim vam prijetno in udobno vožnjo v novem avtu!user posted image Kdaj se boste kaj oglasi?user posted image

Udb, upam, da kmal mine karkoli je že, Karin tudi še ni nič bruhala odkar je na svetu!Poročaj kako je kaj z Marcelom?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
3.7.2007 22:34:05   
nana 27
Urbanček, čestitke za novi avto!!!!! Udb, mi smo pa bruhanja navajeni, ampak me zmeraj prestraši. Boš videla, kaj bo prinesel nov dan. Lahko, da je danes pojedel čudno kombinacijo pa ga je tiščalo v želodcu.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
4.7.2007 12:21:44   
Aja32
Urbanček... Bravo za Galaxya... Midva ga imava in sva nadvse zadovoljna z njim... Vanj spraviš kar hočeš...

No, evo nekaj slikic našega gaunarja...
user posted image  

Lp A

< Sporočilo je popravil katrin -- 12.7.2007 17:16:04 >

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
4.7.2007 12:29:05   
Aja32
In še nekaj slik naše princeske...

user posted image  

< Sporočilo je popravil katrin -- 12.7.2007 17:16:40 >

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
4.7.2007 15:15:26   
KBM
Joj kakšna sončka sta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
4.7.2007 19:26:45   
urbancek
Aja 32 - joj kako sta ta mala dva luštkana 

KBM - upam, da mi bo uspelo priti enkrat konec tedna. Sedaj sem imela noro. Ob lepem vremenu pospravljamo seno, ob deževnem smo leteči ali pa malo popravljam po stanovanju ali pa sem v cunjah. Sploh ne vem več kje naj jih sušim, ker imam na podstrešni cel kup os in mi je kar neprijetno obešati perilo med tem ko okoli mene letajo te nadležne žuželke, pa še strah imam pred njimi, odkar so mi ubile očeta.

Udb - upam, da se tvoj škratek čim prej pozdravi  user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
4.7.2007 20:58:34   
KBM
urbancek, saj ni panike, ko boš imela čas oz.ko si ga boš utrgala mi sporoči!user posted image

Udb, kako kaj Marcel?

Lp Mojca

< Sporočilo je popravil KBM -- 4.7.2007 20:59:54 >

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?