|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
3.8.2007 16:25:39   
KBM
opavila glavni cpp

Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
3.8.2007 16:32:42   
Felicity
Nalin - Čestitke!!!  Torej še vedno šofiraš, sem mislila da si opustila, ker ni bilo nobenih novičk s tega področja.
No srečno vožnjo še naprej - čakamo izpit.user posted image

Lep vikend!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
   [Brisano sporočilo]
3.8.2007 22:13:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 3228
5.8.2007 0:11:13   
KBM
pa upam da se v septembru že kam odpeljem

Držim pesti!!user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 3229
7.8.2007 20:24:52   
MojcaG
kje ste....? že kar na drugi strani c-c-c. user posted image

verjetno vse na morju in prav je tako.user posted image  o, saj še malo, pa tudi mi spet odpeketamo.

meni je včeraj liu rekla: lada mam mamico.user posted image  okej, res da pred spanjem, ko vedno šarmira, ampak vseeno sem bila v devetih nebesih.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
8.8.2007 17:18:26   
KBM
meni je včeraj liu rekla: lada mam mamico.

user posted image user posted image user posted image Bravo, Liu, mi pa še čakamouser posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
8.8.2007 21:06:05   
MojcaG
se splača čakat, boste videle, feeling je neopisno čudovit. podoben prvim brcikam, ampak še lepši.user posted image  

a vam povem, kaj me zdajle brca? ŠE ENAAAAAAAAAA PUUUUUUUNČKA! user posted image  user posted image  user posted image  in sem ful ful ful fejst vesela!! da ne bo pomote, tudi fantka bi bila zelo vesela, res! kot pravijo: ni važno, kaj je, sam da je dekle zdravo.user posted image  sej, ne no.. sam da je otrok zdrav! me pa ideja o dveh princesah prav veseli, in moj moža fejst hecam, kako bogi bo ob treh babncah. revše, mislim, da do kopalnice sploh ne bo prišel. user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
8.8.2007 22:05:31   
KBM
ŠE ENAAAAAAAAAA PUUUUUUUNČKA!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in moj moža fejst hecam, kako bogi bo ob treh babncah. revše, mislim, da do kopalnice sploh ne bo prišel. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
9.8.2007 7:44:03   
AKŠ

user posted image user posted image user posted image user posted image

hudo......

jz bi tud še eno punčko mela..... user posted image user posted image user posted image

mogoče kdaj.....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
9.8.2007 9:38:05   
Felicity

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bo treba še eno kopalnico naredit.user posted image

Lepo se imejte v tem deževnem dnevu!

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
9.8.2007 14:54:24   
KBM
Nekaj slikc sem dodala v album!user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
10.8.2007 9:07:12   
Felicity
KBM - Lepe slikce! Vidim da ste tudi pri vas zasuti z igračami in pliškoti.user posted image
Jaz jih vedno nosim stran, ma jih je vedno več.user posted image  Ne vem več kam z vsemi igračami in potem jih v 1 tednu dobi spet 4 noveuser posted image

Lep vikend vsem!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
   [Brisano sporočilo]
10.8.2007 11:51:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 3238
10.8.2007 12:51:39   
KBM
Felicity, hvala, je pa res, da imamo veliko pliškotov, še sreča, da jih potem vse v škatlo pospravim, ko se neha igrati, da ni bomba!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3239
   [Brisano sporočilo]
10.8.2007 15:05:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3240
10.8.2007 16:56:03   
KBM
kbm, ti me pa spominjaš na mojo sošolko iz sš, si ji čist podobna, če bi ti blo ime brigita in bi imela že kakega starejšega otroka, bi rekla da si to ti

