|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
25.1.2007 19:38:24   
tasha23
joooj, moj user posted image  pravi, da messenger ne deluje v linuxih, je pa skoraj siguren, da obstaja kakšna varjanta za to... bom malo pogledala in  ti sporočim, okuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
25.1.2007 19:42:33   
tasha23
EVO MSN za linuxe:
http://www.linuxhotbox.com/msn-messenger-for-linux.htm 
ali od yahoo-ja
http://messenger.yahoo.com/unix.php

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
25.1.2007 19:44:12   
Anonimen
tasha a si dobla moj ZS???

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3628
25.1.2007 19:47:42   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

joooj, moj user posted image pravi, da messenger ne deluje v linuxih,

user posted image user posted image user posted image

je pa skoraj siguren, da obstaja kakšna varjanta za to... bom malo pogledala in ti sporočim, okuser posted image

O, hvala. user posted image Moj možek je bolj kot ne proti, zato se moram sama o tem zanimati. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
25.1.2007 19:50:39   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

EVO MSN za linuxe:

O, kuuuuuuul. user posted image A to pomeni, da se bom lahko normalno z vami pogovarjala? Grem malo pogledat, sicer mi bo pa to moral možek narediti. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
25.1.2007 19:50:52   
Anonimen
JOOOOOOOJ kakšen smejček je tale GAEL,,,, res kokr mamica...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3631
25.1.2007 19:54:50   
tasha23
Zdaj me je skoraj šok user posted image  me je vrglo ven in se spet prijavim in me vrže na 6 stran oktoberk - jaz pa: KJE SO OSTALE STRANI?????user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
25.1.2007 19:58:29   
tasha23
ma kja zdaj ste vse na MSN zbežale???? Kam ste izginile?

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
25.1.2007 19:58:32   
lucika
tasha, a ti pa zdaj za nazaj noter spravljas? na zacetku tema, zdaj pa se samo tebe berem:) pa saj to je super, ves, sem te v zacetku kar malo pogresala.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
25.1.2007 20:19:29   
mtina
Hej!

Naš Žan je danes tudi dobil čebelico v bedrco. Zaenkrat še brez reakcij (trkam). A šele po 24h se  pojavi?  user posted image  a vete, da ko je zajokal, ker ga je zaskelelo, sem dobila kar solzne očke. user posted image  Bošček.

Danes je bil Žanov najhladnejši dan. super je bilo.

Lepe sanje

Sonce!!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
25.1.2007 20:23:41   
altati
ojla, jaz tukajuser posted image  vsaj mislimuser posted image

danes imam pa jaz grozen dan....vse mi gre narobe....pa še na mojega sem jezna kot ris....user posted image user posted image user posted image ...ne govorim z njim, se mulam....ah, saj bo bolje...grem raje doluser posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
25.1.2007 20:26:45   
tasha23
Ja lucika, veš kako je, če imaš user posted image  na dopustu, potem pa imaš več časa za virtualne prijateljice in zato gasaaaauser posted image
user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
25.1.2007 20:36:27   
altati
tasha23- srčkani Gaeluser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
25.1.2007 20:46:17   
lucika
altati, ja kaj ti je pa ušpičil?
meni se je moj drl ko zverinica od enih do treh. a ko je prisu ati domov, ga je malo ponesel sem in tja, odložil in je spal. jaz pa vse, joško, dudo, plesala, pela, zibala...krical je, pa zvijal se nazaj..a ko pride ati, je vse ok...mislim...grrrrr.....
pol pa pravi: ja, kaj no, jaz sem sam mislu, da bi blo ful fino, ko bi se ati domov prisu, no,sam to sem mislu. ej, jaz mu znam to vse prevajat. vcasih pa tuli dokler ne pridemo ven: no, jaz sem samo mislu, da bi lahko sli malo na sprehod.
in butasta mama to skapira po dveh urah. se vedno se prepricujem, da se jih ne da razvadit...samo prosim lepo, naj me ena razsvetli, kaj je to, da bi se nosil na rokah, z trupom naprej, ritko mal v luft, pa hodit je ttreba, ne stat, kaj sele sedet. to je dobro za kaj tocno??????????
no, saj zdaj pa spancka nas angelcek...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
25.1.2007 20:51:16   
altati
lucika - vprašanje je kaj ni storiluser posted image user posted image user posted image ....moški so pač moški in so iz drugega planeta, saj to vem, a kaj ko mislim, da mogoče sva pa le iz istega, potem pa.....user posted image user posted image user posted image ah, bo že...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
25.1.2007 21:14:08   
lucika
aaaaaaaaaaaaaa, jaz sem malo zamutla. tebe to tavecji jezi? mene pa tamali. bi blo pa hudo, da bi se mi tavecji drl dve uri ko jesiharuser posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
25.1.2007 21:18:58   
tasha23
tudi meni ni šlo glih v glavo, da se ti ta velik dere 2 uriuser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
25.1.2007 21:26:58   
lucika
uvav, kolk vas je gor!!!!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
25.1.2007 21:28:56   
lucika
no, zdaj mi pa lčahk ena pove kaj o tem, da je treba imet otroke na rokah in se premikat, zakaj tocno je to dobro, če ni razvajenost?
jaz se se vedno branim ,da niiiii mogoce bit razvajen pri treh mesecih, samo globoko v srcu pa....hm...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
25.1.2007 21:31:11   
gaya

