|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
20.7.2007 13:37:29   
KBM
grem zdej počas pakirat-gremo jutr na morje
sicer sam za 3dni ampak ok

Lepo se imejte in uživajte na morju!!user posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu neeesaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
22.7.2007 14:51:38   
KBM
Dan!

Midva sva pa včeraj bila na Blejski noči!Superca!user posted image
Danes sva pa še s Karin šla in sva ji kupila Nodija balon, za naju sva pa sliko vzela, ki nama jo je narisal en umetnik v 10 minutah!user posted image
Saj bom slikco priložila v album, če pa katera želi videti kako je slika nastajala pa lahko pošljem filmček po mailu!user posted image Res je pravi umetnik, sploh se nisem mogla odločiti katero naj nariše, ker so bile vse fenomenalne!!user posted image  

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
   [Brisano sporočilo]
22.7.2007 15:21:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3203
22.7.2007 21:06:33   
Felicity
Pozdravljene Neeesaaa in ostale!

V četrtek zvečer smo prišli z 8 dnevnega dopusta s Krka.
Ema je ful uživala v vodi, sploh je ni bilo strah, v šlauf sploh ni hotela, glavo je kar močila v vodo, naučila se je izpljuniti vodo ipd... user posted image
V glavnem sploh ni hotela iz vode, ven smo jo zvabili samo če smo ji ponujali hrano user posted image  (šibka točka).
Naknadno bom naredila še album, ampak sedaj mi primanjukje časa.

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
23.7.2007 13:40:52   
MojcaG
kje ste moje oktoberke...?

mene bo kmalu kak antifilaktični alikakršenkoli infarkt, če tale vročina ne bo popustila! danes je sicer že prav prijetno, pihlja in to, ampak tile dnevi so bili pa za znoret.

moje srčece imenovano Liu je pravi sonček, zdaj je začela z vprašanji: "kaj je to?" in najprej sploh nisem znala odreagirat, ker me je tako presenetila.

ko pa smo že pri presenečenjih: ene dva dni nazaj sedimo za mizo, zunaj in gospodična hoče stat na stolu (da jo ja zbinca dol na nos), in ji prepovem, pač rečem, naj se vsede, in se tudi vsede. nejevoljno. in ko se je vsedla, mi je tako "prisrčno" kot samo otroci znajo POKAZALA JEZIK! user posted image  user posted image  user posted image  midva z možem se samo spogledava in se začneva smejat. moram se v roke vzet in naučiti pravilno odreagirat, če ne bomo imeli še joj. user posted image  user posted image  vsak dan naju preseneti, res.

pri kahli nas tudi vleče za nos, ko ji je, bo šla lulat na kahlo ali wc, drugače pa naredi lužo in veselo vpije: lulala sem! user posted image  

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
25.7.2007 7:03:54   
KBM
Kje ste vse!user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
25.7.2007 9:17:47   
Aja32
Hojla punce,

pa se po dolgem času spet oglašam na oktobrkah...
Kaj naj rečem - naš fant je čedalji večji, čedalji bolj živ, čedalji bolj neukrotljiv, čedalji bolj trmast!!! user posted image user posted image user posted image Pač tako obdobje...
Drugače govorimo še nič, razen seveda njegovega čebljanja...user posted image user posted image user posted image Komaj čakam, da se ta njegova kitajščina spremeni v slovenščino... Da ga bomo sploh razumeli, kaj bi rad...
Kahljica je pri nas še vedno tabu tema... Ampak bo že prišel pravi čas... Dokler ne bo znal povedati, da ga lulat ali pa kakat, se mi zdi čisto brez veze karkoli izvajat na ta račun...

Čez en teden gremo na user posted image - komaj čakam... Spisek stvari, kaj vse moramo vzeti s seboj, je dolg... Tako, da imam filing, da bomo rabili tovornjak, če hočemo vse to vleči s seboj...