No pa imam dvojnicouser posted image , iz kje pa je ta bejba, ki mi je podobna?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3241
   [Brisano sporočilo]
10.8.2007 23:16:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3242
11.8.2007 16:48:43   
Udb
Lep pozdrav.
DAnes smo se vrnili iz morja! Bilo je lepo, ampak itak prehitro minilo. Marcel je užival, je imel ogromno dela s kamenčki in vodo. user posted image Je pa prvič bruhal med vožnjo in ni blo nč kaj fajn, ker nismo pričakovali smo komaj spucali. Potem pa nazaj grede še 1x. Ah, vidim da je čist po meni. KONČNO sta tudi pokukali obe spodnji dvojkici. Aleluja! Sem bila že čisto v strahu, da ju res ne bo - še posebaj, ker me je dr. prestrašila. Tako da zdaj čakamo še obe spodnji 3! Pa še vse 5! Uff, koliko bo to enih zob! user posted image Poleg tega se je pikec naučil povedat, da ga lulat, tako da smo sedaj res brez plenic. No, za preventivo jo ima še ponoči, ampak je kar lepo suh zjutraj.  Bomo verjetno tudi to kmalu ukinili.

Drugače mi je pa že počasi slabo, ko pomislim, kako kmalu bo spet september!! AAAAA! Groza! Spet milijon obveznosti, ki jih imam sicer rada, pa šola....ah...dajmo še mal uživat!

Neposredna povezava do sporočila: 3243
12.8.2007 10:45:52   
KBM
Bravo, Marcel za zobke in bravo za brez plenic!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
13.8.2007 7:26:16   
AKŠ
joj KBM - una fotka k je v bazenčku je tolk luštna :-)

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
13.8.2007 12:27:45   
KBM
joj KBM - una fotka k je v bazenčku je tolk luštna :-)

Thx, zadnjič sem te pa videla v zdravstvenem domu, samo prepozno, ker si šla na vrh, sem te komaj opazila!user posted image  

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
14.8.2007 7:38:46   
AKŠ
a res? zakaj pa nisi zavpila za mano? user posted image

no mi je uspelo dat še nekaj slikic v album....nekaj od naše bibike, dodala pa sem tudi album, ko sva z Leo porisali njeno sobo....nisem Picasso user posted image , sva pa blazno uživali.....kar je pa najbolj pomembno

KBM - a je tvoji mami ime Angela oz .nekako tako?

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
14.8.2007 9:00:17   
Felicity
AKŠ - user posted image  Prav lepo si porisala sobico. Čestitke. In Lea je tak cukrček. user posted image
In še eno vprašanje. Tista posteljica, ki jo ima Lea, ali je vedno brez ene stranice? Pa ne pade dol s posteljice ponoči? KAkšne velikosti pa je?

Hvala!

Moramo naši Emi uredit svojo sobico, pa ne vem kaj naj naredim s posteljo? Sedaj je že v otroški posteljici, ampak bi rada tako kot jo imate vi, brez ene stranice, da gre lahko sama dol.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
14.8.2007 9:32:18   
AKŠ
tale posteljica je bila še moja....sem še jaz spala v njen... user posted image

velikost je 70 X 120...
je pa tu zadaj ena velika štorija....

tale naša pojstlica je imela vse štiri strenice. Pa je naša biba plezala na ograjico in se metala v posteljo (padala je z glavo na jogi  user posted image )

in ko je naš ata to videl, je postelji odrezal noge user posted image  in odstranil eno stran postelje. Tako da ima sedaj jogi skorajda na tleh... na tleh ima pa peno....

padla je samo 1x na mehko. Malo se je ustrašla, ampak sedaj pa ne pade več....

je pa fino, da ko se zbudi nikogar ne kliče, ampak lepo sama vstane in počasi prikoraka iz svoje sobice user posted image

p.s. je pa ena slaba zadeva.....ko se ji ponoči ne da bit več sami, frajla pride sama v najino spalnico in spleza med naju user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
14.8.2007 12:17:29   
KBM
a res? zakaj pa nisi zavpila za mano?

V drugo bom kar za teboj šla, saj sem itak še full dolgo čakalauser posted image
Ja, moji mami je ime Angela, zakaj pa?user posted image

Super slikce , sobica je tud fajna - skratkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?