altati moja, sva čist na istem. Tud jst se mulim na mojga-spet. Pa kdaj hudiča jih misli pamet srečat. Pa ravn tko sem mela danes en peklenski dan, sem zlila olje po kuhinji in se še sedaj vse paca. user posted image user posted image . Aja pa prej k si me na msn kliknila sem se tunkala v banji in zdaj se mal bolje počutim.

Jutri pa našo ta srednjo peljeva z Gajo v vrtec pol bova pospravljali, pol pa spet jo iskat v vrtec, tko da se bomo bl mal tipkali. Pa pol mamo praznovanje ta vikend in ne bo čsa, tko da se bom javila mal vmes če bo šlo, drugače pa šele v nedeljo. Pa zihr vem, da bom najrpej 2 uri brala user posted image .

Grem zdaj Rebeko dat spat, ker sva zdajle printali vabila za rojstni dan in je vsak otork dobil svojega in to seveda vsak drugačno slikco gor user posted image , hvala bogu da ste mi poslale link s smajliji user posted image .

Ok šibam.

Lepo spite in pridne bodite

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
25.1.2007 21:35:07   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

, ritko mal v luft,

user posted image  tole mi je znano iz moje porodne zgodbe. Otročki in Gaya točno vemo kaj paše user posted image user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
25.1.2007 21:39:01   
frrrr
nisem kopirala in je zbrisalo user posted image

mtina, Maxica - pr nas ni blo posledic po cepljenju... že več kot 24 ur je mimo

altati, ne se mulat... vsaj na nas ne... rade te mamo!

beki, si me dans fajn nasmejala.. taprava si!

lucika - neki je v zraku... naš tut že cel teden tečka... ima kako uro na dan, ko mu nč ne paše in kr neki jokca... pa sliši se, da mu nč ne manjka user posted image in očka velja tolk, da pri njemu ne rabi jokat... sm dans kr mau pobegnila do pošte in sta bla dedca skup... očitno me mali dost vsake tolk časa user posted image

bejbike, ne tolk čvekat!

lepo spite!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
25.1.2007 21:40:48   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

, ritko mal v luft,

user posted image  tole mi je znano iz moje porodne zgodbe. Otročki in Gaya točno vemo kaj paše user posted image user posted image

rito u luft, pa hitr dihat, pol te prec neha štihat... al kk že user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
25.1.2007 21:41:28   
Lu
Čer!

K O N Č N O sem vas prebrala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ( Tiste strani od 95 do nekje čez 100 mi malo manjka ) Glavnino sem pa predelala.

Tasha23 zakaj ne vidim Gaela????

Borovnicka se me spomniš? Skupaj sva bili v porodnišnici. V bistvu samo eno dopoldne in potem smo šli z Majo in Tianom domov. Si me vprašala če smo ga poslovenili??? Sem prebrala glede Tjaša. Držimo pesti da bo čimpreje vse hudo za vami in boste lažje zadihali. Vse bo še dobro.

Pikabu si pa pridna za telovadbo. user posted image Jaz sem si pa danes od kolegice sposodila DVD Pilates. Iz Top Shopa. Vava ta dela.user posted image In sem delala neverjetnih 20 minut. Ni slabo.

Srečanje. Kdaj je potem? V sredo? A pa veliko Gorenjk prideuser posted image Midva tudi prideva.

Prosila bi vas še za gesla. Gaya luštno user posted image imaš user posted image

Zdaj pa šibam še Kina lulat peljat, ker je možek zbolel. Je siten kot user posted image . Me že obtočuje da sem cel dan na RR, kar sploh ni res.user posted image Če je dec bolan, sam bejž, he he he. Saj čez dan sva z Tianom res kidnila.

Zdaj pa šibam.

čau-bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
25.1.2007 21:44:04   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

nisem kopirala in je zbrisalo user posted image

Frrr meni se je isto naredilo. In ker je moj dragi mali računalničar mi je rekel samo pritisni ALT in tipko v levo. In DELA user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?