|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
14.8.2007 12:22:10   
AKŠ
zato ker je nekaj dni nazaj klicala k nam (v službo) in jo je nekaj zanimalo, pa je ravno name naletela....sem ji z veseljem pomagala...

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
14.8.2007 12:37:12   
KBM
zato ker je nekaj dni nazaj klicala k nam (v službo) in jo je nekaj zanimalo, pa je ravno name naletela....sem ji z veseljem pomagala...

To bo pa pomota, moja mami nič ne ureja na Mobiteluuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
14.8.2007 12:49:17   
AKŠ
a si sigurna ? user posted image

Hohkraut Angela
Log 28a

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
14.8.2007 12:55:53   
KBM
a si sigurna ?

Pol pa ne vem, jaz sem jo vprašala in je rekla, da ni nič klicala, kaj je pa sploh spraševala?user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
14.8.2007 12:57:41   
AKŠ
pa da me ubiješ ne vem kaj je vprašala....

je pa bla fullll prijazna.....

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
14.8.2007 13:00:24   
KBM
Ah, saj je vseeno, sam mal čudno se mi zdi, da bi klicala, ker ima itak Simobil, res ne vem!user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
14.8.2007 13:01:16   
AKŠ
ja ampak čudno, ker je pri nas sklenjeno eno naročniško razmerje na njeno ime.... user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
14.8.2007 13:02:36   
AKŠ
mmmm...mogoče ti pa česa ni povedala....user posted image

pri nas ima penzion paket - na novo sklenjen...user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
14.8.2007 13:03:36   
AKŠ
upam da nisem kaj preveč povedala user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
14.8.2007 13:06:55   
KBM
pri nas ima penzion paket - na novo sklenjen...

Ja to je vzela za brata, saj res!user posted image Pa brat je sedaj številko nekaj menjal!user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
14.8.2007 13:09:29   
AKŠ
no vidiš.....

vse se izve.... user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
14.8.2007 13:12:16   
KBM
no vidiš.....

vse se izve....

Ja, pa še res je!user posted image Sam ni klicala moja mami, ampak tista dol s trgovine!user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
14.8.2007 13:13:52   
AKŠ
aaaaa....tako torej...hihihi

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
14.8.2007 13:15:10   
KBM
aaaaa....tako torej...hihihi

No pa smo rešile ugankouser posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
14.8.2007 13:23:30   
AKŠ
no vidiš...

in kako smo kaj drugače?

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
14.8.2007 13:33:02   
KBM
Ok, dopust se je iztekel, na morje letos nismo šli, gremo drugo leto, letos smo bili malo okol  - užival!Samo kaj ko tko hitro vse mineuser posted image
In kako kaj vi?

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
14.8.2007 13:49:15   
AKŠ
ja mi pa smo na morju bili....bilo je super, sam prehitro je minilo....

drugo leto bi šla za 10 dni

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
14.8.2007 13:56:56   
KBM
ja mi pa smo na morju bili....bilo je super, sam prehitro je minilo....

Aha, vem, ste poslali pozdrave!user posted image
Ja, saj se bolj splača za 10 ali pa 14 dni, imaš saj kaj od dopusta, mi mislimo drugo leto iti v Grčijo, Bolgarijo, Tunizijo, nekaj od tega, sicer bomo pa videli kam bomo na koncu šli!user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
16.8.2007 9:11:45   
AKŠ
puncwe, kje ste?

bomo spet padle na drugo stran :-)

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
16.8.2007 12:46:34   
KBM
Ja, AKŠ, tuki se nič ne dogaja, so vse na dopustu, al kajuser posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
16.8.2007 13:25:50   
AKŠ
jo menda res....

jaz bi tud šla....

sem bla včerja v Čatežu pa je blo tko fino...sam mam pa grozn musklfiber dons.....od Lee seveda

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
16.8.2007 14:11:07   
KBM
Sam, da je blo fajn, mi smo pa bili na rojstnem dnevu, potem smo pa še šli na sprehod, ati je pa šel na paintballuser posted image Mi smo pa mal gledal!user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
16.8.2007 21:30:57   
Felicity
Ojla punci (user posted image )!

AKš - hvala za info od posteljice. Tudi jaz že razmiljam v smeri, da bi kaj žagali.user posted image  
Kdaj je čas za dat otročka v normalno posteljo? Saj z ograjco okoli, da se ne zvrne. Res nič več ne vem, mogoče bo še 1 leto v tej posteljici, Will see.

Včeraj smo bili v ZOO Lj, uživali in se nahodili. Ko sem bila jaz zadnjič tam še ni bil tako razširjen, tako da smo se kar namatrali in našo gospodično v glavnem nosili v hrib. user posted image Lepo v glavnem. Še bomo šli, ampak dugič raje med tednom in z vozičkom.

Sva se pa z user posted image  kar lepo nalovila (klima, pregretje user posted image ), tako da oba šmrcava in kihava. Upam da gre hitro mimo in Eme ne prime.

Lepe sanje in lahko noč.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
16.8.2007 21:50:35   
KBM
Mi smo bili tudi danes v Bohinju, mal smo se šli namakat, res je bil lep sončen dan!user posted image
V ZOO, pa imamo mi tudi namen iti, samo ne vemo kateri dan si bomo vzeli čas!user posted image

Nočko

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
17.8.2007 9:43:01   
MojcaG
hello!

kako ste punce? mi gremo v živalski vrt v nedeljo. a gre še katera takrat?

kako so naši zakladi? da vam povem, Liu me že zna v zadrego spravit.. in vsekakor vedno nasmejat. tako sonce je, res..  npr.  zadnjič ko sva vstale in "pile kavo", se mi je zdela še ful mehka, zaspana, kar nekaj se je cartala, pa jo vprašam: "a si ti še zaspana?" pa mi reče: "ne mami, utlujena sem." user posted image

pa zadnjič šetamo po centru, pa vidi sladoledarja pa se zažene, da bo jedla sladoled. pa rečem ok, potem pa zakašlja. pa rečem: "kdo kašlja?" pa reče:"jaz!" pa rečem: "ja, kako boš pa zdaj jedla sladoled, če kašljaš?" pa reče: "takole!" pa mi pokaže z jezičkom, kako ga bo jedla. user posted image
njena najjača je pa bila na obisku, kar takole iz neba je priletela: sedi med mojim bratom in sestrično in kar naenkrat vpraša mojega brata: "bostjan, kje maš pa ti luliko?" user posted image  mene je skoraj kap in pod mizo vrglo, ker tega še ni nikogar nikoli vprašala. se mi zdi, da je malo zgodnja za taka vprašanja..user posted image

ne, ne, jaz je še ne dam iz kinderpeta. itak ga obožuje. če bi imela posteljo, bi jo ponoči po moje našla spat v kopalnici. ne ne, ne še.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?