Kako ste ostale? Sploh pa kako ste srečke user posted image ? No, naša prinčipesa bo čez dober teden dopolnila pol leta..user posted image Kako čas beži...

Lp A

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
26.7.2007 8:16:45   
KBM
Urbancek, vse najboljše za tvoj rojstni dan!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil KBM -- 26.7.2007 8:30:29 >

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
26.7.2007 23:10:50   
urbancek
KBM - HVALA

Saj sploh več nimam časa, da bi se javljala. Včasih še kaj preberem, se pa zgodi, da tudi par dni ne pridem na računalnik.

Nejc je pravi mali nagajivček. Če do enega leta skoraj nismo vedeli, da ga imamo, to sedaj temeljiti nadoknaduje. Vsepovsod ga je dovolj. Energije ima neomejeno. Kahlica je le za čičanje, besede počasi in vztrajno tvori. Še malo pa se ga bo dalo kar precej razumeti. Sedaj še vedno velikokorat le ugibam kaj bi pomenila kakšna francoska beseda. Ja, moj otrok obvlada francoščino. Ravno tako se sliši ko hiti kaj pripovedovati.
Večkrat gremo v Zako na Bledu na igrala, kjer z Urbanom zelo uživata. Gledamo račke in se sprehajamo ob jezeru. Še nama z atijem paše. Komaj čakam, da gremo na morje. Že lani smo bili zelo navdušeni nad sprehajalnimi potkami ob obali, tako, da se zelo veselim,  da bomo zopet delali kilometre. Ati in dekleti z rolerji, jaz pa gasa za ta malima dvema.

Toliko za sedaj,ker sem pošteno utrujena in se odpravljam v posteljo.

Lp vsem skupaj

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
27.7.2007 21:13:02   
MojcaG
urbanček VSE NAJLEPŠE!!!user posted image  user posted image  user posted image  upam, da si lepo praznovala..

aja, kaj je že pol leta stara princeska? user posted image  super... sam res, kako čas beži.. meni je tele zadnje dni začel trebuh pospešeno rasti user posted image . sem pa na dobri polovici. liu zmeraj pokaže direkt na popek, kje ima mami dojenčka, enkrat je celo rekla brateca user posted image , ampak odkar smo ji rekli, da ne bo Luki (to je njen dvomesečni sestrič, ki ga obožuje), odločno zavrača vsako ime za dojenčka. je dojenček in nič druga. user posted image

pa nana že ima verjetno konkretnega bušija... pa nalin verjetno tudi, kajne? če si že štartala "na veliko". kaj pa slabosti?

pa ostale? kaj pa udb in tvoj trebušček? (ne morem si pomagat, jaz te čakamuser posted image ). pa kbm tudi čakam z veselo novico!

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
27.7.2007 23:00:06   
nana 27
Urbanček, vse najboljše user posted image user posted image user posted image  Kdaj greste na morje? Še v avgustu, a ne, ker imata starejši punci septembra že šolo. Dajte še za tiste kaj uživat, ki ne gremo..mi bomo čakali na dan D user posted image  konec avgusta ali v začetku septembra. Še malo pa bomo štirje user posted image  Ja...buši je konkreten. Ne vem sicer, koliko je bil pred nosečnostjo, ampak trenutni obseg je 104 cm.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
28.7.2007 7:49:24   
KBM
pa kbm tudi čakam z veselo novico!

Zaenkrat še ne bo nič, upam pa da drugo leto proti koncu!user posted image
No bomo videli!user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
28.7.2007 7:56:58   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: MojcaG

pa ostale? kaj pa udb in tvoj trebušček? (ne morem si pomagat, jaz te čakamuser posted image ).
user posted image user posted image user posted image Mojca, se boš še mal načakala (no, sej zarečenega kruha se največ poje), ampak moram OBVEZNO prej končati šolo - to bo maja drugo leto. Potem bomo pa videli.

