copka
|
Dober dan!! vidim, da nas daje isto - zadnje priprave pred dnevom D: - v petek sem bila pri frizerju, da se me mali ne bo ustrasil ko pride ven - v cetrek sem se se podepilirala z voskom- kok je zdej to tezko zaradi trebuha Sem bila kar utrujena potem - vceraj se zadnje sopingiranje, ostalo bova v lekarni ali pa ko se rodi. Sva bila v BTC- kaksna guzva . Noseck pa malo morje- sva hodila in vsakih par minut rekla eden drugemu- "lej se ena", "tam pa se ena", "ta ima tudi tak trebuh, kot da je noseca", "tam se ena, ampak po moje ima se nekaj mesecev". A nas je res tok?? No, v mullerju sva pa kupila- 1 modrc za dojenje, ker nisem vedela stevilke, pa je kosarica ok, pod prsmi pa ravno se toliko ok, da me ne tisci prevec. Pa se ene robcke, blazinice za dojenje- ostalo pa imava. Se kaksno hladilno kremo rabiva, pa sterilne zlozence, pa alkohol, pa krtacko, pol pa priblizno imava vse. KatMat- tvoje zgodba s svakinjo me je pa uzalostila, res. Jaz sem kar nekaj stvari kupila na malih oglasih na RR. Pri meni je malo tezje, ker ne vem (nocem vedet) kaj bova dobila in sem potem gledala samo take barve, da pasejo obema spoloma. Sem npr. za 24 eurov dobila ene 15 pajackov in bodijev- zelo lepo ohranjenih, pa gospa mi je podarila se povijalne plenice. Pa v BC imajo tudi nekaj ugodnih cen. Hlacke- zabice za 3 evre. Tako da lahko za 50 evrov kupis ze kar nekaj stvari. Sicer pa nisem vedela da AMZS posoja lupince. Hvala za info (ne vem vec katera je dala ta podatek gor). Cveka- super za uspelo poroko. Mene pa zanima to: a se kaksno clenki na rokah bolijo zjutraj. jaz imam take trde bolece in jih moram malo razgibat predno so roke uporabne. To me muci ze 2 tedna. Isto pa me muci tudi ko iztegnem roko, kot bi elektrika zasibala po palcu. A ma kaksna tudi te tezave? Grem sedaj malo pospravljat, ker dobiva kolege na kosilo. Bomo spekli pico
< Sporočilo je popravil copka -- 19.4.2009 10:23:52 >
|