Urbancek, vse najboljše!user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
   [Brisano sporočilo]
29.7.2007 10:15:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 3214
29.7.2007 22:57:27   
KBM
Danes mi je Žan prvič rekel: Lad mamico Tino

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3215
30.7.2007 11:22:09   
MojcaG
Lad mamico Tino.
  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
   [Brisano sporočilo]
30.7.2007 17:15:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3217
31.7.2007 10:41:13   
Felicity
Pozdravljene!

Imam ful dela - na delu in doma, tako da nisem prav pogosto na RRuser posted image . Za ene čas dopustov , za druge prava norija.
Slikc še nisem utegnila uredit, tako da to 2ič.

Naša Ema je prav mali hudiček. Danes zjutraj sem jo dobila, ko je plezala iz stajice, sem se tako ustrašila, če bi prišla kakšno sekundo kasneje, bi bilo že prepozno. Bo treba razmislit o drugi posteljici, ali kakšni taki, ki je brez ene straniceuser posted image

Dar govora se je pri Emi najbolj razvil do sedaj. Non stop govori, si poje, če ji kaj ni prav reče "Bejži, ti mama/ tatko/miza/veter ..." Ostaneš prav slabo. Vprašanja tipa "Kaj delaš" "Kaj papaš" "Kam greš" "Kdo je klical" "Kdo jeTo" so zelo pogosta. user posted image  
Ful moramo pazit kaj govorimo, da ni kakšnih grdih besed.

Teče kot nora, vedno moramo zaklepati, ker kar odpre vrata in gre. user posted image
Zelo je trmasta, prav ekstremno in že obvlada psihično izsiljevanje.

Ja, naša princeska nas kar namuči. Je pa zelo pridna za jest, še preveč. Po kosilu vedno vpraša po sladoledu in ga tudi dobi. Pa tudi spat gre brez problemov - reče "Sem zaspana - ninat" + flaška kakava in spi user posted image .
Pa najbolj važno je da je zdrava.user posted image  

Uživajte, tiste na dopusto in ostale.

Neposredna povezava do sporočila: 3218
31.7.2007 12:16:30   
Felicity
Sem napisala stajice - sem mislila posteljice. (prsti prehitevajo misliuser posted image )

Pa pozabila sem še napisat da je nora na kopače  user posted image  - nič kaj prav punčkasto. Pa saj ni važno, samo da uživa. Še dobro, da okoli nas skozi kaj delajo in jih lahko kar pogosto vidi, drugače pa gremo s kolesom do parkirišča nekega podjetja in občudujemo vozni park.user posted image

LP 

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
31.7.2007 21:39:52   
AKŠ
pozdravljena dekleta....

ja vem vem...dolgo me ni bilo...enostavno kar ni časa....računalnik samo prižgem in zvečer ugasnem...seveda z željo da bi ga uporabljala, ampak žal ta želja kar ni in ni uresničena....

Lea zahteva preveč, pa še na morju smo bili...

ja od 14.7. - 21.7. smo bili na otoku Pagu. Prav v mestu Pag. Od plaže je bil apartma oddaljen je kakšnih 30 metrov, enako tudi pekarna in le deset metrov stran zdravstveni dom. Apartma je bil odličen.

Moram pa priznati, da je bil tale dopust zelo naporen, saj smo bili skupaj še s sorodniki, ki imajo fantka le štiri mesece starejšega od naše Lee. Lahko si predstavljate, kako je izgledal naš dopust.....standardno vpitje "MOJE" in "OD DENISA" - OBUP!!!! Iz tega razloga sem šla kupit dve identični igrači - ampak - ti dve pa nista bili zanimivi...

Ja drugače pa smo se na morju popolnoma odvadili od pleničke (razen ponoči seveda). Sedaj mi že prev lepo pove, da jo lulat in kakat....tako da potrebo vedno opraviva v kahlico ali v školjko. Če pa smo zunaj, pa polulamo kakšno rožico user posted image . Prav fino je, ko gremo lahko sedaj na obisk brez pleničk in podobnih pripomočkov - je pa res, da imamo sedaj s seboj vedno rezervne hlačke - nikoli se ne ve user posted image

Ja drugače pa imamo obdobje grozne trme in priznam, da se mi občasno malo trga :-)

aha še to - grozzznnnnooo smo navezani na mamico, medtem ko atija ignoriramo na celi črti. Partnet je še prijet ne sme, ker se dere k jesihar!!! Moj pa užaljen k 100user posted image

ja, ampak tko je - nimamo kaj..

no drugače pa smo OK - doma imamo sicer nekaj partnerskih težav, ki jih rešujem že kakšno leto. In ravno nekaj dni nazaj sem si vzela čas samo zase, da malo razpucam v svoji glavi....in kaj sem odkrila...da do mojega ne čutim nič drugega, kot le zgolj prijateljstvo....žalostno....ne vem več kako naprej...tolikokrat me je že prizadel, da mu enostavno ne zaupam nič več nič (ni me prevaral....ampak še vedno so mu na prvem estu starši in ne midve)

ali je imela katera podobno situacijo?

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
31.7.2007 21:41:42   
AKŠ
aja še to....tudi pri govoru me mala fullll preseneča....

tvoti ž kratke stavke in je prav posrečena....ponavlja kot papiga...in full je začela peti otroške pesmice....user posted image

ne znamo pa izgovoriti črke V - to zamenjamo z J

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
31.7.2007 22:16:42   
MojcaG
user posted image  user posted image  user posted image  mala lea!

user posted image  user posted image  user posted image  za vajine težave... nisem sicer bila v podobni situaciji, ampak moje mnenje je, da si partnerja enostavno morata postaviti drug drugega na prvo mesto oz. svojo družino in ne svoje "bivše" kot so starši ali bratje in sestre... se mi zdi, da je to tak osnovni temelj v partnerstvu. če je to tako kot mora biti, potem se težave lahko rešujejo - npr. še tako grozna in tečna tašča ti ne pride do živega, če veš, da imaš vso podporo svojega partnerja.. če pa je nimaš, je pa hudo. in nepravično. tvoj mož/partner mora sprejeti odločitev: ali vidve ali oni. tudi njegovim bi moralo biti jasno, da ima on zdaj svojo družino, svoje prioritete. verjetno mu tudi ni enostavno, in ne zna "prerezati popkovine" s svojimi starši. s pogovorom ne moreta rešiti? veš, nezavidljivo je življenje, če ga boš živela v senci njegovih. kot druga ženska, pa čeprav ni v igri ljubica. druga težava je pa v tvojih čustvih. to veš pa edinole ti. meni ne bi bilo dovolj, da bi do moža čutila le prijateljstvo. je osnova, pa tudi zelo pomebna zadeva, vendar potrebujem ljubezen. nekoga, ki si ga želim, po njemu hrepenim, zanj žrtvujem vse, ki ga že kmalu potem, ko se ločiva pogrešam, in tako naprej. če tega (več) ne bi čutila do moža, bi naredila spremembo v življenju, sploh zaradi otrok, ki zaslužijo živeti v srečni atmosferi družine. ampak kot sem rekla, tvoja čustva lahko poznaš ali spoznaš edino ti, vendar jih ne pogojuj v vezi z njegovimi starši.  

to je le moj pogled na te zadeve, želim ti veliko uspeha in sreče, tako ali drugače. user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
31.7.2007 22:26:54   
KBM
Ja, res je Lea en velik user posted image user posted image user posted image user posted image  
AKŠ, upam, da kmal porihtaš vse tako kot je treba in , da zaživiš s polno paro in srečno tako, da bo za vse tri super.Vso srečouser posted image
Upam, da se kaj kmalu kaj vidimo?
Danes smo še v Hrastniku, drugače pa pridemo drug teden ,mislim da v sredo spet nazaj in se lahko kaj vidimo!
user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
   [Brisano sporočilo]
1.8.2007 7:46:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3224
   [Brisano sporočilo]
3.8.2007 14:17:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?